Αποστολέας Θέμα: Αυτοκίνητα  (Αναγνώστηκε 1706352 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Johnny

• Tourbillion
  • Ειναι εκει ο Μπεμπης;;
    • Προφίλ
Απ: Αυτοκίνητα
« Απάντηση #4680 στις: Ιούνιος 07, 2016, 10:17:34 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Centaur

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4681 στις: Ιούνιος 07, 2016, 10:24:12 πμ »

Βγήκαν τα μαχίμια! Μπράβο Άρη δώστου να καταλάβει!

(καμια εξάτμιση προς τον ουρανό δεν βλέπω :) )

Αποσυνδεδεμένος Johnny

• Tourbillion
  • Ειναι εκει ο Μπεμπης;;
    • Προφίλ
« Απάντηση #4682 στις: Ιούνιος 07, 2016, 10:32:18 πμ »
Δεν ειναι το δικό μου Κωστα ενός φίλου ειναι το τερας.

Αποσυνδεδεμένος batman1345

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #4683 στις: Ιούνιος 07, 2016, 02:41:50 μμ »
αν δεν καταφερω να παρω roadster στο επομενο διαστημα θα κοιταξω να παρω αυτο!! φοβερο αμαξι!!
Panerai is not just a watch... It's a lifestyle!

Αποσυνδεδεμένος Johnny

• Tourbillion
  • Ειναι εκει ο Μπεμπης;;
    • Προφίλ
« Απάντηση #4684 στις: Ιούνιος 07, 2016, 03:10:15 μμ »
 :2thumbs: :2thumbs:

Αποσυνδεδεμένος Centaur

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4685 στις: Ιούνιος 07, 2016, 03:11:44 μμ »
A ok Άρη!

αν δεν καταφερω να παρω roadster στο επομενο διαστημα θα κοιταξω να παρω αυτο!! φοβερο αμαξι!!
Μητσάρα αν δεν έχεις άλλο αμάξι μην πάρεις roadster για πρώτο. Απ'την άλλη ποιος είμαι εγώ που θα σου πω τι να πάρεις, πάρε ό,τι γουστάρεις ;)

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #4686 στις: Ιούνιος 07, 2016, 03:25:25 μμ »
A ok Άρη!
Μητσάρα αν δεν έχεις άλλο αμάξι μην πάρεις roadster για πρώτο. Απ'την άλλη ποιος είμαι εγώ που θα σου πω τι να πάρεις, πάρε ό,τι γουστάρεις ;)
οχι αυτο που υπαρχει θα μεινει! δεν αξιζει να το πουλησω κιολας! αλλα ενα roadster ειναι ονειρο ζωης...  :)

Αποσυνδεδεμένος Centaur

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4687 στις: Ιούνιος 07, 2016, 03:36:03 μμ »
οχι αυτο που υπαρχει θα μεινει! δεν αξιζει να το πουλησω κιολας! αλλα ενα roadster ειναι ονειρο ζωης...  :)
Πάρε ένα φτηνό με μπλοκε διαφορικο τότε και είσαι κομπλε.

Εγώ έψαχνα ένα φεγγάρι για Ε21 323i αλλά δεν υπήρχε ούτε μύγα :(

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #4688 στις: Ιούνιος 07, 2016, 04:02:56 μμ »

πρωτος στοχος μου ηταν μια lotus elise που σχεδον την ακουμπησα... αλλα χαθηκε αποτομα... τωρα εχουν πεσει τα δεδομενα ειναι η αληθεια αλλα ισως απο Σεπτεμβριου αν πανε ολα οπως τα θελω ισως ανεβουν παλι!!

τωρα να πω την αμαρτια μου δεν εχω λοκαρει καπου... γιατι αλλαξαν μερικες προτεραιοτητες... ακομα δεν εχω βρει νεο στοχο...

βεβαια παντα μια καλη λυση με 10000€ ειναι μια boxster... βεβαια μετα ειναι τα δυσκολα...
το mx5 παντα παιζει δυνατα και ειναι το πιο προσιτο... ειδικα μερικες χρονιες ηταν φανταστικο στο θεμα οδηγησης...
επισης μαρεσε παρα πολυ η Ζ3... (Ζ4 δεν εχω οδηγησει...)

πεθαινω για TTS... οπως και για SLK... οπως για 370Ζ  αλλα αμα τα ειχα σε τσουβαλι εχω ματια μονο για R8... εχει πολλα... λεφτα να εχεις!!  :D

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4689 στις: Ιούνιος 07, 2016, 04:03:24 μμ »

Πουλουσε ο κορφιατης ενα πριν καμια διετια.
Γνησιο.

Αλλα μη βασανιζεσαι, ειναι σχεδον αδυνατο να το βρεις και να ειναι και καθαρο...

Sent from my iPad using Tapatalk HD
Παράθεση από: blackbird
Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε.
Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.

Αποσυνδεδεμένος Centaur

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4690 στις: Ιούνιος 07, 2016, 04:23:33 μμ »

Πουλουσε ο κορφιατης ενα πριν καμια διετια.
Γνησιο.

Αλλα μη βασανιζεσαι, ειναι σχεδον αδυνατο να το βρεις και να ειναι και καθαρο...

To ξέρω Στράτο, δυστυχώς το ξέρω. Ο Κορφιάτης είχε και ένα Ε30 Baur νομίζω τότε.

Υπήρχε και ένα Alpina και ένα Hartge στο Μόναχο του κουτιού καινούρια αλλα ας μην τα θυμάμαι τώρα και κλαίω για το πως χαθηκαν.

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4691 στις: Ιούνιος 07, 2016, 05:02:27 μμ »
Κωστα εγω δεν θα εμπλεκα με τοσο παλιες καροτσες.

Και ειδικα με μοντελα που αποτελεσαν πολο για καγκουραιους...

Ειναι μια κουβεντα που καποτε πρεπει να κανουμε, γιατι βλεπω οτι σκεφτομαστε με τον ιδιο τροπο για τα αυτοκινητα.

Δυστυχως η ελληνικη πραγματικοτητα μου εχει μειωσει την ορεξη και το μερακι, γι αυτο δεν σου προτεινω κιολας να με διαβαζεις😂😂
Ευτυχως υπαρχουν και παλια αυτοκινητα για τα οποια γραφω...

Αποσυνδεδεμένος Johnny

• Tourbillion
  • Ειναι εκει ο Μπεμπης;;
    • Προφίλ
« Απάντηση #4692 στις: Ιούνιος 07, 2016, 05:37:56 μμ »
πρωτος στοχος μου ηταν μια lotus elise που σχεδον την ακουμπησα... αλλα χαθηκε αποτομα... τωρα εχουν πεσει τα δεδομενα ειναι η αληθεια αλλα ισως απο Σεπτεμβριου αν πανε ολα οπως τα θελω ισως ανεβουν παλι!!

τωρα να πω την αμαρτια μου δεν εχω λοκαρει καπου... γιατι αλλαξαν μερικες προτεραιοτητες... ακομα δεν εχω βρει νεο στοχο...

βεβαια παντα μια καλη λυση με 10000€ ειναι μια boxster... βεβαια μετα ειναι τα δυσκολα...
το mx5 παντα παιζει δυνατα και ειναι το πιο προσιτο... ειδικα μερικες χρονιες ηταν φανταστικο στο θεμα οδηγησης...

πεθαινω για TTS... οπως και για SLK... οπως για 370Ζ  αλλα αμα τα ειχα σε τσουβαλι εχω ματια μονο για R8... εχει πολλα... λεφτα να εχεις!!  :D

Απο ολα αυτα που εγραψες θα μείνω μονο σε ενα στο Miata.Ενα αυτοκινητο υ σου δίνει την εντύπωση οτι οδηγάς πολυ μεγαλύτερο πολυ ακριβότερο εχει τρομερή ποιότητα κατασκευής δεν βγαζει ζημιές κ εχει τσάμπα service.

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4693 στις: Ιούνιος 07, 2016, 07:19:48 μμ »

μπάτμαν, σόρρυ που στο χαλάω αλλά πάρε κανά (και δυό και τρία) ρολογάκι(α), να γουστάρεις, να το έχεις συνέχεια στον καρπό σου για να σου φτιάχνει την ημέρα και όταν (για οποιοδήποτε λόγο ) το πωλήσεις, να πάρεις τα λεφτά σου πίσω.....

αυτοκίνητα, μηχανές είναι ένας κουβάς χωρίς  πάτο, που ρουφάνε ΤΟΝΟΥΣ (εντελώς χαμένα) λεφτά, απλά και μόνο για να κάθονται........ για όσο πιο σπέσιαλ εργαλεία μιλάμε, τόσο με γεωμετρικούς ρυθμούς χειροτερεύουν τα πράγματα........

Αποσυνδεδεμένος Centaur

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4694 στις: Ιούνιος 07, 2016, 07:53:03 μμ »
Κωστα εγω δεν θα εμπλεκα με τοσο παλιες καροτσες.

Και ειδικα με μοντελα που αποτελεσαν πολο για καγκουραιους...

Ειναι μια κουβεντα που καποτε πρεπει να κανουμε, γιατι βλεπω οτι σκεφτομαστε με τον ιδιο τροπο για τα αυτοκινητα.

Δυστυχως η ελληνικη πραγματικοτητα μου εχει μειωσει την ορεξη και το μερακι, γι αυτο δεν σου προτεινω κιολας να με διαβαζεις😂😂
Ευτυχως υπαρχουν και παλια αυτοκινητα για τα οποια γραφω...

Που γράφεις βρε Στράτο, σε έχασα! Εννοείς κανενα περιοδικο;; Πάντως φαίνεται ότι κι εσύ αγαπάς το αυτοκίνητο και την ευχαριστηση της οδήγησης no matter what  :up:

Μητσαρα όπως είπε κι ο Πάνος τα αμαξια αυτά θέλουν να ρίχνεις συνέχεια. Το οποιο δεν εχει καμια λογική να το κάνεις. Εδώ θα σταματούσα αλλα θα σου πω αν είσαι τρελαμενος και θες να ξεκα....σεις χτύπα ότι γουστάρεις, μια φορά τα ζεις αυτά!

Γράφεις όμως για μερικά μοντέλα που είναι εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους (η ομπρέλα "roadster" δεν λέει κάτι), οπότε πρεπει να τα διαβάσεις καλά πρώτα. Μην πάρεις ένα TTS ξερωγω και αρχίσεις να αναρωτιέσαι "μα γιατι, αφου έχει 300 αλογα".

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #4695 στις: Ιούνιος 07, 2016, 08:30:53 μμ »

Απο ολα αυτα που εγραψες θα μείνω μονο σε ενα στο Miata.Ενα αυτοκινητο υ σου δίνει την εντύπωση οτι οδηγάς πολυ μεγαλύτερο πολυ ακριβότερο εχει τρομερή ποιότητα κατασκευής δεν βγαζει ζημιές κ εχει τσάμπα service.
ναι αυτη φαινεται σαν πιο λογικη κινηση! εχεις δικιο!

μπάτμαν, σόρρυ που στο χαλάω αλλά πάρε κανά (και δυό και τρία) ρολογάκι(α), να γουστάρεις, να το έχεις συνέχεια στον καρπό σου για να σου φτιάχνει την ημέρα και όταν (για οποιοδήποτε λόγο ) το πωλήσεις, να πάρεις τα λεφτά σου πίσω.....

αυτοκίνητα, μηχανές είναι ένας κουβάς χωρίς  πάτο, που ρουφάνε ΤΟΝΟΥΣ (εντελώς χαμένα) λεφτά, απλά και μόνο για να κάθονται........ για όσο πιο σπέσιαλ εργαλεία μιλάμε, τόσο με γεωμετρικούς ρυθμούς χειροτερεύουν τα πράγματα........

αυτο το ειχες πει και στην κληρωση του Ω που καναμε!! σε καποιον αλλον, δε θυμαμαι ποιον, αλλα το ακουσα με μεγαλη προσοχη και εφερες για παραδειγμα το δικο σου αυτοκινητο με καποιο παλι δικο σου ρολοι... ειλικρινα τοτε με ειχες φερει αποτομα στην πραγματικοτητα και ποσο δικιο ειχες! και εχεις μεγαλο δικιο και ειναι η πιο σωστη κινηση στην εποχη μας! και παλι με φερνεις αποτομα!!

Που γράφεις βρε Στράτο, σε έχασα! Εννοείς κανενα περιοδικο;; Πάντως φαίνεται ότι κι εσύ αγαπάς το αυτοκίνητο και την ευχαριστηση της οδήγησης no matter what  :up:

Μητσαρα όπως είπε κι ο Πάνος τα αμαξια αυτά θέλουν να ρίχνεις συνέχεια. Το οποιο δεν εχει καμια λογική να το κάνεις. Εδώ θα σταματούσα αλλα θα σου πω αν είσαι τρελαμενος και θες να ξεκα....σεις χτύπα ότι γουστάρεις, μια φορά τα ζεις αυτά!

Γράφεις όμως για μερικά μοντέλα που είναι εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους (η ομπρέλα "roadster" δεν λέει κάτι), οπότε πρεπει να τα διαβάσεις καλά πρώτα. Μην πάρεις ένα TTS ξερωγω και αρχίσεις να αναρωτιέσαι "μα γιατι, αφου έχει 300 αλογα".
χεχεχε οταν κανεις ονειρα λες roadster και τα σκεφτεσαι ολα χαχαχα

κοιτα οταν τρακαρα το πρωτο μου αμαξι ηθελα μετα να εμβαθυνω, πηγα σε σεμιναρια σε σχολες κτλ για μενα το αυτοκινητο ειναι το μεγαλυτερο gadget ενος ανδρα... αλλα οπως σωστα λετε οι εποχες δε σε αφηνουν για πολλα πολλα!

οταν ξεκινησα και μπηκα στον κοσμο του να εχω αυτοκινητο, το πρωτο μου κλασικα για την τοτε εποχη (max power και ολα τα καγκουρικα περιοδικα της εφηβειας) ηταν ενα σιτροεν σαξο βτς... μετα απο ολα τα παραπανω ( τρακαρισμα, σεμηναρια, οδηγηση τρελων μοντελων Μ5, ελιζ κτλ) υποσχεθηκα στον εαυτο μου οτι κοντα στα 30 μου θα θελω να ειμαι ακομα εργενης με ενα διθεσιο καπριο αυτοκινητο... χεχεχε τωρα βεβαια οι εποχες εχουν αλλαξει... οπως σου ειπα και πιο πριν εχω καιρο να το σκεφτω αλλα αν μου πανε στο θεμα δουλειας ολα καλα ισως απο Σεπτεμβριο να σκεφτομαι και την αλλαγη ενος αυτοκινητου και τοτε θα τα πουμε ολα αυτα! μεχρι τοτε θα θυμαμαι τα λογια του Πανου!!!!

Αποσυνδεδεμένος Aris2176

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4696 στις: Ιούνιος 07, 2016, 08:59:55 μμ »
Χέστα φιλε μπατμαν ....και πάνω στη κρίση θα βγάλει η Toyota το νέο Supra.....

Sent from my iPad using Tapatalk
Watches; I am not an addict. I can stop any time I want to...

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4697 στις: Ιούνιος 07, 2016, 09:54:16 μμ »
Χέστα φιλε μπατμαν ....και πάνω στη κρίση θα βγάλει η Toyota το νέο Supra.....

Sent from my iPad using Tapatalk

Αυτο το βλεπω να ειναι το αυτοκινητο του Μπατμαν στην επομενη ταινια του.

Αποσυνδεδεμένος Centaur

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4698 στις: Ιούνιος 08, 2016, 03:24:42 μμ »
Audi S1 Evolution 2. Οι τελευταίες εκδόσεις με πάνω απο 600 αλογα στις 8000+ στροφές, 0-100 κάτω απο 3 δεύτερα, κάτω απο 1100 κιλά.

Με πατέντα για να μην έχει turbo lag, το συστημα Umluft, που στην ουσία κρατούσε το turbo σε σταθερό αριθμό στροφών ενώ ο οδηγός άφηνε το γκάζι στην είσοδο της στροφής για παραδειγμα. Με το που έβγαινε και πατούσε πάλι γκάζι είχε άμεσα 1.5 bar και τον κάρφωνε στο κάθισμα. Το σύστημα αυτό αν και πρωτοποριακό καταπονούσε πολύ τον κινητήρα. Ο Walter Rohrl το είχε στο αμαξι του οταν κερδισε το Pikes Peak.

Και τώρα βλέπουμε F1 (βλεπουμε μονο, τα αμαξια δεν ακούγονται) και βγαίνει ο πιτσιρικάς πρώτος, πίνοντας gatorade. Απορώ γιατί δεν βάζουν προγραμματιστές να τα οδηγούν. Μαλλον δεν απορώ, περιμένω.

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4699 στις: Ιούνιος 08, 2016, 04:03:04 μμ »

Sent from someone else