Είμαστε η χειρότερη φάρα ανθρώπων που υπάρχει. Αποδεδειγμένα.....
"Ντροπή και αίσχος" ήταν ο τίτλος που επέλεξε ο Βίκτωρας, μόνο που τον απηύθυνε προς λάθος κατεύθυνση.
Αλλού έπρεπε να τον απευθύνει. Ξέρετε εσείς.......
Λυπάμαι πολύ που κάποια μέλη βρήκαν ευκαιρία να βγάλουν όλο τους το μίσος, την οργή και την κακία
ήμουν σκάρτος στην ψυχή όπως αρκετοί από εδώ μέσα,
Όσα ρολόγια κι αν αποκτήσετε κάποιοι από εδώ μέσα, όσο επώνυμα κι αν είναι, άνθρωποι δεν πρόκειται να γίνεται.
ΛΥΠΑΜΑΙ.........................
Και εσύ το ίδιο δεν κάνεις τώρα δεν έβγαλες με τα λεγόμενα σου μίσος και κακία προς όσους δεν έχουν την ίδια γνώμη με σένα?
Σκάρτους στην ψυχή είπες, ότι δεν είναι άνθρωποι.
Και πήρα τυχαία την δική σου παράθεση για να ελαφρύνω το κλίμα.
O κολλητός μου ψήφιζε Παπαγεωργόπουλο/Ψωμιάδη φίλε και έλεγε μέχρι πρόσφατα ότι κάνανε και έργο για την πόλη.
Τον έχω φίλο 21 χρόνια και είναι από τους καλύτερους ανθρώπους και θα ευχόμουνα σε όλους να έχουν τέτοιους φίλους.
Τι να κάνω όταν ψηφίζει να τον πνίξω στον κουβά?
ΜΠΕΡΔΕΥΕΥΤE THN ΠΟΛΙΤΙΚΗ συζήτηση με την καλή ψυχή και την ανθρωπιά σαν της γκόμενες που μπερδεύουν το sex με την παντρειά.
Όποιος δηλαδή έχει την ίδια γνώμη με σας είναι καλός άνθρωπος.
Έχει καλούς και ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και ΧΑ και ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ και να μάθετε να ευχαριστιέστε μια κάλή και έντονη πολιτική συζήτηση
και να παίρνεται τα καλά.
ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΑΠΑΡΙΕΣ και ο Βίκτωρας δεν είχε κανένα λόγο να παρεξηγηθεί όταν ξεκίναει πολιτικό θέμα.
Και εκτός από αυτά βαραίνεις το κλίμα σε προσωπικό επίπεδο και όχι σε πολιτικό.
Εγώ δεν παρεξηγιέμαι με καμία πίπα του internet αλλά ξέρεις ότι πολλοί εδώ πιάνονται από την παραμικρή λέξη και θα πούνε
"

o JimTeo με είπε σκατόψυχο, Δεν σου δίνω το δικαίωμα με ξέρεις προσωπικά? "
και άλλα τέτοια που τα θεωρώ μεγάλες χαζομάρες και μιξοπαρθενιές να παρεξηγιέσαι από συζήτηση σε forum αλλά δεν είναι όλοι έτσι.
Για μένα γράφεις μια χαρά δεν με πειράζεις. Αλλά για το υπόλοιπο κομμάτι των ανθρώπων θα δει τις λέξεις και όχι το νόημα αυτών που λες και θα έχουμε πάλι κλάψες.