Αποστολέας Θέμα: Εξαιρετικη δουλεια Tag Heuer Monaco.  (Αναγνώστηκε 10535 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gsb

• 48mm case
  • ..θελω να μαθω!!
    • Προφίλ
Απ: Εξαιρετικη δουλεια Tag Heuer Monaco.
« Απάντηση #20 στις: Απρίλιος 20, 2011, 08:18:11 πμ »
φιλε δημο καλη ανασταση κι απο μενα!!  :)

εμενα το ποστ σου μου αρεσε κ μου προσθεσε ενα ονομα
στο αρχειο μου, που μπορει να μου φανει χρησιμο καποια στιγμη..

σε ευχαριστω πολυ!!
το 'πε και το 'κανε!!

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Απρίλιος 20, 2011, 08:26:32 πμ »
Κύριοι θα ήθελα να ευχηθώ σε Ολους σας καλές γιορτές με Υγεία.

Ελπίζω κάποια στιγμη να βρω χρόνο και να έρθω στην Αίγλη να σας γνωρίσω απο κοντα και να συζητήσουμε πιο ανοιχτά κάποια θέματα διότι πάντα ο γραπτώς λόγος ειναι παρεξηγησιμος.

Θάνο πραγματικά δεν είχα σκοπό κανένα έμμεσο ή άμεσο κέρδος και όταν με γνωρίσεις θα καταλάβεις, το μόνο που ήθελα ήταν να κερδίσουν κάτι απο την εμπειρία μου τα 4000 χιλιάδες μέλη του Forum όπως έχω κερδίσει κι εγω κατα καιρούς απο αλλα μέλη.

Φιλικά

Δήμος

Μετά μεγάλης χαράς κερνάμε καφεδάκι και γλυκάκι στην Αίγλη (πάγιο έθιμο για πρώτη επίσκεψη συμφορουμίτη)! Είναι αναγκαία, γόνιμη και ευεργετική η φυσική μας παρέα. Δεν αμφιβάλλω, κανείς νομίζω, για την καλοπροαίρετη και θετική σου συμμετοχή, είναι πασιφανές στον τρόπο και την γραφή σου!
Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση και σε σένα και την οικογένειά σου!

Φιλικά,
Θάνος
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Απρίλιος 20, 2011, 12:24:37 μμ »
Ρε παιδιά, μήπως από το άγχος μας να είμαστε politically correct πάμε στο άλλο άκρο;

Συμφωνώ με όλα όσα έχουν ειπωθεί στο θέμα απο Θάνο και Άρη και το έχω ξαναπεί, αλλά μετά από αυτό, γράφτηκαν 3 posts καθαρά χιουμοριστικού χαρακτήρα από τον BB, τον Πόντιο και εμένα και σβήστηκαν μέσα σε μια ώρα. Και στο κάτω κάτω, λίγη καλοπροαίρετη πλάκα θα βοηθούσε και στην αποσυμφόρηση ενός thread που ήταν λίγο βαρύ.

Αλλιώς τι νόημα έχει το φόρουμ ρε παιδιά; Να μπαίνουμε μόνο όταν θέλουμε να αγοράσουμε καινούργιο ρολόι για να μας προτείνουν τα μέλη κάνα μαγαζί για να πάρουμε 30% έκπτωση και αυτό είναι όλο;

Χωρις διάθεση αντιπαράθεσης, αλλά πραγματικά προβληματισμένος,

Θοδωρής.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος pontioz1

• Tourbillion
  • Πισγιουνίκ.
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Απρίλιος 20, 2011, 12:39:03 μμ »
Ελπίζω να προλάβεις να το διαβάσεις το μήνυμά μου Κουμπιλάη, αλλά... σσσσσσσσσσσς.

ΥΓ. μετράνε και τα διαγραμμένα στο συνολικό αριθμό σημοσιεύσεων;
ΥΓ2. Πλάκα κάνω έτσι;

Ρε σεις το πρόβλημα είναι καθαρά σεξουαλικό!

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Tourbillion
  • Θέλω Audemars Piguet αλλά... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Απρίλιος 20, 2011, 01:42:43 μμ »
Θοδωρή δίκιο έχεις σ'αυτό που λές και συμφωνώ μαζί σου, αλλα μερικές φορές πρέπει να είμαστε politically correct για να υπάρχει μια ισορροπία στη λειτουργία του φόρουμ. Θυμάσαι τί είχε γίνει πριν κάτι μήνες που ο καθένας έγραφε το μακρύ του και το κοντό του, χωρίς να υπολογίζει ΚΑΝ τους κανόνες που θεσπίζει το φόρουμ. Όλοι είμαστε υπεύθυνοι για την εύρυθμη λειτουργία του mywatch, απο τον moderator έως και το απλό μέλος.

Φιλικά,
Κων/νος

Αποσυνδεδεμένος nicolasg

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Απρίλιος 20, 2011, 01:54:07 μμ »
Παρατηρώντας την κουβέντα ,η αίσθηση που μου δίνεται είναι ότι ενώ όλοι έχουν καλή πρόθεση,πάει να διογκωθεί ένα θέμα και να αφήσει το στίγμα της παρεξήγησης. Τα posts που σβύστηκαν δεν τα πρόλαβα,διαβάζοντας όμως και μόνο ότι κάποια posts σβύστηκαν,μου δημιουργείται η αίσθηση ότι βαραίνει το κλίμα και αντί να αποφορτιστεί η όλη κατάσταση, τείνει να  γεννήσει εντυπώσεις.
Επ'ευκαιρείας των ημερών ας είμαστε όλοι πιο συγκαταβατικοί και διαλλακτικοί.
Σε καμία περίπτωση δεν κάνω κριτική σε κανέναν,η αδυναμία του γραπτού λόγου να αποσαφηνίσει καταστάσεις και να εκφράσει σκέψεις,πρέπει να βρίσκεται στο μυαλό όλων μας.
Ένα θέμα που αν το συζήταγαν όλοι όντες φυσικά παρών θα είχε λυθεί πριν δημιουργηθεί,ας μην το αφήνουμε να τροφοδοτεί δυσαρέσκεια σε κανέναν.

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Απρίλιος 20, 2011, 02:18:58 μμ »
Θεματα σοβαρα και ευαισθητα, οπως αυτα που αφορουν στην εφαρμογη και την τηρηση των αρχων και κανονων λειτουργιας ενος φορουμ, τα οποια επισημαινονται απο εναν συντονιστη με σκοπο την προστασια και την ευρυθμη λειτουργια του, δεν αντιμετωπιζονται με διαθεση ιλαροτητας, ουτε δικαιολογουν προθεση πλακας!
Και εαν δεν ενεχουν εστω χλευαστικο χαρακτηρα, αν μη τι αλλο κρινονται επιεικως μη σοβαρα, ατυχη και αστοχα, παραδειγματιζουν λαθος και ελλοχευουν κινδυνους, δημιουργωντας κακο προηγουμενο!...

Φιλικα,
Watch-Collector
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Tourbillion
  • Θέλω Audemars Piguet αλλά... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Απρίλιος 20, 2011, 02:45:45 μμ »
Θα συμφωνήσω με τον Watch-Collector. Αν δεν γίνουν οι ανάλογες συστάσεις περι τήρησης των κανόνων, το αποτέλεσμα θα είναι να επικρατεί αναρχία. Τέτοια θέματα δεν σηκώνουν ούτε χιουμοριστικό, ούτε εριστικό, ούτε ειρωνικό πνεύμα και ύφος.

Φιλικά,
Κων/νος

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Απρίλιος 20, 2011, 04:31:29 μμ »
Θα συμφωνήσω με τον Watch-Collector. Αν δεν γίνουν οι ανάλογες συστάσεις περι τήρησης των κανόνων, το αποτέλεσμα θα είναι να επικρατεί αναρχία. Τέτοια θέματα δεν σηκώνουν ούτε χιουμοριστικό, ούτε εριστικό, ούτε ειρωνικό πνεύμα και ύφος.

Φιλικά,
Κων/νος

Συμφωνώ με τον Κωνσταντίνο 100%, επίσης στηρίζω την θέση του Moderator εξίσου. Και, με το συμπάθειο, αυτά τα θεωρώ αδιαπραγμάτευτα.

Θάνος
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!

Αποσυνδεδεμένος sunsea

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Απρίλιος 20, 2011, 08:54:22 μμ »
Θεματα σοβαρα και ευαισθητα, οπως αυτα που αφορουν στην εφαρμογη και την τηρηση των αρχων και κανονων λειτουργιας ενος φορουμ, τα οποια επισημαινονται απο εναν συντονιστη με σκοπο την προστασια και την ευρυθμη λειτουργια του, δεν αντιμετωπιζονται με διαθεση ιλαροτητας, ουτε δικαιολογουν προθεση πλακας!
Και εαν δεν ενεχουν εστω χλευαστικο χαρακτηρα, αν μη τι αλλο κρινονται επιεικως μη σοβαρα, ατυχη και αστοχα, παραδειγματιζουν λαθος και ελλοχευουν κινδυνους, δημιουργωντας κακο προηγουμενο!...

Φιλικα,
Watch-Collector

:yes:
"Ho attraversato oceani,eplorato i continenti e conquistato le
 altitudini...
 alla ricerca del mio "Tempo"  ''Διεσχισα τους ωκεανους,εξερευνησα τις ηπειρους και κατεκτησα   τα υψη...  προς αναζητηση του ''Χρονου" μου       Vivere veramente,non puramente trascorrere i giorni.