Αποστολέας Θέμα: ΑΓΟΡΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ORIENT  (Αναγνώστηκε 6811 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Di@bolic

• 44mm case
  • Ανταλλάζω κρασί 35 ετών με αντίστοιχης αξίας ρολόι
    • Προφίλ
Απ: ΑΓΟΡΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ORIENT
« Απάντηση #20 στις: Δεκέμβριος 10, 2010, 03:14:00 μμ »
Εγω΄που πήρα το Orient από τον lowprices μου το έστειλε με σφραγισμένη την κάρτα εγγύησης.
Το πλήρωσα βέβαια 125 ευρώ μαζί με τα έξοδα αποστολης.

Αν θες μπορώ να του πω για τα ρολόγια που ενδιαφερεσαι και να σου πει την δικια σου τιμή (θα είναι λίγο μεγαλύτερη αλλά σε περίπτωση ζημιάς θα μπορείς να το επιδιορθώσεις στην Ελλάδα).
Hitech Πόντιος!

Newsposter and Moderator @ www.myplaisio.gr

Αποσυνδεδεμένος tzistsam

• 40mm case
  • Ακόμα? Νυχτώσαμε... Ημαρτον
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Δεκέμβριος 10, 2010, 03:20:33 μμ »
Τα ρολόγια του Γερμανού είναι γνήσια. Μην ανησυχείς. Εχω έχω το big Mako σε μπλέ. Τζιμάνι λέμε.
Τελειώσαμε και μείναμε μονάχοι.

Αποσυνδεδεμένος askou

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Δεκέμβριος 10, 2010, 03:30:29 μμ »
Καλησπέρα

Βοηθήστε με παρακαλω στο εξής (αν σας έτυχε).

Ο Γερμανός (W.Keller) προσφέρει δωρεάν μεταφορικά με την παραγγελία μου.  Μου είπε όμως ότι για να έχω αυτή την προσφορά δεν μπορώ να παραγγείλω κανονικά μεσω της ιστοσελίδας του [url=http://www.orientuhren.de]www.orientuhren.de[/url].  Στέλνω το ποσό στον λογαριασμό  που μου υπέδειξε με στοιχεία παραγγελίας και στέλνει (ελπίζω) ρολόγια.

Παρακαλώ γνωρίστε μου εάν σε αντίστοιχες παραγγελίες σας λειτούργησε έτσι και εάν πήγαν όλα καλά.

Επίσης μου είπε ότι δεν σφραγίζει - υπογράφει την εγγύηση, αλλά στέλνει μαζί και αποδεικτικό πληρωμής.  Τον παρακάλεσα να έχω σφραγίδα-υπογραφή στην εγγύηση.  Αν δεν το κάνει είμαι καλυμμένος μόνο με απόδειξη?

Ευχαριστώ

Φίλε geo1971 και με εμένα το ίδιο έγινε. Μου έδωσε email paypal και του έβαλα τα χρήματα στον λογαριασμό (αγόρασα πριν μερικές ημέρες). Στο θέμα της έκπτωσης έκανε τον κινέζο και σε εμένα .... Καταλαβαίνεις φυσικά πόσος κόσμος θα έχει παραγγείλει από εδώ για να την αναιρέσει .... Πλέον μόνο μέσω ομαδικής αλλά δεν νομίζω να πιάσει και αυτό ....

Το ρολόι φαίνεται ποιοτικότατο πάντως και δεν νομίζω να έχεις λόγο να ανησυχείς καθώς αν είχε κάνει την στραβή όλο και κάτι θα είχε ακουστεί εδώ μέσα.

Αποσυνδεδεμένος geo1971

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Δεκέμβριος 10, 2010, 11:05:29 μμ »
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Di@bolic τα ρολογια που με ενδιαφέρουν είναι τα Orient "Fashionable" Automatic Ladies FDB0100BW ή/και Orient Automatic "Deep" CEM75001B.

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Δεκέμβριος 11, 2010, 09:08:25 πμ »
Φίλε geo1971, τώρα είδα το θέμα σου με την εγγύηση.
Ενημερωτικά υπάρχει και αυτός ο Γερμανός, έχω ψωνίσει τρεις φορές orient (mako 6500-7500 και SK crystal) και όλα ήρθαν μια χαρά, με κουτί και υπογεγραμμένη-σφραγισμένη εγγύηση!!
http://www.schoeneuhren.de/orientuhren/

Φιλικά, Ηλίας.

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
  • ΚΑΛΛΙΣΤΟΝ ΚΛΕΟΣ ΤΟ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΑΣ ΘΝΗΣΚΕΙΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Δεκέμβριος 11, 2010, 08:47:33 μμ »
Θελω να παρω δωρο στη γυναικα αυτο το ρολογακι
http://cgi.ebay.com/CNR1G002D-New-Orient-Automatic-Ladies-Sports-100m-Watch-/140486262332?pt=Wristwatches&hash=item20b5a23e3c#ht_1650wt_905
αλλα το βρισκω μονο στο ιμπει και οσο ναναι υπαρχει ενα ρισκο,ξερετε κανενα αξιοπιστο σαιτ απο Ευρωπη για να το παρω?

Αποσυνδεδεμένος geo1971

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Δεκέμβριος 11, 2010, 09:09:29 μμ »
Είδα και τον άλλο Γερμανό (schoeneuhren).  Είναι λίγο ακριβότερος βέβαια.

Η ουσία είναι ότι κάποιος Γερμανός θα πάρει Ελληνικά Ευρώ!  Η κα Μέρκελ μας τα παίρνει απο παντού!

Αποσυνδεδεμένος geo1971

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Δεκέμβριος 16, 2010, 10:58:56 μμ »
Ακόμα δεν το έχω παρει απόφαση.  Ψάχνοντας όμως είδα και τα Steinhart τα οποία επίσης μου αρέσουν.  Τυχόν γνώμες?