ειμαι απολυτα συμφωνος . ρε συ ακατσιμ πως μας ξενερωνεις ετσι; μιλαμε για πυραυλους (rs st opc κλπ) κι εσυ μας μιλας για ψοφίμια (RAV4) μην τρελαθω τελειως.. επισης καλα σου λεει ο houston , δηλ ή ψοφοτζιπ πρεπει να παρω ή φεραρι; ενδιαμεσο μεταξυ καρου και super car δεν υπαρχει;
ιμπρεζα εβο κοσγουορθ κλπ κλπ ειναι φυσικα εντελως αλλου παντου (τιμη στησιμο κοκ) ποτε δε θα επελεγα ενα τετοιο ακομη κι αν ειχα τα φραγκα εκτος αν ηθελα να ξημεροβραδιαζω στα μεγαρα..
οσο για τα Lancia αστα , βαρεσανε σκληρη φαλήρα..
houston, ως προς το σκοντα νασαι καλα φιλτατε, μεκανες και γελασα που τοχα αναγκη
αν οταν λες θα απομακρυνεται εννοείς οταν σταματησω σε καμια καντινα να χτυπησω κανα σαντουιτς να το δεχτω.
τα μιλισεκοντ ειναι ανυπαρκτα για τον ανθρωπινο εγκεφαλο, στο ξαναλεω, δεν τα αντιλαμβανεται. να μου πεις το s3 με το 1 χορταστικο δευτερολεπτο λιγοτερο στο 0-100 εκει το ψιλοκαταλαβαινω, αλλα τα 0,3 ανηκουν στη σφαιρα της αστειοτητος (προσοχη δε μιλαμε για αγωνες )
για το opc? δικιο εχεις, δεν το εχω οδηγησει. αλλα εχω ενα κακο συνηθειο: διαβαζω πολυ, και ψαχνω ακομα πιο πολυ. και στο 99% των περιοδικων αυτοκινησης οι δοκιμες λενε οτι ειναι απαραδεκτα ατιθασο και επικινδυνα απροβλεπτο. Το ιδιο και σε ενα σωρο σαιτς με δοκιμες. Αν δεν το πιστευεις μπορω να τα σηκωσω απο την αποθηκη μου και να σου παραθεσω αποσπασματα απο το καθε ενα ξεχωριστα , και μη μου πεις οτι ολα ειναι προκατειλημμενα ή αχρηστα ετσι;
Σιγα τους πυραυλους ρε συ, μη σκισεις κανενα καλσον.
Πυραυλος ειναι το Ιμπρεζα που γευτηκα προχτες με 550 αλογα. Και σου φερνει και πελατεια διοτι σου φευγουν τα σφραγισματα στο λεπτο.
Να πω για ηχο κινητηρα, για κρατηματα, κλπ? Και βεβαια δεν ειναι για τα μεγαρα, μια χαρα κυκλοφορει ο ανθρωπος.
Παρε ενα για 1 μερα και αν μετα ξαναμπεις στα κουβαδακια GT, γραψε με.
Οσο για το Ραβ ειναι κριμα να εισαι στη Βεροια με τετοια ωραι φυση γυρω και να μη μπορεις να πας λιγο παραπερα. Που θα πας με το Φοκους? Ουτε πεζοδρομιο δεν θα μπορεις να ανεβεις. Δηλαδη πολυ περιορισμενη χρηση και χωρις ιδιαιτερο λογο νομιζω. Και εγω απο 205 GTi ξεκινησα το 1990 (θεος για τα χρονια του) σε Φορεστερ κατεληξα με δερμα, αυτοματο, ανεση, χωροι, παω και εκτος οταν θελω, και τελος.
Αφου η γυναικα με παντοφλιασε για το Impreza WRX, κανω τον

.
Ε, εχω και το φιλαρακι για καμμια δοση αδρεναλινης.