Ρε παιδιά τι ευχάριστη έκπληξη... Με το που μπαίνω μέσα στο forum να σου αμέσως αμέσως δυο οι απαντήσεις...

Λαγωνικά είστε...

Λοιπόν, πέραν την πλάκα ευχαριστώ...
Να επισημάνω μερικά πράγματα που δεν ανέφερα στο προηγούμενο μου ποστ λόγο νύστας

1) Όπως καταλάβατε ψάχνω για ρολόι εργαλείο και όχι κάτι που να σκέφτομαι συνέχεια αν πχ μου γρατζουνίστηκε και μετά να στεναχωριέμαι για αυτό...Και στην τελική τελική όταν και άμα μου χαλάσει το πετάω και παίρνω άλλο...No Fuss!
2) Με ενδιαφέρει πολύ η παράμετρος στεγανότητα μιας και πολύ πιθανόν να μην το βγάζω από το χέρι όταν κάνω windsurfing.
3) Να έχει μεν τον όγκο του αλλά να μην είναι τέρας όπως πχ το Seiko Sumo
4) Αν τελικά πάρω Seiko (προς το παρών προς τα εκεί με βλέπω), προτιμώ να είναι made in Japan παρά σε κάποια άλλη Ασιατική χώρα...
5) Μου αρέσει πολύ το χαρακτηριστικό μερικών αυτόματων ρολογιών που βλέπεις τον μηχανισμό τους εν λειτουργεία, είτε από μπροστά(δια μέσο του κρυστάλλου) είτε από πίσω (δια μέσο της κάσας, See Though Case)
από την κάσα
Και μερικές ερωτήσεις:
α) H σειρά Seiko Prospex πέραν του Sumo ποια άλλα καλά ρολόγια έχει;
β) Τα δύο παραπάνω ρολόγια της Seiko, και ένα αυτό που μου προτείνατε, ανήκουν στην σειρά Prospex ή στην Submariner;
γ) Κάτι ανάλογο του Seiko Sumo αλλά μικρότερο έχετε να μου προτείνετε (και ας είναι ποιο ακριβό);
δ) Αν χρησιμοποιήσω ένα ρολόι αμιγώς αυτόματο κατά την διάρκεια sports, δεν θα επηρεάζεται η συνέπεια του ρολογιού ως προς την ορθότητα της ώρας που αναγράφει;
ε) Μου αρέσει ένα καταδυτικό που πάει μέχρι τα 100m. Από άποψη στεγανότητας θα έχω πρόβλημα αν έχω αυτό στο χέρι μου όταν κάνω watersports επιφανείας; Μιλάω για το "2010 SEIKO SEAURCHIN SUBMARINER AUTOMATIC 23JEWEL WATCH",
http://cgi.ebay.com/2010-SEIKO-SEAURCHIN-SUBMARINER-AUTOMATIC-23JEWEL-WATCH-/330508921930?pt=Wristwatches&hash=item4cf3ddec4a. Σε κατάδυση στα πενήντα μέτρα μπορεί να αντεπεξέλθει;
ζ) Ένα ρολόι με 23 jewels, όπως πχ το παραπάνω της Seiko, που υπερέχει σε σχέση με ένα αντίστοιχο ρολόι με 21 jewels;
η)Ρολόγια πέρα από Seiko, αλλά καλύτερα, και ας πρέπει να δώσω το κάτι της παραπάνω έχετε υπόψιν σας να μου υποδείξετε;
θ) Από ότι κατάλαβα, η Seiko υπερέχει της Citizen όσον αφορά τα καταδυτικά. Ισχύει;
Συγχωρέστε με για τον όγκο των ερωτήσεων μου αλλά από ρολόγια δηλώνω άσχετος και απλά θέλω να κάνω μια αγορά σωστή για τις ανάγκες μου.. Καταλαβαίνω ότι μπορεί και να κούρασα... Άντε καλό μεσημέρι και αν έχετε χρόνο και δεν βαριέστε απαντάτε...

Ευχαριστώ όλους για την διάθεση σας να βοηθήσετε μιας και δεν ξέρω από που να αρχίσω. Δηλώνω άσχετος!!!
Με Εκτίμηση,
Α