Αποστολέας Θέμα: Εξαιρετικη δουλεια Tag Heuer Monaco.  (Αναγνώστηκε 10537 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dimtzi

• 42mm case
    • Προφίλ
Εξαιρετικη δουλεια Tag Heuer Monaco.
« στις: Απρίλιος 18, 2011, 09:25:23 μμ »
Καλησπερα σε ολους,

Ηθελα να μοιραστω μαζι σας ενα λαμπρο παραδειγμα καλου επαγγελματια με μερακι για την δουλεια του. Ο λογος για τον Κο ..... στον οποιο μετα απο σχολια του forum αποφασισα να του εμπιστευτω το ρολοι μου για γυαλισμα, καθολου ευκολη δουλεια διοτι το ρολοι ειχε ξαναγυαλιστει (σε ποιον με p.m) κανοντας το ολο ματ απο ματ και γυαλιστερο που ηταν και δευτερον απο κακομεταχειριση.

Για να μην παρεξηγηθω με τον Κο .... δεν εχω καμια σχεση εκτος της προσφατης πελατειακης αλλα μετα την δουλεια που εκανε στο ρολοι μου πραγματικα αξιζει να τον διαφημησω οχι μονο σαν τεχνητη αλλα και σαν ανθρωπο για την αψογη εξυπηρετηση και την ευγενεια του και ολα αυτα σε απιστευα λογικες τιμες. Μπραβο του!!!

Λοιπον δειτε παρακατω φωτογραφιες απο το ρολοι πριν και μετα και θα καταλαβεται τι εννοω με τα προαναφερθεντα.

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

Τα συμπερασματα δικα σας παντως μονο το μπρασελε να γυαλισεις φτανει!!!

..... και παλι συγχαρητηρια.

« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 19, 2011, 09:01:16 πμ από Nanagno »
Rolex SD, Rolex Explorer II, Panerai 112,GP Sea Hawk, IWC pilot chrono LPP, Omega PO 45.5, Omega Moonwatch, TudorBB chrono, Tudor Pelagos, Tag Heuer Monaco, Tag Heuer Aquagraph, Breitling Navitimer World, Breitling Skyracer, Oris TT1 divers chrono, Glycine Airman SST12, Longines LLD, Fortis UTC

Αποσυνδεδεμένος Nick78

• 46mm case
    • Προφίλ
Απ: Εξαιρετικη δουλεια Tag Heuer Monaco.
« Απάντηση #1 στις: Απρίλιος 19, 2011, 06:46:05 πμ »
Πραγματικά πολύ καλό το αποτέλεσμα όπως φαίνεται στις φωτογραφίες!
Και το ρολόι εκπληκτικό!
We are never gonna survive...unless we get a little crazy!

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Απρίλιος 19, 2011, 08:40:25 πμ »
Παρακαλώ να αποσυρθεί το θέμα από τους Mod. Το Mywatch είχε αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα στο παρελθόν με άμεση ή έμμεση προβολή επαγγελματιών του χώρου. Πρώτον γιατί απαγορεύεται ρητά από τον κανονισμό, και δεύτερον γιατί αν έχει το δικαίωμα να προβάλλεται η δουλειά -όσο και καλή και άγια να είναι- ενός ανθρώπου, τότε έχουν το δικαίωμα ΑΠΑΝΤΕΣ να μπαίνουν και να προβάλλουν τα προιόντα και τις υπηρεσίες τους, οπότε παύει να υφίσταται ως φόρουμ και μετατρέπεται σε χώρο αγοράς και διαφημίσεων που λειτουργεί είτε άμεσα είτε εμμέσως πλην σαφώς! Όθεν παρακαλώ για την σχετική κατανόηση και συμμόρφωση των μετεχόντων.
Θάνος - Ευχαριστώ
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!

Αποσυνδεδεμένος DimGR

• 38mm case
    • Προφίλ
    • The Relumer
« Απάντηση #3 στις: Απρίλιος 19, 2011, 08:43:43 πμ »
εσενα τωρα τι μυγα σε τσιμπισε? τσε τσε?

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Απρίλιος 19, 2011, 08:50:02 πμ »
εσενα τωρα τι μυγα σε τσιμπισε? τσε τσε?

Δεν με τσίμπησε τίποτα φίλε DimGR. Απλά, αν έβλεπες στο προηγούμενο τετράμηνο τι είχε συμβεί στο φόρουμ, και έριχνες μια προσεκτική ματιά στον κανονισμό και στις συστάσεις/ενέργειες των Moderators αφενός, θυμόσουν δε ότι όλοι μας έχουμε την υποχρέωση να συνεισφέρουμε στο δύσκολο έργο τους με παρουσία σχεδόν 4.000 μελών και επισκεψιμότητα άνω των 40.000 ατόμων μηνιαία, θα καταλάβαινες, είμαι βέβαιος...

Φιλικά, Θάνος

Αποσυνδεδεμένος Nanagno

• Owner/Co-Founder
  • Administrator
  • 50mm case
  • Time Will Only Tell...
    • Προφίλ
    • http://www.mywatch.gr
« Απάντηση #5 στις: Απρίλιος 19, 2011, 09:00:24 πμ »
Νομίζω ότι το θέμα μπορούμε να το αφήσουμε...είναι αν μη τι άλλο η εμπειρία κάποιου συμφορουμίστα μας.

Καλό θα ήταν να σβηστούν τα ονόματα στο αρχικό ποστ, και όποιος θέλει μπορεί να στείλει ΠΜ για περισσότερες πληροφορίες.
Ludwig van Beethoven said that a great poem is more difficult to set to music than a merely good one, because the composer must improve upon the poem T I M E S.

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Απρίλιος 19, 2011, 09:04:43 πμ »
Αυτό ακριβώς εννοούσα, και συγγνώμη αν παρεξηγήθηκα. Η ιστορία ενός ρολογιού που ξανάνιωσε μας ενδιαφέρει όλους και είναι μια χαρά θέμα στο φόρουμ. Αλλά χωρίς ονόματα επαγγελματιών ή καταστημάτων -που θα είναι φυσικά διαθέσιμα με π.μ. αν ζητηθούν- για ευνόητους λόγους...
Και πάλι ευχαριστώ,
Θάνος

Αποσυνδεδεμένος tzistsam

• 40mm case
  • Ακόμα? Νυχτώσαμε... Ημαρτον
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Απρίλιος 19, 2011, 11:43:38 πμ »
Ανευ παρεξήγησις αλλά δεν είναι πρώτη φορά, που παρουσιάζεται τέτοιο νήμα από συμφομουρίτη. Μην τρελαθούμε κιόλας. Εδω μέλος ποστάριζε αβέρτα την δουλειά του και εμείς του δίναμε συγχαρητήρια. Μέχρι που έγινε η παρεξήγηση και έπεσε δρεπάνι...... Ημαρτον.
Τελειώσαμε και μείναμε μονάχοι.

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Απρίλιος 19, 2011, 12:48:53 μμ »
Ανευ παρεξήγησις αλλά δεν είναι πρώτη φορά, που παρουσιάζεται τέτοιο νήμα από συμφομουρίτη. Μην τρελαθούμε κιόλας. Εδω μέλος ποστάριζε αβέρτα την δουλειά του και εμείς του δίναμε συγχαρητήρια. Μέχρι που έγινε η παρεξήγηση και έπεσε δρεπάνι...... Ημαρτον.

Να εξηγηθούμε μιά και καλή κύριοι: Κάποτε πέσανε παρεξηγήσεις, μέχρι και βρισιές λόγω άγριων διαφωνιών ανάμεσα σε μέλη και τεχνίτες, καθώς δεν έχουμε πάντα ευτυχείς καταλήξεις και επιτυχημένες επεμβάσεις. Απεβλήθησαν λοιπόν άτομα και έγιναν αυστηρές συστάσεις από τους διαχειριστές για τους λόγους αυτούς. Ταυτόχρονα επικοινώνησαν με τους Mod 2-3 επαγγελματίες του φόρουμ και ζήτησαν -και με το δίκιο τους- εξηγήσεις γιατί να δείχνουμε σε δημόσιο ερασιτεχνικό φόρουμ δουλειές κάποιων επαγγελματιών ή ερασιτεχνών ωρολογοποιών και να μην δείχνουμε και τις δικές τους = αθέμιτος έμμεσος εμπορικός ανταγωνισμός... Και να χάσουμε έτσι την μπάλλα...
Το να τηρείται λοιπόν δημοκρατικά ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑ, όσον αυτό είναι ανθρωπίνως δυνατόν, ο κανονισμός και η ανωνυμία είναι θέμα και σοβαρό και ουσιαστικότατο.
Συνεπώς δεν υπάρχει "ήμαρτον" αλλά απλή συνέπεια σε αυτά που αποφασίστηκαν να εφαρμόζονται εφεξής, και αυτό το τελευταίο που γράφω έχει διατυπωθεί καθαρά και ξάστερα από τους moderators. Και απλά το υπενθυμίζω...

Φιλικά,
Θάνος

Αποσυνδεδεμένος tzistsam

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Απρίλιος 19, 2011, 02:33:08 μμ »
Υes sir. Γκουντπ (η προσοχή ήταν αυτή). Μεταβολή και μαρς.

Αγιες μέρες είναι μην σταυρωθεί και άλλος.....

Φιλικά,
Ηλίας

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Απρίλιος 19, 2011, 03:23:12 μμ »
ναι, ειναι λαθος να βαζουμε ονοματα ανθρωπων που κανουν δουλειες ωραιες προς ενημερωση αλλων, εστω και σε ενα διαφορετικο κομματι/section του φορουμ ΑΛΛΑ ειναι καλο οταν καποιος ρωταει που θα βρω αυτο η΄το αλλο να λεμε 'εχεις PM'.

οooook.

υγ. σ'αυτο το σφαλμα εχω υποπεσει κι εγω αναγκαστικα. αλλα να ξερουμε και τι λεμε.
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Απρίλιος 19, 2011, 03:54:29 μμ »
Υes sir. Γκουντπ (η προσοχή ήταν αυτή). Μεταβολή και μαρς.

Αγιες μέρες είναι μην σταυρωθεί και άλλος.....

Φιλικά,
Ηλίας

Δεν κατάλαβα το σχόλιο και το ύφος Ηλία... Είναι δηλαδή ειρωνικό απέναντι σε μιά κόσμια και δημοκρατικά διατυπωμένη άποψη που συμβαίνει να συνάδει με την γραμμή αυτού του ιστοχώρου;
Εσένα δεν σου σχολίασα τον τρόπο, αλλά το περιεχόμενο του post σου, όχι με το πως το θέλω εγώ το πράγμα, αλλά με το πως πρέπει να λειτουργεί αυτός εδώ ο χώρος σε σχέση με τους κανόνες του... Επομένως καλό θα ήταν να υπάρχει αμοιβαίος τρόπος, τοποθέτηση και ύφος... Δεν συμφωνείς, μιάς και δεν με γνωρίζεις προσωπικά, όπως κι εγώ εσένα; Θά ήθελα και άλλονών γνώμες, μήπως και έχω άδικο, γιατί δεν έχω ούτε δώσει ούτε το παραμικρό δικαίωμα εδώ μέσα, και ειδικά σε άτομα που δεν νταλαβερίζομαι προσωπικά. Άρα, για να το κλείσουμε με χαμηλούς και κόσμιους τόνους, να υποθέσω ότι ξεχάστηκες και έγραφες για κάτι άλλο;;;
Αν δεν συμφωνείς και θεωρείς ότι ο παραπάνω σου τρόπος είναι ευγενικός, ας αναλάβει να σου απαντήσει κάποιος mod, εγώ δεν θα ήθελα να σου απαντήσω ομοίως, οπότε Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σες σένα και στην οικογένειά σου!

Φιλικά,
Θάνος

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Απρίλιος 19, 2011, 04:31:40 μμ »
   Υπάρχει ένα δίλημα εδώ. Η θετική εμπειρία ενός μέλους από καποιον τεχνίτη είναι σίγουρα κάτι που αφορά όλους μας. Αυτό είναι το ένα σκέλος, το άλλο είναι η παγίδα της διαφήμισης ή και της αυτοδιαφήμισης. Η καλή πρόθεση του dimtzi είναι αδιαμφισβήτητη και τον ευχαριστούμε για το θέμα που άνοιξε και τις αναλυτικές φωτογραφίες. Ποιός όμως μας εξασφαλίζει ότι αύριο ένα άλλο μέλος δεν θα διαφημίσει επί σκοπώ τον εαυτό του ή κάποιον "δικό του" τεχνίτη; Το βιώσαμε αυτό στο φόρουμ, μέχρι που φτάσαμε στο σημείο να απομακρυνθεί μέλος που το είχε πιά παρακάνει και με την αυτοπροβολή αλλά και με προβληματικές εργασίες. Χρειάζεται λεπτός χειρισμός λοιπόν, οπότε καλύτερα να γίνεται η παρουσίαση του θέματος χωρίς ονόματα και όποιος φίλος ενδιαφέρεται ας επικοινωνεί με πμ.

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος tzistsam

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Απρίλιος 19, 2011, 04:36:05 μμ »
Οχι φίλτατε Θάνο δεν ξεχάστηκα και έγραφα άλλο. Ετσι θέλησα να απαντήσω και έτσι απάντησα. Δεν λέω άλλα και άλλα γράφω. Το ΚΑΘΕΤΑ δεν συνάδει με τον όρο δημοκρατικά που αναφέρεις πιο πρίν. Στην δημοκρατία μπορεί να εκφέρει γνώμη και άποψη ο καθένας. Ποστάρισα στο εν λόγω νήμα, διότι δεν μπορεί για σχεδόν 1 χρόνο (όσο είμαι μέλλος αυτού του φόρουμ) να υπήρχε μέλος - τεχνίτης, ο οποίος πέρα από τις γνώσεις του, πρόβαλε και την δουλειά του και όλοι ποιούσαν την νήσσαν και χα χα χα και τι καλός που είσαι (εκτός από ελαχίστων εξαιρέσεων, που τον έκραξαν) και να έρχεσαι ΕΣΥ (ως τι δεν γνωρίζω, νομίζω ότι είναι δουλειά των mod ή του admin, ο οποίος τοποθετήθηκε άμεσα) και να απαιτείς την διαγραφή και απόσυρση του πόστ, λες και δεν ξέρω και εγώ τι έγινε. Θα μαζευτούν οι επαγγελματίες του χώρου και θα αρχίσουν τα παράπονα. Ξανά ήμαρτον. Μάλλον δεν είμαι ευγενικός και τόσο για τα γούστα σου, αλλά έτσι είναι η ζωή. Δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Εγω με το εν λόγω ζήτημα τελειώνω. Καλό πάσχα και Καλή Ανάσταση και σε σένα. Οσο αν πρέπει να επιληφθεί του ζητήματος κάποιος mod είμαι στην διάθεση τους.

Αποσυνδεδεμένος lambros

• 46mm case
  • Chronometrophilia
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Απρίλιος 19, 2011, 09:13:38 μμ »
Dimtzi σου άλλαξε και ζελατινα;

Το εξωτερικο αποτέλεσμα (ειδικά στο μπρασελέ) φαίνεται πολυ ωραίο.

Σέρβις δεν του έκανες;

Ρίξε μου ένα πμ σε παρακαλώ!

Είδε κανείς την αγελάδα του blackbird?

Αποσυνδεδεμένος spentgr

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Απρίλιος 19, 2011, 09:43:47 μμ »
Οχι φίλτατε Θάνο δεν ξεχάστηκα και έγραφα άλλο. Ετσι θέλησα να απαντήσω και έτσι απάντησα. Δεν λέω άλλα και άλλα γράφω. Το ΚΑΘΕΤΑ δεν συνάδει με τον όρο δημοκρατικά που αναφέρεις πιο πρίν. Στην δημοκρατία μπορεί να εκφέρει γνώμη και άποψη ο καθένας. Ποστάρισα στο εν λόγω νήμα, διότι δεν μπορεί για σχεδόν 1 χρόνο (όσο είμαι μέλλος αυτού του φόρουμ) να υπήρχε μέλος - τεχνίτης, ο οποίος πέρα από τις γνώσεις του, πρόβαλε και την δουλειά του και όλοι ποιούσαν την νήσσαν και χα χα χα και τι καλός που είσαι (εκτός από ελαχίστων εξαιρέσεων, που τον έκραξαν) και να έρχεσαι ΕΣΥ (ως τι δεν γνωρίζω, νομίζω ότι είναι δουλειά των mod ή του admin, ο οποίος τοποθετήθηκε άμεσα) και να απαιτείς την διαγραφή και απόσυρση του πόστ, λες και δεν ξέρω και εγώ τι έγινε. Θα μαζευτούν οι επαγγελματίες του χώρου και θα αρχίσουν τα παράπονα. Ξανά ήμαρτον. Μάλλον δεν είμαι ευγενικός και τόσο για τα γούστα σου, αλλά έτσι είναι η ζωή. Δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Εγω με το εν λόγω ζήτημα τελειώνω. Καλό πάσχα και Καλή Ανάσταση και σε σένα. Οσο αν πρέπει να επιληφθεί του ζητήματος κάποιος mod είμαι στην διάθεση τους.
Ανεξαρτήτου ύφους και γραφής δηλαδή μην παρεξηγηθώ κι όλας, θα συμφωνήσω με THANO58.
Όλοι ήμασταν μάρτυρες του τι συνέβη πριν κανά τρίμηνο και δεν θα θέλαμε να επαναληφθεί.
Άλωστε ας ακολουθήσουμε τους κανόνες του forum kai nai oi mods ας κάνουν αυτό που πρέπει.
Δούλοι γάρ καί δεσπότης ούκ άν ποτε γένοιντο φίλοι - Πλάτων

Όποιος έχει ένα ρολόι, ξέρει τι ώρα είναι. Όποιος έχει δύο, δεν ξέρει - Sacha Guitry

Αποσυνδεδεμένος dimtzi

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Απρίλιος 19, 2011, 10:25:17 μμ »
Καλησπερα σε Ολους,

Θανο θα ελεγα η αρχικη σου αντιδραση ως προς την διαγραφη του θεματος ηταν ακρως υπερβολικη για την οποια βεβαια ζητησες συγνωμη και ειναι απολυτα σεβαστο.

Ζουμε σε μια χωρα που καταντησαμε ετσι διοτι κυκλοφορουν χιλιαδες λαμογια αισχροκερδοντας πανω στις πλατες μας κατι που με κανει και αηδιαζω διοτι ισως ειμαστε η μοναδικη χωρα στον κοσμο που τα λαμογια θεωρουνται μαγκες, μακαρι και να ηξεραν απο που προερχεται η λεξη και τι συμβολιζει.

Ως εκ τουτου αγανακτησμενος με ολα αυτα που συμβαινουν ειπα να πω δυο καλες κουβεντες για εναν ανθρωπο που μεσα σε αυτη την χαβουζα μου φανηκε πολυ τιμιος και σωστος επαγγελματιας. Και πως αλλιως να το κανω? Εχω μαθει στην ζωη μου οτι ολοι οι ανθρωποι ειναι επώνυμοι και ειναι δειγμα σεβασμου και παιδειας οταν συγχαιρεις καποιον δημοσια να αναφερεις το ονομα του, δεν ανεφερα ποτε το μαγαζι του, την επιχειρηση του και την ιστοσελιδα του στο διαδυκτιο.

Δεν καταλαβαινω προς τι τοση όχληση οταν σε αλλα θεματα αναφερονται επωνυμα το service της Omega, Rolex κτλ. Οταν εγω ο ιδιος λιγο καιρο πριν για το ιδιο ρολοι αναφερθηκα με καλα λογια για την εξυπηρετηση του Κου Βηχου και Κου Μακου(Επισημο service Tag Heuer).

Ολοι αυτοι παραπανω γιατι ειναι αξιοι αναφορας σε ενα foroum και ενας ανεξαρτητος τεχνιτης δεν ειναι?

Και αν θελετε εχω βαρεθει σε αυτη την χωρα το καλο να χαντακώνεται πισω απο τυπους και κανονες, πισω απο τους ιδιους τυπους και κανονες που λειτουργουν ως προσχημα και κανενα λαμογιο δεν εχει μπει φυλακη.

Επισης θεωρω αδικο που σβηστηκε το ονομα αυτου του ανθρωπου γιατι δεν ειναι η εταιρια του ειναι το ΟΝΟΜΑ του (τεραστια διαφορα για οσους καταλαβαινουν)

Και τελος ειμαι και θα ειμαι υπερ του να εγκωμιάζω καλους επαγγελματιες ανεξαρτητα απο τους κανονες ενος forum διοτι μονο ετσι προστατευεται η κοινωνια μας και ισως καποια στιγμη ελπιζω να βρει τον σωστο δρομο.

Πραγματικα παντως δεν ειχα την προθεση να χαλασω την ηρεμια του forum και σιγουρα σεβομαι τους κανονες του οι οποιοι μην ξεχνατε οτι μπορουν να εχουν πολλαπλές ερμηνειες οπως και οι νομοι που μας διεπουν.

Φιλικα Δημος.

Rolex SD, Rolex Explorer II, Panerai 112,GP Sea Hawk, IWC pilot chrono LPP, Omega PO 45.5, Omega Moonwatch, TudorBB chrono, Tudor Pelagos, Tag Heuer Monaco, Tag Heuer Aquagraph, Breitling Navitimer World, Breitling Skyracer, Oris TT1 divers chrono, Glycine Airman SST12, Longines LLD, Fortis UTC

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Απρίλιος 19, 2011, 11:46:36 μμ »
Kυριοι,

Οι θεσεις του Φορουμ ειναι πολλακις εκπεφρασμενες και πλεον ξεκαθαρο σε ολους μας οτι εφεξης θα τηρουνται πιστα για την ευρυθμη λειτουργια του.
Η ευθυνη γι' αυτην ειναι κοινη, δηλαδη ολων μας και αρρηκτα συνδεδεμενη με το σεβασμο του χωρου και των μελων του!
Ενος χωρου που μην ξεχναμε πως μας παρεχει φιλοξενια.
Ουδεις μας υποχρεουται να συμμετασχει σε κατι που δεν τον εκφραζει, εφοσον ομως επιθυμει να συνυπαρχει οφειλει να σεβεται και να τηρει τα αυτονοητα!
Η εριστικη διαθεση, το ''πνευμα'' και οι ειρωνιες δεν αρμοζουν σε κανεναν, ουτε και εχουν θεση σε αυτον το χωρο.

Υγεια και καλο Πασχα σε ολους!...

Φιλικα,
Watch-Collector
(Eκ μερους του 'ΜyWatch.gr')

Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Απρίλιος 20, 2011, 05:48:47 πμ »
Να Ευχαριστήσω τον Δήμο για την πολιτισμένη, άριστα διατυπωμένη και σεβαστή του τοποθέτηση. Θα ήθελα εδώ να συμπληρώσω μίαν απάντηση για την επισήμανση που κάνει:

Αγαπητέ Δήμο, η ίδια η Πολιτεία κατέδειξε τους φοροφυγάδες και τους παιδόφιλους πριν από καιρό, χωρίς ωστόσο να καταδείξει και τους έντιμους ανθρώπους (που σπανίζουν). Η επιβράβευση λοιπόν είναι έτι πολυτιμότερη της κατακραυγής, γιατί εφιστά παράδειγμα. Και είναι ορθό να γίνεται και δημόσια. Άρα συμφωνώ και επαυξάνω στα όσα γράφεις.
Όμως, είναι εξίσου αδύνατο μια κοινότητα χιλιάδων αναγνωστών/χρηστών να ερμηνεύσει και τις προθέσεις ενός εκάστου... Επιβράβευση; Αυτοπροβολή; Under cover Διαφήμιση; Αγαθή προαίρεση; 'Σπρώξιμο" κάποιου συνεργάτη με σκοπό το κέρδος; Έτσι λοιπόν, ένεκα κάποιων κρυφά δολίων και κουτοπόνηρων προθέσεων στο παρελθόν βιώσαμε απαράδεκτες καταστάσεις με "αιματηρές" καταλήξεις. Οπωσδήποτε η αρχική μου αντίδραση έγινε εν θερμώ και υπό την επήρρεια των προαναφερομένων, ήταν δε υπερβολικά αυστηρή νομίζω, το "άκρως υπερβολική" το βρίσκω κάπως ακραίο. Ήταν όμως κόσμια, δεν έθιγε κανέναν προσωπικά, και δεν υποκαθιστούσε τους mod ή τον admin, απλά πήγε να συνδράμει, όπως έχει την ηθική υποχρέωση να κάνει κάθε μέλος, μηδενός προεξέχοντος ή υπολειπομένου.
Γι αυτό και αποφασίστηκε η Σολομώντεια λύση: Να μην θάβουμε τους καλούς επαγγελματίες, τουναντίον να τους επιβραβεύουμε, αλλά χωρίς την δημόσια ανάρτηση ονομάτων και στοιχείων τους, καθώς δεν γίνεται να ξέρουμε τι κρύβεται ή όχι πίσω από κάθε τέτοια αναφορά,  αφού σημειώθηκαν "καπηλείες" στο παρελθόν.
Τα υπόλοιπα, δηλαδή η πολιτική απέναντι σε τιμές και επίσημους αντιπροσώπους, είναι ρητά διατυπωμένα στον κανονισμό. Δεν είναι όμως της παρούσης και του νήματος ο επαναπροσδιορισμός τους. Τον κανονισμό τον δέχεσαι με την εγγραφή σου στο φόρουμ.
Το πως πρέπει να συμπεριφέρεται δε κάποιος είναι αυτονόητο, και διατυπώνεται περιεκτικά και άρτια από τον mod Watch Collector λίγο πιο πριν.
Ελπίζω -κατά την κρίση σου- να απάντησα σε ικανοποιητικό βαθμό στις ενστάσεις και προβληματισμούς σου, από την πλευρά του συμφορουμίτη βεβαίως και μόνον.
Φιλικά,
Θάνος

Αποσυνδεδεμένος dimtzi

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Απρίλιος 20, 2011, 06:53:39 πμ »
Κύριοι θα ήθελα να ευχηθώ σε Ολους σας καλές γιορτές με Υγεία.

Ελπίζω κάποια στιγμη να βρω χρόνο και να έρθω στην Αίγλη να σας γνωρίσω απο κοντα και να συζητήσουμε πιο ανοιχτά κάποια θέματα διότι πάντα ο γραπτώς λόγος ειναι παρεξηγησιμος.

Θάνο πραγματικά δεν είχα σκοπό κανένα έμμεσο ή άμεσο κέρδος και όταν με γνωρίσεις θα καταλάβεις, το μόνο που ήθελα ήταν να κερδίσουν κάτι απο την εμπειρία μου τα 4000 χιλιάδες μέλη του Forum όπως έχω κερδίσει κι εγω κατα καιρούς απο αλλα μέλη.

Φιλικά

Δήμος