Ψηφοφορία

Ποσοι πιστευουν οτι ο Παο μπορει να επιστρεψει τη σειρα στο ΟΑΚΑ;

ΝΑΙ
4 (44.4%)
ΟΧΙ
5 (55.6%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 9

Αποστολέας Θέμα: Μπορει αραγε;  (Αναγνώστηκε 43274 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
Απ: Μπορει αραγε;
« Απάντηση #40 στις: Ιούνιος 01, 2014, 10:18:32 μμ »
Οχι και ούτε θέλω.

Την πάτησα, είδα σε τίτλο τις δηλώσεις τους.
Θέλω να δω έναν Ολυμπιακό να τους αποδοκιμάσει όπως αποδοκιμάστηκε ο Γιαννακόπουλος από όλους μας...
Και δεν είναι η πρώτη φορά που συμπεριφέρονται έτσι.

Αποσυνδεδεμένος glg

• Tourbillion
    • Προφίλ
Μπορει αραγε;
« Απάντηση #41 στις: Ιούνιος 01, 2014, 10:24:08 μμ »

Τι καραγκιοζιλικια ειναι αυτά ρε!!!
Και πραγματικά τους συμπαθούσα πολυ αυτους τους ανθρώπους και τους θεωρούσα σοβαρούς!!!

Αλλα κι αυτοί δυςτυχως ειναι....γαβροι :shocked:

Πραγματικά μου θυμίζει εποχές γιαννακοπουλων σε έξαλλη κατάσταση και ολυμπιακό του ιωαννιδη,
Νόμιζα τα είχαμε ξεπεράσει αυτά ,
Ρε φίλε έχεις πάρει δυο ευρωπαϊκά, πρόπερσι πρωτάθλημα , έχεις ομαδαρα, είσαι αυτός που είσαι , και ασχολείσαι με την διαιτησία? σε ένα παιχνίδι καθαρό . Ακομα και να σε αδίκησαν, είσαι πρωταθλητής Ευρώπης ,
Τους αξίζει να βγουν δεύτεροι , με ξενερωσαν πραγματικά .

Αποσυνδεδεμένος glg

• Tourbillion
    • Προφίλ
Μπορει αραγε;
« Απάντηση #42 στις: Ιούνιος 01, 2014, 10:25:47 μμ »

Την πάτησα, είδα σε τίτλο τις δηλώσεις τους.
Θέλω να δω έναν Ολυμπιακό να τους αποδοκιμάσει όπως αποδοκιμάστηκε ο Γιαννακόπουλος από όλους μας...
Και δεν είναι η πρώτη φορά που συμπεριφέρονται έτσι.

Ειναι ξεκάθαρο οτι δεν ξέρουν να χάνουν

Αποσυνδεδεμένος gkblues

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • https://www.instagram.com/gkblues/
« Απάντηση #43 στις: Ιούνιος 01, 2014, 11:09:29 μμ »

Κλάψτε.....Κλάψτε.....

Αποσυνδεδεμένος glg

• Tourbillion
    • Προφίλ
Μπορει αραγε;
« Απάντηση #44 στις: Ιούνιος 01, 2014, 11:29:22 μμ »

Κλάψτε.....Κλάψτε.....

Τους εχει παραμυθιασει ο χοντρός για τα καλα. Που θυμήθηκαν τον Βασιλακόπουλο , τον είχα ξεχάσει , εχω να ακούσω το όνομα του χρονια.

Αποσυνδεδεμένος gkblues

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • https://www.instagram.com/gkblues/
« Απάντηση #45 στις: Ιούνιος 01, 2014, 11:33:55 μμ »
Τους εχει παραμυθιασει ο χοντρός για τα καλα. Που θυμήθηκαν τον Βασιλακόπουλο , τον είχα ξεχάσει , εχω να ακούσω το όνομα του χρονια.
Καλα εμεις εχουμε τον ψυχακια...
Αλλα και αυτοι που μοιαζουν πιο σοβαροι γιατι να γινονται τοσο γραφικοι; Ελεος πια

Αποσυνδεδεμένος μπιπ - μπιπ

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Ιούνιος 02, 2014, 12:18:35 πμ »
   Φίλε ένας ψυχάκιας ή εξαρτημένος έχει τουλάχιστον μια δικαιολογία. Είναι ένας άρρωστος άνθρωπος και χρειάζεται βοήθεια. Αυτοί οι ΄΄σοβαροί ΄΄ ?? ( Οχι μόνο τ΄αδεφάκια-κι ο ευτραφής δημοτικός σύμβουλος μέσα )

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Ιούνιος 02, 2014, 12:47:43 πμ »
Τι καραγκιοζιλικια ειναι αυτά ρε!!!
Και πραγματικά τους συμπαθούσα πολυ αυτους τους ανθρώπους και τους θεωρούσα σοβαρούς!!!

Tι σημαινει `είναι γαυροι`?
Και εγω `γαυρος`ειμαι.
Δεν είναι ολοι οι `γαυροι`ιδιοι,μην τους βαζουμε ολους μαζι,δεν είναι δικαιο για τους σωστους `γαυρους`(αυτό ισχυει και για σενα φιλε μου Δημητρη(coral) :))
Δεν εχω δει τι `σοι`δηλωσεις εγιναν εκατέρωθεν και ουτε με ενδιαφερει,δεν δινω σημασια σε τετοια ατομα,τα οποια είναι στυγνοι επιχειρ(η)ματιες.
Εγω παραδέχομαι ότι σημερα ο παναθηναικος ηταν πολύ καλυτερος από τον Ολυμπιακο.
Κερδισε δικαια,αφου ηταν πολύ πιο ευστοχοι οι παικτες του αν και οι παικτες του Ολυμπιακου ηταν ανύπαρκτοι και αμυντικα.
Όπως και στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακος ηταν καλυτερος και κερδισε δικαια και αυτος.
Απομενει ένα ακομα παιχνιδι.
Ας κερδισει ο καλυτερος.
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Ιούνιος 02, 2014, 01:46:47 πμ »
Κατ'αρχάς είμαστε γαύροι και όχι γάβροι. Και εν συνεχεία, για όσους χρησιμοποίησαν τη λέξη υποτιμητικά, τους στέλνω την αγάπη μου και τους εύχομαι να καταφέρουν με την ομάδα τους να πετύχουν έστω και τα μισά που έχει καταφέρει ο Θρύλος σε όλα τα σπορ.

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος Istar

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Ιούνιος 02, 2014, 02:40:34 πμ »
<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/Cs9kB77J4xI" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Cs9kB77J4xI" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>

Και εν συνεχεία, για όσους χρησιμοποίησαν τη λέξη υποτιμητικά, τους στέλνω την αγάπη μου και τους εύχομαι να καταφέρουν με την ομάδα τους να πετύχουν έστω και τα μισά που έχει καταφέρει ο Θρύλος σε όλα τα σπορ.

Προς θεού, γιατί κάποιος να χρησιμοποιήσει κάτι υποτιμητικό εναντίον της ομαδάρας  σας μετά από τις παραπάνω δηλώσεις?
Και εγώ μαζί σας και ένα βήμα παραπέρα..ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ των παιχνιδιών της Εθνικής Μπάσκετ, να μην πάει κανείς στο γήπεδο και όλοι να βλέπουν το THE VOICE και το Your Face Sounds Familiar όταν θα παίζουν "οι άλλοι".
Ούτε στο ποδόσφαιρο στη Βραζιλία να στείλετε, αφού δεν είχε κυπελάκι φέτος για να μάθουν όλοι ποιος είναι ο Θρύλος. Πουθενά.

Αυτοί που χειροκτροτάνε στο τέλος των δηλώσεων είναι Βάζελοι και Baokia προβοκάτορες, όχι γάβροι.

Και εγω `γαυρος`ειμαι.

Εσύ μπορεί να μην είσαι και να μπερδεύεσαι.
Γαύρος είναι αυτός με τη φαλάκρα και τη χαίτη στο τέλος του video που τρέχει να αγκαλιάσει.

« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 02, 2014, 02:48:42 πμ από Istar »
"ΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?"

Αποσυνδεδεμένος μπιπ - μπιπ

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Ιούνιος 02, 2014, 03:17:31 πμ »
Αυτοί που χειροκτροτάνε στο τέλος των δηλώσεων είναι Βάζελοι και Baokia προβοκάτορες, όχι γάβροι.

Oi ίδιοι μια ζωή. Οι εγκάθετοι που ζητωκραύγαζαν και πέρυσι μετά τον πανάξιο θρίαμβο στον τελικό του Κυπέλλου
επί του Αστέρα της Τρίπολης. Εξ΄άλλου, γαύρος ( ή γάβρος - και τα δύο σωστά είναι ) ίσον ήθος. Παραδίδονται μαθήματα.

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Ιούνιος 02, 2014, 06:16:02 πμ »
Και εγω `γαυρος`ειμαι.
Δεν είναι ολοι οι `γαυροι`ιδιοι,μην τους βαζουμε ολους μαζι,δεν είναι δικαιο για τους σωστους `γαυρους`(αυτό ισχυει και για σενα φιλε μου Δημητρη(coral) :))
Δεν εχω δει τι `σοι`δηλωσεις εγιναν εκατέρωθεν και ουτε με ενδιαφερει,δεν δινω σημασια σε τετοια ατομα,τα οποια είναι στυγνοι επιχειρ(η)ματιες.
Εγω παραδέχομαι ότι σημερα ο παναθηναικος ηταν πολύ καλυτερος από τον Ολυμπιακο.
Κερδισε δικαια,αφου ηταν πολύ πιο ευστοχοι οι παικτες του αν και οι παικτες του Ολυμπιακου ηταν ανύπαρκτοι και αμυντικα.
Ας κερδισει ο καλυτερος.

Κανεις λάθος Χρήστο,εσυ δεν είσαι γαβρος,είσαι ολυμπιακος!!
Και πίστεψε με ,έχει μεγαλη διαφορα!!!

!!
Κατ'αρχάς είμαστε γαύροι και όχι γάβροι. Και εν συνεχεία, για όσους χρησιμοποίησαν τη λέξη υποτιμητικά, τους στέλνω την αγάπη μου και τους εύχομαι να καταφέρουν με την ομάδα τους να πετύχουν έστω και τα μισά που έχει καταφέρει ο Θρύλος σε όλα τα σπορ.

Γαβροι και γαυροι,το ίδιο είστε!! :lol:
Δεν είστε όλοι οι Ολυμπιακοί γαβροι Γιάννη,δυςτυχως ομως οι περισσότεροι!!
Οι χθεσινές δηλώσεις των σοβαρών προέδρων σας το αποδεικνύουν περίτρανα!!
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
Απ: Απ: Μπορει αραγε;
« Απάντηση #52 στις: Ιούνιος 02, 2014, 06:36:50 πμ »

Και περιμενω...

Αποσυνδεδεμένος glg

• Tourbillion
    • Προφίλ
Μπορει αραγε;
« Απάντηση #53 στις: Ιούνιος 02, 2014, 07:58:45 πμ »

Και εγω `γαυρος`ειμαι.
Ας κερδισει ο καλυτερος.

Σωστός

Αποσυνδεδεμένος glg

• Tourbillion
    • Προφίλ
Μπορει αραγε;
« Απάντηση #54 στις: Ιούνιος 02, 2014, 08:10:32 πμ »

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Cs9kB77J4xI

Προς θεού, γιατί κάποιος να χρησιμοποιήσει κάτι υποτιμητικό εναντίον της ομαδάρας  σας μετά από τις παραπάνω δηλώσεις?
Και εγώ μαζί σας και ένα βήμα παραπέρα..ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ των παιχνιδιών της Εθνικής Μπάσκετ, να μην πάει κανείς στο γήπεδο και όλοι να βλέπουν το THE VOICE και το Your Face Sounds Familiar όταν θα παίζουν "οι άλλοι".
Ούτε στο ποδόσφαιρο στη Βραζιλία να στείλετε, αφού δεν είχε κυπελάκι φέτος για να μάθουν όλοι ποιος είναι ο Θρύλος. Πουθενά.

Εσύ μπορεί να μην είσαι και να μπερδεύεσαι.
Γαύρος είναι αυτός με τη φαλάκρα και τη χαίτη στο τέλος του video που τρέχει να αγκαλιάσει.

Μα πραγματικά δεν σου έρχεται να τους τςουγγρισεις τα κεφαλιά σαν αυγά , οι δηλώσεις ηταν γελοίες και καλά θα κάνουν να τις πάρουν πίσω , δεν γίνεται πάντα να νικάς , πρέπει πρωτίστως να ξέρεις να χάνεις ,
Η εθνική τι δουλειά έχει ?  αν δε γουστάρει να μη ξανακατέβει στην euroleage , γιατί δεν το κάνει ? εκβιάζουν το ελληνικό μπάσκετ ? και ποιοι ειναι αυτοί που θα το κάνουν ?
Όσο για τον Βασιλακόπουλο που κατέστρεψε το ελληνικό μπάσκετ , μάλλον σε άλλη χώρα ζουν οι κύριοι , αν δεν το κατέστρεφε θα παίζαμε Nba? καλά που έχουμε και το μπάσκετ θα έλεγα εγώ τα τελευταία 20 χρόνια , αλήθεια οταν ο οσφπ του ιωαννιδη και Κόκκαλη έπαιρνε τα πρωταθλήματα πάλι ο βασιλακοπουλος δεν ηταν?
Τέλος πάντων αν εμείς έχουμε έναν γραφικό ο οσφπ έχει δυστυχώς δυο, όσο για τον δημοτικό σύμβουλο ... Όπου γάμος και γιορτή η μαρίνο πρωτη.
Και μιας κι έχει και τον δήμο ο οσφπ ας κάνει δική του λίγκα να βγει και απο τα δηλιμματα ο μπαρτζωκας και οι πρόεδροι του.

Αποσυνδεδεμένος glg

• Tourbillion
    • Προφίλ
Μπορει αραγε;
« Απάντηση #55 στις: Ιούνιος 02, 2014, 08:14:22 πμ »

Και περιμενω...
Λογικά θα βρεις κάποιους , δεν γίνεται να φορούν όλοι παρωπίδες , για να μη πω κάτι άλλο, εμείς όμως είμαστε φίλαθλοι , κάποιοι πιο λογικός, κάποιοι πιο θερμόαιμοι , εγώ θελω να αρχίσουν να καταδικάζουν τέτοιες καταστάσεις και οι ίδιοι οι παίκτες , αλλά και διοικούντες .

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Ιούνιος 02, 2014, 11:57:38 πμ »
Ααααααααααααααααα γαύροι είναι οι κακοί Ολυμπιακοί!!! Τώρα το κατάλαβα!!! Ρε παιδιά δεν τα λέτε πουθενά αλλού αυτά?

τελικα πρεπει να εισαι πνευματικα καθυστερημένος για ν ασχολείσαι με τον γαβρο

Σ'αυτούς τους χαρακτηρισμούς, μάλιστα γραμμένους από προσωπικούς φίλους, απάντησα και μάλιστα πολύ ευγενικά.

Σπεύσατε μάλιστα και πολλοί να συνηγορήσετε, μη χάσετε την ευκαιρία, απωθημένα μπόλικα να φάνε γενιές και γενιές.

Επί της ουσίας, άστοχες οι δηλώσεις των προέδρων, γιατί ειπώθηκαν στη συγκεκριμένοι χρονική στιγμή και με τα νεύρα τεντωμένα. Όταν είσαι θυμωμένος καλό είναι να λες όσο το δυνατόν λιγότερα. Αδίκησαν την μέχρι τώρα εικόνα τους, που ήταν γενικά πολύ καλή και αποδεκτή από όλους.

Το θέμα με την εθνική δεν προέκυψε χθες, όποιος ασχολείται ξέρει πως τρέχει βδομάδες τώρα. Βέβαια ρωτήθηκαν και απάντησαν, αλλά έπρεπε κι αυτό να το προσπεράσουν γιατί πολύ απλά δεν ήταν της παρούσης. Προσωπικά είμαι πολύ κατά, η εθνική είναι πάνω από σωματεία. Βέβαια ο Παναθηναικός το έχει ήδη κάνει εμμέσως με τον Διαμαντίδη που δεν παίζει εδώ και τέσσερα χρόνια, αλλά εκεί δεν τρέχει τίποτα, βλέπεις δεν είναι γαύρος...

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
Μπορει αραγε;
« Απάντηση #57 στις: Ιούνιος 02, 2014, 12:03:55 μμ »
Επειδη μερικοί εκφράζονται άσχημα και για να μην πω τιποτε βαρύ σε φιλους απλα σας αποχαιρετώ και ντρέπομαι για μερικούς.

Χάρηκα για την παρέα οσο κράτησε. Να είστε καλα και καλη συνεχεια και καλα ρολόγια στους καρπους σας και ωρες στη ζωή σας.

Φιλικά
Θοδωρης
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Ιούνιος 02, 2014, 12:22:33 μμ »
Μου φαίνεται αδιανόητο αυτό που γίνεται.
Ούτε ως φάρσα δεν μπορώ να το δώ.
Είναι δυνατό να αποχωρεί κάποιος (φίλος) από ένα φόρουμ επειδή του έβρισαν την ομάδα;

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Ιούνιος 02, 2014, 12:28:19 μμ »
Μου φαίνεται αδιανόητο αυτό που γίνεται.
Ούτε ως φάρσα δεν μπορώ να το δώ.
Είναι δυνατό να αποχωρεί κάποιος (φίλος) από ένα φόρουμ επειδή του έβρισαν την ομάδα;

ειναι δυνατο να παραμενει οταν του βριζουν την ομαδα και τον ιδιο με σταθερα υποτιμητικα και μειωτικα σχολια, ειτε οταν ευνοειται ειτε οταν αδικειται, ακομη και οταν ...αναπνεει επειδη ειναι γαβρος.

σιγα το θεμα βικτωρα. δεν θα γραφω και κατι τρεχει στα γυφτικα. εχασε η βενετια βελονι. εξαλλου ψιλοαμπαλος ειμαι και με τα ρολογια εδω που τα λεμε. :lol:

φιλικα παντα και logout :p
Γαυρος οπαδος....