Αποστολέας Θέμα: Μήπως τελικά κάτι δεν πάει καλά;  (Αναγνώστηκε 12694 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

jim teo

• Επισκέπτης
Μήπως τελικά κάτι δεν πάει καλά;
« στις: Μάρτιος 03, 2012, 11:15:23 πμ »

Uploaded with ImageShack.us

Να ξεκαθαρίσω απο την αρχή ότι ούτε θυμωμένος είμαι αλλά ούτε θιγμένος ή αδικημένος αισθάνομαι.Άλλωστε στο συγκεκριμένο θέμα δεν είχα κάτι παραπάνω να γράψω. Είμαι απλά απορρημένος.

Με αφορμή λοιπόν ένα σχόλιό μου,στο θέμα που άνοιξε ο indy σχετικά με το καινούριο του Omega P.O,οι moderators αποφάσισαν να με αποκλέισουν απο την εν λόγω συζήτηση με τη δικαιολογία ότι η συμπεριφορά μου ήταν προσβλητική και περιείχε,όπως λένε και στην τηλεόραση,τοποθέτηση προϊόντος.Άμεση και έμμεση διαφήμιση κάποιου site,μου είπαν.

Να πάρουμε λοιπόν τα πράγματα απο την αρχή.Δε μπορώ να καταλάβω πως μια συμπεριφορά θεωρείται προσβλητική απο τη στιγμή που ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.Προσβάλω κάποιον όταν τον κατηγορώ για κάτι το οποίο δεν είναι ή το οποίο δεν έκανε.Άν είσαι κλέφτης και σε αποκαλέσω κλέφτη,δεν είναι προσβολή.Άν είσαι απατεώνας και σε αποκαλέσω απατεώνα,δεν είναι προσβολή.Άν είσαι κοντός και σε αποκαλέσω κοντό,δεν είναι προσβολή.Άν,στην προκειμένη περίπτωση,αγόρασες ένα ρολόϊ που το έχεις κόψει απο μπανανιά και σου πω ότι είναι ρέπλικα,αυτό κι αν δεν είναι προσβολή.Περισσότερο για αποκάλυψη της αλήθειας μου κάνει.Ποιός είπε ότι η αλήθεια είνα πάντα ευχάριστη;

Σε ότι αφορά τώρα την άμεση-έμμεση διαφήμιση κι αυτό αδυνατώ να το καταλάβω.Όταν κάποιο νέο μέλος ζητά τη συμβουλή μας και τον παραπέμπουμε σε creationwatches,steinhart,orienthuhren κτλ,αυτό δεν είναι διαφήμιση;Δεν καταλαβαίνω τους όρους "ανάρμοστη συμπεριφορά" και "'αμεση-έμμεση διαφήμιση" απο τη στιγμή που ο καθένας με τη βοήθεια του internet μπορεί να εντοπίσει το εν λόγω site.Δεν ήταν κάτι μυστικό το οποίο εγώ παρανόμως αποκάλυψα.

Κλείνοντας,για να πάει και ο μικρός τη Σαββατιάτικη βόλτα του,αναρωτιέμαι αν αυτο το forum έχει κοινούς κανόνες λειτουργίας και κοινή συντεταγμένη που πρέπει να ακουλουθούν οι moderators.
Ο ένας (Navagno) κλειδώνει θέμα στις αγοραπωλήσίες επειδή θεωρεί τα Marina Militare ρέπλικες και ο άλλος,όποιος κι αν είναι αυτός,αφήνει ακόμα ανοικτό το θέμα του ιndy που ακόμα κι ένας ανόητος,για να μην χρησιμοποιήσω καμιά πιο βαριά έκφραση,καταλαβαίνει ότι πρόκειται για ρέπλικα.Πόσο μάλλον εσείς που υποτίθεται ότι το έχετε σπουδάσει το ρολόϊ.Αντί λοιπόν να το κλειδώσει επιλέγει να "τιμωρήσει" εμένα που δεν έκανα τίποτα παραπάνω απο το να πω,με χιουμοριστικό τρόπο,την αλήθεια.

Μήπως τελικά όντως κάτι δεν παέι καλά;Μήπως επικροτείτε τις ρέπλικες και δεν το έχετε καταλάβει ακόμα;

Φιλικά,

Δημήτρης
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 03, 2012, 10:12:45 μμ από jim teo »

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Μήπως τελικά κάτι δεν πάει καλά;
« Απάντηση #1 στις: Μάρτιος 03, 2012, 11:38:50 πμ »

Άν είσαι κοντός και σε αποκαλέσω κοντό,δεν είναι προσβολή.

Χοντραδα και αγενεια ειναι....

Αποσυνδεδεμένος Stamos

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Μάρτιος 03, 2012, 12:39:39 μμ »
Το συγκεκριμένο θέμα δεν κλειδώθηκε?  ???
Εμένα μου το βγάζει κλειδωμένο...  :-\

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μάρτιος 03, 2012, 01:01:05 μμ »
Χοντραδα και αγενεια ειναι....

ο κοντος λεγεται κοντος κι ψηλος,ψηλος,εκτος απο μενα που λεγομαι ψηλος και ειμαι κοντος  ;D ;D ;D ;D ;D
WIP ολου του κοσμου ενωθειτε.

Αποσυνδεδεμένος pontioz1

• Tourbillion
  • Πισγιουνίκ.
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Μάρτιος 03, 2012, 03:17:16 μμ »
Δημήτρη

αφού λοιπόν, έκανες αυτές τις -σωστές- παρατηρήσεις, μπορείς να συνεχίσεις την πορεία σου εδώ κατα το δοκούν...

Ρε σεις το πρόβλημα είναι καθαρά σεξουαλικό!

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Μάρτιος 03, 2012, 03:36:42 μμ »
Οταν καποιος mod παιρνει μια αποφαση κατα την κριση του να κλειδωσει ενα θεμα, ειναι αρχη κατα τη γνωμη μου, να μην παρεμβαινει αλλος mod. Μονο ο admin μπορει να παρεμβει.
Ομως, εγω νιωθω την αναγκη, για να ειμαι ενταξει με τη συνειδηση μου, να δηλωσω δημοσια οτι διαφωνω, τοσο με το κλειδωμα του θεματος, οσο και με τον αποκλεισμο του jimteo απο το συγκεκριμενο θεμα.
Για το κλειδωμα του θεματος διαφωνω, αφενος γιατι ηταν κοσμιο και δεν ειχε ξεφυγει καθολου, αλλα και γιατι ο indy μπορει να ηθελε να εξηγηθει για το τι τρεχει με το ρολοι.
Για τον αποκλεισμο του Δημητρη διαφωνω επειδη μπορω να ξεχωρισω το χιουμορ, απο "την εμμεση διαφημιση site με ρεπλικες".

Με εκτιμηση σε ολους,

Θοδωρης
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος poseidon88

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Μάρτιος 03, 2012, 03:44:32 μμ »
Για το κλειδωμα του θεματος διαφωνω, αφενος γιατι ηταν κοσμιο και δεν ειχε ξεφυγει καθολου, αλλα και γιατι ο indy μπορει να ηθελε να εξηγηθει για το τι τρεχει με το ρολοι.
Για τον αποκλεισμο του Δημητρη διαφωνω επειδη μπορω να ξεχωρισω το χιουμορ, απο "την εμμεση διαφημιση site με ρεπλικες".
Νομίζω ευθεία και καθαρή άποψη του Θοδωρή με την οποία συμφωνώ..

Αποσυνδεδεμένος assassin88

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Μάρτιος 03, 2012, 03:53:31 μμ »
Βλέπω μέρα με τη μέρα το φόρουμ να διαλύεται...και δεν νομίζω να είμαι ο μόνος.

Σαν άποψη περί του θέματος...διαφωνώ και με το κλείδωμα και με τον αποκλεισμό του jimteo.

Παλιά είχαμε τις διαγραφές,τώρα έχουμε τα κλειδώματα και τους αποκλεισμούς....άντε και εις άλλα με υγεία... :down:

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Μάρτιος 03, 2012, 04:00:52 μμ »
Δεν νομιζω βρε φιλε οτι η διασταση αποψεων συνιστα διαλυση. Υγειες ειναι σε μια κοινοτητα να υπαρχουν διαφορετικες αποψεις. Φτανει να εκφραζονται κοσμια και οι εντασεις να εκτονωνονται. Συνηθως ετσι γινεται.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος pontioz1

• Tourbillion
  • Πισγιουνίκ.
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Μάρτιος 03, 2012, 04:09:18 μμ »
Εγώ βλέπω τις εντάσεις να κλειδώνονται! Το χειρότερο: χωρίς ούτε καν προειδοποίηση!

Αποσυνδεδεμένος jimko7

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Μάρτιος 03, 2012, 04:50:08 μμ »
Εγώ βλέπω τις εντάσεις να κλειδώνονται! Το χειρότερο: χωρίς ούτε καν προειδοποίηση!
+1
ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Μάρτιος 03, 2012, 04:53:13 μμ »
forum χωρις εντασεις δεν υπαρχει. και φορουμ για το κατηχητικο και την ορθοδοξια να ανοιξετε θα πλακωθουν οι χρηστες.

Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος assassin88

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Μάρτιος 03, 2012, 04:55:08 μμ »
Θοδωρή ίσως έχεις δίκιο...η λέξη διάλυση είναι κάπως βαριά...αλλά τώρα τελευταία τα ''φιμώματα'' και οι λάθος αποφάσεις γενικά έχουν αυξηθεί...φυσικά δε μιλάω για σένα μιας και ξέρουν όλοι πόσο σωστός είσαι ;)

Τέσπα,ας ελπίσουμε να είναι το τελευταίο άσχημο συμβάν αυτό,γιατί είναι κρίμα να μπαίνω να δω τα ρολογάκια που τόσο γουστάρω και αντί αυτού να ξενερώνω με αυτά που γίνονται....

Αποσυνδεδεμένος pontioz1

• Tourbillion
  • Πισγιουνίκ.
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Μάρτιος 03, 2012, 05:00:31 μμ »
forum χωρις εντασεις δεν υπαρχει. και φορουμ για το κατηχητικο και την ορθοδοξια να ανοιξετε θα πλακωθουν οι χρηστες.

και σε έναν αγώνα όταν πλακώνονται οι παίκτες, ο διαιτητής τους φωνάζει παραδίπλα, τους κάνει παρατηρήσεις.
΄Οταν αυτοί δεν διορθώνονται, τότε τους αποβάλλει!

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Μάρτιος 03, 2012, 05:52:20 μμ »
και σε έναν αγώνα όταν πλακώνονται οι παίκτες, ο διαιτητής τους φωνάζει παραδίπλα, τους κάνει παρατηρήσεις.
΄Οταν αυτοί δεν διορθώνονται, τότε τους αποβάλλει!

+πολλα
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Tourbillion
  • Θέλω Audemars Piguet αλλά... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Μάρτιος 03, 2012, 06:19:16 μμ »
Θα συμφωνήσω με τον jim teo, αλλα θα διαφωνήσω στο να μη κλειδωθεί το θέμα. Και παλαιότερα είχαμε ( παίζει και να έχουμε ) το θέμα με το IWC DaVinci Rattrapante, λές κι αυτό το ρολόι υπάρχει. Δηλαδή τί νόημα έχει να το κρατάμε το θέμα αυτό? Ομοίως και με το ρέπλικα PO. Τί νόημα έχει να το έχουμε? Εξ'άλλου σχεδόν όλοι μας ήμασταν κατά των ρέπλικα. Άλλο είναι να έχεις ένα θέμα: " Αξίζουν τα ρέπλικα "? , και άλλο να έχεις ένα θέμα: " PO 42mm " που το ρολόι να είναι ρέπλικα! Και το χειρότερο?? Να σου λέει ο άλλος ότι είναι γνήσιο, ενώ είναι ρέπλικα!

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Μάρτιος 03, 2012, 06:32:57 μμ »
Επίσης:

1ον: Το ρολόι ήταν όντως ρέπλικα. Το ξεψαχνίσαμε με τον Θοδωρή ( Koubi ) χθές. Πέρασε το μάτι laser απο πάνω και φάνηκαν όλα.

και 2ον: Παίρνεις ποτέ στα σοβαρά έναν άνθρωπο που στο θέμα: " Αξίζουν τα ρέπλικα τα λεφτά τους ή όχι? ", γράφει: Είδα τον μπατζανάκη του ξαδέρφου μου, με high end replica PO ολόιδιο με το γνήσιο και τελικά διαπίστωσα ότι παίζει να αξίζει το ρέπλικα ενώ 4 μέρες πριν έλεγε: " Τα ρέπλικα είναι απατεωνία, έχω καεί απο ρέπλικα?? "! Μόνο απ'αυτή τη μικρή λεπτομέρεια να το εξετάσεις το όλο θέμα, αμέσως διαπιστώνεις το τί συμβαίνει. Το θέμα νομίζω υπάρχει ακόμα.

Αποσυνδεδεμένος pontioz1

• Tourbillion
  • Πισγιουνίκ.
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Μάρτιος 03, 2012, 06:47:57 μμ »
και 2ον: Παίρνεις ποτέ στα σοβαρά έναν άνθρωπο που στο θέμα: " Αξίζουν τα ρέπλικα τα λεφτά τους ή όχι? ", γράφει: Είδα τον μπατζανάκη του ξαδέρφου μου, με high end replica PO ολόιδιο με το γνήσιο και τελικά διαπίστωσα ότι παίζει να αξίζει το ρέπλικα ενώ 4 μέρες πριν έλεγε: " Τα ρέπλικα είναι απατεωνία, έχω καεί απο ρέπλικα?? "! Μόνο απ'αυτή τη μικρή λεπτομέρεια να το εξετάσεις το όλο θέμα, αμέσως διαπιστώνεις το τί συμβαίνει. Το θέμα νομίζω υπάρχει ακόμα.

Τότε γιατί δεν απάντησες ανάλογα αμέσως μόλις πόσταρε το ρολόι;

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Μάρτιος 03, 2012, 07:04:38 μμ »
Τότε γιατί δεν απάντησες ανάλογα αμέσως μόλις πόσταρε το ρολόι;

Αν εννοείς στο θέμα: " PO 42 mm " φίλε Γιωρίκα, δε το πρόσεξα καν. Τα παιδιά χθες μου το είπαν και μπήκα απ'το κινητό και το είδα. Και επίσης, ποιός ο λόγος ν'ασχοληθώ? Του επιπέδου μου είναι? Άσε που αν πόσταρα, θα το τραβούσα πολύ ( το'χω αυτό ) και θα το έτρωγα εγώ μετά το banάρισμα. :P

Υ.Γ Ας κάνει ότι θέλει. Το θέμα είναι να μη κοροϊδεύει ο ένας τον άλλον. Εκεί φορτώνω!
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 03, 2012, 07:09:45 μμ από K_O_S_T_A_S »

Αποσυνδεδεμένος pontioz1

• Tourbillion
  • Πισγιουνίκ.
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Μάρτιος 03, 2012, 07:10:53 μμ »
Κώστα, τουλάχιστον θα μιλούσες! Θα εξηγούσες! Θα νευρίαζες; Θα θύμωνες; Σε κάθε περίπτωση θα συζητούσες! Και άσε αυτόν που έχει τη δυνατότητα, να αποφασίσει εάν θα πρέπει να αποκλειστείς! Σε κάθε περίπτωση αυτός που θα σε αποκλείσει θα πράπει να σου το εξηγησει! Και σαφέστατα θα πρέπει να εξηγήσει το λόγο του κλειδώματος!