Σπύρο, το 'lifestyle' μου θα ήταν (και μπορεί ακόμη να είναι) ακριβώς όπως το φαντάζεσαι. Όμως ο χαρακτήρας μου είναι διαφορετικός, δεν ήμουν και δεν είμαι τέτοιος τύπος. Δεν πίνω, δεν ξενυχτώ σε μπαρ κλπ. οπότε αυτή τη ζωή ουσιαστικά δεν την έζησα ποτέ.
Το handle μου στο forum, πολύ σωστά, συμβολίζει αυτό που είπες. Η ναυτιλία και ο κόσμος της στην Ασία με έχει κάνει να ζω αυτή την περιπέτεια από το 2006 (με ένα διάλειμμα 27 μηνών στην καρδιά της Βαλτικής, άλλος παράδεισος γυναικών εκεί...)
Για την επιλογή σε ΑΡ δυστυχώς δεν έχω πολύ τράβηξη. Η κάσα του RO δεν με ευχαριστεί, κυρίως αναφορικά με το πώς κάθεται στο χέρι (στην περιοχή των lugs). Έτσι νιώθω αυτή τη στιγμή.
Οτιδήποτε άλλο εκτός PP, Lange, AP και Rolex, θα δυσκολευθεί να πουληθεί καλά στο μέλλον. Γι'αυτό και η απόφαση θέλει προσοχή. Εύκολα αγοράζεις, δύσκολα ξεφορτώνεσαι - σκέτη σκλαβιά η όλη ιστορία. Ό,τι νέο θα πρέπει να είναι αγορασμένο με το σκεπτικό να μείνει. Eδώ θέλω να κάνω εκκαθάριση στα Casio, Citizen και Suunto που έχω, και μόνο που σκέπτομαι πόσο χρόνο και κόπο θα μου πάρει αυτό, μού'ρχεται να τα χαρίσω από 'δω κι από 'κει για να το γλιτώσω όλο αυτό...