Αποστολέας Θέμα: Seamaster or Submariner  (Αναγνώστηκε 21469 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ntafkos

• 34mm case
    • Προφίλ
Απ: Seamaster or Submariner
« Απάντηση #40 στις: Φεβρουάριος 05, 2011, 09:46:16 μμ »
H αναζήτηση συνεχίζεται. Έχω απορρίψει την αγορά μεταχειρισμένου τελικά.
Στο Ω η τιμη ειναι περίπου στα 3.000
ενδεικτικά http://www.skaras-jewels.gr/el/products/watch/omega/22005000
Το sub no date το βρήκα 4.500
Το sub date ξεφευγει...πάνω από 5.500

Δυστυχώς ειναι αλήθεια οτι κι η κουτσή μαρία φοραει ρόλεξ είτε αυθεντικό είτε......
και με ξενερώνει που θα πάρω κάτι που δεν είναι ψαγμένη επιλογή...αλλά όταν το έβαλα ήξερα ότι θέλω να το πάρω
Το ίδιο ισχύει και για το Ω. Ειναι αρκετά εμπορικό...άρα δεν το λές ψαγμένη επιλογή..αλλά κι αυτό μου αρέσει περισσότερο απ΄ολα τ'αλλα
Μετά είναι και το θέμα της τιμής που συμφέρει καλύτερα σε Ω.
Δεν ξέρω αν ο Βασιλιάς ειχε ιδια λεφτά με το Ω δεν θα είχα δίλημμα τωρα όμως....
Και στο κάτω -κατω είναι πιο value for money επιλογή από το Rolex.
Οπότε μάλλον πάω για Ω

Υ.Γ.Καλή επιλογή πάντως -προσωπικά-μου φαίνεται και το tudor Heritage. Τιμή γύρω στα 3.000 και μου άρεσε-όχι όμως όσο τα άλλα 2.
Επισης λιγοτερο μου άρεσε και το GRAND CARERA με τιμή 3.800 -το λέω για όποιον ενδιαφέρεται.
Ευχαριστώ για τη βοήθεια

omega PO, tissot PRS 516, SEIKO Premier Perpetual

Αποσυνδεδεμένος ntafkos

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Φεβρουάριος 05, 2011, 09:52:22 μμ »
Ξέχασα να γράψω για οποιον του αρέσει το Ω
ενδιαφέρον site

http://www.squidoo.com/omega-22005000-seamaster-planet-ocean-chronograph-watch

Watchmaker's Advice

I am rather opinionated when it comes to luxury watches. This comes from spending 2 years in watchmaking school, studying directly under the guidance of a certified master swiss watchmaker who came here from Europe. Watches, especially mid to high grade swiss watches, are a passion of mine. I am not loyal to a brand or a style or anything else. I judge them for what they are, in terms of quality, function, construction, and style. A watchmakers point of view.

This said I will tell you that this particular watch is what I consider to be a "best kept secret" sort of watch. This is an AUTOMATIC watch (read: Mechanical - NOT Quartz), and of CHRONOMETER grade function. Chronometer as used here is a measure of accurate timekeeping, not quality - a point often misunderstood - and is used mostly from a marketing point of view by companies such as Rolex. HOWEVER. This movement in THIS watch is actually EXCELLENT in terms of quality, time keeping ability, and construction - easily comparable to other Swiss made movements from other famous manufacturers costing several times as much. This watch, properly serviced, will provide a lifetime of use - and probably more. Absolutely the sort of watch you pass down to the next generation.

All in all - and EXCELLENT choice - especially for those seeking their first QUALITY Swiss watch purchase.

Definitely recommended!
-Claude H. Suddreth
omega PO, tissot PRS 516, SEIKO Premier Perpetual

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Φεβρουάριος 05, 2011, 10:27:10 μμ »
   Tα 3000 ευρώ είναι η λιανική τιμή του Ω. Στην πράξη το παίρνεις λίγο πάνω από 2000 ;)

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Φεβρουάριος 06, 2011, 12:25:03 πμ »
συμφωνοι!!
εδω ομως μιλαμε ειδικα για 2 ρολογια.
το ενα απο αυτα ειναι το ΡΟ.  :)

το ξερω οτι μιλαμε για 2 ρολογια, δηλαδη επρεπε να γραψω P.O= VALUE FOR MONEY ??????
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος gsb

• 48mm case
  • ..θελω να μαθω!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Φεβρουάριος 06, 2011, 12:38:55 πμ »
το 'πε και το 'κανε!!

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Φεβρουάριος 06, 2011, 03:10:21 πμ »
   Tί ίσως όχι Γιώργο; Yπάρχει αμφιβολία ότι είναι ότι καλύτερο στα λεφτά του; Kαι όχι μόνο;

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Φεβρουάριος 06, 2011, 08:15:17 πμ »
   Tί ίσως όχι Γιώργο; Yπάρχει αμφιβολία ότι είναι ότι καλύτερο στα λεφτά του; Kαι όχι μόνο;
ετσι ειναι ρε παιδια,το σωστο αυτο νομιζω πως ειναι, στα 3000 που με μια εκπτωση φτανουν στα 2100-2200, 2 ρολογια υπαρχουν που ειναι value for money στα diving watches,το p.o και το superocean heritage και υπ` οψιν δεν εχω ουτε το ενα,ουτε το αλλο για να θεωρηθω οτι τα υποστηριζω γι`αυτον το λογο.
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος gsb

• 48mm case
  • ..θελω να μαθω!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Φεβρουάριος 06, 2011, 10:31:47 πμ »

γιαννη, λιγο ποιο πανω δημοσιευω μια ψηφοφορια στο wus.
το θεμα ειναι "Has your PO had a defect requiring warranty service within 2 years of purchase from an AD?"
ενα 13% απαντα οτι το ρολοϊ παρουσιασε προβλημα στην διετια!
θεωρω οτι πρεπει να καταγραφει το γεγονος κ να ειναι υπ' οψιν των μελων.

http://forums.watchuseek.com/f20/calling-all-planet-ocean-owners-defect-poll-468106.html
το 'πε και το 'κανε!!

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Φεβρουάριος 06, 2011, 01:19:42 μμ »
   Γιώργο δεν μίλησα για την ψηφοφορία φίλε, για το σχόλιό σου μίλησα που έγραψες "ισως ναι, ισως οχι!!" στο αν είναι value for money το ΡO. Τώρα για την ψηφοφορία τι να πω, το θέμα είναι ότι για να έχουμε σωστή κρίση πρέπει να γνωρίζουμε τα ποσοστά από διάφορα μοντέλα διαφόρων εταιρειών, τώρα τι συμπέρασμα να βγάλουμε; Είναι μεγάλο ποσοστό πχ ένα 10%; Εμένα μου φαίνεται μεγάλο, αλλά δεν έχω και μέτρο σύγκρισης.

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Φεβρουάριος 06, 2011, 01:44:26 μμ »
γιαννη, λιγο ποιο πανω δημοσιευω μια ψηφοφορια στο wus.
το θεμα ειναι "Has your PO had a defect requiring warranty service within 2 years of purchase from an AD?"
ενα 13% απαντα οτι το ρολοϊ παρουσιασε προβλημα στην διετια!
θεωρω οτι πρεπει να καταγραφει το γεγονος κ να ειναι υπ' οψιν των μελων.

http://forums.watchuseek.com/f20/calling-all-planet-ocean-owners-defect-poll-468106.html

90 απαντησεις σε χιλιαδες πωληθεντα ωρολογια ΡΟ,ειναι μια εντελως αντιεπιστημονικη στατιστικη μεθοδος,δεν νομιζω οτι θα πρεπει να δινεται βαση,αναξια ακομη και αναφορας,ειδικα ακομη περισσοτερο οταν δεν μπορει να διασφαλιστει και η αξιοπιστια των απαντησεων.
WIP ολου του κοσμου ενωθειτε.

Αποσυνδεδεμένος Di@bolic

• 44mm case
  • Ανταλλάζω κρασί 35 ετών με αντίστοιχης αξίας ρολόι
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Φεβρουάριος 06, 2011, 02:05:37 μμ »
Σωστός.
Το ποσοστό είναι πολύ μικρό και πέραν αυτού δεν είναι αξιόπιστο.

Σίγουρα όταν παράγεις πολλά ρολόγια ακόμα και κορυφαία, υπάρχει η περίπτωση κάποια να είναι ελαττωματικά οπότε πάντα θα υπάρχει ένα μικρό ποσοστό που θα αντιμετωπίζει πρόβλημα με το ΡΟ του.
Hitech Πόντιος!

Newsposter and Moderator @ www.myplaisio.gr

Αποσυνδεδεμένος gsb

• 48mm case
  • ..θελω να μαθω!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Φεβρουάριος 06, 2011, 09:55:15 μμ »
   Γιώργο δεν μίλησα για την ψηφοφορία φίλε, για το σχόλιό σου μίλησα που έγραψες "ισως ναι, ισως οχι!!" στο αν είναι value for money το ΡO. Τώρα για την ψηφοφορία τι να πω, το θέμα είναι ότι για να έχουμε σωστή κρίση πρέπει να γνωρίζουμε τα ποσοστά από διάφορα μοντέλα διαφόρων εταιρειών, τώρα τι συμπέρασμα να βγάλουμε; Είναι μεγάλο ποσοστό πχ ένα 10%; Εμένα μου φαίνεται μεγάλο, αλλά δεν έχω και μέτρο σύγκρισης.

γιαννη, το σχολιο μου βασιστηκε στο συγκεκριμενο θεμα που διαβασα!!
αν αυτοι που τα γραφουν ειναι τοσο "ακυροι", τοτε ειναι ακυρο κ το σχολιο μου..  :)

παρα ταυτα, οποιος επιθυμει να το ψαξει λιγο παραπανω κ να αποκτησει δικη του γνωμη,
δεν εχει παρα να google-αρει " planet ocean problem " & " planet ocean defect " .
κ σιγουρα θα βρει απαντησεις.

90 απαντησεις σε χιλιαδες πωληθεντα ωρολογια ΡΟ,ειναι μια εντελως αντιεπιστημονικη στατιστικη μεθοδος,δεν νομιζω οτι θα πρεπει να δινεται βαση,αναξια ακομη και αναφορας,ειδικα ακομη περισσοτερο οταν δεν μπορει να διασφαλιστει και η αξιοπιστια των απαντησεων.

φιλε μου Coral, ειμαστε εδω γιατι μας αρεσει να την ψαχνουμε κ να ενημερωνομαστε
κ οχι για να κανουμε το συνηγορο στις εταιρειες!
αρα θα "δωσουμε βαση" κ στο παραμικρο!!
εκτος κ αν θελουμε να παιζουμε ρωσικη ρουλετα στις αγορες μας
κ καθε φορα να σκεπτομαστε αν θα τυχει σε εμας!!  :)
το 'πε και το 'κανε!!

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Φεβρουάριος 06, 2011, 10:08:00 μμ »
Παράθεση
φιλε μου Coral, ειμαστε εδω γιατι μας αρεσει να την ψαχνουμε κ να ενημερωνομαστε
κ οχι για να κανουμε το συνηγορο στις εταιρειες!
αρα θα "δωσουμε βαση" κ στο παραμικρο!!
εκτος κ αν θελουμε να παιζουμε ρωσικη ρουλετα στις αγορες μας
κ καθε φορα να σκεπτομαστε αν θα τυχει σε εμας!! 

συμμεριζομαι την σκεψη σου,εγω δεν εκανα τον συνηγορο κανενος,εγραψα οτι κατι τετοιο στατιστικα δεν στεκει,ενδεχομενως μια καλη μελετη να εδειχνε ποσοστο 50% η 5%,απο συζητησεις μεταξυ τυρου και αχλαδιου δεν μπορεις να συναγεις ασφαλη συμπερασματα.

Αποσυνδεδεμένος gsb

• 48mm case
  • ..θελω να μαθω!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Φεβρουάριος 06, 2011, 10:20:59 μμ »
ναι οκ!!
ομως οταν βλεπεις ή εστω μυριζεις τον καπνο, πρεπει παντα να προβληματιζεσαι..

το "συνηγορος" δεν το απηυθυνα σε εσενα!
απλως το χρησιμοποιησα για να τονισω οτι η δουλεια των φορουμ ειναι,
να ασχολουνται κ με την αναδειξη των κακως κειμενων.  :)
το 'πε και το 'κανε!!

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Φεβρουάριος 06, 2011, 10:25:15 μμ »
Το αντιστοιχο φορουμ των ρολεξακηδων εχει κανει παρομοια ερευνα;και εαν ναι τι ποσοστα εδειξε;
Προσωπικα πιστευω ομως οτι ουδεποτε ιδιοκτητης ρολεξ θα κανει γνωστο το προβλημα αν το βρει,ξερεις τι ειναι ν αγοραζεις γκλαμουρια και να βγαινει santabarbara? ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος gsb

• 48mm case
  • ..θελω να μαθω!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Φεβρουάριος 06, 2011, 10:33:54 μμ »
δηλαδη, ολοι οι ιδιοκτητες ρολεξ, εχουν την ιδια νοοτροπια?
κ ολοι το αγορασαν, για να προσθεσουν γκλαμουρια στη ζωη τους??

ισα-ισα, που οι φανατικοι ρολεξακηδες κραζουν την εταιρεια οταν,
κατα την γνωμη τους, σφαλει στις επιλογες της!!!
(πχ εκδοσεις μοντελων, που προδιδουν την καθιερωμενη αισθητικη της εταιρειας!!)
το 'πε και το 'κανε!!

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Φεβρουάριος 06, 2011, 10:42:36 μμ »
Μην τα παιρνεις ολα σοβαρα,λεμε και καμμια να περναει η ωρα

Αποσυνδεδεμένος gsb

• 48mm case
  • ..θελω να μαθω!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Φεβρουάριος 06, 2011, 10:47:11 μμ »
 ;)
το 'πε και το 'κανε!!

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Φεβρουάριος 06, 2011, 11:16:16 μμ »
ολα τα πραγματα βγαινουν ελλατωματικα `η αξιοπιστα αναλογως την γραμμη παραγωγης τους, π.χ στα αυτοκινητα μπορει να παρεις toyota [το πλεον αξιοπιστο αυτοκινητο] και να τρεχεις καθε μερα στο συνεργειο,ετσι και το Ω μπορει σε αλλους να εβγαλε προβληματα και σε αλλους να το εχουν 300 χρονια και να μην εχει παρουσιασει τιποτα,αντιστοιχα βεβαια και στο rolex,οποτε αυτες οι ερευνες καλο ειναι να τις γνωριζουμε αλλα νομιζω πως δεν ειναι αντιπροσωπευτικες της πλειοψηφιας,ο φιλος ας επιλεξει οτι του αρεσει,και τα δυο ρολογια ειναι φοβερα, μακαρι ο καθενας μας να ειχε και απο ενα.

Αποσυνδεδεμένος Di@bolic

• 44mm case
  • Ανταλλάζω κρασί 35 ετών με αντίστοιχης αξίας ρολόι
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Φεβρουάριος 07, 2011, 12:02:20 πμ »
Ας μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για μηχανικά ρολόγια που αποτελούνται από πολλά μέρη τα οποία μερικές φορές όσο καλά διαλεγμένα και αν είναι βγαίνουν ελαττωματικά.

Αφού υπάρχει η εγγύηση δεν χρειάζεται να έχουμε κάποια ανυσηχία, απλά όταν δίνεις πολλά χρήματα περιμένεις και κάτι αξιόπιστο, γι αυτό δημιουργείται όλος αυτός ο ντόρος.
Hitech Πόντιος!

Newsposter and Moderator @ www.myplaisio.gr