φιλε μου απλα εσυ ετσι αντιλαμβανεσαι την παραθεση που εκανα
δεν ειχε διαθεση να σε προσβαλει
για ποιον λογο αλλωστε?
απλα χωρις πολλες επεξηγησεις προτεινα στον ενδιαφερομενο να αποφυγει το εν λογω site
επισης τι θα αλλαζε εαν αντι για παραθεση εγραφα τα ιδια κατω απο το ποστ σου?
εγω παντως επιμενω οτι εισαι παρεξηγησιαρης
κοψε τους καφεδες αν σε πειραζουν mate?οκ?
Επειδή από το παραπάνω ποστ σου, γίνεται φανερό ότι δεν αντιλαμβάνεσαι τι ενδεχόμενες συνέπειες έχουν αυτά που γράφεις και κυρίως
πώς τα γράφεις, επίτρεψέ μου χωρίς καμμία διάθεση περαιτέρω αντιπαράθεσης και εντελώς συμβουλευτικά να σου πω τα εξής:
Ρωτάς, για δεύτερη φορά, ποιο λόγο θα είχες για να με προσβάλλεις. Απαντώ, κανένα! Μπορείς όμως πολύ εύκολα να προσβάλλεις κάποιον λέγοντας ή κάνοντας κάτι, χωρίς λόγο ή ακόμα και χωρίς να το θέλεις ή ούτε καν να το αντιλαμβάνεσαι. Η προσβολή, φίλε μου, υπάρχει και "μετράει" στην αντίληψη του προσβαλλόμενου, όχι του προσβάλλοντος.
Δεν αρκεί δηλαδή εσύ να νομίζεις ότι δεν προσβάλλεις, πρέπει την πράξη ή την παράλειψή σου να μην την εκλαμβάνει ως προσβολή και ο δέκτης της πράξης, στα πλαίσια βεβαίως της λογικής. Όσον αφορά του τι διαφορά έχει αν έγραφες το πρώτο σχετικό ποστ σου με ή χωρίς παράθεση του δικού μου ποστ, στο εξήγησα όσο πιο αναλυτικά μπορούσα στο παραπάνω ποστ μου. Ξαναδιάβασέ το πιο προσεκτικά. Θα το ξαναπώ λοιπόν: αν έγραφες το ποστ χωρίς παράθεση, θα έγραφες απλώς την γνώμη σου, πράγμα βεβαίως απόλυτα θεμιτό. Από τη στιγμή όμως που το έγραψες παραθέτοντας το δικό μου ποστ και επομένως και τη δική μου γνώμη, ουσιαστικά
σχολιάζεις αρνητικά την δική μου γνώμη, δεν λες μόνο την δική σου. Επίσης το πιστεύω ότι δεν είχες σκοπό να με προσβάλλεις, αλλά επίτρεψέ μου να ξέρω πότε τα λεγόμενα κάποιου αποτελούν προσβολή έστω και άθελά του, και δεν είναι απλά δική μου "ιδιοτροπία".
Αυτά από εμένα και τέλος, το "παραξεχειλώσαμε" και είμαστε και off-topic πολλά ποστ τώρα....