Uploaded with
ImageShack.usΝα ξεκαθαρίσω απο την αρχή ότι ούτε θυμωμένος είμαι αλλά ούτε θιγμένος ή αδικημένος αισθάνομαι.Άλλωστε στο συγκεκριμένο θέμα δεν είχα κάτι παραπάνω να γράψω. Είμαι απλά
απορρημένος.Με αφορμή λοιπόν ένα σχόλιό μου,στο θέμα που άνοιξε ο indy σχετικά με το καινούριο του Omega P.O,οι moderators αποφάσισαν να με αποκλέισουν απο την εν λόγω συζήτηση με τη δικαιολογία ότι η συμπεριφορά μου ήταν προσβλητική και περιείχε,όπως λένε και στην τηλεόραση,τοποθέτηση προϊόντος.Άμεση και έμμεση διαφήμιση κάποιου site,μου είπαν.
Να πάρουμε λοιπόν τα πράγματα απο την αρχή.Δε μπορώ να καταλάβω πως μια συμπεριφορά θεωρείται προσβλητική απο τη στιγμή που ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.Προσβάλω κάποιον όταν τον κατηγορώ για κάτι το οποίο δεν είναι ή το οποίο δεν έκανε.Άν είσαι κλέφτης και σε αποκαλέσω κλέφτη,δεν είναι προσβολή.Άν είσαι απατεώνας και σε αποκαλέσω απατεώνα,δεν είναι προσβολή.Άν είσαι κοντός και σε αποκαλέσω κοντό,δεν είναι προσβολή.Άν,στην προκειμένη περίπτωση,αγόρασες ένα ρολόϊ που το έχεις κόψει απο μπανανιά και σου πω ότι είναι ρέπλικα,αυτό κι αν δεν είναι προσβολή.Περισσότερο για αποκάλυψη της αλήθειας μου κάνει.Ποιός είπε ότι η αλήθεια είνα πάντα ευχάριστη;
Σε ότι αφορά τώρα την άμεση-έμμεση διαφήμιση κι αυτό αδυνατώ να το καταλάβω.Όταν κάποιο νέο μέλος ζητά τη συμβουλή μας και τον παραπέμπουμε σε creationwatches,steinhart,orienthuhren κτλ,αυτό δεν είναι διαφήμιση;Δεν καταλαβαίνω τους όρους "ανάρμοστη συμπεριφορά" και "'αμεση-έμμεση διαφήμιση" απο τη στιγμή που ο καθένας με τη βοήθεια του internet μπορεί να εντοπίσει το εν λόγω site.Δεν ήταν κάτι μυστικό το οποίο εγώ παρανόμως αποκάλυψα.
Κλείνοντας,για να πάει και ο μικρός τη Σαββατιάτικη βόλτα του,αναρωτιέμαι αν αυτο το forum έχει κοινούς κανόνες λειτουργίας και κοινή συντεταγμένη που πρέπει να ακουλουθούν οι moderators.
Ο ένας (Navagno) κλειδώνει θέμα στις αγοραπωλήσίες επειδή θεωρεί τα Marina Militare ρέπλικες και ο άλλος,όποιος κι αν είναι αυτός,αφήνει ακόμα ανοικτό το θέμα του ιndy που ακόμα κι ένας ανόητος,για να μην χρησιμοποιήσω καμιά πιο βαριά έκφραση,καταλαβαίνει ότι πρόκειται για ρέπλικα.Πόσο μάλλον εσείς που υποτίθεται ότι το έχετε σπουδάσει το ρολόϊ.Αντί λοιπόν να το κλειδώσει επιλέγει να "τιμωρήσει" εμένα που δεν έκανα τίποτα παραπάνω απο το να πω,με χιουμοριστικό τρόπο,την αλήθεια.
Μήπως τελικά όντως κάτι δεν παέι καλά;Μήπως επικροτείτε τις ρέπλικες και δεν το έχετε καταλάβει ακόμα;
Φιλικά,
Δημήτρης