Ψηφοφορία

Ποσοι πιστευουν οτι ο Παο μπορει να επιστρεψει τη σειρα στο ΟΑΚΑ;

ΝΑΙ
4 (44.4%)
ΟΧΙ
5 (55.6%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 9

Αποστολέας Θέμα: Μπορει αραγε;  (Αναγνώστηκε 43323 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Μπορει αραγε;
« Απάντηση #60 στις: Ιούνιος 02, 2014, 01:15:58 μμ »
λάθος θέση ποστ............

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Ιούνιος 02, 2014, 01:32:56 μμ »
ειναι δυνατο να παραμενει οταν του βριζουν την ομαδα και τον ιδιο με σταθερα υποτιμητικα και μειωτικα σχολια, ειτε οταν ευνοειται ειτε οταν αδικειται, ακομη και οταν ...αναπνεει επειδη ειναι γαβρος.

Εγώ προσωπικά πότε σε μείωσα και σε υποτίμησα; Ούτε καν γάυρο δεν αποκάλεσα κανέναν και δεν προχώρησα σε καμία γενίκευση. Ενοιωσα να προσβάλλομαι που μου είπες ότι αναμασάω αυτά που λέει μια φυλλάδα (επομένως δεν έχω δική μου κρίση) και στο είπα.
Δεν το παραδέχτηκες, παρά το γεγονός ότι το αν προσβλήθηκα το κρίνω εγώ κι όχι όποιος με προσβάλλει.
Τι θέλω και μπλέκομαι σε τέτοια νήματα, καλά έκανα και δεν ποσταρα σε προηγούμενες συζητήσεις οχετούς.

Αποσυνδεδεμένος glg

• Tourbillion
    • Προφίλ
Μπορει αραγε;
« Απάντηση #62 στις: Ιούνιος 02, 2014, 02:32:02 μμ »

Ααααααααααααααααα γαύροι είναι οι κακοί Ολυμπιακοί!!! Τώρα το κατάλαβα!!! Ρε παιδιά δεν τα λέτε πουθενά αλλού αυτά?

Σ'αυτούς τους χαρακτηρισμούς, μάλιστα γραμμένους από προσωπικούς φίλους, απάντησα και μάλιστα πολύ ευγενικά.

Σπεύσατε μάλιστα και πολλοί να συνηγορήσετε, μη χάσετε την ευκαιρία, απωθημένα μπόλικα να φάνε γενιές και γενιές.

Επί της ουσίας, άστοχες οι δηλώσεις των προέδρων, γιατί ειπώθηκαν στη συγκεκριμένοι χρονική στιγμή και με τα νεύρα τεντωμένα. Όταν είσαι θυμωμένος καλό είναι να λες όσο το δυνατόν λιγότερα. Αδίκησαν την μέχρι τώρα εικόνα τους, που ήταν γενικά πολύ καλή και αποδεκτή από όλους.

Το θέμα με την εθνική δεν προέκυψε χθες, όποιος ασχολείται ξέρει πως τρέχει βδομάδες τώρα. Βέβαια ρωτήθηκαν και απάντησαν, αλλά έπρεπε κι αυτό να το προσπεράσουν γιατί πολύ απλά δεν ήταν της παρούσης. Προσωπικά είμαι πολύ κατά, η εθνική είναι πάνω από σωματεία. Βέβαια ο Παναθηναικός το έχει ήδη κάνει εμμέσως με τον Διαμαντίδη που δεν παίζει εδώ και τέσσερα χρόνια, αλλά εκεί δεν τρέχει τίποτα, βλέπεις δεν είναι γαύρος...

Τι σχέση έχει ο διαμαντιδης ρε παιδιά , κάθε παίκτης έχει δικαίωμα να θέση τον εαυτό του στη διάθεση της εθνικής ή οχι, μόνο οταν δεν θέλει ο παίκτης δεν παει στην εθνική ,
Θα κατηγορούσε κανεις τον σπανουλη αν έλεγε οτι κουράστηκε και δεν μπορεί πλέον να ακολουθήσει την εθνική ?
Γιατί τα μπλέκεται ολα στο ίδιο τσουβάλι .
Εδώ το θέμα ειναι τελείως διαφορετικό , αν βέβαια το θέλουν οι ίδιοι οι παικτες συμμετιζομενοι τις απόψεις των προέδρων αλλάζει η κουβέντα ,
Αλλά οι παίκτες ειναι παίκτες κι οχι πουτ...

Αποσυνδεδεμένος μπιπ - μπιπ

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Ιούνιος 02, 2014, 02:49:02 μμ »
ειναι δυνατο να παραμενει οταν του βριζουν την ομαδα και τον ιδιο με σταθερα υποτιμητικα και μειωτικα σχολια, ειτε οταν ευνοειται ειτε οταν αδικειται, ακομη και οταν ...αναπνεει επειδη ειναι γαβρος.

σιγα το θεμα βικτωρα. δεν θα γραφω και κατι τρεχει στα γυφτικα. εχασε η βενετια βελονι. εξαλλου ψιλοαμπαλος ειμαι και με τα ρολογια εδω που τα λεμε. :lol:

φιλικα παντα και logout :p

Επιτέλους. Είσαι ο άνθρωπος ο οποίος με τις προσβολές του με έκανε να ξεφύγω και να γράψω, πράγματα που
υποστηρίζω και πιστεύω, με τρόπο που δεν συνηθίζω. Στη συνέχεια ανέλαβε ο κολλητός σου με κεκαλυμμένες και φανερές απειλές - πέραν των προσβολών - να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.
               Χαίρομαι για την αποχώρησή σου, αν και μου κάνει εντύπωση που δεν επιλέξατε τον ευκολότερο τρόπο. Να μπανάρετε όλους εμάς τους αλλόθρησκους από το φόρουμ ΣΑΣ.

Αποσυνδεδεμένος Istar

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Ιούνιος 02, 2014, 03:17:15 μμ »
Είσαι ο άνθρωπος ο οποίος με τις προσβολές του με έκανε να ξεφύγω και να γράψω, πράγματα που
υποστηρίζω και πιστεύω, με τρόπο που δεν συνηθίζω..

Άλλο επίπεδο οπαδισμού...το οπαδιλίκι τον κάνει, συγγραφέα!!

Καλά κάνω & προτιμώ να ποστάρω στα νήματα με τις γκόμενες & όχι στα ποδοσφαιρικά.....

Εδώ κάνουν σαν γκόμενες οπότε είναι το ίδιο.
Αυτό είναι γαύρος, βάζελος, χανούμι, σκουλίκι, βούλγαρος/γύφτος, να θυμώνεις πραγματικά και να παίρνεις προσωπικά αυτά που λέγονται για την ομάδα σου σαν να είναι το σόι σου και να είσαι έτοιμος να πιαστείς στα χέρια. Να είχατε μετοχές ποιος έσκαζε.
Αλλά όσο πιο ζορίκλας είναι κάποιος και όσο πιο οπαδός τόσο πιο καλή ή καζούρα.

Να δες: Πώς γίνεται και Ολυμπιακός και ρολόι? Δεν μαγκώνει το μπρασελέ στα λέπια όταν ανεβοκατεβάζετε το χέρι?

<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/OcaR0ne1Ijc" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/OcaR0ne1Ijc" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>

Πορώνονται ένας σορός χαζοί και άλλοι βγάζουν λεφτά, αυτά είναι κόλπα.
"ΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?"

Αποσυνδεδεμένος Chris_Superocean

• Tourbillion
  • B R E I T L I N G
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Ιούνιος 02, 2014, 03:28:48 μμ »
Άλλο επίπεδο οπαδισμού...το οπαδιλίκι τον κάνει, συγγραφέα!!

Εδώ κάνουν σαν γκόμενες οπότε είναι το ίδιο.
Αυτό είναι γαύρος, βάζελος, χανούμι, σκουλίκι, βούλγαρος/γύφτος, να θυμώνεις πραγματικά και να παίρνεις προσωπικά αυτά που λέγονται για την ομάδα σου σαν να είναι το σόι σου και να είσαι έτοιμος να πιαστείς στα χέρια. Να είχατε μετοχές ποιος έσκαζε.
Αλλά όσο πιο ζορίκλας είναι κάποιος και όσο πιο οπαδός τόσο πιο καλή ή καζούρα.

Να δες: Πώς γίνεται και Ολυμπιακός και ρολόι? Δεν μαγκώνει το μπρασελέ στα λέπια όταν ανεβοκατεβάζετε το χέρι?

Πορώνονται ένας σορός χαζοί και άλλοι βγάζουν λεφτά, αυτά είναι κόλπα.

:god: :god: :god: :respect: :respect: :respect: :applaus: :applaus: :applaus: :applaus: :applaus: :applaus: :applaus: :applaus:

Χώστα Βασίλη γιατί έχουμε ξεφύγει.......   :D :D :D :D :D
Δεν ήταν κακός ο λύκος, η γιαγιά είχε αυθαίρετο.

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Ιούνιος 02, 2014, 03:42:07 μμ »
     Ρε ισταρ διανοούμενε, αν κάτι δεν κατάλαβες ζήτα να στο εξηγήσω, αν και, το ομολογώ, δεν είμαι συγγραφέας. Εσύ?

Αποσυνδεδεμένος episkeptis

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Ιούνιος 02, 2014, 04:11:54 μμ »
Είναι απίστευτο το τι σου κάνει η κρίση. Ολόκληρο φόρουμ κοντεύει να τινάξει στον αέρα.
Never regret your decisions.
Whether good or bad, they shaped who you are.

Αποσυνδεδεμένος Istar

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Ιούνιος 02, 2014, 04:24:48 μμ »
     Ρε ισταρ διανοούμενε, αν κάτι δεν κατάλαβες ζήτα να στο εξηγήσω, αν και, το ομολογώ, δεν είμαι συγγραφέας. Εσύ?

Εμένα είπες διανοούμενο? Κοροιδεύεις? Δεν τα ανέχομαι αυτά δεν ξαναγράφω στο forum κύριοι.
Δεν χάνετε και τίποτα σπουδαίο πιο πολλά πράγματα ξέρω για παπούτσια!

Δεν θα καταλάβω ρε μπιπ μπιπ και να μου εξηγήσεις δεν φτάνει ως εκεί το μυαλό μου.
Πώς λένε σαν να εξηγήσεις σε κότα μαθηματικά..  :smt017
Είναι ακριβώς το ίδιο όταν προσπαθώ να καταλάβω τα κοριτσάκια που κλαίνε όταν βλέπουν τον Ρουβά,
δεν μπορώ να το συλλάβω. Είμαι μάλλον ρηχός.
"ΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?"

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
Μπορει αραγε;
« Απάντηση #69 στις: Ιούνιος 02, 2014, 04:27:40 μμ »

Επιτέλους. Είσαι ο άνθρωπος ο οποίος με τις προσβολές του με έκανε να ξεφύγω και να γράψω, πράγματα που
υποστηρίζω και πιστεύω, με τρόπο που δεν συνηθίζω. Στη συνέχεια ανέλαβε ο κολλητός σου με κεκαλυμμένες και φανερές απειλές - πέραν των προσβολών - να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.
               Χαίρομαι για την αποχώρησή σου, αν και μου κάνει εντύπωση που δεν επιλέξατε τον ευκολότερο τρόπο. Να μπανάρετε όλους εμάς τους αλλόθρησκους από το φόρουμ ΣΑΣ.

Επανέρχομαι αποκλειστικά και μονο για να κλείνω εκκρεμότητες.

Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις σε ποιο ποστ σε προσέβαλα πρώτος χωρις να απαντώ σε προκλήσεις που μου έγιναν; Βρες το μου και ειλικρινά θα ζητήσω συγγνώμη αν παρεκτράπηκα.

Κατα τα αλλα μπορεις να χαίρεσαι μιας και δεν θα σε επιβαρυνω με την παρουσία μου αλλο. Το φόρουμ ομως μην το ανακατεύεις. Δεν θα έκανε ποτε αυτο που κάνουν σε αλλα φορα οπως πχ το μετροπολις κλπ αν είχες συμμετοχή.

Οπως και να εχει πες μου σε παρακαλω αυτο που ρώτησα και εχεις εκ των προτέρων τη συγγνώμη μου.
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Ιούνιος 02, 2014, 04:47:49 μμ »

Ότι να'ναι...

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος Istar

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Ιούνιος 02, 2014, 05:04:30 μμ »
Καλά λέει ο Καρπετόπουλος αυτές τις μέρες ότι η ηλικία του άντρα φτάνει μέχρι τα 15..
Και πολύ έβαλε.
"ΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?"

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Ιούνιος 02, 2014, 05:07:36 μμ »
Εμένα είπες διανοούμενο? Κοροιδεύεις? Δεν τα ανέχομαι αυτά δεν ξαναγράφω στο forum κύριοι.
Δεν χάνετε και τίποτα σπουδαίο πιο πολλά πράγματα ξέρω για παπούτσια!

Δεν θα καταλάβω ρε μπιπ μπιπ και να μου εξηγήσεις δεν φτάνει ως εκεί το μυαλό μου.
Πώς λένε σαν να εξηγήσεις σε κότα μαθηματικά..  :smt017
Είναι ακριβώς το ίδιο όταν προσπαθώ να καταλάβω τα κοριτσάκια που κλαίνε όταν βλέπουν τον Ρουβά,
δεν μπορώ να το συλλάβω. Είμαι μάλλον ρηχός.

Σοι ιπας

Συνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Ιούνιος 02, 2014, 05:11:26 μμ »
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Ιούνιος 02, 2014, 05:14:41 μμ »
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!

* ΔΩΡΟ  = ΔΩρητής ΡΟλογιών

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Απ: Μπορει αραγε;
« Απάντηση #75 στις: Ιούνιος 02, 2014, 05:23:07 μμ »

Χώστα Βασίλη γιατί έχουμε ξεφύγει.......   :D :D :D :D :D
Ποιος είναι αυτός ο Superocean που έχει κάνει το φόρουμ άνω-κάτω;

Στάλθηκε από το GT-P5200 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

This post contains 100% recycled electrons

Συνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Ιούνιος 02, 2014, 05:23:49 μμ »
Google is your friend

http://www.ipas.gr/

Φιλικά Γιώργος

α,ενταξει!!τωρα καταλαβα!! :lol: :jg: :lol: :jg:
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Απ: Μπορει αραγε;
« Απάντηση #77 στις: Ιούνιος 02, 2014, 05:25:54 μμ »
Ποιος είναι αυτός ο Superocean που έχει κάνει το φόρουμ άνω-κάτω;

Στάλθηκε από το GT-P5200 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φήμες λένε οτι είναι ένας παντοφλάκιας που έσκασε μύτη από την Ιβηρική :dielaughing:

Φιλικά Γιώργος

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Ιούνιος 02, 2014, 05:27:03 μμ »
α,ενταξει!!τωρα καταλαβα!! :lol: :jg: :lol: :jg:

Οκ...γράψε την κεντρική ιδέα σε 10 γραμμές ;D

Φιλικά Γιώργος

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Tourbillion
  • Θέλω Audemars Piguet αλλά... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Ιούνιος 02, 2014, 05:32:28 μμ »
Γι'αυτό είναι γ@μ@το το φόρουμ. Γράφεις ότι μ....α θες, anytime!!   ;D

Δεν πληρώθηκες στην ώρα σου; Δε πλήρωσε ο boss τις υπερωρίες; Έχει βγάλει η γυναίκα το Machete και σ'απειλεί; Wanna get laid but you can't?  ;D

ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙΙΙΙ!!! Γράφε ότι σου κατέβει!!! ;D