τρελαίνομαι !!!!! ημουν ετοιμος να πατησω τη σκανδαλη αλλα αυτο το 65αρι που μου πεταξες για ως το μαγαζι με ψιλογονατισε ρε φιλε.. αν σηκωθω εγκαιρως θα ξαναπυροβολήσω!
Redfoot, μη θεωρείς εμένα σημείο αναφοράς....
Αααααα, ενίοτε πάω και παίρνω και την κοπέλα μου.....αυτή είναι τουλάχιστον 2 χιλιόμετρα γεμάτα....
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι εφόσον κοιτάμε αυτοκίνητα επιδόσεων πρέπει να είμαστε συνειδητοποιημένοι.....όποιος έχει τα γένια έχει και τα χτένια, που έλεγαν και οι παλιοί....
Βέβαια για όλα αυτά υπάρχει εξήγηση.....όταν, redfoot, έχω 26+Nm ροπή στον τροχό στις 2000 στροφές....τότε πες μου....ποια κατανάλωση θεωρείς λογική???....ξέρεις τι βενζίνη "φτύνουν" τα μπεκ εκείνη τη στιγμή για να μετακινήσουν αστραπιαία τα 1400 περίπου κιλά του Όκτυ?
Για αυτό έγραψα σε κάποιο σημείο.....να έχουμε γνώση του τι πήραμε.....
Έχω ένα φίλο που πρόσφατα αγόρασε ένα rx8 cosmo, αυτό με τα 231 άλογα....Ο φίλος πιο πριν είχε Σάξο τετραπετάλουδο....
Μου τα έχει κάνει τσουρέκια με την κατανάλωση που έχει και όλο νευριάζω άμα τον ακούω.....Γιατί ο ηλίθιος το πήρε και νόμιζε ότι θα έχει την κατανάλωση του Σάξο + κάτι ακόμα....
Λογάριαζε όμως χωρίς τον wankel και τις αρχές λειτουργείας του.....
Τώρα πλεόν δε μας τα πολυπρήζει.....γι'αυτό σου λέω.....τα 100 πρώτα γεμίσματα είναι τα δύσκολα.....