Αποστολέας Θέμα: Αυτοκίνητα  (Αναγνώστηκε 1667868 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος houston

• 42mm case
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #200 στις: Μάρτιος 08, 2007, 05:22:42 μμ »
Ρεντφουτ μπορείς να μου περιγράψεις λοιπόν την απόλαυση που νιώθεις όταν μ@μ@ς????.....δεδομένου ότι εγώ δεν έχω μαμήσει ποτέ....
Περιμένω να μου το αναλύσεις και να με πείσεις ότι λέει.....

Τώρα σε σχεση με τις φώτο....απλά θα σου ποστάρω αύριο για να είμαι απολύτως συγκεκριμένος μία φώτο του δικού μου αυτοκινήτου με κλειστή και μία με ανοιχτή την ηλιοροφή....αλλά και μία κάτοψη, να το πω έτσι, με και χωρίς ηλιοροφή....

Όπως καταλαβαίνεις και εσύ μπορουμε να γράφουμε το ένα μετά το άλλο χωρίς ουσιαστικό νόημα και κατάληξη....

Οπότε....μεγειά το "τουρμπιστό πορτοκάλι" και πάλι και σου εύχομαι να μη πετύχεις κανένα στο δρόμο με ηλιοροφή σηκωμένη γιατί μάλλον θα αναστενάξεις κουνώντας το κεφάλι....

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #201 στις: Μάρτιος 08, 2007, 09:54:55 μμ »
Λοιπόν ας προσπαθήσω να περιγράψω μερικά καλά της ηλιοροφής που κι εγώ διαθέτω :
1.  Ρουφάς τις μυρωδιές της άνοιξης (φύση, θάλασσα κλπ) χωρίς τον ενοχλητικό αέρα των ανοιχτών παραθύρων.
2.  Απομακρύνεις ενοχλητικές μυρωδιές από την καμπίνα, χωρίς να παγώνουν οι από πίσω.
3.  Δροσίζεις διακριτικά τον χώρο τις καυτές νύχτες του καλοκαιριού, με φυσικό τρόπο και χωρίς ν' αναπνέεις τις εξατμίσεις των μπροστινών σου , κυρίως μέσα στην πόλη και με αρκετή δόση ρομαντζάδας με αστέρια από πάνω σου κλπ.
4.  Βγαίνεις από πανω με την σημαία για να πανηγυρίσεις όταν κερδίζει η ομάδα σου, χωρίς τον φόβο να σε αποκεφαλίσει κάποιος που προσπερνά.
5.  Κάνεις σαφώς πιο φωτεινή κι ευχάριστη την καμπίνα σου
6.  Αερίζεις την καμπίνα σου , όταν είσαι παρκαρισμένος , χωρίς να φοβάσαι μήπως καποιος σου πετάξει αναμένη γόπα από το ελαφρώς ανοιχτό παράθυρο.
κλπ.
Πραγματικά συμφωνώ με τον Houston, αξίζει να την έχεις !!!
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ
Αν η δουλειά ήταν καλή δεν θα μας πλήρωναν για να την κάνουμε !!!

Αποσυνδεδεμένος akatsim

• CoFounder
  • Administrator
  • 44mm case
    • Προφίλ
    • http://www.mywatch.gr
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #202 στις: Μάρτιος 08, 2007, 10:54:46 μμ »
Πολυ απλα νοικιασε ενα αμαξι με ηλιοροφη ενα Σ/Κ και βλεπεις μονος σου. Θα δωσεις μερικα ευρωπουλα και θα σου φυγει η περιεργια.

Αποσυνδεδεμένος MHTΣ

• 42mm case
  • 40mm case
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #203 στις: Μάρτιος 09, 2007, 10:32:53 πμ »
Παράθεση από: "trelovet"
Λοιπόν ας προσπαθήσω να περιγράψω μερικά καλά της ηλιοροφής που κι εγώ διαθέτω :
1.  Ρουφάς τις μυρωδιές της άνοιξης (φύση, θάλασσα κλπ) χωρίς τον ενοχλητικό αέρα των ανοιχτών παραθύρων.
2.  Απομακρύνεις ενοχλητικές μυρωδιές από την καμπίνα, χωρίς να παγώνουν οι από πίσω.
3.  Δροσίζεις διακριτικά τον χώρο τις καυτές νύχτες του καλοκαιριού, με φυσικό τρόπο και χωρίς ν' αναπνέεις τις εξατμίσεις των μπροστινών σου , κυρίως μέσα στην πόλη και με αρκετή δόση ρομαντζάδας με αστέρια από πάνω σου κλπ.
4.  Βγαίνεις από πανω με την σημαία για να πανηγυρίσεις όταν κερδίζει η ομάδα σου, χωρίς τον φόβο να σε αποκεφαλίσει κάποιος που προσπερνά.
5.  Κάνεις σαφώς πιο φωτεινή κι ευχάριστη την καμπίνα σου
6.  Αερίζεις την καμπίνα σου , όταν είσαι παρκαρισμένος , χωρίς να φοβάσαι μήπως καποιος σου πετάξει αναμένη γόπα από το ελαφρώς ανοιχτό παράθυρο.
κλπ.
Πραγματικά συμφωνώ με τον Houston, αξίζει να την έχεις !!!

Eμένα επιτρέψτε μου να παραμείνω στην δική μου άποψη και να μην συμφωνώ...Kαλά όλα αυτά αλλά δεν αξίζει τα λεφτά του για κάποιους λόγους που μπορείς να τους εξαλείψεις χρησιμοποιώντας τα παράθυρα. Kαι επιτρέψτε μου να πώ ότι 12 χρόνια που οδηγάω και τα χρησιμοποιώ ποτέ δεν είχα τον προβληματισμό του λόγου Nο 6...
b]Rose Gold For Ever!!![/b]

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #204 στις: Μάρτιος 09, 2007, 10:54:22 πμ »
Μια φορά θα γίνει το κακό, οι κακοήθεις είναι αμετρητοι γύρω μας, γιατί να μην πάρεις κάποια προφύλαξη αν μπορείς ?
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ

Αποσυνδεδεμένος redfoot

• 48mm case
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #205 στις: Μάρτιος 09, 2007, 05:17:25 μμ »
κι εγω που οδηγω 17 χρονακια δεν ειδα γοπα μεσα στο καρο μου, γιατι αν εβλεπα θα τον ειχα κανει γοπα στο ξυλο :-)
αλλα να θεσεις ως επιχειρημα υπερ ηλιοροφης τη προστασία απο εισοδος γοπας ε αυτο μονο εσυ θα μπορουσες να το κανεις ρε γιωργο! αντε και ο χιουστον το πολυ πολυ
 \:D/
 In simplicity lies true greatness"..

Αποσυνδεδεμένος akatsim

• CoFounder
  • Administrator
  • 44mm case
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #206 στις: Μάρτιος 09, 2007, 06:53:24 μμ »
Αν δεν μπορεις να καταλαβεις τι προσφερει ενα παραθυρο στον ουρανο, τοτε μη μπαινεις στο κοπο και το ψαχνεις. Αμα θες να εισαι σαν τον ποντικαρα κλεισμενος απο παντου, κρατα τα 1000 ευρωπουλα. Και αντι μεμβρανες χτισε και τα παραθυρα να μη μπαινει φως απο πουθενα για ακομα καλυτερα.  :banned:

Αποσυνδεδεμένος redfoot

• 48mm case
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #207 στις: Μάρτιος 09, 2007, 07:17:19 μμ »
xaxaxa ! να σαι καλα, μεκανες και γελασα μεγαλε!
ακου κλεισμενος απο παντου με 2 παραθυραρες  και ενα παρμπριζ ναααα..

so  here iam driving folks :-)

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #208 στις: Μάρτιος 09, 2007, 07:46:45 μμ »
Απ'όλα όσα έγραψα στη γόπα κολλήσατε μωρέ , θα μας τρελλάνετε ? Εδώ βρε redfoot θέλεις να βάλεις τις εντελώς καγκούρικες μεμβράνες , η οροφή σε πείραξε? Και το ότι για πολλά χρόνια δεν σας πέταξαν γόπα από μισάνοιχτο παράθυρο σημαίνει ότι αυτό αποκλείεται να γίνει αύριο κιόλας ???
   Τέλος πάντων, το αυτοκίνητο και η γυναίκα ,είναι από αυτά που η επιλογή τους στηρίζεται στο γούστο του καθενός χωρίς στεγανά και αντικειμενικές φόρμες !!!
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ

Αποσυνδεδεμένος akatsim

• CoFounder
  • Administrator
  • 44mm case
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #209 στις: Μάρτιος 09, 2007, 09:16:06 μμ »
Τελειος ο ποντικαρας. Και ειναι και πορτοκαλι ρε συ το οχημα του!!! :smt026  :smt043

Αποσυνδεδεμένος redfoot

• 48mm case
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #210 στις: Μάρτιος 09, 2007, 09:17:26 μμ »
καγκουρικες μεμβρανες; δεν το αντελήφθην.. για ηλιοπροστασια τις βαζουμε και για αισθητική αναβαθμιση, καμια σχεση με καγκουριές :-)

Αποσυνδεδεμένος Nanagno

• Owner/Co-Founder
  • Administrator
  • 50mm case
  • Time Will Only Tell...
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #211 στις: Μάρτιος 23, 2007, 02:13:51 μμ »
Παράθεση από: "Megalos"
καλοριζικο και απο μενα και αναμενω τις κοντρες  :finga:

Κώστα τι λες? Θα τα στεισουμε ???? :rolleyes:
Ludwig van Beethoven said that a great poem is more difficult to set to music than a merely good one, because the composer must improve upon the poem T I M E S.

Αποσυνδεδεμένος Megalos

• On the balance wheel
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #212 στις: Μάρτιος 23, 2007, 10:35:51 μμ »
να τα στησουμε, αλλά skoda εναντι ??

Αποσυνδεδεμένος dimis997s

• 34mm case
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #213 στις: Μάρτιος 25, 2007, 11:56:08 πμ »
..παιδια συγνωμη για την παρεμβαση αλλα μιας που τυχαινει να ασχολουμε τρομερα με τα αυτοκινητα θα πω στο θεμα της ηλιοροφης οτι  ειναι μονο και μονο θεμα αισθητικης και αποκλειστικα και μονο feeling οπως αναφερει καποιος φιλος παραπανω...οσο feeling μπορει να σου δωσει μια ηλιοροφη..τα μειονεκτηματα της αρκετα...ειχα και στο προηγουμενο αυτοκινητο μου και στο τωρινο,στο επομενο δεν θα εχω..την θεωρω περιττη...μια ηλ-οροφη προσθετει απο 30+kg σε ενα αυτοκινητο,αυτο συνεπαγεται σε -3bhp σε ενα αλλο που δεν εχει,..η ανλογια κιλο/ιππο ειναι αυτη που σκοτωνει της επιδοσης του αυτοκινητου,και μιλω γενικα,μιας που θα μου πειτε ,σιγα για 3 αλογα μιλας....3 απο3 απο εκει μαζευονται:)...εκτος και εαν καποιος αγοραζει αυτοκινητο με γνωμονα την απλη χαλαρη μετακινηση...

Αποσυνδεδεμένος gson

• 38mm case
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #214 στις: Μάρτιος 25, 2007, 02:21:44 μμ »
Ενα αλλο μειονεκτημα για τις επιδοσεις και την οδικη συμπεριφορα του αυτοκινητου ειναι οτι μειωνεται η στρεπτικη ακαμψια του οχηματος.

Αποσυνδεδεμένος nomikosas

• 46mm case
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #215 στις: Μάρτιος 25, 2007, 02:40:36 μμ »
dimis997s το οτι ασχολησε με τα cars κανει μπαμ...  :supz:

παντως και εμενα δυο ειναι οι τρελες μου.. τα αυτοκινητα κ τα ρολογια...

Αποσυνδεδεμένος dimis997s

• 34mm case
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #216 στις: Μάρτιος 25, 2007, 09:33:25 μμ »
Παράθεση από: "nomikosas"
dimis997s το οτι ασχολησε με τα cars κανει μπαμ...  :supz:

παντως και εμενα δυο ειναι οι τρελες μου.. τα αυτοκινητα κ τα ρολογια...

thanks φιλος για την φωτο μοιαζει με το δικο μου

:supz:

Αποσυνδεδεμένος gson

• 38mm case
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #217 στις: Μάρτιος 25, 2007, 10:05:08 μμ »
nomikosas και εσυ πρεπει να εισαι πολυ γνωστης του χωρου.

Αποσυνδεδεμένος nomikosas

• 46mm case
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #218 στις: Μάρτιος 25, 2007, 10:29:17 μμ »
οχι ενταξει δεν θα το ελεγα. υπαρχουν ατομα με τρομερες γνωσεις οχι μονο σημερινων μοντελων αλλα κ πολυ παλιοτερων..

παντως γενικα επειδη εχω τρελα με τα αυτοκινητα οσο μπορω διαβαζω κ ενημερωνομαι γι'αυτα!!

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #219 στις: Μάρτιος 26, 2007, 12:33:06 πμ »
Τίνος είναι το Πορσικό ρε παιδιά ????
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ