Αποστολέας Θέμα: Αυτοκίνητα  (Αναγνώστηκε 1709192 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος houston

• 42mm case
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #180 στις: Μάρτιος 06, 2007, 01:35:04 μμ »
Redfoo μεγειά και πάλι ΑΛΛΑ.....

Δεν έβαλες ηλιοροφή?????.... [-X ... ΜΕΓΑ ΣΦΑΛΜΑ!!!

Ρεντφουτ.....υπεραξίζει ρε γαμώτο.....
Είχες ποτέ αυτοκίνητο με ηλιοροφή????
Βάλτη....δε ξέρεις τι χάνεις...

Και δεύτερη ένσταση τα ξένον....βάλε άφτερμάρκετ και καλό μπλέξιμο.....σαν της αντιπροσωπείας τίποτα!!!
Ότι πληρώνεις παίρνεις.....τα ξένον πρέπει να είναι εργοστασιακά, όλα τ'αλλα είναι "μαιμουδιές"....

Περισσότερη έμφαση δίνω όμως στην ηλιοροφή....

Εμένα με είχε φάει η κοπέλα μου να βάλω....στη αρχή μου ήταν σχετικά αδιάφορη, την ήθελα αλλά δε τρελενόμουν κιόλας...
Τώρα, αν πάρω αυτοκίνητο, τάσακι μπορεί να μην έχει (δε καπνίζω κιόλας) ηλιοροφή θα έχει ΣΙΓΟΥΡΑ!!!!

Αποσυνδεδεμένος christos

• 36mm case
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #181 στις: Μάρτιος 06, 2007, 02:21:39 μμ »
Η ηλιοροφή πάντως ΔΕΝ ενδείκνυται για ψηλούς.
Κόβει πάρα πολύ απο το διαθεσιμο αέρα για το κεφάλι !!

Αποσυνδεδεμένος kounelis

• 40mm case
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #182 στις: Μάρτιος 06, 2007, 03:05:41 μμ »
τι να την κανεις την ηλιοροφη! με τετοιο μοτερ ολα μπαινουν σε δευτερη μοιρα!!ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ !!!!!!!!!!!1

Αποσυνδεδεμένος redfoot

• 48mm case
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #183 στις: Μάρτιος 06, 2007, 03:38:08 μμ »
ναστε καλα!
χιουστον εχεις δικιο δεν το συζητω απλα μου φανηκε πολυ αρμυρο το φιστικι..
1000 ευρω για ηλιοροφη; :-k  καπνιζω; ΟΧΙ. θαχω διζωνικο κλιματισμο; ΝΑΙ. αρα τη να την κανω; για να πουλαω  μουρη; α μπα..
ξενον: 830 εθρω μουπαν τα εργοστασιακα αλλα και στις 3 αντιπροσωπειες που ρωτησα μου ειπαν οτι δεν αξιζουν με τιποτα για 2 απλουστατους λογους:
α) πληρωνεις λαμπα φιλιπς που εινα πανακριβη αλλα να ευχεσαι το φαναρακι σου να μην παθει τιποτα γιατι θα κλαις 3 μερονυχτα οταν θα πρεπει να τις αλλαξεις
β) λειτουργουν και στη μεγαλη σκαλα γεγονος εντελως αχρηστο, παρανομο και ακρως επικινδυνο
βαζοντας λοιπον after market σε ενα αξιοπιστο συνεργειο γλιτωνεις τα μισα λεφτα και εχεις μια υπεραποδεκτη λυση, ετσι τουλαχιστον φανταζομαι. λες να την πατησω; ελπιζω πως οχι
 In simplicity lies true greatness"..

Αποσυνδεδεμένος houston

• 42mm case
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #184 στις: Μάρτιος 06, 2007, 03:54:58 μμ »
Παράθεση από: "christos"
Η ηλιοροφή πάντως ΔΕΝ ενδείκνυται για ψηλούς.
Κόβει πάρα πολύ απο το διαθεσιμο αέρα για το κεφάλι !!

Χρήστο όχι....είμαι 1.92.....χωρίς τα παπούτσια....
Ηλιοροφή έχω στο αυτοκίνητο....αλλά και πάλι δε το καταλαβαίνω αυτό που λες....
Η ηλιοροφή δε χαμηλώνει τον ουρανό σε εκείνο το σημείο....οπότε οπως προκύπτει αυτό που λες????

Ρεντφουτ μακάρι με τα ξένον να μη προβληματιστείς.....παλαιότερες εμπειρίες γνωστών πάντως δεν ήταν και τόσο θετικές με άφτερμαρκετ ξένον....
Δε μιλάω για κάτι "κατά φαντασία" ξένον που έχουν κάτι "πίθηκοι" στο δρόμο....
Μιλάμε για σωστό, διάχυτο, όχι εκτυφλωτικό φως......που να μη μπλεδίζει η λάμπα....

Για την ηλιοροφή σε καταλαβαίνω.....και εγώ δε μπορούσα να το κατανοήσω πριν συμβιώσω με αυτοκίνητο που να έχει....

ΑΝΤΕ ΜΕΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!

Αποσυνδεδεμένος ferengi

• 42mm case
  • 42mm case
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #185 στις: Μάρτιος 06, 2007, 05:19:11 μμ »
Redfoot καλοτάξιδο κι από μένα και θα συμφωνήσω με τον houston, η ηλιοροφή είναι άλλη αίσθηση και δεν έχει να κάνει ούτε (τόσο) με δροσιά ούτε με πουλμουρ. Το να σηκώνεις το κεφάλι και να βλέπεις ουρανό από πάνω (ηλιόλουστο, συννεφιασμένο, έναστρο) είναι μοναδική αίσθηση. Βέβαια αν με ρωτάς κι αυτή ημίμετρο είναι, για απόλυτη αίσθηση ελευθερίας σε τέσσερεις τροχούς, μια είναι η λύση: κάμπριο! :D

Αποσυνδεδεμένος redfoot

• 48mm case
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #186 στις: Μάρτιος 06, 2007, 08:04:07 μμ »
χμ με βαζετε σε σκεψεις ρε παιδιά! τοσο ωραια ειναι; ποτε δεν ειχα αυτοκινητο με ηλιοροφή.. :(
αναρωτιεμαι ομως: 1000 ευρω για να βλεπω τον ουρανο δεν ειναι τσουχτερη τιμη;
θα το ξανασκεφτω παντως και αν φτασουν τα κουκια ίσως το αποτολμησω!

Αποσυνδεδεμένος Megalos

• On the balance wheel
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #187 στις: Μάρτιος 06, 2007, 11:05:46 μμ »
βαλε ...
βαλε φίνα  :rolleyes:  :rolleyes:

Αποσυνδεδεμένος akatsim

• CoFounder
  • Administrator
  • 44mm case
    • Προφίλ
    • http://www.mywatch.gr
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #188 στις: Μάρτιος 07, 2007, 02:51:45 πμ »
Τι ειναι αυτα τα ξενον ρε παιδια?

ΥΓ. Το σμαρτακι παντως εχει γυαλινη πανοραμικη οροφη!!! :butthead:

Λεει, σου δινει αλλη αισθηση, μεγαλωνει και το χωρο.

Αποσυνδεδεμένος ferengi

• 42mm case
  • 42mm case
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #189 στις: Μάρτιος 07, 2007, 11:25:41 πμ »
Παράθεση από: "akatsim"
Τι ειναι αυτα τα ξενον ρε παιδια?

http://www.xenonhellas.gr/hid/cars.html

Αποσυνδεδεμένος MHTΣ

• 42mm case
  • 40mm case
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #190 στις: Μάρτιος 08, 2007, 10:43:01 πμ »
Παράθεση από: "ferengi"
@ΜΗΤΣ: Βρίσκεις; Για δες κι αυτό το video, ϊσως αλλάξεις γνώμη:

Θες να πείς ότι μετά από την τράκα θα έχεις πόδια?...Δεν νομίζω...
b]Rose Gold For Ever!!![/b]

Αποσυνδεδεμένος MHTΣ

• 42mm case
  • 40mm case
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #191 στις: Μάρτιος 08, 2007, 10:44:51 πμ »
H ηλιοροφή κατά τη γνώμη μου δεν λέει τίποτα... Aν θες αέρα πάρε cabrio. Όχι ημίμετρα...

ετσι ακριβως, μαλιστα στο st η ηλιοροφή ειναι στενη οποτε ενας λογος παραπανω ..

Αποσυνδεδεμένος ferengi

• 42mm case
  • 42mm case
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #192 στις: Μάρτιος 08, 2007, 11:09:28 πμ »
Μετά την τράκα θα έχεις πόδια, γιατί όπως είδες η καμπίνα δεν παραμορφώθηκε σημαντικά, αυτό που δεν θα έχεις είναι εσωτερικά όργανα και τη ζωή σου, καθώς η απότομη επιβράδυνση μετατρέπει σε πουρέ τα εσωτερικά σου όργανα. Εκεί είναι η διαφορά του Smart από άλλα αυτοκίνητα, ότι σε ένα κανονικό αυτοκίνητο υπάρχει ομαλότερη επιβράδυνση γιατί συμπιέζεται το μακρύτερο (σε σχέση με το Smart) εμπρός μέρος του αυτοκινήτου και απορροφά μέρος της δύναμης της σύγκρουσης.

Αποσυνδεδεμένος houston

• 42mm case
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #193 στις: Μάρτιος 08, 2007, 12:02:01 μμ »
Παράθεση από: "MHTΣ"
H ηλιοροφή κατά τη γνώμη μου δεν λέει τίποτα... Aν θες αέρα πάρε cabrio. Όχι ημίμετρα...

ετσι ακριβως, μαλιστα στο st η ηλιοροφή ειναι στενη οποτε ενας λογος παραπανω ..

ΜΗΤΣ θα σε ρωτήσω αυτό που ρώτησα και τον ρέντφουτ.....είχες-έχεις αυτοκίνητο με ηλιοροφή???

Γιατί και εγώ, πίστεψέ με, πριν αποκτήσω ακριβώς την ίδια άποψη είχα.....

Αποσυνδεδεμένος redfoot

• 48mm case
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #194 στις: Μάρτιος 08, 2007, 12:28:58 μμ »
εγω παντως δεν ειχα αλλα επιμενω ρε συ χιουστον και ρωτω: τι το συγκλονιστικο εχει μια ηλιοροφη δηλαδη; αμα ειναι και στενη ειδικα τι να μου προσφερει εμενα του οδηγου;
-μηπως μπορω να οδηγω και ταυτοχρονα να κοιταζω τον εναστρο ουρανο; οχι βεβαια.
τι αλλο; για θερμορρυθμιση; εχω το κλιμα.
για να φευγει ο καπνος; δεν καπνιζω
για μουρη; δε με νοιαζει ,αλλωστε το αμαξι ειναι υπερμουρατο απο μονο του

ειμαι περιεργος να καταλαβω τι το τοσο υπεροχο προσφερει !

Αποσυνδεδεμένος houston

• 42mm case
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #195 στις: Μάρτιος 08, 2007, 12:44:03 μμ »
Παράθεση από: "redfoot"
εγω παντως δεν ειχα αλλα επιμενω ρε συ χιουστον και ρωτω: τι το συγκλονιστικο εχει μια ηλιοροφη δηλαδη; αμα ειναι και στενη ειδικα τι να μου προσφερει εμενα του οδηγου;
-μηπως μπορω να οδηγω και ταυτοχρονα να κοιταζω τον εναστρο ουρανο; οχι βεβαια.
τι αλλο; για θερμορρυθμιση; εχω το κλιμα.
για να φευγει ο καπνος; δεν καπνιζω
για μουρη; δε με νοιαζει ,αλλωστε το αμαξι ειναι υπερμουρατο απο μονο του

ειμαι περιεργος να καταλαβω τι το τοσο υπεροχο προσφερει !

Είναι αυτό που λέμε ότι κάποια πράγματα δε περιγράφονται με τα λόγια.....

Ρεντφουτ το ξαναλέω.....αν δεν είχες ποτέ αμάξι με οροφή ΜΟΝΟ αν αποκτήσεις θα το "αισθανθείς".....γιατί κατά 95% είναι ζήτημα αίσθησης.....και για να περιγράψουμε αυτά που αισθανόμαστε ρέντφουτ ούτε 20 σελίδες δε μας φτάνουν και πάλι κατατοπιστικοί δε θα είμαστε!!!

Κατά 5% (και παραπάνω...) είναι ζήτημα αισθητικής....

Εγώ απλά θα σου πω ότι δεν γνώρισα ποτέ κανέναν που να έβαλε οφορή και να μη είπε ύστερα "Πάλι καλά..... :prayer: ....Θέε μου ευχαριστώ" και τέτοια.. [-X ..και με την αυτοκίνηση ασχολούμε πολύ....

Τώρα απο κει και πέρα τι να σου πω....ότι γουστάρεις κάνε!!!
Εγώ αν πάρω αμάξι ξέρω τι και πως το θέλω......ομοίως και εσύ,οποτε με αγάπη Γιώργος :mg:

Αποσυνδεδεμένος redfoot

• 48mm case
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #196 στις: Μάρτιος 08, 2007, 01:55:49 μμ »
πολυ ωραια, συμφωνω αλλα παλι απο δω το πας απο κει το πας μονο για απεριγραπτη αισθηση μου λες και απο ουσιαστικα επιχειρηματα νιέντε..
περιγραψε μου τα αντικειμενικα πλεονεκτηματα της να το καταλαβω, μη μου λες ομως οτι πρεπει πρωτα να την αγορασω και μετα να το αισθανθω!!

Αποσυνδεδεμένος houston

• 42mm case
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #197 στις: Μάρτιος 08, 2007, 04:05:14 μμ »
Παράθεση από: "redfoot"
.......μη μου λες ομως οτι πρεπει πρωτα να την αγορασω και μετα να το αισθανθω!!

Δυστηχώς ρέντφουτ, ουσιαστικά, αυτό σου λέω...

Ρε ρέντφουτ, αν δε μ@μήσεις, μπορεί κάποιος να σου περιγράψει την αίσθηση, το συναίσθημα..?????...καθώς και την απόλαυση...?????..ΟΧΙ.....πρέπει να μ@μήσεις και ο ίδιος για να το καταλάβεις!!!

Εεεεεε, κάπως έτσι είναι......

Τώρα αν γουστάρεις, όπως σου είπα και πριν, βάζεις.....αν δε γουστάρεις δε βάζεις....
Εμείς πάλι φίλοι θα'μάστε.... :goodman:

Τι να σου πω από ουσιαστικά επιχειρήματα που μου λες??? Ούτε την κατανάλωση θα σου μειώσει, ούτε τον αεροδυναμικό συντελεστή θα σου αλλάξει, ούτε σε επιδόσεις θα κερδίσεις, ούτε περισσότερο αξιόπιστο θα είναι το αμάξι σου....
Δεν εχεις καταλάβει.....δεν υπάρχει πρακτική σημασία....είναι καθαρά για το feeling!!!
Η μόνη πρακτική σημασία που βρίσκω είναι η αισθητική αναβάθμιση του αυτοκινήτου.....και μη μου πεις πως δε συμφωνείς γιατί θα σου παραθέσω 50 διαφημιστικές φώτο αυτοκινήτων (κυρίως ακριβών) που τα μοστράρουν μόνο με ηλιοροφή....αν υπάρχει κάποιος πρακτικός λόγος είναι αυτός.....

Γιατί δηλαδή αν το ρολόι σου είναι από τιτάνιο και όχι από ατσάλι πιστεύεις ότι έχει μεγάλη πρακτική εφαρμογή σε εμάς....????...δηλαδή θα το πάρεις για την χρησιμότητα και τις προδιαγραφές του υλικού και όχι για το "θεαθήναι"....την ψυχολογική ευχαρίστηση δηλαδή....
Πας να ορίσεις "ψυχρά-στεγνά" κάτι (την ηλιοροφή), ενώ το αντικείμενο που "λατρεύεις" (το ρολόι) απαιτεί τεράστιους συναισθηματικούς ορίζοντες που καταπατούν κάθε λογική....

Αποσυνδεδεμένος redfoot

• 48mm case
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #198 στις: Μάρτιος 08, 2007, 05:08:07 μμ »
φιλε houston τι να πω.. δεν αποκλειεται να εχεις δικιο , το θεμα ειναι ομως οτι δεν το τεκμηριωνεις με λογικα επιχειρηματα. καλο το φιλινκ αλλα ειναι θεωρία.. για να στο θεσω λιγο διαφορετικα: αν ησουν υπευθυνος πωλησεων σε μια εταιρεια αυτοκινητων και το αφεντικο σου ζητουσε να πεισεις εναν υποψηφιο πελατη να αγορασει αμαξι με ηλιοροφή τι θα του ελεγες; αν μιλουσες για φιλινκ και σου μου του ουτε 1 στους 100 δε θα επειθες...
ως προς την αισθητικη αναβαθμιση ειναι τοσο μα τοσο ελαχιστη ωστε ειναι αμελητεα, και φερε μου οσες φωτο θες να δουμε
το παραδειγμα πολυ χαριτωμενο αλλα ατυχες :-) οταν  :ANAL: παιρνεις κατι συγκεκριμενο , το τοποθετεις καπου συγκεκριμενα και νιωθεις απολαυση  :D  στην περιπτωση της αεροτομης τι απολαυση νιωθεις; μηπως την ακουμπας και ηδονιζεσαι; μηπως την κοιτας και ...?
ωστε 1000 ευρω για μια αοριστη απολαυση; χμ χμ  

το ρολοι απο τιτανιο δεν ειναι φιλινκ, ειναι ουσιαστικη λειτουργία (πιο ελαφρυ) και αισθητικη (το χρωμα του)

Αποσυνδεδεμένος MHTΣ

• 42mm case
  • 40mm case
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #199 στις: Μάρτιος 08, 2007, 05:17:56 μμ »
Παράθεση από: "houston"
Παράθεση από: "MHTΣ"

ΜΗΤΣ θα σε ρωτήσω αυτό που ρώτησα και τον ρέντφουτ.....είχες-έχεις αυτοκίνητο με ηλιοροφή???

Γιατί και εγώ, πίστεψέ με, πριν αποκτήσω ακριβώς την ίδια άποψη είχα.....

Δεν είχα και ούτε θα ήθελα να έχω... Tο βρίσκω περιττό παντελώς... Kλειστό ή ανοιχτό μόνο και παραμένω σε αυτή μου την θέση.