Δεν είναι κομμάτι που ξεσηκώνει, είναι διηνεκές μεν αλλά από την άλλη είναι IWC (δηλαδή όχι ALS / όχι Patek / όχι ΑΡ, JLC κλπ.)
Σίγουρα η μεταπωλητική αξία είναι θέμα. Καλύτερο βέβαια στην κτήση από να το πάρεις καινούργιο, αλλά και πάλι είκοσι χιλιάρικα είναι είκοσι χιλιάρικα, τα βάζεις στην άκρη, περιμένεις λίγο και πας και παίρνεις ένα ολοκαίνουργιο Patek ή ALS. Το σέρβις τους είναι χρονοβόρο κι έχουν ακουστεί και διάφορα, επίσης το Richemont Group θέλω να το αποφύγω αν γίνεται.
To dial διαβάζεται όχι τόσο εύκολα, αν αργότερα έρθει και καμμιά πρεσβυωπία τότε ακόμα χειρότερα, αλλά από την άλλη λες εντάξει, δεν είναι άσχημο στο χέρι, μπας και το κάνω το βήμα...
Είχα μιά συζήτηση με την αδελφή μου εχθές, για το θέμα του ποιό κομμάτι πάει καλύτερα στο χέρι μου. Η απάντηση ήταν ότι από όλα όσα έχω δοκιμάσει τα καλύτερα ήταν τα Terraluna, 5960, Portuguese Perpetual, Langematic κι εγώ προσθέτω και το 42-άρι Duometre του οποίου ακόμη δεν έχω φωτό στον καρπό.
Ο Ben εν τω μεταξύ τον έχει δει ψηλά τον αμανέ, λέει το πήρε 34,000 Αμερικάνικα στο Hong Kong πέρυσι το Σεπτέμβριο, δηλαδή 25,470 Ευρώ με το τότε rate. To δίνει λοιπόν 4 χιλιάρικα πιό κάτω τώρα, και προσθέτει "...αν αποφασίσω τελικά να το δώσω, ένα ίδιο πουλήθηκε 24,100 Ευρώ την περασμένη εβδομάδα στο Σιγκαπουριάνικο φόρουμ..."
Δεν περιμέναμε φυσικά τίποτε καλύτερο με βάση τη σχιζοφρένεια που επικρατεί εδώ. Έφυγα από το γραφείο χθες κατά τις 18:30, πήρα το λεωφορείο, και στη διαδρομή μέχρι το σπίτι είδα τέσσερις Ferrari, μία GT3, κλπ. Κι αν βλέπατε τα άτομα που τις οδηγούσαν θα σας έπεφταν τα μαλλιά. Πώς μετά να μην πηγαίνουν εδώ όλοι σαν τα ζώα και να αγοράζουν τα Greubel Forsey ή οτιδήποτε άλλο σε εξωπραγματικές τιμές, λες κι είναι πακέτα τσιγάρα? Δεν υπάρχει λογική.
Θα μου λείψει η Σιγκαπούρη όταν με το καλό φύγω σύντομα, αλλά δεν έχω παράπονο - χόρτασα ρολόι, χόρτασα δοκιμές, γνώση και εμπειρίες.