Αποστολέας Θέμα: Μήπως τελικά κάτι δεν πάει καλά;  (Αναγνώστηκε 12696 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

jim teo

• Επισκέπτης
Απ: Μήπως τελικά κάτι δεν πάει καλά;
« Απάντηση #20 στις: Μάρτιος 03, 2012, 07:11:02 μμ »
και θα το έτρωγα εγώ μετά το banάρισμα. :P
bananaρισμα για να είμαστε και στο πνεύμα της ημέρας. ;D

Αποσυνδεδεμένος pontioz1

• Tourbillion
  • Πισγιουνίκ.
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Μάρτιος 03, 2012, 07:12:03 μμ »
Chiquiτάρισμα για την ακρίβεια!

Ρε σεις το πρόβλημα είναι καθαρά σεξουαλικό!

Αποσυνδεδεμένος pontioz1

• Tourbillion
  • Πισγιουνίκ.
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Μάρτιος 03, 2012, 07:13:24 μμ »
... και μια γενικότερη παρατήρηση...
Για ποιο λόγο αποκλείεται ένα μέλος απο μια συζήτηση -ασχετως θέματος;
Για ποιο λόγο κλειδώνεται ένα θέμα που το συμπέρασμά του τείνει προς το ψεύτικο ρολόι;
Έχουμε αποκλείσει την περίπτωση ένα μέλος να την έχει πατήσει κανονικά και να έχει εξαπατηθεί;
Μπορούμε να τον καθοδηγήσουμε σε αυτή την περίπτωση; Ή πιο σωστά, προλαβαίνουμε να τον καθοδηγήσουμε;
Είμαστε για να επικροτούμε, να συστήνουμε, να προτείνουμε, αλλά όχι να καθοδηγούμε;
Μία περίπτωση είναι το μέλος που πόσταρε το ρολόι να το έκανε εν γνώσει του.
Μία περίπτωση είναι ο ξάδερφος -εάν υπάρχει- να τον κορόιδεψε!

Είναι πρόσφατη μία περίπτωση σε ένα άλλο φόρουμ -του εξωτερικού- όπου ένας Νορβηγός εξαπάτησε έναν Αμερικάνο για ένα Panerai.
Από τον σαματά που έγινε, τα Νορβηγάκια έμαθαν τη διεύθυνση του τύπου και του ετοίμασαν μία επισκεψούλα για να τον τρατάρουνε περγαμόντο!
Το αποτέλεσμα ήταν ο τύπος να επανορθώσει συνοπτικά, αλλιώς θα πήγαινε για ολική επανόρθωση ο ίδιος...

Και ας συζητήσουμε ένα -υποθετικό, ίσως για τη συκεκριμένη περίπτωση, αλλά- γεγονός σε άλλες περιπτώσεις:
Εάν τώρα εμφανιστεί το μέλος αυτό και πει "ρε παιδιά βοήθεια! Είπα να φύγω από τα ρολόγια που ασχολιόμουν μεχρι τώρα, να ανέβω ποιοτικά και μάζεψα λεφτά να κάνω το μεγάλο βήμα! Τελικά ο "ξάδερφος" αποδείχτηκε λαμόγιο! Μου εμφάνισε αυτό το ρολόι, και, ζητώντας μια καλή τιμή, εγώ το πήρα! Την πάτησα!
Σας παρακαλώ βοηθήστε με!!!
Τότε τί ρόλο αναλαμβάνουμε εμείς εδώ πέρα;
Υπάρχει τότε περίπτωση να ξεκλειδωθεί το θέμα και να επιτραπεί στο μέλος που αποκλείστηκε η συμμετοχή;

Σαφέστατα δεν ασχολούμαι με κάποιον που θα προσπαθήσει να με πείσει να αγοράσω ρέπλικα!
Εάν θέλει να αγοράζει ο ίδιος είναι δικό του θέμα και πρόβλημα, όπως δικό μου πρόβλημα είναι να μαζέψω τα χρήματα για να αγοράσω ένα γνήσιο ρολόι!
Είναι θέμα επιλογών: εγώ κρίνομαι για τις δικές μου!
Αυτός που ασχολείται με ρέπλικες δεν έχει θέση εδώ!
Αυτός που την πάτησε από ρέπλικες πιστεύω ότι έχει θέση εδώ!

Σε κάθε περίπτωση, στεγνά κι ασάλιωτα δεν έχει δικαίωμα κανείς να αποκλείει και να κλειδώνει!

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Tourbillion
  • Θέλω Audemars Piguet αλλά... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Μάρτιος 03, 2012, 07:14:00 μμ »
Χαχαχα, ακριβώς αυτό! :D ;D

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Μάρτιος 03, 2012, 07:15:57 μμ »
αυτος που επρεπε να εχει μπαναριστει, εχει?
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Tourbillion
  • Θέλω Audemars Piguet αλλά... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Μάρτιος 03, 2012, 07:18:13 μμ »
+1000 Γιωρίκα!! ;)

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Μάρτιος 03, 2012, 08:04:56 μμ »
... και μια γενικότερη παρατήρηση...
Για ποιο λόγο αποκλείεται ένα μέλος απο μια συζήτηση -ασχετως θέματος;
Για ποιο λόγο κλειδώνεται ένα θέμα που το συμπέρασμά του τείνει προς το ψεύτικο ρολόι;
Έχουμε αποκλείσει την περίπτωση ένα μέλος να την έχει πατήσει κανονικά και να έχει εξαπατηθεί;
Μπορούμε να τον καθοδηγήσουμε σε αυτή την περίπτωση; Ή πιο σωστά, προλαβαίνουμε να τον καθοδηγήσουμε;
Είμαστε για να επικροτούμε, να συστήνουμε, να προτείνουμε, αλλά όχι να καθοδηγούμε;
Μία περίπτωση είναι το μέλος που πόσταρε το ρολόι να το έκανε εν γνώσει του.
Μία περίπτωση είναι ο ξάδερφος -εάν υπάρχει- να τον κορόιδεψε!

Είναι πρόσφατη μία περίπτωση σε ένα άλλο φόρουμ -του εξωτερικού- όπου ένας Νορβηγός εξαπάτησε έναν Αμερικάνο για ένα Panerai.
Από τον σαματά που έγινε, τα Νορβηγάκια έμαθαν τη διεύθυνση του τύπου και του ετοίμασαν μία επισκεψούλα για να τον τρατάρουνε περγαμόντο!
Το αποτέλεσμα ήταν ο τύπος να επανορθώσει συνοπτικά, αλλιώς θα πήγαινε για ολική επανόρθωση ο ίδιος...

Και ας συζητήσουμε ένα -υποθετικό, ίσως για τη συκεκριμένη περίπτωση, αλλά- γεγονός σε άλλες περιπτώσεις:
Εάν τώρα εμφανιστεί το μέλος αυτό και πει "ρε παιδιά βοήθεια! Είπα να φύγω από τα ρολόγια που ασχολιόμουν μεχρι τώρα, να ανέβω ποιοτικά και μάζεψα λεφτά να κάνω το μεγάλο βήμα! Τελικά ο "ξάδερφος" αποδείχτηκε λαμόγιο! Μου εμφάνισε αυτό το ρολόι, και, ζητώντας μια καλή τιμή, εγώ το πήρα! Την πάτησα!
Σας παρακαλώ βοηθήστε με!!!
Τότε τί ρόλο αναλαμβάνουμε εμείς εδώ πέρα;
Υπάρχει τότε περίπτωση να ξεκλειδωθεί το θέμα και να επιτραπεί στο μέλος που αποκλείστηκε η συμμετοχή;

Σαφέστατα δεν ασχολούμαι με κάποιον που θα προσπαθήσει να με πείσει να αγοράσω ρέπλικα!
Εάν θέλει να αγοράζει ο ίδιος είναι δικό του θέμα και πρόβλημα, όπως δικό μου πρόβλημα είναι να μαζέψω τα χρήματα για να αγοράσω ένα γνήσιο ρολόι!
Είναι θέμα επιλογών: εγώ κρίνομαι για τις δικές μου!
Αυτός που ασχολείται με ρέπλικες δεν έχει θέση εδώ!
Αυτός που την πάτησε από ρέπλικες πιστεύω ότι έχει θέση εδώ!

Σε κάθε περίπτωση, στεγνά κι ασάλιωτα δεν έχει δικαίωμα κανείς να αποκλείει και να κλειδώνει!

<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/HMguQXzgcd0" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/HMguQXzgcd0" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>

Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!

* ΔΩΡΟ  = ΔΩρητής ΡΟλογιών

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Μάρτιος 03, 2012, 08:10:04 μμ »
bananaρισμα για να είμαστε και στο πνεύμα της ημέρας. ;D

Chiquiτάρισμα για την ακρίβεια!

<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/j0uyqnKxMWs" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/j0uyqnKxMWs" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>

Φιλικά Γιώργος

Αποσυνδεδεμένος alexandrosF.

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Μάρτιος 03, 2012, 09:53:50 μμ »
Όταν κάποιο νέο μέλος ζητά τη συμβουλή μας και τον παραπέμπουμε σε creationwatches,steinhart,orienthuhren κτλ,αυτό δεν είναι διαφήμιση;Δεν καταλαβαίνω τους όρους "ανάρμοστη συμπεριφορά" και "'αμεση-έμμεση διαφήμιση" απο τη στιγμή που ο καθένας με τη βοήθεια του internet μπορεί να εντοπίσει το εν λόγω site.Δεν ήταν κάτι μυστικό το οποίο εγώ παρανόμως αποκάλυψα.

Ο ένας (Navagno) κλειδώνει θέμα στις αγοραπωλήσίες επειδή θεωρεί τα Marina Militare ρέπλικες

Σωστός ο jim teo! Τοσο το μπαναρισμα του απο το θεμα, οσο και το θεμα του NANAGNO με το Μαρινα Μαρινα μιλιταρε ειναι τουλαχιστον απαραδεκτα! Ωστοσο το θεμα με την ρεπλικα ΔΕΝ επρεπε να κλειδωθει! Επρεπε να δωθει μια ευκαιρια στον ΙΝDY να απαντησει.

Ειμαι ενα σχετικα νεο μελος του φορουμ που ομως προσπαθω να ειμαι οσο πιο ενεργος γινεται. Το φορουμ ειναι τελειο και πραγματικα μπραβο για την δουλεια ολων αλλα τωρα τελευταια γινονται συνεχεια προστριβες ετσι απο το πουθενα! Πργματικα με σταναχωρει το γεγονος αυτο γιατι αν διαλυθει μακροπροθεσμα το φορουμ θα ειναι κριμα. (Δεν προσπαθω να επιπληξω κανεναν και ουτε να αγιοποιησω τον εαυτο μου. Αν εχω κανει κατι στραβο ΑΠΑΙΤΩ να μου επισημανθει. Απλα αυτη ειναι η εικονα που σχηματιζω ως ενα μελος του φορουμ που δυστυχως δεν εχει την ευκαιρια να γνωριζει προσωπικα τους υπολοιπους με ελαχιστες εξαιρεσεις.)
Φιλικά Αλέξανδρος
Baume&Mercier classima, Eberhard 8jours, BALL trainmaster TMT,Longines Lindbergh, Zenith Sporto,Lorenz Ouragan,Ω Geneve,Tissot: PRS516 & 1944 & sideral, Philip Watch Sunray, Citizen:Challenge Timer(x2) & aqualand & auto, Vostok amphibia, VE-GAZ14, Junghans MEGA1, Casio DW-7100,TAC,Poljot 3133, Vetta

Αποσυνδεδεμένος Stamos

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Μάρτιος 03, 2012, 11:06:51 μμ »
Δεν ήθελα να το πώ αλλά θα το πώ.
Όσοι είστε μέλη στο wus και δεν βαριέστε κάντε ένα search στα πόστ με το nick "tolis" και θα δείτε ποιός την ίδια μέρα που έγινε το θέμα ρωτούσε το κλασσικό πλέον ερώτημα "where can i find invicta 8926ob with nh35?thanks ". Ο τρόπος γραφής και η θεματολογία είναι χαρακτηριστικά...

Να επισημάνω και γώ την διαφωνία μου με τον αποκλεισμό του μέλους jim teo, η οποία είναι αδικαιολόγητη.
Όσον αφορά το νήμα θα μπορούσε και να μεταφερθεί στο chat and fun μετά από τροποποίηση του τίτλου βέβαια...  ;D

Αποσυνδεδεμένος pontioz1

• Tourbillion
  • Πισγιουνίκ.
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Μάρτιος 03, 2012, 11:24:28 μμ »
Κολλημένος με τα invicta!
Και;
Είδα ότι έβγαλε και το Omega στο WUS και κανείς δεν πήρε χαμπάρι ότι είναι ψεύτικο το ρολόι!
Και δεν έχει κλειδωθεί ακόμη το θέμα του...

Αποσυνδεδεμένος Stamos

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Μάρτιος 03, 2012, 11:25:22 μμ »
@pontioz: Eσύ αυτό συμπέρανες? Εγώ μάλλον ότι μας δούλευε ψιλό γαζί....

Quiz:
Και ποιό καινούριο μέλος κατα διαβολική σύμπτωση έχει το ίδιο όνομα στο μέιλ και ξαναρωτά για steinhart και αν αξίζουν τα omega, rolex, κλπ!!!!!!

Δεν περιγράφω άλλο!!!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 04, 2012, 12:44:20 πμ από Stamos »

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Μάρτιος 04, 2012, 12:01:06 πμ »
@pontioz: Eσύ αυτό συμπέρανες? Εγώ μάλλον ότι μας δούλευε ψιλό γαζί....

Quiz:
Και πιό καινούριο μέλος κατα διαβολική σύμπτωση έχει το ίδιο όνομα στο μέιλ και ξαναρωτά για steinhart και αν αξίζουν τα omega, rolex, κλπ!!!!!!

Δεν περιγράφω άλλο!!!!!

<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/ow6t6-CIESQ" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ow6t6-CIESQ" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>

Φιλικά Γιώργος

Αποσυνδεδεμένος pontioz1

• Tourbillion
  • Πισγιουνίκ.
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Μάρτιος 04, 2012, 12:25:14 πμ »
@pontioz: Eσύ αυτό συμπέρανες?

Εγώ συμπεραίνω ότι κλειδώνονται, διαγράφονται και αποκλείονται μέλη και θέματα χωρίς εξηγήσεις και διευκρινήσεις!

Εγώ μάλλον ότι μας δούλευε ψιλό γαζί....

Πιθανό! Να πλακώσω κι εγώ τώρα τον Georges στις φάπες?

Κι όσο για το δούλεμα... άσε ας μην περιγράψω κι εγώ άλλο!

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Μάρτιος 04, 2012, 12:32:54 πμ »

Να πλακώσω κι εγώ τώρα τον Georges στις φάπες?

<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/i_hP4ZycbFU" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/i_hP4ZycbFU" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>

Φιλικά Georges

Αποσυνδεδεμένος Stamos

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Μάρτιος 04, 2012, 12:43:43 πμ »
Δεν γνωρίζω τι έχει συμβεί στο παρελθόν μεταξύ άλλων μελών, ούτε μίλησα για φάπες.
Συμφωνώ με χίλια για αυτά που λές για τον αποκλεισμό και τα κλειδώματα, ιδίως χωρίς κανένα (προφανή, τουλαχιστον σε μένα) λόγο.
Εγώ μίλησα για ενα μέλος (indy, tolis, seamaster28967, you name it) που δούλευε ένα φόρουμ, αρκετά μέλη του οποίου τον είχαν βοηθήσει στο παρελθόν (όπως έχουμε βοηθηθεί και οι περισσότεροι από εμπειρότερα, στο θέμα ρολογιού, μέλη).
Ε, πιστευω ότι δεν έπρεπε να μείνει στο απυρόβλητο, κάνω λάθος?

Αποσυνδεδεμένος pontioz1

• Tourbillion
  • Πισγιουνίκ.
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Μάρτιος 04, 2012, 12:56:25 πμ »
Δεν κάνεις λάθος!

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Μάρτιος 04, 2012, 07:42:35 πμ »
Τωρα προσεξα για ποιο λογο αποκλειστηκε το μελος jim teo απο τη συγκεκριμενη συζητηση και το βρισκω απαραδεκτο...δε ξερω ποιος τον απεκλεισε αλλα δυστυχως αυτος που το εκανε δεν εχει την καταλληλη κριση για να εχει αυτη την <<εξουσια>>Αν καταλαβα καλα ο λογος ειναι ενα link με ρεπλικα omega που παρεθεσε με χιουμοριστικη διαθεση??Και αν οντως αυτος ειναι ο λογος γιατι πολυ απλα δε διαγραφηκε το συγκεκριμενο λινκ ,το οποιο εξακολουθει να υπαρχει??
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 04, 2012, 07:50:02 πμ από argo98 »

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Μάρτιος 04, 2012, 09:06:44 πμ »
Δεν γνωρίζω τι έχει συμβεί στο παρελθόν μεταξύ άλλων μελών, ούτε μίλησα για φάπες.
Συμφωνώ με χίλια για αυτά που λές για τον αποκλεισμό και τα κλειδώματα, ιδίως χωρίς κανένα (προφανή, τουλαχιστον σε μένα) λόγο.
Εγώ μίλησα για ενα μέλος (indy, tolis, seamaster28967, you name it) που δούλευε ένα φόρουμ, αρκετά μέλη του οποίου τον είχαν βοηθήσει στο παρελθόν (όπως έχουμε βοηθηθεί και οι περισσότεροι από εμπειρότερα, στο θέμα ρολογιού, μέλη).
Ε, πιστευω ότι δεν έπρεπε να μείνει στο απυρόβλητο, κάνω λάθος?

αυτος που επρεπε να εχει μπαναριστει, εχει?

οπως αντιλαμβανεσαι συμφωνω κι εγω.
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Μάρτιος 04, 2012, 09:49:20 πμ »
Εγώ παίδες δεν πήρα είδηση τίποτα! Θα μου πείτε "...UFO είσαι ρε Θάνο;"... Αλλά διαβάζοντας την άποψη του Θοδωρή βρήκα ότι σωστά τα λέει ο άνθρωπος. Οπωσδήποτε, αν το φόρουμ υπάρχει για να προαγάγει τον κόσμο του ρολογιού συνάμα με τις σχέσεις ανάμεσα στα μέλη, θα ήθελα να το πιάσετε/ουμε όλοι από αυτήν την μεριά. Οι απομιμήσεις σαφώς δεν παίζουν στις συζητήσεις και παρουσιάσεις. Ένα σωστό πραγματάκι θα ήταν ο -οποιοσδήποτε mod ή admin- όταν βγάζει κάτι από την κυκλοφορία, να δίνει και μία ευγενική και σε φιλικό τόνο προς ΟΛΑ έμπλεκόμενα πρόσωπα δημόσια εξήγηση, αν δεν έγινε έτσι ήδη... Είναι κάποιες υπενθυμίσεις που προηγούνται, προς αποφυγή επόμενων παρεξηγήσεων... Αυτήν την ταπεινή αποψούλα έχω...
Θάνος -Ευχαριστώ
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!