Ρε Βίκτωρα γιατί σε εκπλήσσω;
Αυτά που λέτε,εσύ και ο Ioannis,τα ξέρω,είναι γνωστα σε όλους και απολύτως σωστά.
Απο την άλλη,τίς τόσες φορές που έχεις κάνει έρευνα αγοράς προκειμένου να αγοράσεις ένα ρολόϊ,έχεις πετύχει ποτέ διαφορετική τιμή καταλόγου;Εγώ πάντως όχι.
Όσα καταστήματα κι αν έχω γυρίσει,οι τιμές καταλόγου είναι ίδιες σε ΌΛΟΥΣ.Αυτό είπα εγώ και τίποτα παραπάνω.
Τους νόμους τη αγοράς,πίστεψέ με,τους γνωρίζω πολύ καλά.
Η ερώτηση μου στο προηγούμενο post ήταν ρητορική.Φυσικά και μπορεί ένας έμπορος να κοστολογήσει ένα προϊόν,όπως εκείνος θέλει.Το θέμα είναι ποιός θα κάνει κάτι τέτοιο,τη στιγμή που ξέρει ότι στη διπλανή πόρτα απο αυτόν θα το βρεις 500€ πιο κάτω;
Στην προκειμένη περίπτωση,ο συγκεκριμένος έμπορος δεν εκτέθηκε ανεπανόρθωτα στην προσπάθειά του να ξεγελάσει το φίλο tzimis;
Αν εσένα σου τύχαινε ένα παρόμοιο περιστατικό,να σβήσουν την τίμη καταλόγου και να βάλουν μια άλλη της αρεσκείας τους,τί θα έκανες;Θα τον δικαιολογούσες λέγοντας "εντάξει μωρέ,δε χάλασε και ο κόσμος.Απο τη στιγμή που του το επιτρέπουν οι κανόνες της ελεύθερης αγοράς,όλα ΟΚ." Δε νομίζω.................
Προσωπικά δε θα ξαναπατούσα και θα τον δυσφήμιζα στο βαθμό που μπορούσα.