Αποστολέας Θέμα: Αυτοκίνητα  (Αναγνώστηκε 1709970 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος houston

• 42mm case
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #100 στις: Φεβρουάριος 13, 2007, 09:06:41 μμ »
Παράθεση από: "trelovet"
Είπαμε βρε Houston , είναι το καλύτερο στην κατηγορία του (άσε έξω την εμφάνιση που είναι υποκειμενική ) ΣΕ ΟΛΑ πλην της τιμής. Αν εσύ έχεις κάποιο άλλο να προτείνεις ως καλύτερο σε κάποιον τομέα σε ακούμε !!!

Δεν αντιλέγω ότι σε πολλούς τομείς υπερτερεί....σε κάποιους όμως είναι ίδιο με άλλα του γκρουπ....
Υποδεέστερο δεν είναι σε κανένα τομέα.....

Αυτοκίνητο για πίστα δεν είναι πάντως....εεεεε, σιγά θα μου πεις τώρα.....και συμφωνώ....

Δύο ήταν τα αυτοκίνητα που απλά τουςς φόραγες ένα ζευγάρι σλικ και δήλωνες συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Ford focus rs & Honda civic Type-r....όλα τ'άλλα είναι "κατά φαντασία" gti.....
Αστειεύομαι....εν μέρη.....

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #101 στις: Φεβρουάριος 14, 2007, 01:20:37 πμ »
Είπα και πιο πριν ότι το S3 κατασκευάζεται από μια εταιρεία που θεωρείται premium, οπότε είναι λογικό το group VAG να έχει χρησιμοποιήσει την αφρόκρεμα της τεχνολογίας που διαθέτει ,( για ένα μοντέλο πολύ έξυπνο αφού οι ανταγωνιστές δεν διαθέτουν αντίπαλο !!!), σε ένα πακέτο πλήρες .Ο υποψήφιος αγοραστής που δεν είναι ο ξαναμένος νεαρός πιστιάρης, ο οποίος δεν διαθέτει τα 50Κ για την αγορά του, αλλά κάποιος συνήθως πιο ώριμος ευκατάστατος, διαθέτει ένα μοντέλο που του παρέχει τα πάντα σε υψηλό βαθμό.
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ
Αν η δουλειά ήταν καλή δεν θα μας πλήρωναν για να την κάνουμε !!!

Αποσυνδεδεμένος akatsim

• CoFounder
  • Administrator
  • 44mm case
    • Προφίλ
    • http://www.mywatch.gr
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #102 στις: Φεβρουάριος 14, 2007, 02:12:45 πμ »
Παράθεση από: "houston"
Παράθεση από: "akatsim"
Αν εισαι junkie παρε καθαρη ηρωινη, εστω και τη φτηνοτερη στην αγορα, δηλαδη ενα Impreza!!!  :prayer:

Αυτή δεν είναι η φθηνότερη ρε Ακατσίμ.....η ακριβότερη είναι....και μάλιστα με διαφορά....

Δε συμφωνώ με το σκεπτικό σου.....είναι σα να λες ότι μόνο τα Βασερόν είναι ρολόγια, όλα τ'άλλα είναι απλά υποκατάστατα.....

Το Έβο και το Σκούμπυ φίλε Ακατσίμ είναι ΠΟΛΥ ειδικά αμάξια....μία κατηγορία μόνα τους βασικά....
Για να τα αποκτήσεις, έστω και αν το βαστάει η τσέπη σου, σου ζητάνε να θυσιάσεις εντελώς πολλές από τις χαρές (κυρίως στον τομέα της άνεσης και της πολυτέλειας) της αυτοκίνησης για να σου προσφέρουν βέβαια απλόχερα άλλες....
Ένα παπί παίζει να έχει μεγαλύτερη αυτονομία από το Έβο.....

Τα αυτοκίνητα που συζητάμε είναι κάτι σαν χρυσή τομή μεταξύ σπορ και καθημερινού.....αυτό είναι και ο ορισμός του gti....
Ένταξει. δε σου λέω ότι παίρνεις το focus rs και τρέχεις στο πρωτάθλημα......Ι.Χ είναι όμως εεεεε, και εμείς απλοί καθημερινοί οδηγόι και όχι ο Νίκι Λάουντα.....μη τριπάρουμε.....

Λεω οτι ειναι το φτηνοτερο απο τα πραγματικα σπορ αυτονικητα.
Τα GT ειναι ενας χρυσος συμβιβασμος αλλα δεν ειναι ουτε σπορ ουτε ανετα ουτε πολυτελη με τη πραγματικη εννοια τους.
Το σουμπα μια χαρα ειναι για καθημερινο εκτος και αν εισαι ταριφας και κανεις 300 χιλιομετρα στην Αθηνα καθε μερα. Και ταξιδατο ειναι, πολυτελες καθολου αλλα ουτε και τα αλλα. Αλλα εχει κατι που δεν το εχουν τα GT, εχει καρδια.

Αποσυνδεδεμένος akatsim

• CoFounder
  • Administrator
  • 44mm case
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #103 στις: Φεβρουάριος 14, 2007, 02:21:50 πμ »
Παράθεση από: "redfoot"
ειμαι απολυτα συμφωνος . ρε συ ακατσιμ πως μας ξενερωνεις ετσι; μιλαμε για πυραυλους (rs st opc κλπ) κι εσυ μας μιλας για ψοφίμια (RAV4) μην τρελαθω τελειως.. επισης καλα σου λεει ο houston , δηλ ή ψοφοτζιπ πρεπει να παρω ή φεραρι; ενδιαμεσο μεταξυ καρου και super car  δεν υπαρχει;
ιμπρεζα εβο κοσγουορθ κλπ κλπ ειναι φυσικα εντελως αλλου παντου (τιμη στησιμο κοκ) ποτε δε θα επελεγα ενα τετοιο ακομη κι αν ειχα τα φραγκα εκτος αν ηθελα  να ξημεροβραδιαζω  στα μεγαρα..  
οσο για τα Lancia αστα , βαρεσανε σκληρη φαλήρα..

houston, ως προς το σκοντα νασαι καλα φιλτατε, μεκανες και γελασα που τοχα αναγκη  :smt041 αν οταν λες θα απομακρυνεται  εννοείς οταν σταματησω σε καμια καντινα να χτυπησω κανα σαντουιτς να το δεχτω.

τα μιλισεκοντ ειναι ανυπαρκτα για τον ανθρωπινο εγκεφαλο, στο ξαναλεω, δεν τα αντιλαμβανεται. να μου πεις το s3 με το 1 χορταστικο δευτερολεπτο λιγοτερο στο 0-100 εκει το ψιλοκαταλαβαινω, αλλα τα 0,3 ανηκουν στη σφαιρα της αστειοτητος (προσοχη δε μιλαμε για αγωνες )

για το opc? δικιο εχεις, δεν το εχω οδηγησει. αλλα εχω ενα κακο συνηθειο: διαβαζω πολυ, και ψαχνω ακομα πιο πολυ. και στο 99% των περιοδικων αυτοκινησης οι δοκιμες λενε οτι ειναι απαραδεκτα ατιθασο και επικινδυνα απροβλεπτο. Το ιδιο και σε ενα σωρο σαιτς με δοκιμες. Αν δεν το πιστευεις μπορω να τα σηκωσω απο την αποθηκη μου και να σου παραθεσω αποσπασματα απο το καθε ενα ξεχωριστα , και μη μου πεις οτι ολα ειναι προκατειλημμενα ή αχρηστα ετσι;

Σιγα τους πυραυλους ρε συ, μη σκισεις κανενα καλσον.  :butthead:
Πυραυλος ειναι το Ιμπρεζα που γευτηκα προχτες με 550 αλογα. Και σου φερνει και πελατεια διοτι σου φευγουν τα σφραγισματα στο λεπτο.  :rolleyes:
Να πω για ηχο κινητηρα, για κρατηματα, κλπ? Και βεβαια δεν ειναι για τα μεγαρα, μια χαρα κυκλοφορει ο ανθρωπος.
Παρε ενα για 1 μερα και αν μετα ξαναμπεις στα κουβαδακια GT, γραψε με.

Οσο για το Ραβ ειναι κριμα να εισαι στη Βεροια με τετοια ωραι φυση γυρω και να μη μπορεις να πας λιγο παραπερα. Που θα πας με το Φοκους? Ουτε πεζοδρομιο δεν θα μπορεις να ανεβεις. Δηλαδη πολυ περιορισμενη χρηση και χωρις ιδιαιτερο λογο νομιζω. Και εγω απο 205 GTi ξεκινησα το 1990 (θεος για τα χρονια του) σε Φορεστερ κατεληξα με δερμα, αυτοματο, ανεση, χωροι, παω και εκτος οταν θελω, και τελος.
Αφου η γυναικα με παντοφλιασε για το Impreza WRX, κανω τον :chinese:.
Ε, εχω και το φιλαρακι για καμμια δοση αδρεναλινης.  :mg:

Αποσυνδεδεμένος redfoot

• 48mm case
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #104 στις: Φεβρουάριος 14, 2007, 09:29:01 πμ »
ε οχι και καθημερινο το ιμπρέζα  :jg: ενταξει, τα 550αραβικαειναι αξια σεβασμου :prayer: αλλα πρεπει να πουλησουμε το κορμι μας, της γυναικας μας και της αδερφης μας για να βγαλουμε τα απαιτουμενα ευρωπουλα  επισης αν ταφησεις απ τα ματια σου σε καμια γειτονι α για λιγο, θα το ξαναδεις με απλωμενη τη μπουγαδα της κυρα Θοδωρας στην α π α ι σ ι α (κατεμε) αεροτομη. ιδιαίτερα προκλητικη εμφανιση μα καθολου εκλεπτυσμενο, χωρις φινιρισμα και κοντα στο μηδεν φιλικοτητα. ασε που θαναι βενζινορουφηχτρα, ακομη και σε σχεση με τον θηριωδη του st
επειδη παντως μου κεντρισες την περιεργεια κλεισε κανενα meeting με το φιλο σου οταν κατεβω Αθενς για μια απολαυστικη βολτα. α, και οσα σφραγισματα φευγουν να τα στελνεις πανω ετσι;-)
   :smt080
οσο για τον ηχο: το θυμασαι το audi κουατρο του 80; αν ναι τοτε πηρες μια γευση απο το μοτερ του st  σκετο ναρκωτικο.. :smt030

οντως εχουμε σουπερ διαδρομες κι αυτο για το φοκους ειναι μειον.. θα παιρνω το μαουντεν μπαικ και θανεβαινω μαυτο..
ρε συ: απο το 205 gti πηγες σε φορεστερ; σε φορεστερ; ακουσα καλα; σε φορεστερ; νασουν κανενας βαρυς μεσηλιξ ή φλουφλης επιχειρηματίας ή χοντρουλης του κολωνακίου οκ αλλα αν αεισαι ο ανθρωπος που γνωρισα πιστεψε με τα gti σου πανε γαντι , οι τζιμπουρες μαλλον όχι..
 :yes:
 In simplicity lies true greatness"..

Αποσυνδεδεμένος houston

• 42mm case
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #105 στις: Φεβρουάριος 14, 2007, 10:03:16 πμ »
Δεν είναι το Ιμπρέζα για τα Μέγαρα και είναι για τις καθημερινές μετακινήσεις... :shocked:  :nutty:  :help: ...η αλήθεια είναι ότι ούτε για τα Μέγαρα είναι.....στενή πίστα βλέπετε....για τις Σέρρες τρώγεται....

Το ακούσαμε και αυτό......

Anyway, καλορίζικο το st redfoot και πάλι....είναι όντως ένα πολύ όμορφο και ιδιαίτερο αυτοκίνητο....και δε πολυκυκλοφορεί!!!

Αλήθεια σου βγαίνει 28 και κάτι που είπες με το κλειδί στο χέρι? Μαζί με το πορτοκαλί χρώμα και τα τέλη? Δε νομίζω.....
Θα βάλεις τα δέρματινα της recaro ή το ηχοσύστημα της sony (?) που δίνουν....???....και να μη βάλεις το δερμάτινο και το ύφασμα είναι πολύ όμορφο που δίνει σαν στάνταρ.....και πιο σπορ!!!
Από ποια αντιπροσωπεία θα το πάρεις?

Υ.Γ και αυτό ακατσίμ που έχει το Έβο και δεν έχουν τα gti δεν είναι η καρδιά.....αλλά τα 3 διαφορικά!!!! :supz:  :prayer:  :snakeman:  :finga:

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #106 στις: Φεβρουάριος 14, 2007, 10:05:30 πμ »
Τι σχέση έχουν τα τζίπ με τα GT?  :?
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ

Αποσυνδεδεμένος akatsim

• CoFounder
  • Administrator
  • 44mm case
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #107 στις: Φεβρουάριος 14, 2007, 10:12:09 πμ »
Παράθεση από: "trelovet"
Τι σχέση έχουν τα τζίπ με τα GT?  :?

Αν μπεις σε κανενα Forester Turbo, θα καταλαβεις.

Αποσυνδεδεμένος ferengi

• 42mm case
  • 42mm case
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #108 στις: Φεβρουάριος 14, 2007, 10:17:05 πμ »
Παράθεση από: "houston"

Υ.Γ και αυτό ακατσίμ που έχει το Έβο και δεν έχουν τα gti δεν είναι η καρδιά.....αλλά τα 3 διαφορικά!!!!

...και τα εξαιρετικά ηλεκτρονικά που τα συνοδεύουν ;)

Αποσυνδεδεμένος akatsim

• CoFounder
  • Administrator
  • 44mm case
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #109 στις: Φεβρουάριος 14, 2007, 10:19:51 πμ »
Παράθεση από: "redfoot"
ε οχι και καθημερινο το ιμπρέζα  :jg: ενταξει, τα 550αραβικαειναι αξια σεβασμου :prayer: αλλα πρεπει να πουλησουμε το κορμι μας, της γυναικας μας και της αδερφης μας για να βγαλουμε τα απαιτουμενα ευρωπουλα  επισης αν ταφησεις απ τα ματια σου σε καμια γειτονι α για λιγο, θα το ξαναδεις με απλωμενη τη μπουγαδα της κυρα Θοδωρας στην α π α ι σ ι α (κατεμε) αεροτομη. ιδιαίτερα προκλητικη εμφανιση μα καθολου εκλεπτυσμενο, χωρις φινιρισμα και κοντα στο μηδεν φιλικοτητα. ασε που θαναι βενζινορουφηχτρα, ακομη και σε σχεση με τον θηριωδη του st
επειδη παντως μου κεντρισες την περιεργεια κλεισε κανενα meeting με το φιλο σου οταν κατεβω Αθενς για μια απολαυστικη βολτα. α, και οσα σφραγισματα φευγουν να τα στελνεις πανω ετσι;-)
   :smt080
οσο για τον ηχο: το θυμασαι το audi κουατρο του 80; αν ναι τοτε πηρες μια γευση απο το μοτερ του st  σκετο ναρκωτικο.. :smt030

οντως εχουμε σουπερ διαδρομες κι αυτο για το φοκους ειναι μειον.. θα παιρνω το μαουντεν μπαικ και θανεβαινω μαυτο..
ρε συ: απο το 205 gti πηγες σε φορεστερ; σε φορεστερ; ακουσα καλα; σε φορεστερ; νασουν κανενας βαρυς μεσηλιξ ή φλουφλης επιχειρηματίας ή χοντρουλης του κολωνακίου οκ αλλα αν αεισαι ο ανθρωπος που γνωρισα πιστεψε με τα gti σου πανε γαντι , οι τζιμπουρες μαλλον όχι..
 :yes:

Ενα απλο WRX ειναι μια χαρα. Ναι το Audi το θυμαμαι, το ειχε φερει ενας φιλος μου απο Ελβετια στα μεσα του 90. Απλα απιστευτο.

Γιατρε,
κανε ενα test drive ενα Forester Turbo 2,5αρι και τα ξαναλεμε. Πιο Gti απο τα Gti, με χωρους, μαγικη τετρακινηση, πας και οπου θες εκτος, ειναι και low profile και οχι "κοιταχτε με πουλησα τα χωραφια για να παρω γκαζια", πιο ασφαλες απο το κουβαδακι με αμφεταμινες.

ΥΓ Αν δεις κατι μεγαλο να περναει απο πανω σου, μην απορησεις, κανενα Forester θα ειναι. Και το πορτοκαλι τραβαει το ματι το ατιμο  :butthead:

Αποσυνδεδεμένος akatsim

• CoFounder
  • Administrator
  • 44mm case
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #110 στις: Φεβρουάριος 14, 2007, 10:25:19 πμ »
Houston απορω τι κανει ενα Impreza WRX να μην ειναι ενα καθημερινο αυτοκινητο. Επισης επειδη προφανως δεν το εχεις επεξεργαστει, αν το κανειος ενα τεστ θα καταλαβεις τις διαφορες. Ειναι το ολο στησιμο και ο χαρακτηρας του αυτοκινητου. Μη μιλησουμε για την 4κινηση φυσικα σε σχεση με κατι S3 κλπ κουβαδακια, διοτι θα μας καψει ο Θεος.

Αποσυνδεδεμένος houston

• 42mm case
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #111 στις: Φεβρουάριος 14, 2007, 10:27:15 πμ »
Redfoot, αν τελικά καταλήγεις σε ford.....παρήγγειλε αυτό!!!

http://www.evo.co.uk/news/evospyshots/204479/ford_focus_rs.html

Και θέλω βόλτα ύστερα.... :supz:

Και αν δε σου φτάνουν τα φράγκα......εεεεε, γι'αυτό το αμάξι να κάνουμε και έρανο ρε παιδί μου!!!!

Αποσυνδεδεμένος houston

• 42mm case
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #112 στις: Φεβρουάριος 14, 2007, 10:33:58 πμ »
Houston απορω τι κανει ενα Impreza WRX να μην ειναι ενα καθημερινο αυτοκινητο. Επισης επειδη προφανως δεν το εχεις επεξεργαστει, αν το κανειος ενα τεστ θα καταλαβεις τις διαφορες. Ειναι το ολο στησιμο και ο χαρακτηρας του αυτοκινητου. Μη μιλησουμε για την 4κινηση φυσικα σε σχεση με κατι S3 κλπ κουβαδακια, διοτι θα μας καψει ο Θεος.

Akatsim αν όντως συγκρίνω την φοβερή ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ τετρακίνηση του Ιμπρέζα με τον Χάλντεξ του S3 θα είμαι τουλάχιστον γραφικός....

Αλήθεια....ξέρεις τι αυτονομία έχει ένα sti?....Ξέρεις τι θόρυβο κάνει ακόμα και στο ρελαντί?....και μη μιλήσω για την κατανάλωση....ακόμα και το λουκ του είναι "κάπως" (εμένα μου αρέσει, προσκυνώ, αλλά στον καθημερινό μέσο οδηγό νομίζω όχι)....

Και γαμώ τα καθημερινά αυτοκίνητα.....

Δε με κατάλαβες....Το sti είναι ΤΡΕΛΟ ΑΜΑΞΙ....αλλά για τρελά γούστα....όχι για να πηγαίνεις στη δουλειά σου όυτε ταξίδι.....θα σου κάψει όσο ένα καγιέν τούρμπο....και θα βγεις με ψυχολογικά προβλήματα από το αμάξι αν είσαι ένας απλος ύσηχος άνθρωπος.....

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #113 στις: Φεβρουάριος 14, 2007, 10:46:46 πμ »
Αν είσαι απλος ήσυχος άνθρωπος, θ' αγοράσεις WRX ????????????
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #114 στις: Φεβρουάριος 14, 2007, 10:55:14 πμ »
Να πω την αλήθεια , αν και τζιπάκιας, το τελευταίο μοντέλο που θα σκεφτόμουν ν' αγοράσω θα ήταν Forester και μάλιστα 2,5 turbo,ακόμα κι αν είναι πραγματικά καλό αυτοκίνητο. Δεν μου αρέσει εμφανησιακά καθόλου, αλλά κι αυτό το στυλάκι του λίγο απ'όλα , λίγο τζιπ, λίγο σπορ, λίγο station wagon, μ' εκνευρίζει αφάνταστα !!!
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ

Αποσυνδεδεμένος redfoot

• 48mm case
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #115 στις: Φεβρουάριος 14, 2007, 10:57:57 πμ »
ετσι ετσι ακριβως.. ακου καθημερινο το συγκεκριμενο ιμπρεζα.. ρε μπας και σνιφαρες τιποτα ; τα τζιπ-τανκς καλα ειναι για γκομενοπαγιδες ή αν ζεις οπως ο γιωργος σε κακοτραχαλα μερη αλλα για το 90% της ελληνικης επικράτειας εντελως αχρηστα. δηλ οχι εντελως, ειναι ανετα και μουρατα και επιβαλλονται με τον ογκο τους. τωρα αν με περασει δεν το ξερω .. αληθεια για πες μου ετσι απο περιεργεια ποσο κανει το εν λογω;

houston ευχαριστω για τις ευχες. Το αμαξι μου βγαινει 28.550 με το κλεςιδι στο χερι και περιλαμβανει:
- πορτοκαλι πολεμικο χρωμα
- τελη εξοδα φακελου και πινακιδες
- το σονι
- αισθητηρες για παρκαρισμα (δωρο)
- συναγερμος (δωρο)
- φωτα xenon μεσαις σκαλας (τα bi κανουν +330 ευρω αλλα δε νομιζω οτι τα χρειαζομαι)
αν θελησω και κλιμα πρεπει να βαλω αλλα 350 ευρω. δεν ξερω αν αξιζει
δερματινα δε βαζω τα υφασματινα μια χαρα ειναι
επαθες σοκ με την τιμη; κι εγω κι εγω!!
 \:D/
υπαρχει αλλο τοσο ολοκληρωμενο αμαξι (εκτος απο σκοντα ;-) με αυτα τα χρηματα; αν ναι εγω θα υποκλιθω και τρεξω να το παραγγειλω..

Αποσυνδεδεμένος akatsim

• CoFounder
  • Administrator
  • 44mm case
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #116 στις: Φεβρουάριος 14, 2007, 11:23:58 πμ »
39500 και καθαρισες. Και εχεις ολα σε ενα. Και 6 στα 0-100 αφου σου αρεσουν τα γκαζια και ολα τα αλλα. Και δεν ειναι τανκς ειναι πολυ συμμαζεμενα. Σε προκαλω να πας μια βολτα να το δεις απο κοντα στην αντιπροσωπεια και μετα πες μου τι το κακο εχει. Κανε και ενα τεστ drive ενα WRX και σε παρακαλω πες μου μετα πως θα σου φανει το Φοκους.

Trelovet Εμενα το σχημα μου αρεσει διοτι ειναι low profile. Βεβαια αν ειχα χρηματα θα κοιτουσα προς Cayenne, Tuareg, Disco, Range.

Houston οταν λεω για το Impreza ΔΕΝ εννοω το Sti αλλα το WRX. Απο ποτε 230 αλογα ειναι μη-οδηγησιμα δεν καταλαβαινω. Ειναι πολυ διαφορετικα μεταξυ τους τα 2 αυτοκινητα. Πολυ πιο μαλακο το δευτερο σε πολλα πραγματα και ναι ειναι καθημερινο αυτοκινητο.

Αποσυνδεδεμένος houston

• 42mm case
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #117 στις: Φεβρουάριος 14, 2007, 11:37:31 πμ »
39500 και καθαρισες. Και εχεις ολα σε ενα. Και 6 στα 0-100 αφου σου αρεσουν τα γκαζια και ολα τα αλλα. Και δεν ειναι τανκς ειναι πολυ συμμαζεμενα. Σε προκαλω να πας μια βολτα να το δεις απο κοντα στην αντιπροσωπεια και μετα πες μου τι το κακο εχει. Κανε και ενα τεστ drive ενα WRX και σε παρακαλω πες μου μετα πως θα σου φανει το Φοκους.

Trelovet Εμενα το σχημα μου αρεσει διοτι ειναι low profile. Βεβαια αν ειχα χρηματα θα κοιτουσα προς Cayenne, Tuareg, Disco, Range.

Houston οταν λεω για το Impreza ΔΕΝ εννοω το Sti αλλα το WRX. Απο ποτε 230 αλογα ειναι μη-οδηγησιμα δεν καταλαβαινω. Ειναι πολυ διαφορετικα μεταξυ τους τα 2 αυτοκινητα. Πολυ πιο μαλακο το δευτερο σε πολλα πραγματα και ναι ειναι καθημερινο αυτοκινητο.

Akatsim....το wrx είναι ψιλοφλώρικο ρε φίλε....

Πέρα από την τετρακίνηση δεν είναι τόσο πολεμικό.....και ούτε τόσο γρήγορο....

ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!

Bέβαια από το Οκτάβια που έχω εγώ είναι καλύτερο αυτοκίνητο δε το συζητάω....σε όλους τους τομείς....

Να πάρεις ένα τόσο ετοιμοπόλεμο αμάξι......και να μη πάρεις το "καλό"???....κρίμα....

Αποσυνδεδεμένος kounelis

• 40mm case
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #118 στις: Φεβρουάριος 14, 2007, 01:27:39 μμ »
αλλο 29000 αλλο 39000 πιστευω ειναι η καλυτερη επιλογη !!!!!!!εχω οδηγησει το προηγουμενο st 7000 κομματια special edition κ ειναι αμαξαρα βεβαια εχει κ το μπλοκε αλλα ενταξει!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΦΙΛΕ κ ηρεμα γιατι καιει!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος redfoot

• 48mm case
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #119 στις: Φεβρουάριος 14, 2007, 04:11:35 μμ »
ευχαριστώ πολυ ολους σας παιδιά! μισο βημα πριν τηναντιπροσωπεία βρισκομαι.   θα καιει το ρημαδι αλλα θα βαζει φωτια και στο κορμί μου απο την αδρεναλινη που θα ρεει στο στα αιμοφόρα αγγεία :-)

παντως αν επαιρνα τζιπ; τι καγιεν και παπαριες.. θα χτυπουσα ενα πολεμικο Q7 και αντε γεια..