Απο ολα αυτα που εγραψες θα μείνω μονο σε ενα στο Miata.Ενα αυτοκινητο υ σου δίνει την εντύπωση οτι οδηγάς πολυ μεγαλύτερο πολυ ακριβότερο εχει τρομερή ποιότητα κατασκευής δεν βγαζει ζημιές κ εχει τσάμπα service.
ναι αυτη φαινεται σαν πιο λογικη κινηση! εχεις δικιο!
μπάτμαν, σόρρυ που στο χαλάω αλλά πάρε κανά (και δυό και τρία) ρολογάκι(α), να γουστάρεις, να το έχεις συνέχεια στον καρπό σου για να σου φτιάχνει την ημέρα και όταν (για οποιοδήποτε λόγο ) το πωλήσεις, να πάρεις τα λεφτά σου πίσω.....
αυτοκίνητα, μηχανές είναι ένας κουβάς χωρίς πάτο, που ρουφάνε ΤΟΝΟΥΣ (εντελώς χαμένα) λεφτά, απλά και μόνο για να κάθονται........ για όσο πιο σπέσιαλ εργαλεία μιλάμε, τόσο με γεωμετρικούς ρυθμούς χειροτερεύουν τα πράγματα........
αυτο το ειχες πει και στην κληρωση του Ω που καναμε!! σε καποιον αλλον, δε θυμαμαι ποιον, αλλα το ακουσα με μεγαλη προσοχη και εφερες για παραδειγμα το δικο σου αυτοκινητο με καποιο παλι δικο σου ρολοι... ειλικρινα τοτε με ειχες φερει αποτομα στην πραγματικοτητα και ποσο δικιο ειχες! και εχεις μεγαλο δικιο και ειναι η πιο σωστη κινηση στην εποχη μας! και παλι με φερνεις αποτομα!!
Που γράφεις βρε Στράτο, σε έχασα! Εννοείς κανενα περιοδικο;; Πάντως φαίνεται ότι κι εσύ αγαπάς το αυτοκίνητο και την ευχαριστηση της οδήγησης no matter what 
Μητσαρα όπως είπε κι ο Πάνος τα αμαξια αυτά θέλουν να ρίχνεις συνέχεια. Το οποιο δεν εχει καμια λογική να το κάνεις. Εδώ θα σταματούσα αλλα θα σου πω αν είσαι τρελαμενος και θες να ξεκα....σεις χτύπα ότι γουστάρεις, μια φορά τα ζεις αυτά!
Γράφεις όμως για μερικά μοντέλα που είναι εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους (η ομπρέλα "roadster" δεν λέει κάτι), οπότε πρεπει να τα διαβάσεις καλά πρώτα. Μην πάρεις ένα TTS ξερωγω και αρχίσεις να αναρωτιέσαι "μα γιατι, αφου έχει 300 αλογα".
χεχεχε οταν κανεις ονειρα λες roadster και τα σκεφτεσαι ολα χαχαχα
κοιτα οταν τρακαρα το πρωτο μου αμαξι ηθελα μετα να εμβαθυνω, πηγα σε σεμιναρια σε σχολες κτλ για μενα το αυτοκινητο ειναι το μεγαλυτερο gadget ενος ανδρα... αλλα οπως σωστα λετε οι εποχες δε σε αφηνουν για πολλα πολλα!
οταν ξεκινησα και μπηκα στον κοσμο του να εχω αυτοκινητο, το πρωτο μου κλασικα για την τοτε εποχη (max power και ολα τα καγκουρικα περιοδικα της εφηβειας) ηταν ενα σιτροεν σαξο βτς... μετα απο ολα τα παραπανω ( τρακαρισμα, σεμηναρια, οδηγηση τρελων μοντελων Μ5, ελιζ κτλ) υποσχεθηκα στον εαυτο μου οτι κοντα στα 30 μου θα θελω να ειμαι ακομα εργενης με ενα διθεσιο καπριο αυτοκινητο... χεχεχε τωρα βεβαια οι εποχες εχουν αλλαξει... οπως σου ειπα και πιο πριν εχω καιρο να το σκεφτω αλλα αν μου πανε στο θεμα δουλειας ολα καλα ισως απο Σεπτεμβριο να σκεφτομαι και την αλλαγη ενος αυτοκινητου και τοτε θα τα πουμε ολα αυτα! μεχρι τοτε θα θυμαμαι τα λογια του Πανου!!!!