Χωρις να θελω να προσβαλω κανεναν αλλα γιατι να διπλο-πληρωσουμε?
Ρωταει καποιος εαν ο καθενας απο εμας εχει να δεσμευσει ξανα το ιδιο ποσο εστω κ για λιγες ημερες?
Δεν προσβάλεις κανέναν.Σωστά είναι αυτά που λες αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος.
Πίστεψέ με,κι εμένα μου κακοφαίνεται πολύ όλη αυτή η διαδικασία αλλά,καλώς ή κακώς,δεν ήμασταν σε θέση να γνωρίζουμε αυτες τις κακοτοπιές όταν καταθέσαμε τα χρήματα στο λογαριασμό του Άρη.
Κ τελικα παιδακια ειμαστε... Δλδ τα δωσαμε την πρωτη φορα αλλα μολις τα ξανα-παρουμε στα χερια θα ακυρωσουμε το ρολοι?
Εδώ θα μου επιτρέψεις να έχω τις αμφιβολίες μου.Κάποιος που τα έχει ανάγκη,κάποιος που βρήκε ένα ρολόϊ που του αρέσει περισσότερο,κάποιος που δεν του αρέσει το λογότυπο κ.τ.λ.Δε θέλει και πολύ.
Άλλωστε τον Άρη δεν τον παίρνει να ρισκάρει απο τη στιγμή που έχει δεσμευτεί απέναντι στο Γερμανό.
Αν έστω και δυο την κοπανήσουν,τί θα γίνει μετά με τα ρολόγια που έχουν ήδη πάρει τη μορφή ειδικής παραγγελίας;(διακόσμηση μηχανισμου/εγχάραξη)
Του Γερμανού θα του μείνουν δυο ρολόγια αμανάτι κι εμείς θα πάρουμε ρολόϊ που θα γράφει π.χ. 11/37 τη στιγμή που τα ρολόγια θα είναι 35.
Διπλό πληρωμές εγω τουλάχιστον δεν είμαι διαθετημενος να κάνω το θεωρώ κοροϊδία
Ας έρθει όπως λέει να τα πάρει στο Χερι !!! Αν θέλεις Άρη μπορει ο καθένας νζ σου φτιάξει μια υπεύθυνη δήλωση που να λέει οτι σου κατέθεσε το ποσο.... Για την αγορά ρολογιού απο τον ..... Και εσυ λειτουργήσες εθελοντικά χωρίς κέρδος
Ο Δικηγορος μου μου λέει οτι είναι αρκετό αυτο
Να ρωτήσω κάτι πρακτικό λοιπόν, αν ο καθένας απο εμάς κάνει γραπτή εξουσιοδότηση στον Αρη να πληρώσει με τα χρήματα που του έχουμε αποστείλει στον λογαριασμό του την παραγγελία με τα ανάλογα δικαιολογητικά θα υπάρχει πρόβλημα αποδείξεων?
Παιδιά αυτά τα πράγματα δε γίνονται.
Πρέπει να καταλάβετε ότι ο Άρης πρέπει να ξεφορτωθεί τα χρήματα και μάλιστα με συγκεκριμένο τρόπο.
Ούτε ανάληψη μπορεί να κάνει και να τα μοιράζει στον καθένα ξεχωριστά,ούτε έμβασμα να στείλει,ούτε τίποτα.
Τα χρήματα πρέπει να επιστραφούν μέσω τραπέζης και με την αιτιολογία "επιστροφή στους καταθέτες".
Όσο για υπεύθυνες δηλώσεις και εξουσιοδοτήσεις,δεν ισχύει τίποτα.
Αυτά που λένε οι δικηγόροι δεν έχουν καμία σημασία.Σημασία έχει τί λέει ο εφοριακός.
Αυτό που μου είπαν απο την εφορία,είναι ότι θα έπρεπε να είχε κατατεθεί πρώτα ένα συμφωνητικό σε αυτούς και εν συνεχεία να ακολουθήσουν οι καταθέσεις στον τραπεζικό λογαριασμό.Τώρα είναι αργά και δεν έχει κανένα νόημα η οποιαδήποτε δήλωση ή εξουσιοδότηση.
Υ.Γ. Δεν προσπαθώ να υπερασπιστώ τον Άρη.Απλά σας μεταφέρω αυτά που,μετά απο ακετό ψάξιμο,έμαθα.