Αποστολέας Θέμα: ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ  (Αναγνώστηκε 125833 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
Απ: ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ
« Απάντηση #140 στις: Ιούνιος 13, 2013, 09:36:06 μμ »

Παράθεση από: time_ keeper στις Σήμερα στις 10:12:48 μμ

:dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing:

>
Παράθεση
δεν παίζεσαι ρε τρικατ!!!

ολοι αυτοι που χτυπιούνται τωρα για την ερτ, πριν κλεισει, δεν εβλεπαν αλλ[size=78%]ο καναλι εκτος απο αυτο!!![/size]
Φιλε μου οσοι χτυπιουνται για την ΕΡΤ,χτυπιουνται για λαθος στοχο,ελαχιστοι εβλεπαν αλλα και ολοι να εβλεπαν παλι στα τετοια μου,το μαγαζι ηταν προβληματικο,οι υπαλληλοι διορισμενοι με βυσμα,κι εγω βλεπω nova,αυριο οσοι θα χτυπιουνται για την ΕΥΔΑΠ,παλι στα τετοια μου,οι ιδιοι λογοι συντρεχουν κι εδω,εγω πινω perrier και κανω το μπανιο μου σε γαλα γαιδαρας σαν την Κλεοπατρα,μεθαυριο οσοι θα χτυπιουνται για το ΕΣΥ παλι στα τετοια μου,εγω εχω προνοησει για σουιτα στο ΙΑΤΡΙΚΟ και ο διευθυντης ειναι κολλητος μου,την επομενη βδομαδα οσοι θα χτυπιουνται γιατι τους κοπηκε η συνταξη επειδη το ταμειο εμπαινε μεσα,μια απο τα ιδια,παλι στα τετοια μου,τα ειχα κανει πλακακια με εναν τραπεζιτη κι επενδυσα σε ουρανιο,για σενα αραγε ποσα απο τα παραπανω ειναι στα τετοια σου;;;;

WIP ολου του κοσμου ενωθειτε.

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Ιούνιος 13, 2013, 09:42:08 μμ »
Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος για να χύνεται τέτοιο δηλητήριο και να χαλάμε και τις καρδιές μας ;

Στο κάτω κάτω εδώ είμαστε για την αγάπη μας για τα ρολόγια.

Αρκετή δυσκολία, δυστυχία και βάσανα έχουμε στον "έξω" κόσμο.

Παρακαλώ πολύ να κλειδωθεί το νήμα γιατί δεν έχει να προσφέρει τίποτα και σε συνδυασμό με τον απρόσωπο γραπτό λόγο μόνο κακό θα κάνει στις σχέσεις των μελών.

Mπράβο ρε συ Πανο +1000

Επι της ουσιας συμφωνω οτι πλεον το συγκεκριμενο νημα οχι μονο δεν εχει να προσφερει κατι ουσιαστικο,αλλα απεναντιας μπορει να δημιουργησει-αν δεν το εχει κανει ηδη-ρηγματα στις σχεσεις μας.
Υπο κανονικες συνθηκες πρεπει ,πιο σωστα επιβαλλεται,να συζηταμε και να εκφερουμε τη γνωμη μας πολιτισμενα,χωρις φανατισμο και ακροτητες.
Δυστυχως ουτε γι αυτο το ελαχιστο δεν ειμαστε ικανοι.
Καλυτερα λοιπον να το κλεισουμε!!
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος time_ keeper

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Ιούνιος 13, 2013, 09:57:12 μμ »

Παράθεση από: time_ keeper στις Σήμερα στις 10:12:48 μμ

:dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing:
Φιλε μου οσοι χτυπιουνται για την ΕΡΤ,χτυπιουνται για λαθος στοχο,ελαχιστοι εβλεπαν αλλα και ολοι να εβλεπαν παλι στα τετοια μου,το μαγαζι ηταν προβληματικο,οι υπαλληλοι διορισμενοι με βυσμα,κι εγω βλεπω nova,αυριο οσοι θα χτυπιουνται για την ΕΥΔΑΠ,παλι στα τετοια μου,οι ιδιοι λογοι συντρεχουν κι εδω,εγω πινω perrier και κανω το μπανιο μου σε γαλα γαιδαρας σαν την Κλεοπατρα,μεθαυριο οσοι θα χτυπιουνται για το ΕΣΥ παλι στα τετοια μου,εγω εχω προνοησει για σουιτα στο ΙΑΤΡΙΚΟ και ο διευθυντης ειναι κολλητος μου,την επομενη βδομαδα οσοι θα χτυπιουνται γιατι τους κοπηκε η συνταξη επειδη το ταμειο εμπαινε μεσα,μια απο τα ιδια,παλι στα τετοια μου,τα ειχα κανει πλακακια με εναν τραπεζιτη κι επενδυσα σε ουρανιο,για σενα αραγε ποσα απο τα παραπανω ειναι στα τετοια σου;;;;

εγω εμαθα να επιβιώνω με τα χερια μου και τη δυναμη μου και ποτε δεν εγινα τσατσος κανενος πουστη για να χώσω τον κωλο μου σε μια κωλοκαρεκλα.

τι να μου πουνε ρε οι κωλοεπαναστατες της κακιας ωρας οταν εγω ζω και συντηρώ την οικογενια μου απο την ηλικια που αυτοι περναν ακομα χαρτζιλίκι απο τον μπαμπα και τη μαμα?

απο τα 18 μου ειμαι στο δρομο και στην πιατσα για να το πω και πιο λαικα, και τα ματια μου εχουν δει πολλα.

οτι και να μου τύχει σφιγκω τις γροθιές μου και ορμάω καταπάνω.

δυστυχώς οι περισσοτεροι ΔΥ δεν ξερουν τι θα πει ζορι γιατι οπως ελεγε και καποιος.... αυτοι  βρεξει, χιονισει η καραβανα θα γεμισει

τωρα λοιπον τερμα η καραβανα, στερεψε, δεν εχει αλλο.

ξερω εγινα πολυ αντιπαθητικός αλλα δεν πειράζει, τη γνωμη μου τη λεω στα ισα και ας χαλαει τους πολλους, ισως γιαυτο και στη ζωη μου δεν προσπάθησα να γινω ΔΥ. ηθελα να εχω ελευθερια λογου και κινήσεων.

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Ιούνιος 13, 2013, 10:02:54 μμ »

Παράθεση από: time_ keeper στις Σήμερα στις 10:57:12 μμ

>
Παράθεση
εγω εμαθα ν ...............................................
ξερω εγινα πολυ αντιπαθητικός αλλα δεν πειράζει, τη γνωμη μου τη λεω στα ισα και ας χαλαει τους πολλους, ισως γιαυτο και στη ζωη μου δεν προσπάθησα να γινω ΔΥ. ηθελα να εχω ελευθερια λογου και κινήσεων.
Καλε μου φιλε εισαι αξιεπαινος για οτι εχεις κανει,αλλα δεν μου απαντησες,τελικα εχεις λυσει ολα τα πιθανα σου προβληματα και πλεον δεν σε νοιαζει για τις κοινωνικες παροχες που σου κοβει το κρατος,ααα κι επι πλεον δεν στις χαριζει,τις πληρωνεις

Αποσυνδεδεμένος time_ keeper

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Ιούνιος 13, 2013, 10:13:47 μμ »

Παράθεση από: time_ keeper στις Σήμερα στις 10:57:12 μμ
Καλε μου φιλε εισαι αξιεπαινος για οτι εχεις κανει,αλλα δεν μου απαντησες,τελικα εχεις λυσει ολα τα πιθανα σου προβληματα και πλεον δεν σε νοιαζει για τις κοινωνικες παροχες που σου κοβει το κρατος,ααα κι επι πλεον δεν στις χαριζει,τις πληρωνεις

κοινονικη παροχη φιλε μου δεν ειναι ουτε η γιουροβιζιον ουτε η εκπομπη του παπαδοπουλου, 
η εηδαπ (σε εμας ειναι δεηαλ) ειναι πολυ τραγικη σαν εταιρεια, ειναι αυτο που λενε, 1 δουλευει 5 καθονται.
στα νοσοκομεια τα δυο οπως ειπα και πιο πανω στην πολη μου δε δουλευει τιποτα πριν ενα χρωνο εχασα τη γιαγια μου επειδη απεργουσαν οι γιατροι, και φετος παραλιγω θα εχανα και τον πατερα μου επειδη δεν ειχε να πληρωσει το φακελακι για σοβαρη επεμβαση.

και ολα αυτα σε υπηρεσιες που επρεπε να ειναι ετοιμοπόλεμες, επειδη εγω τους πληρωνω και επειδη εγω τοσα χρονια δε μιλαω για τις αναποδιες που βλεπω μεσα σε αυτες.

οχι δεν εχω λυσει κανενα απο τα προβληματα μου, αλλα και το ξεφραγο αμπελι που ειναι τωρα το δημοσιο, καθολου δε το γουσταρω.

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Ιούνιος 13, 2013, 10:43:10 μμ »
Παράθεση
και ολα αυτα σε υπηρεσιες που επρεπε να ειναι ετοιμοπόλεμες, επειδη εγω τους πληρωνω

Ωραια λοιπον,αρχιζουμε και βρισκουμε στοχο,καποιες υπηρεσιες πρεπει οχι μονον να υπαρχουν αλλα να ειναι και ετοιμοπολεμες,γιατι στο κατω-κατω της γραφης τις πληρωνουμε βρε διαολε,αρα κυριε εκαστοτε κυβερνωντα που κι εσενα ρε παλιοκερατα εγω σε πληρωνω,δεν θελω να μου καταργησεις την υγεια,την παιδεια,την προνοια, την ασφαλεια κλπ,θελω να βρεις τροπο ρε παλιοκυναιδε να τα κανεις να δουλευουν αποτελεσματικα και σε ψηλο επιπεδο,γι αυτο πληρωνω φορους.
Γι αυτο λοιπον καλε μου φιλε φωναζω και ισως συμμετεχω σε διαμαρτυριες και αλλα συναφη,οχι για να διατηρησω τον μισθο της καθε Σταη,Λατσιου,Ματσιου και ολων των υπολοιπων σκουπιδιων που κυκλοφορουν,αλλα για να πιασουν τοπο τα λεφτα που ταιζω τους λακεδες της καθε εξουσιας και παραεξουσιας σαν κοροιδο εδω και δεκαετιες,και για να παρω την συνταξη που δικαιουμαι απο το ταμειο μου,επειδη την πληρωνω και με το παραπανω,και καποιοι κανανε τα λεφτα μου μετοχουλες με την εντολη καποιου Σημιτη καποτε,και τωρα μου λενε δεν εχει γιατι τα χασαμε (δλδ τα βαλαμε σε τσεπες επιτηδειων απατεωνων).
Αυτα και αλλα τετοια διεκδικω καλε μου φιλε διαμαρτυρομενος κι οχι το δικαιωμα του τεμπελη στην τεμπελια.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Ιούνιος 13, 2013, 11:01:38 μμ »
η πα ειναι ένοπλες δυνάμεις, εισαι μεσα και ξερεις οτι δουλευουν ολα ρολοι?
Ρολόι δεν δουλεύει ούτε το ρολόι φίλε μου. Σε οποιαδήποτε μεγάλη επιχείρηση, όπου οι εργαζόμενοι έχουν διαφορετικά καθήκοντα, είναι φυσικό κι επόμενο άλλοι να έχουν δυσκολότερο έργο κι άλλοι ευκολότερο. Χρειάζονται όμως όλοι για να λειτουργήσει η επιχείρηση σωστά. Υπό αυτή την έννοια λοιπόν, η Πολεμική Αεροπορία λειτουργεί σωστά ως αναφορά το έργο που έχει να επιτελέσει. Μάλιστα είναι από τους κλάδους που τα στελέχη της έχουν υπερβάλλει εαυτόν αμέτρητες φορές. Και επίσης, μαζί με όλες τις ένοπλες δυνάμεις, είναι ο κλάδος που έχει πληγεί οικονομικά πιο βάναυσα από οποιονδήποτε άλλον. Να κάτσω λοιπόν εγώ τώρα να πω που ήταν η ΕΡΤ όταν μας έκοβαν 50% τις αποδοχές? Θα είμαι άξιος της μοίρας μου. Θα εναντιωθώ με οποιονδήποτε τρόπο στο σύστημα αυτό που έφερε την ισοπέδωση κι ας ξεκινήσει απ'όπου θέλει η ανατροπή.

δε εκανα διαλογο με κανεναν και μη πας να μου την βγεις αλλιώτικα, τις σκεψεις μου λεω,αλλα αφου το πας εκει θα σου πω και το αλλο και επιχείριση δικη μου εκλεισε, και επαγγελματικες ζημιες πολλες εχω παθει αλλα ειμαι ακομα ορθιος χωρις μιξοκλαματα και παρακάλια, και το παλευω  το καταλαβες?
Σου τη βγαινω ανάλογα με τον τρόπο που γράφεις φίλε μου. Και αυτό που έγραψες ήταν ανεπίτρεπτα προκλητικό. Λυπάμαι για την επιχείρησή σου, υπεύθυνοι όμως δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά οι ταγοί της πατρίδας που μας οδήγησαν εδώ. Δεν είσαι ο μόνος που αγωνίζεσαι, όλοι παλεύουμε όπως μπορούμε να επιβιώσουμε εμείς και οι οικογένειές μας. Τώρα για τα μυξοκλάματα δεν ξέρω σε ποιούς απευθύνεσαι, ελπίζω όχι σε μένα.

εγω εμαθα να επιβιώνω με τα χερια μου και τη δυναμη μου και ποτε δεν εγινα τσατσος κανενος πουστη για να χώσω τον κωλο μου σε μια κωλοκαρεκλα.
Κι εγώ πέρασα στη σχολή 12ος ανάμεσα σε χιλιάδες. Οπότε τσάτσους ψάξε αλλού.

απο τα 18 μου ειμαι στο δρομο και στην πιατσα για να το πω και πιο λαικα, και τα ματια μου εχουν δει πολλα.
Εγώ από τα 16, ξεκίνησα από εργοστάσιο τα καλοκαίρια και τι μ'αυτό?

Έκανες την επιλογή σου, με όλους τους κινδύνους που έχει αυτή, αλλά και την πιθανότητα να γίνεις και πλούσιος. Και ειλικρινά μπράβο σου. Αντίστοιχα κάποιος άλλος επέλεξε να πάει στο δημόσιο γνωρίζοντας πως αφενός δεν θα έχει τις δικές σου σκοτούρες αφετέρου όμως πλούσιος δεν θα γίνει ποτέ. Δεν μιλάμε για τα λαμόγια και τους μιζαδόρους,μιλάμε για τους απλούς δημοσίους υπαλλήλους.

Αν αναρωτιέσαι γιατί απαντάω επί προσωπικού, είναι γιατί το έκανες προσωπικό με τον τρόπο που έγραψες. Έβαλες χοντροειδέστατα άπαντες στο ίδιο καζάνι χωρίς να σκεφτείς πόσους και ποιούς μπορεί να προσβάλλεις.

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: Ιούνιος 13, 2013, 11:15:03 μμ »
Εγω παλι σκεφτομαι το εξης,ο Αντωνακης σαν γαβρος που ειναι,εκλεισε εξεπιτηδες την ΕΡΤ παραμονη του 3ου τελικου,για να μην ασχοληθει ο κοσμος με την σκουπα του βαζελου.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Ιούνιος 13, 2013, 11:19:01 μμ »
Γαύρος είναι?

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: Ιούνιος 13, 2013, 11:30:57 μμ »
Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος για να χύνεται τέτοιο δηλητήριο και να χαλάμε και τις καρδιές μας ;

Στο κάτω κάτω εδώ είμαστε για την αγάπη μας για τα ρολόγια.

Αρκετή δυσκολία, δυστυχία και βάσανα έχουμε στον "έξω" κόσμο.

Παρακαλώ πολύ να κλειδωθεί το νήμα γιατί δεν έχει να προσφέρει τίποτα και σε συνδυασμό με τον απρόσωπο γραπτό λόγο μόνο κακό θα κάνει στις σχέσεις των μελών.

Άααα γειά σου πατριώτη φίλε μου!

ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΗΡΕΜΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ! ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΑΤΕ! Το μόνο που πρέπει ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΝΑ ΕΥΧΟΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥ. Αλλοιώς τα πάντα θα καταστραφούν, πρώτα η αξία της ζωής, της αξιοπρέπειας και της προσωπικής τιμής... Ξέρετε βρε παιδιά, αν δεν υπάρχει Κράτος Δικαίου και Προνοίας, απλά δεν υπάρχει και ουσιαστικά Κράτος. Από κει και πέρα......... Άντε γειά! Πρώτα ο Άνθρωπος! Διαφωνείτε, αλλά ΜΗΝ ΤΡΩΓΟΣΑΣΤΕ! Αύριο το πρωί ίσως χρειαστεί να πολεμάμε έναν κοινό εχθρό, ακουμπώντας ο ένας στον ώμο του άλλου, συμπολεμιστές, αδέλφια, Έλληνες. Μην είμαστε -κατά το δυνατόν- διηρημένοι σε ΜΕΓΑΛΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ... Καληνύχτα φίλοι....
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #150 στις: Ιούνιος 13, 2013, 11:48:29 μμ »

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
  • ΚΑΛΛΙΣΤΟΝ ΚΛΕΟΣ ΤΟ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΑΣ ΘΝΗΣΚΕΙΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #151 στις: Ιούνιος 14, 2013, 12:16:58 πμ »
 ;

τι να μου πουνε ρε οι κωλοεπαναστατες της κακιας ωρας οταν εγω ζω και συντηρώ την οικογενια μου απο την ηλικια που αυτοι περναν ακομα χαρτζιλίκι απο τον μπαμπα και τη μαμα?

οτι και να μου τύχει σφιγκω τις γροθιές μου και ορμάω καταπάνω.

δυστυχώς οι περισσοτεροι ΔΥ δεν ξερουν τι θα πει ζορι γιατι οπως ελεγε και καποιος.... αυτοι  βρεξει, χιονισει η καραβανα θα γεμισει

τωρα λοιπον τερμα η καραβανα, στερεψε, δεν εχει αλλο.

Προσβαλλεις ασχημα ανθρωπους που δεν τους γνωριζεις και η γραφη σου ειναι προκλητικη.Εδω και αρκετα χρονια στο δημοσιο υπαρχουν πανελληνιες και ασεπ και δεν ξερεις πως αγωνιστηκε καθε ενας στην ζωη του.Αλλο να τα λες στα ισα ντομπρα και σταρατα και αλλο βριζω και προκαλω,εσυ κανεις το δευτερο.Α και να σου πω ο Ξανθοπουλος ανηκει σε ολους τους Ελληνες,τραβηξαμε κι εμεις πηλοφορι πατριωτη. ;D

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ
« Απάντηση #152 στις: Ιούνιος 14, 2013, 06:53:00 πμ »
Στη χώρα της ασυδοσίας που ζούμε,και στο όνομα της δήθεν δημοκρατίας,βαφτιζουμε ντομπροσυνη την αναίδεια και την αγένεια,μαγκιά την προσβολή και απαξίωση της προσωπικότητας του διπλανού μας,εξυπνάδα την αποφυγή  οτιδήποτε δεν μας συμφέρει!
Μπράβο μας!!!Τελικα πραγματικά έχουμε την Ελλάδα που μας αξίζει!!
Δυστυχώς το πρόβλημα μας δεν είναι μόνο οικονομικό.Η οικονομία σε 5,10 χρόνια θέλετε,θα ανακάμψει.
Παιδεία και ήθος όμως πως θα αποκτήσουμε;

Sent from my iPad using Tapatalk HD
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #153 στις: Ιούνιος 14, 2013, 09:15:19 πμ »
Γυρίζω τις πλάτες μου στο μέλλον
Διονύσης Τσακνής

στο μέλλον που φτιάχνετε όπως θέλετε
αφού η ιστορία σας ανήκει
σαρώστε το λοιπόν αν επιμένετε

Στ’ αυτιά μου δε χωράνε υποσχέσεις
το έργο το `χω δει μη με τρελαίνετε
το πλοίο των ονείρων μου με πάει
σε κόσμους που εσείς δεν τους αντέχετε

Μένω μονάχος στο παρόν μου
να σώσω οτιδήποτε αν σώζεται
κι ας έχω τις συνέπειες του νόμου
συνένοχο στο φόνο δε θα μ’ έχετε

το κόλπο είναι στημένο και στα μέτρα σας
ξεγράψτε με απ’ τα κατάστιχά σας
στον κόπο σας δεν μπαίνω και στα έργα σας

στο μέλλον που φτιάχνετε όπως θέλετε
αφού η ιστορία σας ανήκει
σαρώστε το λοιπόν αν επιμένετε

Μένω μονάχος στο παρόν μου
να σώσω οτιδήποτε αν σώζεται
κι ας έχω τις συνέπειες του νόμου
συνένοχο στο φόνο δε θα μ’ έχετε

<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/bufm8KS_NAI" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/bufm8KS_NAI" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>

Ανεμολόγιο
Κώστας Τριπολίτης

Έβγαλε βρώμα η ιστορία ότι ξοφλήσαμε
είμαστε λέει το παρατράγουδο στα ωραία άσματα
και επιτέλους σκασμός οι ρήτορες πολύ μιλήσαμε
στο εξής θα παίζουμε σ’ αυτό το θίασο μόνο ως φαντάσματα

Κάτω οι σημαίες στις λεωφόρους που παρελάσαμε
άλλαξαν λέει τ’ ανεμολόγια και οι ορίζοντες
μας κάνουν χάρη που μας ανέχονται και που γελάσαμε
τώρα δημόσια θα έχουν μικρόφωνο μόνο οι γνωρίζοντες

Βγήκαν δελτία και επισήμως ανακοινώθηκε
είμαστε λάθος μες το κεφάλαιο του λάθος λήμματος
ο σάπιος κόσμος εκεί που σάπιζε ξανατονώθηκε
κι οι εξεγέρσεις μας είναι εν γένει εκτός του κλίματος

Δήλωσε η τσούλα η ιστορία ότι γεράσαμε
τις εμμονές μας περισυλλέγουνε τα σκουπιδιάρικα
όνειρα ξένα ράκη αλλότρια ζητωκραυγάσαμε
και τώρα εισπράττουμε απ’ την εξέδρα μας βροχή δεκάρικα

Ξέσκισε η πόρνη η ιστορία αρχαία οράματα
τώρα για σέρβις μας ξαποστέλνει και για χαμόμηλο
την παρθενιά της επανορθώσαμε σφιχτά με ράμματα
την κουβαλήσαμε και μας κουβάλησε στον ανεμόμυλο

<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/U_f6tlpFjlk" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/U_f6tlpFjlk" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>

Αποσυνδεδεμένος episkeptis

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #154 στις: Ιούνιος 14, 2013, 09:26:07 πμ »
Αυτό το νήμα που άνοιξε ο φίλος Βίκτωρας και στο οποίο γράφτηκαν 8 σελίδες μέσα σε δυο μέρες, θα μπορούσε κάλλιστα να το πάρει ο οποιοσδήποτε και να το χρησιμοποιήσει ως τρανό παράδειγμα του γιατί δεν πρόκειται να πάει ποτέ μπροστά αυτή η χώρα.

Είμαστε η χειρότερη φάρα ανθρώπων που υπάρχει. Αποδεδειγμένα.....
Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε, τόσο το καλύτερο για όλους μας.

"Ντροπή και αίσχος" ήταν ο τίτλος που επέλεξε ο Βίκτωρας, μόνο που τον απηύθυνε προς λάθος κατεύθυνση.
Αλλού έπρεπε να τον απευθύνει. Ξέρετε εσείς.......

Λυπάμαι πολύ που κάποια μέλη βρήκαν ευκαιρία να βγάλουν όλο τους το μίσος, την οργή και την κακία, που απ' ότι φαίνεται διαθέτουν μπόλικη, απέναντι στους δημοσίους υπαλλήλους. Απέναντι στους συνανθρώπους τους.
Δεν πειράζει όμως. Χρειάζεται κι αυτό για να ξέρουμε με ποιους τρώμε και πίνουμε κάθε φορά που μαζευόμαστε.

Εκείνο που δεν καταλαβαίνω είναι ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να κρίνετε τους άλλους ή ακόμα καλύτερα ποιος σας είπε ότι είστε σε θέση να τους κρίνετε; Σας είπε κανείς ότι είστε καλύτεροι και ικανότεροι από αυτούς; Υπήρξατε υπόδειγμα σωστού πολίτη στη ζωή σας; Μήπως υπόδειγμα σωστού υπαλλήλου; Πολύ αμφιβάλλω.
Είστε τόσο σίγουροι ότι αν σας δινόταν η ευκαιρία να μπείτε στο δημόσιο θα την κλοτσούσατε; Ελάτε τώρα........

Προσωπικά προσπάθησα αρκετές φορές να μπω στο δημόσιο. Έδωσα εξετάσεις για την Εθνική Τράπεζα, για την Ε.Υ.Π. και για άλλες υπηρεσίες αλλά δεν τα κατάφερα. Δε μου άφησε όμως κατάλοιπα όλο αυτό ούτε μου δημιούργησε κόμπλεξ, όπως σε αρκετούς από εδώ μέσα.

Στις αρχές του έτους το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο πέρασε, κακήν κακώς, στα χέρια του Τ.Χ.Σ. επειδή κάποιο καθίκι στη βουλή το χαρακτήρισε με το έτσι θέλω "μη βιώσιμο".
Τότε ήμασταν επί δυο εβδομάδες στους δρόμους με απεργίες, καταλήψεις κ.ο.κ.
Επιτελείο του συλλόγου εργαζομένων απευθύνθηκε στην Ε.Ρ.Τ. προκειμένου να καλύψει όλες τις κινητοποιήσεις μας και να ενημερώσει τον κόσμο για τις εξελίξεις γύρω από το Τ.Τ. Ξέρετε τί έγινε; Μας έκλεισαν κατάμουτρα την πόρτα!!!
Είχαν κρατική εντολή να μην καλύψουν το συγκεκριμένο θέμα και να το αφήσουν να περάσει στα ψιλά.

Αν ήμουν σκάρτος στην ψυχή όπως αρκετοί από εδώ μέσα, τώρα θα πανηγύριζα και θα έλεγα "κοπρόσκυλα του δημοσίου καλά να πάθετε", "εσείς δε με υποστηρίξατε, εγώ γιατί να σας υποστηρίξω;" και άλλα τέτοια. Δεν είμαι όμως κι εκεί είναι η διαφορά μας.
Εγώ μόνο με συμπάθεια μπορώ να δω κάποιον που χάνει τη δουλειά του, που γκρεμίζονται τα όνειρά του, από όποιον χώρο κι αν προέρχεται. Δε χαίρομαι με τη συμφορά του.Είμαι οικογενειάρχης και μπορώ να καταλάβω και να κατανοήσω τη θέση του άλλου.

Με λίγα λόγια......
Το μένος ορισμένων εναντίον των δημοσίων υπαλλήλων είναι εξοργιστικό και χρήζει ψυχανάλυσης. Να το κοιτάξετε.
Μην το αφήσετε αυτό το ποστ να περάσει έτσι. Το εννοώ.

Παιδεία και ήθος όμως πως θα αποκτήσουμε;
Όσα ρολόγια κι αν αποκτήσετε κάποιοι από εδώ μέσα, όσο επώνυμα κι αν είναι, άνθρωποι δεν πρόκειται να γίνεται.

ΛΥΠΑΜΑΙ.........................

Never regret your decisions.
Whether good or bad, they shaped who you are.

Αποσυνδεδεμένος bshop

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • Found in the Attic
« Απάντηση #155 στις: Ιούνιος 14, 2013, 10:03:11 πμ »
Στη χώρα της ασυδοσίας που ζούμε,και στο όνομα της δήθεν δημοκρατίας,βαφτιζουμε ντομπροσυνη την αναίδεια και την αγένεια,μαγκιά την προσβολή και απαξίωση της προσωπικότητας του διπλανού μας,εξυπνάδα την αποφυγή  οτιδήποτε δεν μας συμφέρει!

Εάν μπορέσεις να το συμπτύξεις λιγάκι θα το κάνω tatoo.

Αποσυνδεδεμένος omegasnik

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #156 στις: Ιούνιος 14, 2013, 10:23:49 πμ »
Στα δύσκολα φαίνεται ο χαρακτήρας του καθενός συνάνθρωποι!
Υπάρχει πρόβλημα μεγάλο!
Δε δημιουργήθηκε χθες!
Δε θα λυθεί αύριο!
Η οργή ξεχειλίζει από όλες τις πλευρές, όμως νομίζω είναι πολύ καλύτερα να κοιτάξει ο καθένας την "καμπούρα" του!
Καθαρό μυαλό, αυτοσυγκράτηση, αυτοκριτική, αυτοβελτίωση και πάνω από όλα πράξεις που οδηγούν στην πραγμάτωση της ανθρώπινης αξίας χρειάζονται!!!
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #157 στις: Ιούνιος 14, 2013, 10:51:14 πμ »
μηπως να κλειδωνε καποιος μοντ το θεμα?...
Παράθεση από: blackbird
Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε.
Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.

Αποσυνδεδεμένος DOCORTHO

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #158 στις: Ιούνιος 14, 2013, 10:55:43 πμ »
Σίγουρα ηταν βολεμένοι υψιλομισθοι οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ και βεβαίως έπρεπε να εξυγιανθεί αλλα όχι με αυτόν τον φασιστικό τροπο .... Αυτη η βίαια , άστοχη πράξη επιδιώκει κυρίως στον έλεγχο της ενημέρωσης ,δεν βλεπετε οτι επεβαλλαν και 3 ημερη απεργία  στην ένωση των συντακτών για να μην υπάρχει ενημέρωση ;
Οιι τιμητές της ενέργειας του Σαμαρά θα ήθελα να μου απαντήσουν ποιός κατέγραψε την ιστορία της Ελλάδας τα τελευταία 40 χρόνια ; Ποιος κατέγραφε και αναδεικνυε τον πολιτισμο μας ; Μα η ΕΡΤ φυσικά ...
 είτε μας αρέσει είτε όχι η ποιότητα ξεκινούσε και σταματούσε στην ΕΡΤ !!!
Στους φίλους ιδιώτες που τα βάζουν με τους δημόσιους υπαλλήλους και στους δημόσιους που τα βάζουν με τους ιδιώτες έχω να πω ένα μονο ΜΑΣ ΔΙΧΑΖΟΥΝ ξύπνησε επιτέλους !!!! Οσο κοιτάζει ο καθένας την πάρτη του ποτέ δεν θα ξεφύγουμε απο την μιζέρια που επιβάλαμε εμείς στον εαυτό μας !!!

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #159 στις: Ιούνιος 14, 2013, 11:43:27 πμ »
μηπως να κλειδωνε καποιος μοντ το θεμα?...

Και γιατί να κλειδωθεί;
Επειδή μαλώνουμε;
Παιρνάμε κοσμοϊστορικές στιγμές για τη γενιά μας. Όπως άλλες γενιές πέρασαν πολέμους, εμφυλίους, χούντες. Ας το πάρουμε χαμπάρι.
Υπάρχουν πολλοί που ξεχειλίζουν από ειρωνία. Υπάρχουν πολλές αναρτήσεις που διαφωνώ κάθετα. Καλά κάνουν και μιλούν. Έτσι συνειδητοποιούμε πολλά πράγματα και για τους ίδιους τους εαυτούς μας.

Επιτέλους να μαλώσουμε για κάτι που έχει νόημα.