0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Που ειναι η φατσουλα με τον εμετο ρε παιδια;
Ρε Ελληναρες απο ποτε το ξεβρακωτο ονομαζεται minimal;
Για τον Βίκτωρα
Εμενα μ αρεσει η 1η,αυτη με το μανταλακι
Uploaded with ImageShack.us
Παιδιά,καλό του Βλάσση δε λέω,αλλά το δικό μου νομίζω ότι είναι πολύ καλύτερο.Και τα αρχικά του MyWatch έχει,και στα χρώματα του forum είναι.Νομίζω ότι καταλήξαμε..Μην ποστάρετε άλλο..........
>Παράθεση Χαχαχαχα καλό!!! Τελειοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Χαχαχαχα καλό!!!
τι ειναι η κιγκαλερια?
Παράθεση από: jim teo στις Σήμερα στις 01:21:49 μμ 1. koubilaihan:1 & 3
1. koubilaihan
>Παράθεση Δημητρη,Ειπαμε να ποσταρουμε τις επιλογες μας, αλλα οχι προκειμενου να το κανουμε να χαλασουμε τη λιστα εκτοπιζοντας τον koubi απο αυτην!... Eμαθα οτι αγορασε διαρκειας για το Καραισκακη και τον εκδικηθηκα
Δημητρη,Ειπαμε να ποσταρουμε τις επιλογες μας, αλλα οχι προκειμενου να το κανουμε να χαλασουμε τη λιστα εκτοπιζοντας τον koubi απο αυτην!...
Παράθεση από: Watch-Collector στις Σήμερα στις 01:50:50 μμ Eμαθα οτι αγορασε διαρκειας για το Καραισκακη και τον εκδικηθηκα
Eμαθα οτι αγορασε διαρκειας για το Καραισκακη και τον εκδικηθηκα
>Παράθεση Tι πας βρε έρμε να κάνεις παράθεση ολόκληρη λίστα; Εσυ μια ζωη ,ανοιξε νεο θεμα με τιτλο,οι φοβερες επινοησεις του coral στην δημιουργια αντι-παραθεσεων
Tι πας βρε έρμε να κάνεις παράθεση ολόκληρη λίστα;
Εσυ μια ζωη
Αμαν ρε Χρήστο δεν σε προλαβαίνω. Στο αυτόματο το έβαλες. Είπα μπας και προλάβω και περάσω εγώ τον Χαρίλαο.