Μάλλον εδώ πέρα ισχύει το γνωστό "περι ορέξεως κολοκυθόπιτα" και εξηγούμαι γι αυτό.
Το Ρόλι έχει γίνει 1000 + 1 αντιγραφές (βλέπε homage, βλέπε μαιμού, βλέπε invicta, βλέπε orient κ.λ.π), δεν παύει όμως όπως είπαν και πριν τα παιδιά να αποτελεί ένα όνειρο για πολλούς και προσωπικά δεν βγάζω την ουρά μου απ΄έξω.
Σίγουρα όμως όταν δίνεις τόσα χρήματα καλό θα είναι να πηγαίνεις σε κάτι πιο σπάνιο που δεν το φοράει ο καθένας (γιατί τα rolex συνήθως φοριούνται από πολλούς, είτε γνήσια είτε...) ή τουλάχιστον κάτι που δεν συναντάς κάθε μέρα (και πιστέψτε με, ένα rolex το βλέπεις πιο συχνά από ένα omega).
Τώρα βέβαια ο καθένας επιλέγει βάσει του γούστου του και βάσει της τσέπης του (εξ' ου και η παραπάνω φράση), δηλαδή εγώ κρίνω με βάσει τα οικονομικά μου για την αγορά του ρολογιού αλλά αν σε κάποιον περισσεύουν λεφτά τότε μπορεί να θεωρήσει ότι είμαι λάθος.
Αν θέλετε την προσωπική μου γνώμη λοιπόν, θα έλεγα ο φίλος μας να πάρει το Omega, για τους παραπάνω ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ λόγους αλλά και για την καλύτερη απόδοση με βάση το κόστος αγοράς (προσωπική άποψη).
Φιλικά
Νίκος