.......μη μου λες ομως οτι πρεπει πρωτα να την αγορασω και μετα να το αισθανθω!!
Δυστηχώς ρέντφουτ, ουσιαστικά, αυτό σου λέω...
Ρε ρέντφουτ, αν δε μ@μήσεις, μπορεί κάποιος να σου περιγράψει την αίσθηση, το συναίσθημα..

??...καθώς και την απόλαυση...

??..ΟΧΙ.....πρέπει να μ@μήσεις και ο ίδιος για να το καταλάβεις!!!
Εεεεεε, κάπως έτσι είναι......
Τώρα αν γουστάρεις, όπως σου είπα και πριν, βάζεις.....αν δε γουστάρεις δε βάζεις....
Εμείς πάλι φίλοι θα'μάστε....
Τι να σου πω από ουσιαστικά επιχειρήματα που μου λες??? Ούτε την κατανάλωση θα σου μειώσει, ούτε τον αεροδυναμικό συντελεστή θα σου αλλάξει, ούτε σε επιδόσεις θα κερδίσεις, ούτε περισσότερο αξιόπιστο θα είναι το αμάξι σου....
Δεν εχεις καταλάβει.....δεν υπάρχει πρακτική σημασία....είναι καθαρά για το feeling!!!
Η μόνη πρακτική σημασία που βρίσκω είναι η αισθητική αναβάθμιση του αυτοκινήτου.....και μη μου πεις πως δε συμφωνείς γιατί θα σου παραθέσω 50
διαφημιστικές φώτο αυτοκινήτων (κυρίως ακριβών) που τα μοστράρουν
μόνο με ηλιοροφή....αν υπάρχει κάποιος πρακτικός λόγος είναι αυτός.....
Γιατί δηλαδή αν το ρολόι σου είναι από τιτάνιο και όχι από ατσάλι πιστεύεις ότι έχει μεγάλη πρακτική εφαρμογή σε εμάς....

?...δηλαδή θα το πάρεις για την χρησιμότητα και τις προδιαγραφές του υλικού και όχι για το "θεαθήναι"....την ψυχολογική ευχαρίστηση δηλαδή....
Πας να ορίσεις "ψυχρά-στεγνά" κάτι (την ηλιοροφή), ενώ το αντικείμενο που "λατρεύεις" (το ρολόι) απαιτεί τεράστιους συναισθηματικούς ορίζοντες που καταπατούν κάθε λογική....