Αποστολέας Θέμα: Απ: ΑΠΟΡΙΕΣ-ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ PROJECT (!)  (Αναγνώστηκε 271417 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Απ: ΑΠΟΡΙΕΣ-ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ PROJECT (!)
« Απάντηση #120 στις: Ιανουάριος 28, 2013, 07:46:55 μμ »
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Ιανουάριος 29, 2013, 12:17:54 πμ »
Βέβαια η καθυστέρηση παραμένει και θα πρέπει να εκφραστεί αλλά και να διαπραγματευτεί ένα αντισταθμιστικό όφελος.

Οπως η δωρεαν εκτυπωση του LOGO στις μπουκλες και μαλιστα με μορφη εγχαραξης!   :D

Απο: "Watches@AnL" <Watches@ArtNoLimits.com>
Προς: Aris
Κοιν.: ArtNoLimits / Torsten Nagengast <Watches@ArtNoLimits.com>
Στάλθηκε: 2:10 μ.μ. Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2013
Θέμα: Re: Σχετ: Order confirmation

Hello Aris,

yes it is clear… but you can tell them we did not fix the date absolute …
As a sorry for later meeting, yes... I will do it.
Please tell the members as a small sorry I will engramme the buckles for them...
Ι did them, please check the order confirmation.
  (αναφερεται στις διορθωσεις-συμπληρωσεις της παραγγελιας)
We will arrange a nice evening for them !!!
Please fix it for Saturday the first or the second weekend in March...
  (δηλαδη για τις 2 ή τις 9 Μαρτιου) 
I will bring our certificates.  (αναφερεται στα Certificates για τον vintage LΟΝGINES Cal. 702)

Viele Grüße / Best regards
Torsten Nagengast

Watches@ArtNoLimits.com
www.facebook.com/tona72.de
www.linkedin.com/in/nagengast

ArtNoLimits : A Network of Professionals...

Σημερα το μεσημερι -μετα και τις απαραιτητες διορθωσεις- ελαβα το οριστικο τιμολογιο, οποτε αυριο θα προβω στη μεταφορα των χρηματων.

Φιλικα,
Αρης
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

Αποσυνδεδεμένος Heuer_1153

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: Ιανουάριος 29, 2013, 12:48:08 πμ »
Μπράβο Άρη!
Μάριος

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: Ιανουάριος 29, 2013, 07:15:51 πμ »
good job γιατι ειναι πολλα τα λεφτα Αρη  ;D

(ενταξει εψαχνα ευκαιρια να το πω, το ομολογω :D)
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: Ιανουάριος 29, 2013, 09:53:22 πμ »
Τέλεια! Μπράβο Άρη και μπράβο στον Γερμανό.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος ITS

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #125 στις: Ιανουάριος 29, 2013, 10:02:46 πμ »
Μια χαρα ο Torsten... Μπραβο Αρη  ;)
Μέγα το της θαλάσσης κράτος.

Αποσυνδεδεμένος omegasnik

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #126 στις: Ιανουάριος 29, 2013, 11:09:08 πμ »
Άρη σωστός όπως πάντα!
Πολλά συγχαρητήρια και μπράβο φίλε!

Φιλικά
Νίκος
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #127 στις: Ιανουάριος 29, 2013, 02:51:11 μμ »
Γράφω το συγκεκριμένο post για λογαριασμό του Άρη,ο οποίος λόγω φόρτου εργασίας δεν είναι σε θέση να ασχοληθεί.

Θα ήθελα λοιπόν να ενημερώσω όλους όσοι συμμετέχουν στο project ότι προέκυψε πρόβλημα σχετικά με την αποστολή εμβάσματος στο Γερμανό.

Η τράπεζα δεν αναλαμβάνει να στείλει ένα έμβασμα 20.000,00€ χωρίς να μπορεί να αιτιολογήσει την προέλευση αυτών των χρημάτων,αλλά ακόμα κι αν αναλάβει,θα έχει πρόβλημα ο Άρης σε έναν ενδεχόμενο έλεγχο της εφορίας.(οι οποίοι τον τελευταίο καιρό,πιστέψτε με,είναι πολύ εντατικοί είδικα σε ότι αφορά αποστολή εμβασμάτων στο εξωτερικό)

Σήμερα ασχολήθηκα αρκετές ώρες με το θέμα αυτό στην προσπάθειά μου να στείλω το έμβασμα απο την τράπεζα στην οποία δουλεύω και όντως υπάρχουν αρκετές δυσκολίες.Είμαι σε επαφή με το νομικό τμήμα και ψάχνω να βρω μια λύση.

Έχετε πάντως στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι σε περίπτωση που δε βρεθεί άκρη,τα χρήματα θα επιστραφούν στον καθέναν μας ξεχωριστά κι εμείς με τη σειρά μας θα στείλουμε έμβασμα στο Γερμανό.

Ξέρω ότι όλη αυτη η διαδιακασία θα παέι ακόμα πιο πίσω το project αλλά ενδέχεται να μην έχουμε άλλη λύση.
Σας τα είπα πολύ περιληπτικά και σίγουρα θα έχετε απορίες αλλά κάνετε υπομονή μέχρι αύριο που σίγουρα θα έχουμε νεότερα.

Αποσυνδεδεμένος physioman

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Ιανουάριος 29, 2013, 04:22:53 μμ »
Εχω την εντύπωση πως μπορεί μόνο ως δωρεά να τα δικαιολογήσει αλλά και εκεί έχει 10% φόρο επί του ποσού, άρα μάλλον βλέπω να επιστρέφονται τα χρήματα και ο καθένας ατομικά να κάνει το έμβασμα. Ούτως ή άλλως και δωρεά να γίνουν περισσότερη φασαρία έχει σαν διαδικασία.

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Ιανουάριος 29, 2013, 05:06:25 μμ »
ποιο ειναι το οριο για εμβασμα χωρις ελεγχο?

να σπασει το ποσο και να αποσταλει απο 2-3-4 ατομα αν ειναι.

Γαυρος οπαδος....

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #130 στις: Ιανουάριος 29, 2013, 05:21:41 μμ »
ποιο ειναι το οριο για εμβασμα χωρις ελεγχο?

να σπασει το ποσο και να αποσταλει απο 2-3-4 ατομα αν ειναι.
Το ημερήσιο όριο για αποστολή εμβάσματος μεσω e-banking,νομίζω ότι είναι 11.500,00€.
Αν αποσταλεί μέσω του καταστήματος με φυσική παρουσία του πελάτη,νομίζω πως δεν υπάρχει συγκεκριμένο όριο.
Ανεξάρτητα όμως απο τα παραπάνω,δεν υπάρχει πρόβλημα στο να αποσταλεί το έμβασμα.Αυτό είναι το μόνο εύκολο.
Το πρόβλημα έγκειται στο κατά πόσο κατοχυρώνεται νομικά αυτός που το στέλνει.
Με λίγα λόγια,να μη βρεθεί μετά απο μερικούς μήνες στη δυσάρεστη θέση να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας.Αυτή είναι όλη η ιστορία.
Παρ' όλο που δουλεύω σε τράπεζα,δεν ήξερα ότι είναι τόσο πολύπλοκη η διαδικασία αποστολής εμβάσματος.Σήμερα το έμαθα....
Ελπίζω πάντως ότι θα βρούμε κάποια λύση χωρίς να χρειαστεί να επιστραφούν τα χρήματα.
Αυτό θα ήταν ότι χειρότερο.

Αποσυνδεδεμένος afnios

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Ιανουάριος 29, 2013, 06:22:53 μμ »
Εαν το τιμολογιο περιγραφει αναλυτικα οτι'' τα 36 ρολογια ειναι μερος ομαδικης παραγγελειας ενος φορουμ και μπλα μπλα μπλα''τοτε το εμβασμα μπορει να γινει.Σε περιπτωση εφοριας και τετοιων ενδοιασμων τοτε μπορει να σπασει σε μικροτερες καταθεσεις[των 5000 πχ].Τελος,υπαρχει και η δυνατοτητα paypal για τον καθενα μας,μιας και εμβασμα 500 ευρω αυτοματα δημιουργει εξοδα περιπου 20 ευρω/καταθεση,κριμα δεν ειναι?Αληθεια ομως ειναι οτι ενδοκοινοτικες αποκτησεις δεν εχουν γραφειοκρατιες και προβληματα,εντυπωση μου κανει.
με ενα ρολοι ξερεις παντα τι ωρα ειναι,με δυο δεν εισαι ποτε σιγουρος

Αποσυνδεδεμένος physioman

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Ιανουάριος 29, 2013, 06:27:30 μμ »
Μάλλον έσφιξαν τα πράγματα στην μεταφορά χρημάτων προς το εξωτερικό! Αν είναι μπορουμε να ρωτήσουμε από τι ποσό και πάνω μπορεί να ελεγχθεί από εφορία κτλ

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Ιανουάριος 29, 2013, 06:39:01 μμ »
Το ημερήσιο όριο για αποστολή εμβάσματος μεσω e-banking,νομίζω ότι είναι 11.500,00€.
Αν αποσταλεί μέσω του καταστήματος με φυσική παρουσία του πελάτη,νομίζω πως δεν υπάρχει συγκεκριμένο όριο.
Ανεξάρτητα όμως απο τα παραπάνω,δεν υπάρχει πρόβλημα στο να αποσταλεί το έμβασμα.Αυτό είναι το μόνο εύκολο.
Το πρόβλημα έγκειται στο κατά πόσο κατοχυρώνεται νομικά αυτός που το στέλνει.
Με λίγα λόγια,να μη βρεθεί μετά απο μερικούς μήνες στη δυσάρεστη θέση να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας.Αυτή είναι όλη η ιστορία.
Παρ' όλο που δουλεύω σε τράπεζα,δεν ήξερα ότι είναι τόσο πολύπλοκη η διαδικασία αποστολής εμβάσματος.Σήμερα το έμαθα....
Ελπίζω πάντως ότι θα βρούμε κάποια λύση χωρίς να χρειαστεί να επιστραφούν τα χρήματα.
Αυτό θα ήταν ότι χειρότερο.
Εγώ διερωτώμαι,γιατί να μην πληρωθεί ο κύριοςΤορστεν κατά την παράδοση των ρολογιών στο Φλοκαφε την πρώτη εβδομάδατου Μάρτη,μετρητοίς είτε με επιταγή ημέρας? ? ?
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Συνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Ιανουάριος 29, 2013, 07:42:49 μμ »
Εγώ διερωτώμαι,γιατί να μην πληρωθεί ο κύριοςΤορστεν κατά την παράδοση των ρολογιών στο Φλοκαφε την πρώτη εβδομάδατου Μάρτη,μετρητοίς είτε με επιταγή ημέρας? ? ?

Αυτο θα ηταν το καλυτερο για μας,χωρις συζητηση!!!
Αλλα πως θα εκανε τοση δουλεια και τοσα εξοδα,χωρις να εχει παρει ουτε ενα ευρω;και ποση εμπιστοσυνη να μας εχει οτι θα παρει τα xρηματα του;
Γραφοντας τωρα μου ηρθε μια σκεψη.Αν καταφερει ο Αρης να του εξηγησει οτι λογω καταστασης(που την γνωριζουν καλα οι γερμανοι)υπαρχει προβλημα να φανει ενα τετοιο μεγαλο ποσο,θα μπορουσαμε να του στειλουμε τα μισα,με τη δικαιολογια(που ειναι κι αληθεια)οτι με αυτο το ποσο δεν θα υπαρξει προβλημα και τα υπολοιπα του τα δινουμε οπως ειπε ο Χρηστος οταν με το καλο ερθει.
Μ' αυτον τον τροπο θα προσπαθησει να ειναι απολυτα συνεπης κι αυτος!!
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος Charilaos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Ιανουάριος 29, 2013, 07:50:54 μμ »
Άρη το γεγονός ότι ο καθένας μας έκανε κατάθεση με αιτιολογία δεν σημαίνει κάτι για την τράπεζα???!!!
Νομίζω ότι είσαι και είμαστε καλυμμένοι, αντίθετα οι τράπεζες για μια ακόμα φορά απέδειξαν ότι μόνο "ιδιωτικά χρηματοπιστωτικά κέντρα" δεν είναι!!!!!!!!
"Δε ζυγιάζω, δε μετρώ,δε βολεύομαι! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι"
Νίκος Καζαντζάκης

Αποσυνδεδεμένος afnios

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Ιανουάριος 29, 2013, 09:38:26 μμ »
Αυτο θα ηταν το καλυτερο για μας,χωρις συζητηση!!!
Αλλα πως θα εκανε τοση δουλεια και τοσα εξοδα,χωρις να εχει παρει ουτε ενα ευρω;και ποση εμπιστοσυνη να μας εχει οτι θα παρει τα xρηματα του;
Γραφοντας τωρα μου ηρθε μια σκεψη.Αν καταφερει ο Αρης να του εξηγησει οτι λογω καταστασης(που την γνωριζουν καλα οι γερμανοι)υπαρχει προβλημα να φανει ενα τετοιο μεγαλο ποσο,θα μπορουσαμε να του στειλουμε τα μισα,με τη δικαιολογια(που ειναι κι αληθεια)οτι με αυτο το ποσο δεν θα υπαρξει προβλημα και τα υπολοιπα του τα δινουμε οπως ειπε ο Χρηστος οταν με το καλο ερθει.
Μ' αυτον τον τροπο θα προσπαθησει να ειναι απολυτα συνεπης κι αυτος!!
Λεβεντες  ειναι δυνατον να φτιαξει τοσα ρολογια χωρις να εχει το χρημα στην τσεπη του?Εσεις δηλαδη θα μπορουσατε να το κανετε εαν ησασταν στην θεση του?Για κανενα Θεο φυσικα,φαντασου αυριο να γινει χαμος εδω μεσα και να αποχωρησουν οι μισοι απο το προτζεκτ,ο τυπος θα τα φαει τα ρολογια???Πρεπει να πληρωθουν και θα πληρωθουν,να ειστε σιγουροι.
με ενα ρολοι ξερεις παντα τι ωρα ειναι,με δυο δεν εισαι ποτε σιγουρος

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Ιανουάριος 29, 2013, 09:44:52 μμ »
απο τη στιγμη που θα υπαρχει τιμολογιο αγορας για το ποσο αυτο, και παραλληλα παραστατικα καταθεσεων, δεν υπαρχει κανενα προβλημα για τον Αρη νομιζω ουτε για το πως τα χρηματα συγκεντρωθηκαν, ουτε για το που δαπανηθηκαν και για ποιο σκοπο.

βεβαια δεν μπορω να προκαταλαβω τον Αρη αλλα νομιζω οτι αν σπασει η καταθεση σε κομματια και εχουμε αφενος μεν τα παραστατικα των καταθεσεων απο μια απλη κινηση λογαριασμου και μετα το τιμολογιο αγορας, τοτε ειναι απολυτως καλυμμενος.

με την καλησπερα μου
Θοδωρης
Γαυρος οπαδος....

Συνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Ιανουάριος 29, 2013, 10:04:03 μμ »
Λεβεντες  ειναι δυνατον να φτιαξει τοσα ρολογια χωρις να εχει το χρημα στην τσεπη του?Εσεις δηλαδη θα μπορουσατε να το κανετε εαν ησασταν στην θεση του?Για κανενα Θεο φυσικα,φαντασου αυριο να γινει χαμος εδω μεσα και να αποχωρησουν οι μισοι απο το προτζεκτ,ο τυπος θα τα φαει τα ρολογια???Πρεπει να πληρωθουν και θα πληρωθουν,να ειστε σιγουροι.

Αν διαβαζες  λιγο πιο προσεκτικα θα εβλεπες οτι  γραφω να μην παρει ολα τα χρηματα.Να παρει τα μισα τωρα και τα υπολοιπα με την παραδοση.Κι αυτο κυριως  για να υπερπηδηθει το εμποδιο με το εμβασμα αλλα και σαν μοχλος πιεσης για συνεπεια!!
Οσον αφορα τη πιθανοτητα αποχωρησης,τα χρηματα δεν θα επιστραφουν σε μας αλλα θα παραμεινουν στην τραπεζα.οποτε δεν υπαρχει κινδυνος.Αντι να εχεις εσυ το αγχος αν θα παραλαβεις ρολοι,ας το εχει ο γερμανος.
Εν πασει περιπτωσει δεν θα συζηταγαμε τιποτα απ αυτα αν ειχε φυγει το εμβασμα.Ελπιζω αυτο να γινει αυριο,οποτε no problem.
Οι εναλλακτικες που εχουμε ειναι η κατατμηση του ποσου και περισσοτερα εμβασματα η αυτο που ειπα παραπανω,αν δεχθει ο γερμανος.
Φιλικα
Σπυρος
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Ιανουάριος 29, 2013, 10:45:40 μμ »
Αγαπητοι φιλοι-μελη του Φορουμ,

Σημερα το πρωι πηγα στην τραπεζα για τη μεταφορα των χρηματων και προς μεγαλη μου εκπληξη αντιμετωπισα προβλημα!
Ο υποδιευθυντης -τον οποιο τυγχανει να γνωριζω- και του εξηγησα πως εχουν τα πραγματα, με συμβουλευσε -απο τη στιγμη που το τιμολογιο ειναι στο ονομα μου- να επιστραφουν αμεσα τα χρηματα στους καταθετες (με την αιτιολογια ''ακυρωση συναλλαγης-επιστροφη χρηματων στους καταθετες'', προκειμενου να ειμαι διασφαλισμενος), γιατι σε περιπτωση που προβω σε μεταφορα τους στο εξωτερικο υπαρχει σοβαρος κινδυνος να με καλεσει η εφορια για ελεγχο (''ποθεν εσχες'' κ.λπ.) και προκειμενου να τελεσφορησει η προσπαθεια μας, να προβει ο καθενας μας σε ατομικη παραγγελια-μεταφορα των χρηματων στην εταιρια.
Πλεον οι συνθηκες εχουν αλλαξει, εχουν παρθει αυστηρα μετρα για τα εμβασματα-μεταφορες στο εξωτερικο, γινεται εξονυχιστικος ελεγχος σε λογ/σμους και υπαρχει αμεσος κινδυνος εμπλοκης της εφοριας!
Τα χρηματα ακομη και να μεινουν στο λογ/σμο και ο Torsten να δεχθει να γινει η εξοφληση των ρολογιων στην Αθηνα, θα πρεπει να δικαιολογηθουν! Οι καταθεσεις των μελων (φιλων-χομπιστων) και ο λογος που γινεται η παραγγελια, απαξ και δεν εχει συσταθει εταιρια ή σωματειο και δεν υφισταται επισημος ή νομικος εκπροσωπος δεν επαρκουν και δε θα ληφθουν υποψη, ενω υπαρχει ακομη και αμεσος κινδυνος φορολογησης των χρηματων!... Σε περιπτωση δε που γινει αναληψη, θα πρεπει -περαν των αλλων- να δικαιολογηθει που διατεθησαν, αφου πιθανοτατα μια τετοια κινηση να θεωρηθει ακομη και φοροδιαφυγη (ή ξεπλυμα χρηματος?!)...  Δυστυχως τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα, ουτε τοσο ευκολα οσο νομιζουμε, ενω εχω την αισθηση οτι τελικα δε θα υπαρξει αλλη λυση και οτι η ατομικη παραγγελια θα αποτελεσει μονοδρομο, αφου -στην παρουσα φαση- οποιος κατεχει ενα τετοιο ποσον σε λογ/σμο και δεν μπορει να το δικαιολογησει, ο κινδυνος να εμπλακει ανευ λογου με την εφορια ειναι σοβαρος και μεγαλος!
Ο Δημητρης και ο Βικτωρας εχουν ενημερωθει απο το πρωι και βασει της επαγγελματικης τους ιδιοτητας ψαχνουν να βρουν λυσεις, οπως αλλωστε και Torsten, ο οποιος περιμενει να μιλησουμε μεσω skype...

Φιλικα,
Αρης
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».