0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
.............. για να σε ταΐζουν "κουτόχορτο" μάλιστα είναι ενδιαφέρον άποψη και αυτή δε λέω!
Το ότι σου δίνει ένα ρολόι με ποιότητα κατασκευής και υλικών από άλλο πλανήτη δε μετράει; μετράει για σένα το ότι επενδύει για να σε ταΐζουν "κουτόχορτο" μάλιστα είναι ενδιαφέρον άποψη και αυτή δε λέω! Χαχαχαχαχα δε το πάω προσωπικά Άγγελε απλά το έγραψα έτσι για να επισημάνω ότι σε μια εταιρία που μας αρέσει ( και βάζω και μένα μέσα ) τις τα επιτρέπουμε όλα και σε μία άλλη που την έχουμε στο μυαλό μας μικρή όχι! Αν θα έπαιρνα ποτέ GS θα ήταν όταν θα έχω μεγαλώσει και θα φοράω ένα ρολόι dress με αλιγατορα λουρί και το καθημερινό μου ντύσιμο θα είναι παντελόνι με πουκάμισο όπως ο παππούς μου αν και εκείνος είχε ένα κουρδιστό Sent from my Huawei P8 using Tapatalk
ποιο κουτόχορτο ρε μάστορα, εδώ έχει βγάλει η ρόλεξ τεχνολογική κορφή που πάει στα 3.900 μέτρα φθηνότερα από τα παραπάνω κι εσύ ακόμα εκεί...στο κουτόχορτο !!!! ......από εδώ και στο εξής, όμως θα πρέπει να αναρωτηθείς μήπως το κουτόχορτο το ταΐζει η Grand Seiko....
Ποιος είπε ότι δεν επιτρέπεται σε μια εταιρεία να βγάλει ότι θέλει και να κοστολογησει όπως θέλει;Αν τώρα εσύ είχες 12χιλ και έπαιρνες αυτό το ρολόι το οποίο btw είναι και άσχημο για μένα, τότε ρισπεκτ. Αλλά δεν θα έπαιρνες
Κουτόχορτο εννοούσα γενικά την διαφήμιση το μάρκετινγκ κτλ δε συγκρινα τις εταιρίες!Εννοείτε ότι δε θα το έπαιρνα Sent from my Huawei P8 using Tapatalk
Γουστάρω που προσπαθείτε να κάνετε κοστολόγηση αν το δράπανο Μπλακεντέκερ αξίζει τα λεφτά του σε σχέση με το Μπράουν. Το Seadweller και το DeepSea δε διαφέρουν σε φινίρισμα απ' το Submariner. To GS έχει σαφώς ανώτερο φινίρισμα. Και με το να έχει τιμή ανώτερη δηλώνει ξεκάθαρα πως δεν είναι αντίγραφο, αλλά ανήκει στη hi-end κατηγορία. Το λουρί είναι το ρολόι.
Γουστάρω που προσπαθείτε να κάνετε κοστολόγηση αν το δράπανο Μπλακεντέκερ αξίζει τα λεφτά του σε σχέση με το Μπράουν. Το λουρί είναι το ρολόι.
Σα να ´χει παρανεβει η Seiko σε τιμες;
12.100 - 12.300€https://api.watchville.co/v2/posts/27519/click?wv_source=ios
Πάρτε 007 και 009 όσο υπάρχουν ακόμη και παίζουν στο 150άρι και αφήστε τα ακριβότερα για τους seikoholic.....
+1 ( και 173)