Αποστολέας Θέμα: Αυτοκίνητα  (Αναγνώστηκε 1709070 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος houston

• 42mm case
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #120 στις: Φεβρουάριος 14, 2007, 04:24:55 μμ »
Άντε redfoot....να μη βλέπουμε μόνο φώτο από ωραία ρολόγια εδώ μέσα αλλά και από ωραία αυτοκίνητα!!!

Τι χρόνο αναμονής σου είπανε?

Φοβερό συναίσθημα πάντως αυτή η αναμόνή.....΄

Πάντως χμμμμμ......σχετικά γρήγορα καταστάλλαξες!! Εκτός αν, πονηρούλη, το είχες σχεδιάσει εδώ και καιρό και μας έλεγες για panerai και τέτοια για να μας αποπροσανατολίσεις!!!

Στο ξαναλέω: ΜΕΓΕΙΑ ΤΟ "ΤΟΥΡΜΠΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ"!!!!

Και μην ακούω τώρα για κατανάλωση και τέτοια....αυτά είναι αναμενόμενα....εγώ ρε redfoot ο κακομοίρης βάζω ένα 65άρι την εβδομάδα ΣΙΓΟΥΡΑ! Και το μαγαζί μου δεν απέχει ούτε 2 χιλιόμετρα από το σπίτι μου!!!
Άτιμη ροπή..... :prayer:

Προς akatsim....Επειδή θέλω να είμαι αντικειμενικός και ο γραπτός λόγος παρεξηγήτε εύκολα....Αν έχεις το Φόρεστερ κατεμέ έχεις ίσως το ιδανικότερο αυτοκίνητο για την χώρα μας.....
Αν όχι το ιδανικότερο.....είσαι μέσα στο top 5 σίγουρα....

Αποσυνδεδεμένος redfoot

• 48mm case
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #121 στις: Φεβρουάριος 14, 2007, 04:33:25 μμ »
ελα ρε  φιλε!!! σε υπερευχαριστω !! 15 μερες μουπανε αν δεν παραγγειλω κλιμα και πενταθυρο. αλλιως 2 μηνες και κατι ψιλα :shocked:
το ψιλομαγειρευα απο πριν αλλα δεν ειχα κατασταλαξει!
για την καταναλωση μηπως μπερδευεσαι;;; δεν ειναι δυνατον!!!!!! 65 ή 6,5 ?  :( μηπως πας στο μαγαζι μεσω πατρας; :-)
για θυμησε μου, ειναι τσιπαρισμενο το μοτερ σου ή οχι;
το σαιτ που προτεινες  για τα αμαξακια ειναι καλο; λες να χτυπησω καμια ερωτηση ναναψει η κουβεντα οπως σε ρολεξ-πανεραι; τα γραφω και λιγο εντονα εγω και φοβαμαι μη  τους φουντωσω :-)
 In simplicity lies true greatness"..

Αποσυνδεδεμένος houston

• 42mm case
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #122 στις: Φεβρουάριος 14, 2007, 04:48:21 μμ »
Παράθεση από: "redfoot"
ελα ρε  φιλε!!! σε υπερευχαριστω !! 15 μερες μουπανε αν δεν παραγγειλω κλιμα και πενταθυρο. αλλιως 2 μηνες και κατι ψιλα :shocked:
το ψιλομαγειρευα απο πριν αλλα δεν ειχα κατασταλαξει!
για την καταναλωση μηπως μπερδευεσαι;;; δεν ειναι δυνατον!!!!!! 65 ή 6,5 ?  :( μηπως πας στο μαγαζι μεσω πατρας; :-)
για θυμησε μου, ειναι τσιπαρισμενο το μοτερ σου ή οχι;
το σαιτ που προτεινες  για τα αμαξακια ειναι καλο; λες να χτυπησω καμια ερωτηση ναναψει η κουβεντα οπως σε ρολεξ-πανεραι; τα γραφω και λιγο εντονα εγω και φοβαμαι μη  τους φουντωσω :-)

Αν τα θέλεις (κλίμα και πεντάθυρο) ΠΕΡΙΜΕΝΕ!!!
Θα χτυπάς μία μέρα το κεφάλι σου και θα μουτζώνεις τον εαυτό σου.....μα καλά 2 μήνες δε μπορούσα να κάνω υπομονή, θα λες....
Το ξέρω ότι τώρα.....καίγεσαι!! Αν ήταν δυνατόν να πας στη Φορντ να σου δώσουν τα κλειδιά να φύγεις.....αλλά σκέψου λογικά και μην ενεργήσεις παρορμητικά!!!

Όσο για την κατανάλωση.....τσιπαρισμένο είναι αλλά δε κάνει αυτό την διαφορά.....και σε stock mode πάλι εκεί γύρω είμαι....
Και αυτό που σου είπα είναι το μίνιμουμ.....
Μέσα στην πόλη το ρημάδι καίει τον κώλο του....που λέμε....όπως και να το πας!!!

Σε ταξίδι.....στο Πήλιο πηγαίνω πολύ συχνά....Η μεγαλύτερη κατανάλωση που είχα ήταν όταν μία φορά έκαψα ένα ντεπόζιτο (65 λίτρα) μέχρι το λιμάνι του Βόλου (330 χλμ)....αλλά πήγαινα με την "ταυτότητα στο στόμα"....τώρα έχω κόψει τις μ@λ@κίες στους δημόσιους δρόμους ΕΝΤΕΛΩΣ!
Με μία λογική οδήγηση 120-180 και χωρίς απότομα γκαζώματα πέφτεις στο μισό και κάτι παραπάνω.....δηλαδή καις περίπου 40-45 λίτρα για τα 330 χλμ.....αν το πας παρακάτω καλύτερα μη το πάρεις, τσάμπα το αμάξι....παίρνεις 1800 ατμοσφαιρικό και είσαι πρώτος, μη πληρώνεις κερατιάτικα....

Αν σου φαίνονται εξωγήινα και υπερβολικά αυτά που σου γράφω.....ξανασκέψου το για το st......πραγματικά και εντελώς φιλικά στο λέω!!!

Αποσυνδεδεμένος redfoot

• 48mm case
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #123 στις: Φεβρουάριος 14, 2007, 04:52:53 μμ »
αμα ειμαι 40-45 λιτρα τα 330 χιλιομετρα ειμαι μια χαρα αλλα χωρις γκαζωματα; καθολου; τουρμπο ειναι !!! δε λεω να το σκιζω αλλα κατα διαστηματα να το γκαζωνω λες να εκτοξευθει πολυ παραπανω;
πενταπορτο δε με νοιαζει , για κλιμα ομως μου λενε αξιζει πολυ..

Αποσυνδεδεμένος akatsim

• CoFounder
  • Administrator
  • 44mm case
    • Προφίλ
    • http://www.mywatch.gr
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #124 στις: Φεβρουάριος 14, 2007, 04:55:25 μμ »
Παράθεση από: "houston"
Παράθεση από: "akatsim"
39500 και καθαρισες. Και εχεις ολα σε ενα. Και 6 στα 0-100 αφου σου αρεσουν τα γκαζια και ολα τα αλλα. Και δεν ειναι τανκς ειναι πολυ συμμαζεμενα. Σε προκαλω να πας μια βολτα να το δεις απο κοντα στην αντιπροσωπεια και μετα πες μου τι το κακο εχει. Κανε και ενα τεστ drive ενα WRX και σε παρακαλω πες μου μετα πως θα σου φανει το Φοκους.

Trelovet Εμενα το σχημα μου αρεσει διοτι ειναι low profile. Βεβαια αν ειχα χρηματα θα κοιτουσα προς Cayenne, Tuareg, Disco, Range.

Houston οταν λεω για το Impreza ΔΕΝ εννοω το Sti αλλα το WRX. Απο ποτε 230 αλογα ειναι μη-οδηγησιμα δεν καταλαβαινω. Ειναι πολυ διαφορετικα μεταξυ τους τα 2 αυτοκινητα. Πολυ πιο μαλακο το δευτερο σε πολλα πραγματα και ναι ειναι καθημερινο αυτοκινητο.

Akatsim....το wrx είναι ψιλοφλώρικο ρε φίλε....

Πέρα από την τετρακίνηση δεν είναι τόσο πολεμικό.....και ούτε τόσο γρήγορο....

ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!

Bέβαια από το Οκτάβια που έχω εγώ είναι καλύτερο αυτοκίνητο δε το συζητάω....σε όλους τους τομείς....

Να πάρεις ένα τόσο ετοιμοπόλεμο αμάξι......και να μη πάρεις το "καλό"???....κρίμα....

Μηπως μιλας για το παλαιο μοντελλο? Το τρεχον 2,5 λιτρα εχει 230 αλογα και 5,9 στα 0-100. Το palymobil του redfoot 225 με 6,8 και ακριβως ιδια ροπη. Δυο αυτοκινητα δηλαδη στα χαρτια σχεδον ιδια.
Οταν οδηγησεις ομως και τα δυο φαινεται η διαφορα.
Το sti παει στα 255 με 5,4 και 2 κιλα ροπη παραπανω αλλα πολυ πιο σκληρο. Συμπλεκτης μετα απο 20 αλλαγες πας ορθοπεδικο αν εισαι στην ηληκια μου.
Το οπλο ηταν το προηγουμενο με τα 330 αλογα απο 2000 κυβικα αλλα και πιο νευρωτικο.
Βεβαια και τωρα ολοι τα πειραζουν και χτυπανε απο 300 αλογα και πανω για την πλακα. Βεβαια ειναι και καθε λιγο στο συνεργειο. Το απλο WRX ειναι πλεον πολυ γρηγορο αλλα και πολιτισμενο.
Το Οκταβια ειναι εξαιρετικο αυτοκινητο, δεν το προτιμω απο το Σουμπα αλλα απολυτως σεβαστο.

Αποσυνδεδεμένος houston

• 42mm case
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #125 στις: Φεβρουάριος 14, 2007, 05:04:58 μμ »
Παράθεση από: "akatsim"
Μηπως μιλας για το παλαιο μοντελλο? Το τρεχον 2,5 λιτρα εχει 230 αλογα και 5,9 στα 0-100. Το palymobil του redfoot 225 με 6,8 και ακριβως ιδια ροπη. Δυο αυτοκινητα δηλαδη στα χαρτια σχεδον ιδια.
Οταν οδηγησεις ομως και τα δυο φαινεται η διαφορα.
Το sti παει στα 255 με 5,4 και 2 κιλα ροπη παραπανω αλλα πολυ πιο σκληρο. Συμπλεκτης μετα απο 20 αλλαγες πας ορθοπεδικο αν εισαι στην ηληκια μου.
Το οπλο ηταν το προηγουμενο με τα 330 αλογα απο 2000 κυβικα αλλα και πιο νευρωτικο.
Βεβαια και τωρα ολοι τα πειραζουν και χτυπανε απο 300 αλογα και πανω για την πλακα. Βεβαια ειναι και καθε λιγο στο συνεργειο. Το απλο WRX ειναι πλεον πολυ γρηγορο αλλα και πολιτισμενο.
Το Οκταβια ειναι εξαιρετικο αυτοκινητο, δεν το προτιμω απο το Σουμπα αλλα απολυτως σεβαστο.

Επειδή δε μου αρέσει να λέω αρλούμπες από το καινούριο Σκούμπυ δεν έχω προσωπική εμπειρία....
Αλλά θα διαφωνήσω, φίλε Ακατσίμ, στο ότι το προηγούμενο (το δίλιτρο) ήταν το "όπλο"....
Δε ξέρω αν γνωρίζεις ότι στο προηγούμενο Ιμπρέζα
οι εδώ μηχανικοί, της Προ Ντράιβ συγκεκριμένα, κάνανε την μετατροπη σε sti με ότι αυτό συνεπάγεται....ο νοών, νοήτω.....

Το ορίτζιναλ πάντα ήταν δυομισάλιτρο.....το έιχε φέρει τύπος από το Αμέρικα ενάμιση περίπου χρόνο πριν σε μαγαζί με car audio φίλου μου και μας έπεσαν τα σαγόνια όταν το είχαμε δει!!!

Έχω δει με τα μάτια μου Ακατσίμ μετατροπη σε Φόρεστερ και είχαν περάσει ένα κολλάρο του fmic ΑΠΟ ΚΑΤΩ.....να καραφλιάζεις σου λέω....μία καλή ανωμαλία να έβρισκες και πάει......και είναι και ψιλοοφ-ρόουντ το αμάξι υποτίθεται....

Υ.Γ. Τα άλογα δεν είναι στραγάλια....στη θεωρία εύκολα βγαίνουν....στη πράξη όμως..... [-X

Αποσυνδεδεμένος houston

• 42mm case
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #126 στις: Φεβρουάριος 14, 2007, 05:06:43 μμ »
αμα ειμαι 40-45 λιτρα τα 330 χιλιομετρα ειμαι μια χαρα αλλα χωρις γκαζωματα; καθολου; τουρμπο ειναι !!! δε λεω να το σκιζω αλλα κατα διαστηματα να το γκαζωνω λες να εκτοξευθει πολυ παραπανω;
πενταπορτο δε με νοιαζει , για κλιμα ομως μου λενε αξιζει πολυ..

Redfoot.....μη τρελένεσαι....τα πρώτα 100 γεμίσματα είναι τα δύσκολα.....μετά συνηθίζεις!!!!

Αποσυνδεδεμένος redfoot

• 48mm case
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #127 στις: Φεβρουάριος 14, 2007, 06:27:35 μμ »
τρελαίνομαι !!!!! ημουν ετοιμος να πατησω τη σκανδαλη αλλα αυτο το 65αρι που μου πεταξες για ως το μαγαζι με ψιλογονατισε ρε φιλε.. αν σηκωθω εγκαιρως θα ξαναπυροβολήσω!

Αποσυνδεδεμένος houston

• 42mm case
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #128 στις: Φεβρουάριος 14, 2007, 06:45:19 μμ »
τρελαίνομαι !!!!! ημουν ετοιμος να πατησω τη σκανδαλη αλλα αυτο το 65αρι που μου πεταξες για ως το μαγαζι με ψιλογονατισε ρε φιλε.. αν σηκωθω εγκαιρως θα ξαναπυροβολήσω!

Redfoot, μη θεωρείς εμένα σημείο αναφοράς....

Αααααα, ενίοτε πάω και παίρνω και την κοπέλα μου.....αυτή είναι τουλάχιστον 2 χιλιόμετρα γεμάτα....

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι εφόσον κοιτάμε αυτοκίνητα επιδόσεων πρέπει να είμαστε συνειδητοποιημένοι.....όποιος έχει τα γένια έχει και τα χτένια, που έλεγαν και οι παλιοί....

Βέβαια για όλα αυτά υπάρχει εξήγηση.....όταν, redfoot, έχω 26+Nm ροπή στον τροχό στις 2000 στροφές....τότε πες μου....ποια κατανάλωση θεωρείς λογική???....ξέρεις τι βενζίνη "φτύνουν" τα μπεκ εκείνη τη στιγμή για να μετακινήσουν αστραπιαία τα 1400 περίπου κιλά του Όκτυ?

Για αυτό έγραψα σε κάποιο σημείο.....να έχουμε γνώση του τι πήραμε.....
Έχω ένα φίλο που πρόσφατα αγόρασε ένα rx8 cosmo, αυτό με τα 231 άλογα....Ο φίλος πιο πριν είχε Σάξο τετραπετάλουδο....
Μου τα έχει κάνει τσουρέκια με την κατανάλωση που έχει και όλο νευριάζω άμα τον ακούω.....Γιατί ο ηλίθιος το πήρε και νόμιζε ότι θα έχει την κατανάλωση του Σάξο + κάτι ακόμα....
Λογάριαζε όμως χωρίς τον wankel και τις αρχές λειτουργείας του.....

Τώρα πλεόν δε μας τα πολυπρήζει.....γι'αυτό σου λέω.....τα 100 πρώτα γεμίσματα είναι τα δύσκολα.....

Αποσυνδεδεμένος redfoot

• 48mm case
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #129 στις: Φεβρουάριος 14, 2007, 07:19:17 μμ »
χαχα καλο! ε εγω πιστευω οτι καθε αλλο παρα ηλιθιος ειμαι επομενως αν και εφοσον το παρω (που μαλλον κατα κει το κοβω) ουτε θα παραμονιεμαι ουτε θα σας τα πολυπρηζω!! σωστα τα λες και ειμαι συμφωνος, τα γουστα πληρωνονται..

Αποσυνδεδεμένος houston

• 42mm case
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #130 στις: Φεβρουάριος 14, 2007, 07:27:11 μμ »
ε εγω πιστευω οτι καθε αλλο παρα ηλιθιος ειμαι....

Προς Θεού, μη το πάρεις ότι υπονόησα κάτι τέτοιο.....ο γραπτός  λόγος, μεταξύ αγνώστων ιδίως, πολύ εύκολα παρεξηγήτε....αυτό το έγραψα και στον Ακατσίμ πριν....

Χρησιμοποίησα την λέξη "ηλίθιος", με ευκολία, γιατί αναφερόμουν σε ένα φιλικό μου πρόσωπο....που έχω το θάρρος να τον κράζω, ακόμα και εν αγνοία του....

Άντε, άντε....και άσε τα "αν και εφόσον'.....φιλολογίες..... :blah:

Αποσυνδεδεμένος ferengi

• 42mm case
  • 42mm case
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #131 στις: Φεβρουάριος 14, 2007, 09:16:13 μμ »
Μια που λέμε για κατανάλωση, το αποκορύφωμα πρέπει να είναι η Beyron. Αν θυμάμαι καλά, όταν είναι κοντά στην τελική, αδειάζει το ρεζερβουάρ μέσα σε 12 λεπτά... :shocked:

Αποσυνδεδεμένος redfoot

• 48mm case
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #132 στις: Φεβρουάριος 14, 2007, 10:06:54 μμ »
χα χα πολυ ωραια! φανταζομαι και το πορτμπαγκαζ θαναι γεματο μπετονακια !!

Αποσυνδεδεμένος MHTΣ

• 42mm case
  • 40mm case
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #133 στις: Φεβρουάριος 15, 2007, 09:15:46 πμ »
ευχαριστώ πολυ ολους σας παιδιά! μισο βημα πριν τηναντιπροσωπεία βρισκομαι.   θα καιει το ρημαδι αλλα θα βαζει φωτια και στο κορμί μου απο την αδρεναλινη που θα ρεει στο στα αιμοφόρα αγγεία :-)

παντως αν επαιρνα τζιπ; τι καγιεν και παπαριες.. θα χτυπουσα ενα πολεμικο Q7 και αντε γεια..

Πολύ καλές επιλογές και τα δύο!
Aπό ότι κατάλαβα πέρνεις το s3? O κολλητός μου έχει το A3 και είναι πορωμένος με την Audi. Kαι είκαι και τρελός και παντογνώστης με τα αυτοκίνητα. Tο S3 είναι το άχτι του...
b]Rose Gold For Ever!!![/b]

Αποσυνδεδεμένος redfoot

• 48mm case
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #134 στις: Φεβρουάριος 15, 2007, 09:57:29 πμ »
μπα.. οχι το S3 ,σχεδον το S3 :-)

Αποσυνδεδεμένος houston

• 42mm case
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #135 στις: Φεβρουάριος 15, 2007, 11:19:25 πμ »
Ε όχι και το s3.....και ούτε περίπου το s3....θα πάρει κάτι πολύ καλύτερο του s3.....

Αυτό.....

300 αλογάκια και τετρακίνητο.....εεεε, redfoot????

Αποσυνδεδεμένος akatsim

• CoFounder
  • Administrator
  • 44mm case
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #136 στις: Φεβρουάριος 15, 2007, 02:20:26 μμ »
Αυτο θα περασει απο διπλα σου αλλα δεν θα προλαβεις να το δεις...

Αποσυνδεδεμένος akatsim

• CoFounder
  • Administrator
  • 44mm case
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #137 στις: Φεβρουάριος 15, 2007, 02:23:06 μμ »
και αυτο θα περασει απο επανω σου...

Αποσυνδεδεμένος kounelis

• 40mm case
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #138 στις: Φεβρουάριος 15, 2007, 02:42:04 μμ »
ααααααααα ειστε κ κοντρακιδες εσεις!!!!!!!εγω θα προτοιμουσα ενα lotus elise  με ενα turbaki 0.8 k 0-100 σε 5 τι εχετε να πειτε!!!!!!!the ultimate cart car!!!!

Αποσυνδεδεμένος houston

• 42mm case
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #139 στις: Φεβρουάριος 15, 2007, 03:58:40 μμ »
Παράθεση από: "kounelis"
ααααααααα ειστε κ κοντρακιδες εσεις!!!!!!!εγω θα προτοιμουσα ενα lotus elise  με ενα turbaki 0.8 k 0-100 σε 5 τι εχετε να πειτε!!!!!!!the ultimate cart car!!!!

Εεεεμ, πως νομίζεις κερδίζουμε τα λεφτά και παίρνουμε μπρέιτλινγκ και ζαχαρώνουμε ανώνυμο κτλ, κτλ.....από το μαγαζί????.....Στη Βούτα βγάζουμε μεροκάματο....
Πλάκα κάνω εεεε....

Τα ελίζ είναι τα απόλυτα πιστάδικα οχήματα....

Αλλά για δες και αυτό και ξανασκέψου το.....

Ψικοκαλούλι εεεε..... :shocked:

Πάρτε και ένα λίνκ του autotriti που έκανε μία αναφορά: http://www.autotriti.gr/news/preview_news.asp?category_id=72&NEWS_DATA_ID=57148