Αποστολέας Θέμα: Replica breitling  (Αναγνώστηκε 18708 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nikmarg

• Just Registered
    • Προφίλ
Replica breitling
« στις: Απρίλιος 05, 2011, 11:29:50 πμ »
Επεσε στα χερια μου το breitling montbrillant datora αλλα σε replica, εχω το ιδιο αλλα το γνησιο. Πρωσπαθισα να βρω μια μικρη εστω διαφορα και δεν μπορεσα. Και η ερωτηση μου ειναι η εξης αν ο μηχανισμως της replica οπως και εχω ακουση δεν παρουσιαζη πρωβληματα γιατι εδωσα σαν τον χαζο 8000 χιλιαρικα και δεν παω να αγορασω 5-6 διαφορετικες replices με 100 το ενα και οσο κρατησουν. 

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
Απ: Replica breitling
« Απάντηση #1 στις: Απρίλιος 05, 2011, 12:10:02 μμ »
Ρέπλικα;
Πιπέρι στο στόμα.

nikmarg σ' αυτό το φόρουμ απαγορεύεται η συζήτηση για μπανανοτρεφόμενα περιτυλίγματα καρπού.

Αποσυνδεδεμένος nicolasg

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Απρίλιος 05, 2011, 01:00:37 μμ »
  Δεν ξέρω αν αξίζει το Β 8000€ ή λιγότερα.Για να φτάσει όμως μια εταιρεία να πουλάει σε τέτοιες τιμές και να βρίσκονται αγοραστές που τα δίνουν,έχουν προηγηθεί κάποια πράγματα.Έχει κτίσει ιστορία στο πέρασμα ετών,μέσα στα οποία ερευνά,δημιουργεί,εξελίσσει μηχανισμούς,κάσες,δείκτες,λουράκια...επενδύει ποσά σε υλικά ποιοτικά,σπαταλάει εργατοώρες για νέα σχέδια,νές τεχνοτροπίες...μελετάει το "θέμα" ολοκληρωτικά και φτάνει σε ένα σημείο να παρουσιάσει ένα προϊόν.
  Ένα προϊόν που οφείλει να είναι ελκυστικό.Για σένα και για όποιον θα μπει στη διαδικασία να σκεφθεί να το αγοράσει και τελικά να το πράξει.
  Είναι η σειρά του καταναλωτή τώρα να αλληλεπιδράσει συναισθηματικά και ψυχολογικά με το προϊόν.Εδώ μπαίνει ο ενθουσιασμός,το πάθος που σου γεννάει κάτι το οποίο θαυμάζεις.Το θαυμάζεις για την αυθεντικότητά του,τη μοναδικότητά του,την ιστορία του,το μεράκι με το οποίο φτιάχτηκε.
  Δεν συγκρίνεται το συναίσθημα όταν έχεις κοπιάσει και έχεις μαζέψει το ποσόν,και το παίρνεις στα χέρια σου.Είναι δικό σου,το κοιτάς και νιώθεις τη χαρά μικρού παιδιού.Κάτι που δεν μπορεί να σου δώσει η ρέπλικα.Δεν μπορείς να ενθουσιαστείς,ούτε να μαγευτείς,ούτε να να αισθανθείς το πάθος.Γιατί πάθος είναι το χόμπυ.Και ούτε φυσικά μπορείς να κοροϊδέψεις τον ευατό σου.Γιατί για να μπεις στη διαδικασία να αγοράσεις ένα αντίγραφο σημαίνει ότι σ'αρέσει το αυθεντικό προϊόν.
  Τι έχει να προσφέρει η απομίμηση εκτός από μια επιφανειακή παραπλάνηση?
  Αν αγαπάς κάτι,αγαπάς το αυθεντικό...
  Εάν μπορείς το αγοράζεις και δίνεις αξία στην εταιρεία και στην αγορά σου.
  Εάν όχι,απλά το χαζεύεις και περιμένεις...
  Εξάλλου,και μόνο η προσπάθεια να καταφέρεις να αποκτήσεις κάτι,σου δίνει έξαψη και ώθηση.

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Απρίλιος 05, 2011, 01:28:10 μμ »
Καταρχήν θα συμφωνήσω σε όλα με τον Νίκο.

Ακολούθως θα ρωτήσω το εξής: Φοράς τη μαιμού όλο χαρά και τη βλέπει κάποιος και σε ρωτάει "Ωραίο ρολόι, πόσο κάνει;".

Αν είσαι άνθρωπος που μπορεί να πει " Αυτό που βλέπεις είναι Breitling και κάνει 8.000 ευρώ" (ψέματα δηλαδή)  ή " Αυτό που βλέπεις είναι μαιμού και υποκρίνεται ότι είναι ένα ρολόι των 8000 ευρώ ενώ στην πραγματικότητα κάνει 100 ευρώ" (την ντροπιαστική αλήθεια δηλαδή), τότε κατά τη γνώμη μου είσαι υποψήφιος αγοραστής ρέπλικας.

Αν δεν μπορείς να πεις τίποτα από τα δύο χωρίς να νιώθεις χάλια, τότε καλά έκανες και πήρες το γνήσιο.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Tourbillion
  • Θέλω Audemars Piguet αλλά... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Απρίλιος 05, 2011, 01:33:37 μμ »
Συμφωνώ απολύτως και με τον Θοδωρή και με τον Νικό. Φίλε μου θα σου πω μόνο αυτό: Πές πως παίρνεις το replica ok? Αν καμιά μέρα δεις κάποιον που θα φοράει ένα γνήσιο Breitling, και θα διαπιστώσεις και μόνος σου την διαφορά μεταξύ ενός γνήσιου κι ενός replica Breitling, πώς θα αισθανθείς;  ;)

Φιλικά,
Κων/νος

Αποσυνδεδεμένος tzistsam

• 40mm case
  • Ακόμα? Νυχτώσαμε... Ημαρτον
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Απρίλιος 05, 2011, 01:55:00 μμ »
για μπανανοτρεφόμενα περιτυλίγματα καρπού.
Αυτή και αν είναι ατάκα. Ωραίος.

Λοιπός φίλτατε Νίκο(?), σε εγκαλώ στην τάξη. ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙΣ για ρέπλικες, σ' αυτό το φόρουμ. Προκαλούν ανατριχίλες και εμπύρετες καταστάσεις, που δεν θεραπεύονται εύκολα  :ill: :xplode: :dielaughing:.
Τελειώσαμε και μείναμε μονάχοι.

Αποσυνδεδεμένος makfil

• 46mm case
  • Αθήνα
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Απρίλιος 05, 2011, 02:05:51 μμ »
Συμφωνώ απολύτως και με τον Θοδωρή και με τον Νικό. Φίλε μου θα σου πω μόνο αυτό: Πές πως παίρνεις το replica ok? Αν καμιά μέρα δεις κάποιον που θα φοράει ένα γνήσιο Breitling, και θα διαπιστώσεις και μόνος σου την διαφορά μεταξύ ενός γνήσιου κι ενός replica Breitling, πώς θα αισθανθείς;  ;)

Φιλικά,
Κων/νος

Πάντως, όσο και να θέλουμε να ξορκίσουμε το ... Σατανά, το πρόβλημα είναι υπαρκτό και ακουμπάει πολύ κόσμο.
Βλέπω στις αγγελίες ένα σωρό ρέπλικες και καταλαβαίνω ότι απευθύνονται σε πολύ κόσμο που για διάφορους λόγους δεν έχει τη δυνατότητα να αγοράσει το αυθεντικό.

Και το θέμα που βάζει ο nikmarg, Κωνσταντίνε, είναι ότι η ρέπλικα που έχει στο χέρι του ΔΕΝ έχει διαφορές με το αυθεντικό που ο ΙΔΙΟΣ κατέχει. Και όπως γνωρίζουμε όλοι, ρέπλικες δεν κατασκευάζονται μόνο για τα Breitling αλλά και για τα Rolex και κάθε άλλο ακριβό ρολόι. Έχω και εγώ σχετική εμπειρία από ένα GMT που έπεσε στα χέρια μου και προσπασθούσα να βρω διαφορές.

Οι απομιμήσεις έχουν φτάσει σε πολύ υψηλό επίπεδο αντιγραφής και δύσκολα βρίσκεις εμφανείς διαφορές.
Sub 16613 LN

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Απρίλιος 05, 2011, 02:15:59 μμ »
Συμφωνώ κύριε Μάκη σ'αυτό που λέτε για το ότι τα ρολόγια μπορεί να είναι ολόιδια. Πάντως είναι σίγουρο πως διάφορες θα υπάρχουν μεταξύ των 2 ρολογιών τουλάχιστον μηχανικά. Αλλά και εμφανισιακά πάντως δε μπορεί, σίγουρα κάποια διαφορά θα υπάρχει. Αν θέλει και μπορεί ο φίλος μας να ανεβάσει μια φωτό του γνήσιου και μια του replica να το εξετάσουμε. ;D ;D ;)

Φιλικά,
Κων/νος

Αποσυνδεδεμένος gld

• 38mm case
  • Live to fly...
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Απρίλιος 05, 2011, 02:30:50 μμ »
...γιατι εδωσα σαν τον χαζο 8000 χιλιαρικα και δεν παω να αγορασω 5-6 διαφορετικες replices με 100 το ενα και οσο κρατησουν. 

Να σου πω γιατί;
Γιατί δεν είσουν γύφτος να πας να αγοράσεις μια μαϊμού απλά για να πουλάς μούρη σαν άλλους Ελληνάρες σε άσχετους γνωστούς και φίλους ότι "να είμαι ο κονομημένος που φοράω ρολογάρα" κλπ. Πολύ πιθανό, έκανες οικονομίες και πήρες δώρο στον εαυτό σου κάτι που γούσταρες πραγματικά και ΕΣΥ ξέρεις τί φοράς και δεν σε νοιάζει τί βλέπουν ή εκλαμβάνουν οι υπόλοιποι που το βλέπουν. Με αυτό νομίζω το σκεπτικό αγοράσαμε όλοι κατά καιρούς κάποια ακριβά ρολόγια αντί για τις αντίστοιχες ρέπλικες των 100€. Στην τελική, γιατί να πάρω μαϊμού με 100€ και όχι κάποιο αυθεντικό φθηνό και αξιοπρεπέστατο ρολόι με περίπου τα ίδια χρήματα;

Παρεμπιπτώντως, αν τα βάλεις δίπλα δίπλα με καλό φωτισμό, δεν υπάρχει διαφορά ούτε στο φινίρισμα της κάσας; ούτε στο dial; "σχηματικά" μπορεί να είναι εντελώς ίδια, αλλά μου φαίνεται τρομερά δύσκολο να έχουν και ακριβώς την ίδια "αίσθηση ποιότητας".

Αποσυνδεδεμένος nicolasg

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Απρίλιος 05, 2011, 02:49:31 μμ »
Κάποια πράγματα είναι και από ποια οπτική γωνιά τα βλέπεις.
Όπως δεν αγοράζω cd από μαύρους και προτιμάω να πηγαίνουν τα χρήματα σε αυτούς που φτιάξανε τη μουσική, όπως δεν πρόκειται να βάλω στο σαλόνι μου τη γκουέρνικα ή τη μόνα λίζα και να τους μοστράρω για αυθεντικούς γιατί θα γελάσει ο κόσμος,όπως δεν θα βάλω ιμιτασιόν προφυλακτήρα στο αμάξι γιατί θα χάσει αξία και δεν θα κουμπώσει και καλά,όπως όπως όπως....έτσι δεν θα αγοράσω και ρέπλικα ρολογάκι.

Αποσυνδεδεμένος nicolasg

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Απρίλιος 05, 2011, 02:54:00 μμ »
Αυτό δε σημαίνει ότι όποιος κάνει κάτι απ'τα παραπάνω κατακρίνεται -γιάυτό άλλωστε είπα για οπτική γωνιά-ο καθένας κάνει τις επιλογές του και σημασία έχει να αισθάνεται καλά με αυτές.

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Απρίλιος 05, 2011, 03:04:14 μμ »
Δε ξέρω ρε παιδιά, πάντως αν είχα το γνήσιο Montbrillant Datora ( ή οποιοδήποτε άλλο ρολόι τέτοιας κατηγορίας ), δε θα μπορούσα να κρατήσω την ρέπλικα με τίποτα. Βασικά αν το δείς και απο νομικής πλευράς, είναι παράνομο το να φοράς ρέπλικα οτιδήποτε και να είναι αυτό, είτε ρολόι, είτε ρούχο, είτε δίσκος μουσικής. Βέβαια εντάξει συζήτηση κάνουμε τώρα έτσι? Το λέω για να μη νιώσει ο φίλος μας φόρτιση, με την έννοια ότι "κατακρίνουμε" το γεγονός πως έχει την ρέπλικα. Το σωστό είναι: Σ'αρέσει το Breitling και γενικά οποιοδήποτε ακριβό ρολόι? Μαζέυεις χρήματα για να πάρεις το γνήσιο, παίζεις λαχείο και κερδίζεις, ή στο κάνουν δώρο. ;D :)

Φιλικά,
Κων/νος

Αποσυνδεδεμένος mother

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Απρίλιος 05, 2011, 03:21:47 μμ »
Παίρνεις και τη replica για πέρα δόθε και το αυθεντικό το κρατάς για ειδικές περιπτώσεις!

Αποσυνδεδεμένος nikolas

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Απρίλιος 05, 2011, 03:55:03 μμ »
H ρεπλικα ,και οχι τα homage , ειναι μια κοινη απατη ,αυτος που το φτιαχνει και αυτος που το φοραει εν γνωση του ειναι κοινοι απατεωνες οσο αφορα το νομο .
Απο την αλλη οποιος πουλαει ρολογια που κανουν 10000 και αξιζουν ουσιαστικα 2000 ειναι το ιδιο απατεωνας και αυτος που το αγοραζει ,το χειροτερο απο ολα ,κοροιδο .

Αποσυνδεδεμένος gsb

• 48mm case
  • ..θελω να μαθω!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Απρίλιος 05, 2011, 04:54:34 μμ »
οποιος πουλαει ρολογια που κανουν 10000 και αξιζουν ουσιαστικα 2000 ειναι το ιδιο απατεωνας και αυτος που το αγοραζει ,το χειροτερο απο ολα ,κοροιδο .

τωρα χτυπησες φλεβα!!  ;)
το 'πε και το 'κανε!!

Αποσυνδεδεμένος pontioz1

• Tourbillion
  • Πισγιουνίκ.
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Απρίλιος 05, 2011, 10:21:12 μμ »
αλλη οποιος πουλαει ρολογια που κανουν 10000 και αξιζουν ουσιαστικα 2000 ειναι το ιδιο απατεωνας και αυτος που το αγοραζει ,το χειροτερο απο ολα ,κοροιδο .

...και έχεις και δίκιο...

Ρε σεις το πρόβλημα είναι καθαρά σεξουαλικό!

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Απρίλιος 06, 2011, 07:38:37 πμ »
H ρεπλικα ,και οχι τα homage , ειναι μια κοινη απατη ,αυτος που το φτιαχνει και αυτος που το φοραει εν γνωση του ειναι κοινοι απατεωνες οσο αφορα το νομο .
Απο την αλλη οποιος πουλαει ρολογια που κανουν 10000 και αξιζουν ουσιαστικα 2000 ειναι το ιδιο απατεωνας και αυτος που το αγοραζει ,το χειροτερο απο ολα ,κοροιδο .

+πολλα και στα δυο

προσωπικα hommage θα αγοραζα αν μου αρεσε το ρολοι και αξιζε η τιμη. εχω 2 για παραδειγμα και ειμαι πολυ ικανοποιημενος.

replica ομως δεν θα αγοραζα μονο και μονο γιατι θα σημαινε οτι ειμαι δεσμιος μια φιρμας, ενος brand name και θελω να επιδεικνυω (ψευδως) την κατοχη της στο γυρω κοσμο. αυτο μου φαινεται εξαιρετικα ανουσιο, ματαιοδοξο και κενο.

και αυτο δεν αφορα στο οτι ειναι 'κακο' για τις εταιρειες οι οποιες εχουν απωλεια εσοδων κλπ κλπ. Σιγα μην νοιαστουμε κιολας τωρα για τη Rolex, την Panerai και την Omega.

απο την αλλη τιθεται ενα σοβαρο θεμα που αυτο ειναι το αν αξιζει πραγματικα ενα ρολοι την τιμη που το πουλαει η εταιρεια. Δυστυχως αυτο ειναι πραγματικα irrelevant. υπαρχουν περισσοτερα πραγματα που καθοριζουν την τιμη απο το πραγματικο κοστος του προιοντος και την ποιοτητα του. η αγορα κινειται με δικους της νομους. αφου υπαρχουν ανθρωποι που τα αγοραζουν με τις τιμες αυτες καλα κανουν και τα πουλανε απο την πλευρα τους. Απο την πλευρα του καταναλωτη ομως προκειται περι εξαπατησης.
Γαυρος οπαδος....

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Απρίλιος 06, 2011, 09:29:00 πμ »
Απο την πλευρα του καταναλωτη ομως προκειται περι εξαπατησης.
Ποια είναι η εξαπάτηση;

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Απρίλιος 06, 2011, 09:42:47 πμ »
Όσο για τις μαϊμούδες είμαι 101% αντίθετος γιατί μας κλέβουν κατάφωρα μπροστά στα μάτια μου. Δε φτάνει που κλέβουν τη δουλειά κάποιων που εργάστηκαν σκληρά (αυτοί δεν κάθισαν να σκεφτούν ούτε μια μικρή τροποποίηση) αλλά κλέβουν κι εμένα. Διότι εγώ πληρώνω το φόρο εισοδήματός μου, πληρώνω το ΦΠΑ μου, πληρώνω το ΦΜΥ μου, πληρώνω τις εργοδοτικές εισφορές μου, πληρώνω το ασφαλιστικό ταμείο μου, πληρώνω την έκτακτη εισφορά μου, πληρώνω την περαίωσή μου, πληρώνω τα δημοτικά μου τέλη, πληρώνω κι εγώ δεν ξέρω τι κι αυτοί τίποτα. ΤΙΠΟΤΑ!

Συστηματικά, κατ' επανάληψη και κατ' εξακολούθηση.

Και χρησιμοποιούνε τους δρόμους που εγώ πλήρωσα, τα νοσοκομεία που εγώ πλήρωσα, τα σχολεία που εγώ πλήρωσα, τα αεροδρόμια που εγώ πλήρωσα, τα λιμάνια που εγώ πλήρωσα, τις κρατικές υπηρεσίες που εγώ πλήρωσα, τις δημοτικές υπηρεσίες που εγώ πλήρωσα.

Αποσυνδεδεμένος chrisrazor

• 38mm case
  • Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία
    • Προφίλ
    • www.softone.gr
« Απάντηση #19 στις: Απρίλιος 06, 2011, 09:53:18 πμ »
Μάλλον ο φίλτατος εννοεί για τις τιμές των original . Κοίτα να δεις αγαπητέ . Όσο κοστίζει κοστίζει ένα ρολόι . Κάποιοι μπορούν να αγοράσουν ένα Original Rolex κάποιοι όχι . Το γεγονός ότι κάτι που κοστίζει 2000€ πωλείται 8000€ (το παράδειγμα είναι τυχαίο και δεν αναφέρεται σε μάρκα) δεν σημαίνει ότι μας εξαπατούν . Εξαπάτηση είναι όταν σου πουλάνε ένα ρολόι μάρκα foufiko σε τιμή rolex λέγοντας σου ότι είναι καλό σαν rolex . Όλοι θέλουμε να έχουμε ακριβά πράγματα και να τα χαιρόμαστε αλλά ... Από την άλλη δεν έχω κανένα πρόβλημα με την ύπαρξη της replicas και την απόκτησή της . Νομίζω ότι είναι το μικρότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε στην εποχή μας . Ο τρόπος διάθεσης του βέβαια είναι εκνευριστικός . Αυτή είναι μεγάλη απάτη και εξαπάτηση και κλεψιά κλπ .

ΥΓ Με την ύπαρξη των DOXA έχω πρόβλημα γιατί μου τριβελίζουν το μυαλό .

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D 
Τώρα που θα έχουμε wi-fi παντού τι τα θέλουμε τα ρολόγια !