Αποστολέας Θέμα: Ρωσικά ρολόγια  (Αναγνώστηκε 559966 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος DragonAce

• 42mm case
    • Προφίλ
Απ: Ρωσικά ρολόγια
« Απάντηση #860 στις: Σεπτέμβριος 03, 2010, 07:33:23 πμ »
πολύ ένταση στο φόρουμ τις τελευταίες μέρες..τελειώσαν οι διακοπές κ ξενερώνουμε όλοι?
ευχαριστώ για τις πληροφορίες τους 2 φίλους, μάλλον η μεθεπόμενη αγορά θα είναι ένα "ξυπνητηράτο" κ θα προτιμήσω τον ζένιταρ λόγω 2 παλαιότερων συναλλαγών που με άφησαν απόλυτα ευχαριστημένο.

με εκτίμηση Σπύρος

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #861 στις: Σεπτέμβριος 03, 2010, 03:15:02 μμ »
Μά ήδη το έκανες και επειδή κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις, να στο κάνω λοιπον "λιανά".

Γράφεις:
δεν θα στο προτεινα.
εκτος και αν εισαι τυπος της περιπετειας...

Με το να παραθέτεις την δική μου πρόταση με το δικό μου ψευδώνυμο και να γράφεις ό,τι γράφεις στον φίλο που ζήτησε μια βοήθεια, είναι σαν να του λες: "Μην ακούς τι μ@%$#@ες σου λέει ο IliasG, εκτός αν θέλεις να μπλέξεις". Θεωρείς ότι αυτό είναι ευγενικό?

Και αφού δεν "βλέπεις" την ειρωνία, να σου πω ότι βρίσκεται στο "....εκτός αν είσαι τύπος της περιπέτειας"!!
Θα μπορούσες να προειδοποιήσεις τον φίλο χωρίς να "ακυρώσεις" την δική μου πρόταση με τέτοιο τρόπο, ή ακόμα καλύτερα χωρίς να αναφερθείς σε αυτήν.
Μετά τα παραπάνω ο κάθε καλόπιστος αντιλαμβάνεται ότι δεν είμαι εγώ ο "παρεξηγησιάρης", αλλά ότι εσύ απλώς είσαι αγενής, και σύμφωνα με τα γραφόμενά σου δεν το αντιλαμβάνεσαι κιόλας! :(

ΥΓ. Λυπάμαι για την "περιπέτειά" σου με το ruwatch.com, αλλά εγώ δεν αναφερόμουν σ' αυτήν.

φιλε μου απλα εσυ ετσι αντιλαμβανεσαι την παραθεση που εκανα
δεν ειχε διαθεση να σε προσβαλει
για ποιον λογο αλλωστε?
απλα χωρις πολλες επεξηγησεις προτεινα στον ενδιαφερομενο να αποφυγει το εν λογω site
επισης τι θα αλλαζε εαν αντι για παραθεση εγραφα τα ιδια κατω απο το ποστ σου?
εγω παντως επιμενω οτι εισαι παρεξηγησιαρης
κοψε τους καφεδες αν σε πειραζουν mate?οκ?
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 03, 2010, 04:28:59 μμ από kkostas »

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #862 στις: Σεπτέμβριος 03, 2010, 03:18:49 μμ »
Ηλια δεν ειναι τιποτα και μενα μου κολλαει,αλλα δεν εχω προβλημα πλεον,γιατι την υποθεση την εχουν αναλαβει αυτος ο τυπος
 ;D :P

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #863 στις: Σεπτέμβριος 03, 2010, 03:28:20 μμ »
Ηλια δεν ειναι τιποτα και μενα μου κολλαει,αλλα δεν εχω προβλημα πλεον,γιατι την υποθεση την εχουν αναλαβει αυτος ο τυπος
 ;D :P

εσενα που σου κολλαω????
ισα ισα που σε εχω υποστηριξει κιολας στην κοντρα σου με τον bb!
για το ufo λες που σου ειπα οτι δεν το μετρας σωστα?

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #864 στις: Σεπτέμβριος 03, 2010, 03:56:31 μμ »
kkostas

πλακα κανω...εβαλα και τα χαμογελακια

που ειπαμε οτι ειναι ο τοπος κατοικιας σου? :P ;D

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #865 στις: Σεπτέμβριος 03, 2010, 06:32:19 μμ »
φιλε μου απλα εσυ ετσι αντιλαμβανεσαι την παραθεση που εκανα
δεν ειχε διαθεση να σε προσβαλει
για ποιον λογο αλλωστε?
απλα χωρις πολλες επεξηγησεις προτεινα στον ενδιαφερομενο να αποφυγει το εν λογω site
επισης τι θα αλλαζε εαν αντι για παραθεση εγραφα τα ιδια κατω απο το ποστ σου?
εγω παντως επιμενω οτι εισαι παρεξηγησιαρης
κοψε τους καφεδες αν σε πειραζουν mate?οκ?
Επειδή από το παραπάνω ποστ σου, γίνεται φανερό ότι δεν αντιλαμβάνεσαι τι ενδεχόμενες συνέπειες έχουν αυτά που γράφεις και κυρίως πώς τα γράφεις, επίτρεψέ μου χωρίς καμμία διάθεση περαιτέρω αντιπαράθεσης και εντελώς συμβουλευτικά να σου πω τα εξής:
Ρωτάς, για δεύτερη φορά, ποιο λόγο θα είχες για να με προσβάλλεις. Απαντώ, κανένα! Μπορείς όμως πολύ εύκολα να προσβάλλεις κάποιον λέγοντας ή κάνοντας κάτι, χωρίς λόγο ή ακόμα και χωρίς να το θέλεις ή ούτε καν να το αντιλαμβάνεσαι. Η προσβολή, φίλε μου, υπάρχει και "μετράει" στην αντίληψη του προσβαλλόμενου, όχι του προσβάλλοντος. Δεν αρκεί δηλαδή εσύ να νομίζεις ότι δεν προσβάλλεις, πρέπει την πράξη ή την παράλειψή σου να μην την εκλαμβάνει ως προσβολή και ο δέκτης της πράξης, στα πλαίσια βεβαίως της λογικής. 
Όσον αφορά του τι διαφορά έχει αν έγραφες το πρώτο σχετικό ποστ σου με ή χωρίς παράθεση του δικού μου ποστ, στο εξήγησα όσο πιο αναλυτικά μπορούσα στο παραπάνω ποστ μου. Ξαναδιάβασέ το πιο προσεκτικά. Θα το ξαναπώ λοιπόν: αν έγραφες το ποστ χωρίς παράθεση, θα έγραφες απλώς την γνώμη σου, πράγμα βεβαίως απόλυτα θεμιτό. Από τη στιγμή όμως που το έγραψες παραθέτοντας το δικό μου ποστ και επομένως και τη δική μου γνώμη, ουσιαστικά σχολιάζεις αρνητικά την δική μου γνώμη, δεν λες μόνο την δική σου.
Επίσης το πιστεύω ότι δεν είχες σκοπό να με προσβάλλεις, αλλά επίτρεψέ μου να ξέρω πότε τα λεγόμενα κάποιου αποτελούν προσβολή έστω και άθελά του, και δεν είναι απλά δική μου "ιδιοτροπία".
Αυτά από εμένα και τέλος, το "παραξεχειλώσαμε" και είμαστε και off-topic πολλά ποστ τώρα....

Αποσυνδεδεμένος vord

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #866 στις: Σεπτέμβριος 18, 2010, 02:27:34 μμ »
Μια πολύ καλή συλλογή από strelas

i hear the roar of a big machine

Αποσυνδεδεμένος iliasg1979

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #867 στις: Σεπτέμβριος 24, 2010, 02:28:15 μμ »
Παιδιά το ταχύμετρο εδώ (TACHYMETER) πως λειτουργεί, δεν έχω καταλάβει:

Uploaded with ImageShack.us

Αποσυνδεδεμένος iliasg1979

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #868 στις: Σεπτέμβριος 24, 2010, 02:35:59 μμ »
ok παιδιά καλύφθηκα, αφού έκανα αναζήτηση:
http://www.mywatch.gr/index.php/topic,2032.msg29143.html#msg29143

Αποσυνδεδεμένος asteroid

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #869 στις: Νοέμβριος 06, 2010, 08:39:44 μμ »
Καλησπέρα σε όλους

πρόσφατα ανακάλυψα τα ρωσικα ρολογια και πιο συγκεκριμενα φόρεσα για λίγο ενα ctrela sturmanskie και ενθουσιαστηκα, αν και όταν άκουσα την τιμη μάλλον απογοητευτηκα. Διαβάζοντας εδώ στο forum είδα ότι υπάρχει στο poljot24de σε σαφως καλυτερη τιμη, όπως επίσης παρατηρησα και ότι υπαρχει και το ctrela 39 με αρκετα χαμηλότερη τιμη. Θα ήθελα την βοήθεια σας για τις ουσιαστικές διαφορες μεταξυ των δυο ctrela ,αν αξίζει δηλαδη η υπερβαση στον προυπολογισμο

φιλικα

Κώστας.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #870 στις: Νοέμβριος 06, 2010, 09:18:26 μμ »
   Εξαρτάται την οπτική του καθενός. Για μένα αξίζει, limited έκδοση, σύγχρονη διάσταση, διακοσμημένη μηχανή.....για άλλους είναι και τα δύο Strela και επιλέγουν το οικονομικότερο.....καλό θα ήταν να είχες τη δυνατότητα να δοκιμάσεις και τα δύο ;)

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος asteroid

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #871 στις: Νοέμβριος 09, 2010, 12:42:37 πμ »
ευχαριστώ πολύ για την απάντηση η αλήθεια είναι ότι με προβληματίζει αρκετά η διάσταση τα 39mm για αυτό και σκέφτομαι πιο ένθερμα για το 44mm, το poljot24de είναι οκ για την αγορά του η θα μπορούσα να βρω μια αρκετά προσιτή τιμή στην ελλάδα
αν γνωρίζετε κάποιο κατάστημα θα παρακαλούσα αν ήταν δυνατό να μου το στείλετε με πμ

με εκτίμηση

Κώστας.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #872 στις: Νοέμβριος 09, 2010, 01:02:58 πμ »
   Noμίζω πως το Strela(45mm) δεν υπάρχει πιά στην αντιπροσωπεία, ήταν limited έκδοση και λογικά θα έχει εξαντληθεί. Κάνε όμως μια ερώτηση http://www.vichosgroup.gr/micro/category.php?catid=41&brandid=5
   Το κακό είναι ότι η τιμή στην Ελλάδα είναι τσιμπημένη. Για το poljot24de δεν γνωρίζω, όπως και γενικά για ιντερνετικές αγορές. Ας βοηθήσουν όποιοι φίλοι έχουν εμπειρία...

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος vaggosk

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #873 στις: Νοέμβριος 09, 2010, 10:23:04 πμ »
Χαίρετε,
μπορείς να δεις κι εδώ:
http://www.watchtime24.sisco.pl/catalog/advanced_search_result.php?keywords=strela&manufacturers_id=&pfrom=&pto=&x=0&y=0
για strela, και εδώ
http://www.russia2all.com/featured-russian-wristwatches/sturmanskie_poljot_navigator_chronograph_1121.html

(από το δεύτερο μαγαζί δεν έχω προσωπική εμπειρία. από το πρώτο έχω καλή εμπειρία).
επίσης έχω δει το strela (το μεγάλο) στη στοά φέξη, στο κατάστημα που σου στέλνω σε πμ. ίσως υπάρχει ακόμα!

..είναι καταπληκτικό ρολόι!!!

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #874 στις: Νοέμβριος 09, 2010, 12:14:50 μμ »
ευχαριστώ πολύ για την απάντηση η αλήθεια είναι ότι με προβληματίζει αρκετά η διάσταση τα 39mm για αυτό και σκέφτομαι πιο ένθερμα για το 44mm, το poljot24de είναι οκ για την αγορά του η θα μπορούσα να βρω μια αρκετά προσιτή τιμή στην ελλάδα
αν γνωρίζετε κάποιο κατάστημα θα παρακαλούσα αν ήταν δυνατό να μου το στείλετε με πμ

με εκτίμηση

Κώστας.
Φίλε asteroid, τι περίμετρο καρπού έχεις?
Υπολόγισε ότι το 39άρι Στρελά έχει σχεδόν ανύπαρκτη στεφάνη και πολύ μικρό ύψος και γι' αυτό δείχνει στο χέρι πολύ μεγαλύτερο απ' ότι πραγματικά είναι. Για τον ίδιο λόγο και το 44άρι δείχνει και αυτό μεγαλύτερο.
Επίσης κάτι που εγώ θα έπαιρνα σοβαρά υπόψη μου είναι το ότι το 39άρι είναι κοντά στο αυθεντικό Στρελά (εμφάνιση-μέγεθος), ενώ το 44άρι -παρότι πανέμορφο και πιο μοντέρνο σήμερα λόγω μεγέθους- είναι ένας "συμβιβασμός" ντιζάιν, μεγέθους, ακόμα και ονόματος (Sturmanskie Strela απλά δεν υπήρξε ποτέ) Άλλο ρολόι το ένα, άλλο το άλλο.  ;) Τα δε ιντερνετικά καταστήματα που ανέφερες είναι όλα ο.κ. ;D

Αποσυνδεδεμένος avionic

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #875 στις: Νοέμβριος 09, 2010, 12:38:13 μμ »
Έχει πάρει κάπου το μάτι σας το 39άρι για δοκιμή? Φίλε vaggosk στη φέξη που το έχεις πετύχει?

Στο βήχο (κολωνάκι) είχα πετύχει το 44άρι πριν δύο μήνες, πραγματικά πανέμορφο. Αρχική τιμή το είχε αρκετά τσιμπημένο.

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #876 στις: Νοέμβριος 09, 2010, 02:07:35 μμ »
Προτείνω να πάρεις το original STRELA της Poljot. Το έχω εδώ και κάποια χρόνια, είναι καταπληκτικό ρολόι. Σε πληροφορώ ότι δεν δείχνει καθόλου μικρό στον καρπό γιατί έχει πολύ μεγάλο καντράν. Η δε ακρίβειά του αξιοσημείωτη.
Εγώ το χρησιμοποιώ σαν dress ρολόι.

Ενα πολύ αξιόπιστο κατάστημα είναι το http://www.vostok-watches.com/.
Πήγαινε στό menu "Poljot" τα έχει όλα. Είναι και εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Φιλικά Κώστας.

This post contains 100% recycled electrons

Αποσυνδεδεμένος vaggosk

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #877 στις: Νοέμβριος 09, 2010, 02:20:37 μμ »
Έχει πάρει κάπου το μάτι σας το 39άρι για δοκιμή? Φίλε vaggosk στη φέξη που το έχεις πετύχει?

Στο βήχο (κολωνάκι) είχα πετύχει το 44άρι πριν δύο μήνες, πραγματικά πανέμορφο. Αρχική τιμή το είχε αρκετά τσιμπημένο.

το 44άρι είχα δει, στον "Λιανό"΄, το γωνιακό (μέσα στη στοά) κοσμηματοπωλείο, εκεί που έχει και τα longines. κάνει 20-25% από την αρχική..
έχω πολύ καλή εμπειρία από εκεί.

Αποσυνδεδεμένος avionic

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #878 στις: Νοέμβριος 09, 2010, 04:49:57 μμ »
Ευχαριστώ  ;)

Αποσυνδεδεμένος asteroid

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #879 στις: Νοέμβριος 10, 2010, 09:37:32 πμ »
η περίμετρος του καρπού μου είναι περίπου 19cm, συνήθως τα ρολόγια που φοράω είναι από 42-44 mm, οπότε θεωρητικά και το original strela δεν θα δείχνει άσχημο

σας ευχαριστώ όλους για τις πολύτιμες συμβουλές σας  :)

φιλικά

Κώστας.