Αποστολέας Θέμα: Αυτοκίνητα  (Αναγνώστηκε 1667859 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
Απ: Αυτοκίνητα
« Απάντηση #280 στις: Νοέμβριος 07, 2008, 10:27:58 πμ »
GIOSOU ΈΓΡΑΨΕ:
όπως έγινε προσφάτως στην αυτοκίνηση με το Nissan GT-R που κατατρόπωσε σπουδαίους αντιπάλους (με ιστορία, περγαμηνές,τεχνολογία,τεχνογνωσία, σφραγίδες και πελατολόγιο και...και...και.......) Και χάρηκα περισσότερο όταν οι αυτόκλητοι υπερασπιστές της "ανωτερώτητας" ,θιγμένοι βροντοφώναξαν την...ιστορία, περγαμηνές,τεχνολογία,τεχνογνωσία, σφραγίδες και πελατολόγιο και...και...και....... για να αποδείξουν την "κατωτερότητα" του αντιπάλου!!!
_________________________________________________________________________________________

από το 2000 και μετά ότι αυτοκίνητο έχω πάρει με εξαίρεση το clio sport 2.0 ήταν είναι και θα είναι ΙΑΠΩΝΙΚΟ!  ;D (Yaris 1.5 t.sport, Subaru Impreza sti,Evo 9, kai τελικά  αφού τα έφαγα τα λεφτά σε στριψίματα και @αμακίες έμεινα με ένα ταπεινό "ταπεράκι" civic 2003 model 230 hp), ωραίο έως ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ το Νissan, αλλά στην εποχή του!Φίλος το πήρε για τον λόγο που ανέφερες κι εσύ πιο πάνω,για κόντρες δηλαδή,όμως όπως μου λέει είναι σαν "κοτέτσι" μέσα και του λείπει η φινέτσα και η λειτουγικότητα που είχε στο προηγούμενο κοντράδικο αυτοκινητό του,τώρα, καλό είναι για κόντρες για "κουλούς" που δεν ξέρουν ή που δεν έχουν τα κότσια για να στρίψουν ή που μάλλον καλύτερα νομίζουν ότι στρίβουν! ας πάρουν καλύτερα κανένα play station και να παίζουν με το joystic μαθαίνοντας να αλλάζουν όσον το δυνατόν καλύτερα ταχύτητες........οι εποχές αλλάζουν το ίδιο και τα πλαίσια και οι ρυθμίσεις των αναρτήσεων,τα υλικά,και τα s4(Lancia)  audi quatrro τα αντίστιχα πεζό kai ford εκείνης της εποχής (δεκαετία'80)ήταν περι τα 600-650 άλογα,όμως οι χρόνοι σήμερα είναι ΑΚΟΜΑ Καλύτεροι με τα μισά μόλις άλογα περίπου,χάρη στους λόγους που ανέφερα πιο πάνω(ΕΞΕΛΙΞΗ)........
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #281 στις: Νοέμβριος 07, 2008, 10:51:51 πμ »
πάντως ΑΝ αναφέρεται ο φίλος giosou στο τελευταίο μοντέλο το GT-R( το οποίο παρερμήνεψα με το gti-r) παλαιών εποχών) έ τότε δεν υπάρχει σχέση.... ;D
konakis.

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #282 στις: Νοέμβριος 07, 2008, 11:47:49 πμ »
GIOSOU ΈΓΡΑΨΕ:
όπως έγινε προσφάτως στην αυτοκίνηση με το Nissan GT-R που κατατρόπωσε σπουδαίους αντιπάλους (με ιστορία, περγαμηνές,τεχνολογία,τεχνογνωσία, σφραγίδες και πελατολόγιο και...και...και.......) Και χάρηκα περισσότερο όταν οι αυτόκλητοι υπερασπιστές της "ανωτερώτητας" ,θιγμένοι βροντοφώναξαν την...ιστορία, περγαμηνές,τεχνολογία,τεχνογνωσία, σφραγίδες και πελατολόγιο και...και...και....... για να αποδείξουν την "κατωτερότητα" του αντιπάλου!!!
_________________________________________________________________________________________

από το 2000 και μετά ότι αυτοκίνητο έχω πάρει με εξαίρεση το clio sport 2.0 ήταν είναι και θα είναι ΙΑΠΩΝΙΚΟ!  ;D (Yaris 1.5 t.sport, Subaru Impreza sti,Evo 9, kai τελικά  αφού τα έφαγα τα λεφτά σε στριψίματα και @αμακίες έμεινα με ένα ταπεινό "ταπεράκι" civic 2003 model 230 hp), ωραίο έως ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ το Νissan, αλλά στην εποχή του!Φίλος το πήρε για τον λόγο που ανέφερες κι εσύ πιο πάνω,για κόντρες δηλαδή,όμως όπως μου λέει είναι σαν "κοτέτσι" μέσα και του λείπει η φινέτσα και η λειτουγικότητα που είχε στο προηγούμενο κοντράδικο αυτοκινητό του,τώρα, καλό είναι για κόντρες για "κουλούς" που δεν ξέρουν ή που δεν έχουν τα κότσια για να στρίψουν ή που μάλλον καλύτερα νομίζουν ότι στρίβουν! ας πάρουν καλύτερα κανένα play station και να παίζουν με το joystic μαθαίνοντας να αλλάζουν όσον το δυνατόν καλύτερα ταχύτητες........οι εποχές αλλάζουν το ίδιο και τα πλαίσια και οι ρυθμίσεις των αναρτήσεων,τα υλικά,και τα s4(Lancia)  audi quatrro τα αντίστιχα πεζό kai ford εκείνης της εποχής (δεκαετία'80)ήταν περι τα 600-650 άλογα,όμως οι χρόνοι σήμερα είναι ΑΚΟΜΑ Καλύτεροι με τα μισά μόλις άλογα περίπου,χάρη στους λόγους που ανέφερα πιο πάνω(ΕΞΕΛΙΞΗ)........
konaki πες μου που και ποτε θες να φερω το δικο μου να τα ανοιξουμε να δουμε ποσα απιδια βαζει ο σακος και ποιος κανει perfect dhift ;)
ΥΓ
και επειδη εγω ειμαι μικρος και δεν εχω τουτου θα παρω του αφεντικου μου Lamborghini Murcielago ;D

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #283 στις: Νοέμβριος 07, 2008, 12:21:57 μμ »
konaki πες μου που και ποτε θες να φερω το δικο μου να τα ανοιξουμε να δουμε ποσα απιδια βαζει ο σακος και ποιος κανει perfect dhift ;)
ΥΓ
και επειδη εγω ειμαι μικρος και δεν εχω τουτου θα παρω του αφεντικου μου Lamborghini Murcielago ;D

eίμαι μέσα  ;D ;D :supz:
konakis.

Αποσυνδεδεμένος Nanagno

• Owner/Co-Founder
  • Administrator
  • 50mm case
  • Time Will Only Tell...
    • Προφίλ
    • http://www.mywatch.gr
« Απάντηση #284 στις: Νοέμβριος 07, 2008, 03:09:19 μμ »
όταν είσαστε έτοιμοι πείτε μου να έρθω και εγώ να σας κεράσω ένα τσαγάκι...  :coffee:

ps: 68kg torgue @ 1.7 bar with central differential torsen will do any job! :book:
Ludwig van Beethoven said that a great poem is more difficult to set to music than a merely good one, because the composer must improve upon the poem T I M E S.

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #285 στις: Νοέμβριος 07, 2008, 04:22:21 μμ »
eίμαι μέσα  ;D ;D :supz:
ok αγορι μου αλλα εχε κατα νου οτι ειμαι pro εχω κανει 30 ωρες μαθηματα για σπορ οδηγηση ;D
ΥΓ
στην μανα μου ειπα οτι ηταν μαθηματα για την αντιμετωπιση ατυχηματων κατα την οδηγηση ;)
α και ο νικητης δινει στον χαμενο  ενα ταψι μπακλαβα να τον γλυκανεικαι ο χαμενος δινει ενα αλλο ταψι η μαλον κατσαρολι
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 07, 2008, 04:28:53 μμ από warover »

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #286 στις: Νοέμβριος 07, 2008, 04:31:40 μμ »
Ώρα να αποκαλυφθώ. Το πραγματικό μου όνομα είναι Μιχάλης Σου Μαχαιρίδης και είμαι έτοιμος να πάρω μέρος στο διαγωνισμό.

Αποσυνδεδεμένος houston

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #287 στις: Νοέμβριος 07, 2008, 04:35:00 μμ »
Το έχω γράψει κάπου στις πρώτες σελίδες...

Πάρτε τις αστραφτερές βολίδες σας και πάμε μία Κυριακή στην πίστα των Μεγάρων (η Σέρρες πέφτουν κομματάκι μακρυά βλέπετε) να δούμε ποιος την έχει μεγαλύτερη.......την τουρμπίνα.... ;D
Εγώ ένα ταπεινό Οκτάβια έχω!

Αποσυνδεδεμένος Nanagno

• Owner/Co-Founder
  • Administrator
  • 50mm case
  • Time Will Only Tell...
    • Προφίλ
« Απάντηση #288 στις: Νοέμβριος 07, 2008, 04:49:26 μμ »
εάν πάμε Μέγαρα εγώ θα πάρω ένα αγωνιστικό Yaris που έχουν εκεί για τα μαθήματα του safetrack το οποίο είναι πολύ fun !
Ludwig van Beethoven said that a great poem is more difficult to set to music than a merely good one, because the composer must improve upon the poem T I M E S.

Αποσυνδεδεμένος houston

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #289 στις: Νοέμβριος 07, 2008, 05:13:07 μμ »
Ρίξε μία ματιά, στις πρώτες σελίδες του θέματος, στο Yaris που ήταν μαζί μας στα Μέγαρα τότε!
Εντυπωσιακό δε το βρίσκεις?

Αποσυνδεδεμένος Nanagno

• Owner/Co-Founder
  • Administrator
  • 50mm case
  • Time Will Only Tell...
    • Προφίλ
« Απάντηση #290 στις: Νοέμβριος 07, 2008, 05:20:39 μμ »
Ferengi (και λοιποί βέβαια)...

ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ TRACK-DAY!!!!

Εεεεεε, ποτέ δε πίστευα ότι θα το γράψω αυτό εδώ μέσα.....

Υ.Γ Το yaris που βλέπετε στην φώτο που πόσταρα μη σας φαίνεται "αθώο"....Έχει πολυπετάλουδη εισαγωγή και στα gtcc στην κατηγορία του βγαίνει πρώτο....

Καλό εεεεεε.....???.... :o  :cooler:  :smt068  :smt072

πολύ!!!

Αποσυνδεδεμένος houston

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #291 στις: Νοέμβριος 07, 2008, 05:25:20 μμ »
Ναι...συμπαθητικούλι είναι!
Μη το δεις πως πάει εκεί μέσα..... :smt096

Αποσυνδεδεμένος ACIDBLACK

• 50mm case
  • δεν ελπιζω τιποταδεν φοβαμαι τιποταΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #292 στις: Νοέμβριος 20, 2008, 06:41:40 μμ »
http://videos.streetfire.net/video/Ken-Block-Gymkhana_198612.htm

φταιαξτε καφε και απολαυστε θεαμα1
Τα ρολογια ειναι σαν τις μπιλιες του ΑIRSOFT πανε και ερχονται ...

Αποσυνδεδεμένος StefMac

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #293 στις: Νοέμβριος 20, 2008, 07:35:55 μμ »
Πάει θέλω τα χάπια μου !!!!!
Έπαθα 15 εγκεφαλικά και καμιά τριανταριά καρδιακές !!!
Τι χέρια τι εργαλείο, ότι και να πούμε είναι λίγα !!!!!!!!!!!!!!

Φιλικά Στέφανος.
_Jaeger Le Coultre_
The first Manufacture
 in Valle'e de Joux.

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #294 στις: Νοέμβριος 20, 2008, 08:50:28 μμ »
άπαιχτη,αθάνατη,ατελείωτη boxerίλα!.......subaria forever και για τους τρελαμένους σουμπαράκηδες......
www.subamaniacs.gr (ήμουν και είμαι μέλος,άσχετα ΑΝ ΔΕΝ έχω πια impreza  :(  )
konakis.

Αποσυνδεδεμένος tonelef

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #295 στις: Νοέμβριος 20, 2008, 10:06:56 μμ »
Να και το δικό μας Audi Allroad 3.0 TDI Tiptronic. Ήδη κάναμε 55.000 χιλ σε 16 μήνες!  ;D

Αποσυνδεδεμένος StefMac

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #296 στις: Νοέμβριος 20, 2008, 10:59:38 μμ »
Με την απόδοση, την ροπή, και την οικονομία (αναλογικά) αυτού του κινητήρα είναι να μην κάνεις !!!
:up:

Φιλικά Στέφανος.
_Jaeger Le Coultre_
The first Manufacture
 in Valle'e de Joux.

Αποσυνδεδεμένος movan

• 42mm case
    • Προφίλ
    • movida
« Απάντηση #297 στις: Δεκέμβριος 02, 2008, 03:33:01 πμ »
konaki..... αφιερωμενο......

http://video.kenblockracing.com/flash/small_player/preloader.swf?vendor_id=204&media_id=9183&bgcolor=FFFFFF&autoplay=0

Υ.Γ: Δεν πιστευω να εισαι εσυ ο driver?

Αποσυνδεδεμένος ACIDBLACK

• 50mm case
  • δεν ελπιζω τιποταδεν φοβαμαι τιποταΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #298 στις: Δεκέμβριος 20, 2008, 09:16:42 μμ »
http://videos.streetfire.net/video/Ken-Block-Gymkhana_198612.htm

φταιαξτε καφε και απολαυστε θεαμα1

ειναι ακριβως το ιδιο βιντεο!
Τα ρολογια ειναι σαν τις μπιλιες του ΑIRSOFT πανε και ερχονται ...

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #299 στις: Δεκέμβριος 20, 2008, 10:08:46 μμ »
Καλό το αμάξι αλλά αν έχεις 100 μέτρα χέρια όπως ο τύπος στο video όλα καλά είναι... :megaeek:

BTW εγώ έχω ένα ταπεινό leon 1.8 tsi με πρόγραμμα revo 220hp αλλά αν είναι για
truck day είμαι μέσα για το χαβαλέ και ας φάω κάνα δυό γύρους, γιατί πολλά θηρία
βλέπω να μαζεύονται!
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.