Αποστολέας Θέμα: ΑΓΟΡΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ORIENT  (Αναγνώστηκε 6820 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος geo1971

• 34mm case
    • Προφίλ
ΑΓΟΡΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ORIENT
« στις: Δεκέμβριος 05, 2010, 01:23:39 μμ »
Καλησπέρα,

Είμαι νέος στο forum (και "άσχετος" από ρολόγια) και θα ήθελα παρακαλώ την βοήθεια σας.

Σκέφτομαι να προβώ σε αγορά του Orient "Fashionable" Automatic Ladies FDB0100BW για την σύζυγο και με την ευκαιρία ίσως να προχωρήσω σε αγορά του Orient Automatic "Deep" CEM75001B για μένα.  Για το δεύτερο έχω ήδη θετική πληροφόρηση από άλλα μέλη, παρακαλώ όμως για γνώμες για το γυναικείο Orient, αν υπάρχουν.  Εννοείται ότι πριν ρωτήσω εσάς έλαβα την θετική άποψη της συζύγου για το συγκεκριμένο μοντέλο!

Επίσης, παρακαλώ για απόψεις σας αναφορικά με αγορά από Orientuhren.de.  Οι τιμές του πόσο καλύτερες είναι από την Ελληνική αγορά?

Και κάτι τελευταίο...με την εγγύηση, εφόσον αγοράσει κανείς από εξωτερικό, τι ισχύει?

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά και αναμένω τυχόν απόψεις/συμβουλές.

Αποσυνδεδεμένος SYZo

• 40mm case
    • Προφίλ
Απ: ΑΓΟΡΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ORIENT
« Απάντηση #1 στις: Δεκέμβριος 05, 2010, 04:21:38 μμ »
Καλησπερα φιλε μου.. το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα μετανιωσεις που διαλεξες τα παραπανω ρολογια. εχω το mako 6500 και ειμαι ευχαριστημενος. κραταει πολυ καλους χρονους, ειναι ομορφο και γενικα δεν του λεπει κατι.. ( το αγορασα απο το orientuhren πριν περιπου ενα χρονο)

Αποσυνδεδεμένος geo1971

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Δεκέμβριος 05, 2010, 07:31:08 μμ »
SYZo ευχαριστώ για την συμβουλή σου. 

Η σύζυγος κοιτάζει και σε D&G, είδε ένα και της άρεσε πολύ.  Το γυναικειο Orient το είδε μόνο σε φωτό.

αν τελικά θέλει το D&G ίσως να πάρω μόνο εγώ.

Τυχόν άλλες γνώμες ευπρόσδεκτες!

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Δεκέμβριος 05, 2010, 07:55:47 μμ »
Το τρύπιο orient υπάρχει και σε υπέροχο σοκολατί χρώμα. Πάντως αν θέλεις να μείνεις σε προσιτές τιμές και να πάρεις ρολόι με όλη τη σημασία της λέξης πιστεύω ότι είναι εξαιρετική περίπτωση. Πιο ψηλά υπάρχει και το τρύπιο Hamilton.

Αποσυνδεδεμένος geo1971

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Δεκέμβριος 05, 2010, 08:04:24 μμ »
Grecellin όντως πανέμορφό το καφέ Orient, αν και δεν το βλέπω στο site του Γερμανού.

όσο για το Hamilton...υπέροχο για τρύπιο ρολόι αλλά θα αισθάνομαι ότι έχω τρύπιες τσέπες!  Δυστυχώς πολλές υποχρεώσεις επιβάλουν περιορισμό δαπανών, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα κάνουμε το κέφι μας, πάντα με μέτρο!

Καμιά ιδέα που μπορώ να τα δω Αθήνα και να τα αγοράσω αν οι τιμές είναι παραπλήσιες?

Και πάλι ευχαριστώ για τις προτάσεις.

Αποσυνδεδεμένος Di@bolic

• 44mm case
  • Ανταλλάζω κρασί 35 ετών με αντίστοιχης αξίας ρολόι
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Δεκέμβριος 05, 2010, 08:12:35 μμ »
Για το αντρικό Orient θα σου πω απλά ότι στην Ελλάδα δεν θα το βρεις κάτω από 280 ευρώ με την έκπτωση!

Όσο για την εγγύηση, όταν θα σου έρθει το ρολόι θα βρεις υπογεγραμμένη και σφραγισμένη την κάρτα εγγύησης που ισχύει σε όλο τον κόσμο.

Επίσης ο κύριος Keller σε ερώτηση μου σχετικά με την αποστολή με αντικαταβολή απάντησε θετικά και μάλιστα με κόστος 16 ευρώ (για 1 ρολόι, για περισσότερα ίσως να είναι και λιγότερα).

Τέλος καλό θα ήταν να του αναφέρεις ότι είσαι μέλος αυτού του Forum για να σου κάνει καλύτερη τιμή.
Hitech Πόντιος!

Newsposter and Moderator @ www.myplaisio.gr

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Δεκέμβριος 05, 2010, 08:16:03 μμ »
Δυστυχώς στην ελλάδα τα orient κοστίζουν πολλές φορές περισσότερο από τον γερμανό (ή τον σιγκαπουριώτη του e-bay). Βέβαια πιθανόν να έχεις την εγγύηση της εδώ αντιπροσωπείας σαν αντιστάθμισμα αλλά και πάλι είναι δυνατόν να κοστίζει περισσότερο από το ρολόι; (ρητορική ερώτηση).
Όπως και να έχει πιστεύω ότι και τα 2 ρολόγια είναι εξαιρετικά και θα κάνετε το κέφι σας -όπως λες- χωρίς να νιώσετε ότι αυτό που φοράτε είναι "φθηνό".

Αποσυνδεδεμένος geo1971

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Δεκέμβριος 05, 2010, 08:57:44 μμ »
Σας ευχαριστώ αμφότερους.  Συνεχίζω το ψάξιμο, μήπως καταφέρω και τα δω από κοντά εντός των ημερών και προχωρώ σε παραγγελία.

Υπάρχει άλλη επιλογή σε τιμή 200 ευρώ max για γυναικείο ή αντρικό αντίστοιχα?

Αποσυνδεδεμένος SYZo

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Δεκέμβριος 05, 2010, 09:12:39 μμ »
για ανδρικο υπαρχουν τα orient και μερικα citizen.
μπορεις να δεις και τα γυναικεια citizen , κατα την αποψη μου ομως ειναι πιο ουτετερα..

http://www.oroloi.gr/index.php?cPath=197&sort=2c&page=all

Αποσυνδεδεμένος geo1971

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Δεκέμβριος 06, 2010, 10:22:09 μμ »
Σας ευχαριστώ.

Κάνω μια βόλτα στην Αθήνα για εναλλακτικές λύσεις, αλλά βλέπω να καταλήγω σε Orient.

Αποσυνδεδεμένος Di@bolic

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Δεκέμβριος 06, 2010, 10:29:51 μμ »
Όχι μάλλον σίγουρα εκεί θα καταλήξεις όπως το κόβω... ;D
Hitech Πόντιος!

Αποσυνδεδεμένος geo1971

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Δεκέμβριος 10, 2010, 02:10:37 μμ »
Καλησπέρα

Βοηθήστε με παρακαλω στο εξής (αν σας έτυχε).

Ο Γερμανός (W.Keller) προσφέρει δωρεάν μεταφορικά με την παραγγελία μου.  Μου είπε όμως ότι για να έχω αυτή την προσφορά δεν μπορώ να παραγγείλω κανονικά μεσω της ιστοσελίδας του www.orientuhren.de.  Στέλνω το ποσό στον λογαριασμό  που μου υπέδειξε με στοιχεία παραγγελίας και στέλνει (ελπίζω) ρολόγια.

Παρακαλώ γνωρίστε μου εάν σε αντίστοιχες παραγγελίες σας λειτούργησε έτσι και εάν πήγαν όλα καλά.

Επίσης μου είπε ότι δεν σφραγίζει - υπογράφει την εγγύηση, αλλά στέλνει μαζί και αποδεικτικό πληρωμής.  Τον παρακάλεσα να έχω σφραγίδα-υπογραφή στην εγγύηση.  Αν δεν το κάνει είμαι καλυμμένος μόνο με απόδειξη?

Ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος tzistsam

• 40mm case
  • Ακόμα? Νυχτώσαμε... Ημαρτον
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Δεκέμβριος 10, 2010, 02:32:35 μμ »
Για να είσαι καλυμένος από το θέμα χρημάτων στείλε τα λεφτά μέσω paypal με μια επιβάρυνση γύρω στο 3% αν θυμάμαι καλά. Και εμένα δεν μου σφράγισε την εγγύηση, αλλά επισύναψε την απόδειξη αγοράς. Τώρα για το θέμα της εγγύησης  :'( Πάντως τα ρολόγια θα στα στείλει. Το tracking number των Γερμανικών ταχυδρομείων δεν λειτουργούσε και είδα την πορεία της αποστολής, όταν το ρολόι, εισήλθε στην Ελλάδα μετά από καμμιά εβδομάδα. Στην Κομοτηνή ήρθε σε 10 μέρες. ;)
Τελειώσαμε και μείναμε μονάχοι.

Αποσυνδεδεμένος Di@bolic

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Δεκέμβριος 10, 2010, 02:34:48 μμ »
Καμία επιπλέον έκπτωση δεν σου έκανε στα ρολόγια εκτός από τα δωρεάν έξοδα αποστολής?
Hitech Πόντιος!

Αποσυνδεδεμένος geo1971

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Δεκέμβριος 10, 2010, 02:36:26 μμ »
Δυστυχως οχι.

Αποσυνδεδεμένος avionic

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Δεκέμβριος 10, 2010, 02:40:13 μμ »
Είχα κάνει την παραγγελία με τον ίδιο τρόπο, εκτός ιστοσελίδας αλλά μέσω paypal. Το ρολόι ήρθε μια χαρά, μην ανησυχείς  ;)

Αποσυνδεδεμένος tzistsam

• 40mm case
  • Ακόμα? Νυχτώσαμε... Ημαρτον
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Δεκέμβριος 10, 2010, 02:43:59 μμ »
Καμία επιπλέον έκπτωση δεν σου έκανε στα ρολόγια εκτός από τα δωρεάν έξοδα αποστολής?

Εσφιξαν μου φαίνεται τα πράγματα και στους Φρίτζιδες. Κάτι έκοβε πάντα για τα μέλη του Φόρουμ..... Του είπες ότι είσαι μέλος του Φόρουμ?
Τελειώσαμε και μείναμε μονάχοι.

Αποσυνδεδεμένος geo1971

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Δεκέμβριος 10, 2010, 02:46:48 μμ »
Του το είπα και μου πρόσφερε δωρεάν μεταφορικά ή δωρεάν κουτί συσκευασίας.

Επέλεξα το 1ο.

thomas69

• Επισκέπτης
« Απάντηση #18 στις: Δεκέμβριος 10, 2010, 03:05:16 μμ »
Η έκπτωση σε μέλη του φόρουμ έχει τελειώσει εδώ και καιρό

Με μετρητά σου δίνει δωρεάν ταχυδρομικά και λογικό γιατί με Paypal θα έχει κράτηση 3%.

Η απόδειξη ισχύει σαν εγγύηση στον ίδιο.Δεν είναι official dealer για να σου την σφραγίσει.

Με άλλα λόγια άμα χαλάσει το ρολόι το στέλνεις στον ίδιο.Αν το πας στην αντιπροσωπεία της Orient δεν θα δεχτεί την εγγύησή σου

Αποσυνδεδεμένος geo1971

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Δεκέμβριος 10, 2010, 03:08:19 μμ »
ευχαριστώ.

Με τις τιμές που προσφέρει μάλλον θα το πάρω το ρίσκο.  Αρκεί βέβαια τα ρολόγια να είναι γνήσια!