Αποστολέας Θέμα: Εντυπώσεις Seiko Service Hellas  (Αναγνώστηκε 43927 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
Εντυπώσεις Seiko Service Hellas
« στις: Ιούλιος 06, 2010, 06:58:46 πμ »
Εδώ και πολύ καιρό το Velatura μου ήταν μακριά μου. Η ιστορία έχει ως εξής:

Γύρω στις αρχές του χρόνου παρατήρησα οτι δεν ηταν εύκολο όταν τράβαγες την κορώνα για να ρυθμίσεις ώρα και ημερομηνία, να βρεις την θέση της ρύθμισης της ημερομηνίας. Δεν υπήρχε αυτό το "σκαλοπάτι" που κάνει στο πρώτο κλικ. Το ρολόϊ πήγε στο κατάστημα που αγοράστηκε και μιας και ο άνθρωπος έχει και service αποφάσισε να το ανοίξει. Δυστυχώς κάτι πήγε στραβά και το ρολόϊ απέκτησε μια γρατζουνιά. Εγκεφαλικό!!!
Μου είπε οτι θα μου αλλάξει κάσα με δικά του έξοδα. Μια χαρά. Δυστυχώς σύμφωνα με την Ελληνική αντιπροσωπεία κάσα δεν υπήρχε διαθέσιμη γιατί το ρολόϊ ήταν limited edition...(μακριά απο limited πλέον). Έτσι το ρολόϊ πήγε στο service της Seiko για γυάλισμα και επιδιόρθωση του προβλήματος.
Όταν επέστρεψε το γυάλισμα ήταν μια χαρά αλλά το άλλο πρόβλημα παρέμενε και όχι μόνο αυτό αλλά κόλλαγε και το μπουτόν του εκκίνησης του χρονογράφου. Ξανά πίσω στο σέρβις της Seiko. Το πρόβλημα με το μπουτόν φτιάχτηκε αλλά απέκτησε νέο πρόβλημα...η ημερομηνία δεν άλλαζε πλέον στις 12 ακριβώς αλλά στις 11:45. Τα νέυρα μου τσατάλια. Έχουμε φτάσει αισίως στον Απρίλιο και αφού το Ελληνικό σέρβις αδυνατεί να επισκευάσει το ρολόϊ μου το στέλνουν Ιαπωνία. Επέστρεψε το Σάββατο που μας πέρασε πλήρως επισκευασμένο αλλά μετά από μεγάλη ταλαιπωρία και χρόνο αναμονής. Ευτυχώς που ήταν μέσα στην εγγύηση.
Δυστυχώς η εμπειρία μου από το Επίσημο Σέρβις της Σεϊκο στην Ελλάδα ήταν η χειρότερη.

Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!

* ΔΩΡΟ  = ΔΩρητής ΡΟλογιών

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Εντυπώσεις Seiko Service Hellas
« Απάντηση #1 στις: Ιούλιος 06, 2010, 07:24:00 πμ »
Δυστυχως ειναι πολυ ασχημο που ταλαιπωρηθηκες ετσι φιλε.Αν και δεν εχω εμπειρια απ το service της Seiko για να αναφερω,ωστοσο εμαθα προσφατα πως το πουλησε η το εκλεισε το service που ηταν στην οδο 3ης Σεπτεβριου για οικονομικους λογους.

Αποσυνδεδεμένος kostas

• 40mm case
  • Παρανέστι
    • Προφίλ
    • IMAGESHACK
« Απάντηση #2 στις: Ιούλιος 06, 2010, 09:09:57 μμ »
Μια μηχανούλα quartz έχει δεν έχει 50 ευρώ. Για αυτούς κοστίζει όσο ένας φραπές ίσως...

Μα καλά αντί να αλλάξουν μηχανή έστειλαν δέμα στην Ιαπωνία και η Ιαπωνία το έστειλε πάλι πίσω αφού δούλεψαν ποιος γνωρίζει πόσο για να κάνουν επισκευή και στην Ελλάδα και στην Ιαπωνία;

Δεν σας φαίνεται παράξενο ρε παιδιά;
Τί είναι κανένας El Primero μήπως;

Δύσκολο χόμπι τα ρολόγια.....

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιούλιος 06, 2010, 09:15:53 μμ »
Μια μηχανούλα quartz έχει δεν έχει 50 ευρώ. Για αυτούς κοστίζει όσο ένας φραπές ίσως...

Μα καλά αντί να αλλάξουν μηχανή έστειλαν δέμα στην Ιαπωνία και η Ιαπωνία το έστειλε πάλι πίσω αφού δούλεψαν ποιος γνωρίζει πόσο για να κάνουν επισκευή και στην Ελλάδα και στην Ιαπωνία;

Δεν σας φαίνεται παράξενο ρε παιδιά;
Τί είναι κανένας El Primero μήπως;

Κώστα δεν μιλάμε για quartz αλλά για τον νέο χρονογράφο της Seiko με την 8R28...το Φλεβάρη του 09 που το αγόρασα ήταν η ναυαρχίδα της Seiko για την Ελλάδα...μετά ήρθαν τα αναντα και τα σπρινγκντραιβ. τιμή ριτειλ 2.500,00€

το ρολόί είναι αυτό

http://www.seikowatches.com/products/velatura/automatic.html

Φιλικά Γιώργος
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 07, 2010, 11:54:24 πμ από georges »

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιούλιος 06, 2010, 09:29:53 μμ »
θέλω να πιστεύω ότι απλά έτυχε και ο υπολποιπος κόσμος να αντιμετωπίσει λιγότερες δυσκολίες,όπως και να'χει καλώς το δέχτηκες και μακρυά πια από service κλπ ...μονάχα όταν έρθει η ώρα του ;)
Καλοφόρετο λοιπόν και μακρυα από προβλήματα πια.
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος kostas

• 40mm case
  • Παρανέστι
    • Προφίλ
    • IMAGESHACK
« Απάντηση #5 στις: Ιούλιος 06, 2010, 09:34:07 μμ »
Κώστα δεν μιλάμε για quartz αλλά για τον νέο χρονογράφο της Seiko με την 8R28...το Φλεβάρη του 09 που το αγόρασα ήταν η ναυαρχίδα της Seiko για την Ελλάδα...μετά ήρθαν τα αναντα και τα σπιννκντραιβ. τιμή ρετειλ 2.500,00€

το ρολόί είναι αυτό

http://www.seikowatches.com/products/velatura/automatic.html

Φιλικά Γιώργος

well received back τότε!
Δύσκολο χόμπι τα ρολόγια.....

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιούλιος 06, 2010, 09:56:01 μμ »
θέλω να πιστεύω ότι απλά έτυχε και ο υπολποιπος κόσμος να αντιμετωπίσει λιγότερες δυσκολίες,όπως και να'χει καλώς το δέχτηκες και μακρυά πια από service κλπ ...μονάχα όταν έρθει η ώρα του ;)
Καλοφόρετο λοιπόν και μακρυα από προβλήματα πια.

Υπάρχουν δύο ερωτήματα

1) αν αύριο χρειαστώ κάσα που θα την βρω??

2) όταν έρθει η ώρα για service που θα το κάνω??

Επίσης να δεχθώ αυτό που λες οτι "έτυχε"....πόσες φορές τυχαίνει κάτι??? 3 φορές πήγε στο ελληνικό σέρβις και τις 3 γύρισε με πρόβλημα...τυχαίο??? δεν νομίζω!!!

Φιλικά Γιώργος

Υ.Γ. Σε ευχαριστώ για τις ευχές

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιούλιος 07, 2010, 08:20:04 πμ »
Υπάρχουν δύο ερωτήματα

1) αν αύριο χρειαστώ κάσα που θα την βρω??

2) όταν έρθει η ώρα για service που θα το κάνω??

Επίσης να δεχθώ αυτό που λες οτι "έτυχε"....πόσες φορές τυχαίνει κάτι??? 3 φορές πήγε στο ελληνικό σέρβις και τις 3 γύρισε με πρόβλημα...τυχαίο??? δεν νομίζω!!!

Φιλικά Γιώργος

Υ.Γ. Σε ευχαριστώ για τις ευχές
Έχω κι εγώ τις ίδιες απορίες γιατί πήρα τον αντίστοιχο χρονογράφο Ananta... Γιατί δεν επικοινωνείς με τον Έλληνα εισαγωγέα και κοινοποιώντας στους Ιάπωνες? Αν η μεγαλύτερη εταιρεία στον κόσμο δεν έχει την πρέπουσα ευθιξία και ευαισθησία μαζί με ταχύτατη αντίδραση σε προβλήματα καταναλωτών, να βρει αντιπρόσωπο και service εφάμιλλα του ονόματός της. Εννοείται ότι αν δεν σοβαρευτούν, θα βρίσκουμε δικούς μας μάστορες, σπάζοντας την εγγύηση... Αλλά, μετά από κάτι τέτοιο, ξαναγοράζεις καλό και ακριβό Seiko?
Φιλικά,
Θάνος
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιούλιος 07, 2010, 08:26:40 πμ »
Έχω κι εγώ τις ίδιες απορίες γιατί πήρα τον αντίστοιχο χρονογράφο Ananta... Γιατί δεν επικοινωνείς με τον Έλληνα εισαγωγέα και κοινοποιώντας στους Ιάπωνες? Αν η μεγαλύτερη εταιρεία στον κόσμο δεν έχει την πρέπουσα ευθιξία και ευαισθησία μαζί με ταχύτατη αντίδραση σε προβλήματα καταναλωτών, να βρει αντιπρόσωπο και service εφάμιλλα του ονόματός της. Εννοείται ότι αν δεν σοβαρευτούν, θα βρίσκουμε δικούς μας μάστορες, σπάζοντας την εγγύηση... Αλλά, μετά από κάτι τέτοιο, ξαναγοράζεις καλό και ακριβό Seiko?
Φιλικά,
Θάνος

Θάνο από τον Απρίλιο που πήγε το ρολόϊ Ιαπωνία προσπάθησα να επικοινωνήσω με το επίσημο service εκεί. έστειλα λοιπόν e-mail που ανέφερα το πρόβλημα και όλη την περιπέτεια μου.

To πρώτο e-mail το έστειλα Ιαπωνία στις 15.04.2010..απάντηση καμία
Το δεύτερο e-mail το έστειλα Ιαπωνία στις 22.05.2010...απάντηση καμία
Το τρίτο e-mail οπου τους τα είπα λίγο χύμα το έστειλα Ιαπωνία στις 10.06.2010....απάντησαν επιτέλους στις 16.6.2010...το μόνο που είχαν να πουν είναι οτι λυπούνται για το πρόβλημά μου....Αστεία πράγματα!!!

εγώ με τα Seiko μετά από αυτό μάλλον έχω τελειώσει. Έχω δέκα Seiko στην κατοχή μου αλλά με τέτοιο after sales service μάλλον δεν θα ξαναγοράσω.  Δεν μιλάμε για φτηνά ρολόγια τύπου monster κλπ..αλλά για πιο ακριβά μοντέλα, όπως πολύ σωστά έγραψες...ananta, spring drive κλπ.

Φιλικά Γιώργος

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Ιούλιος 07, 2010, 08:28:43 πμ »
Tα περισσότερα επίσημα σέρβις είναι δυστυχώς για κλάματα.....άρπα-κόλλα όπως όλα σε τούτη τη χώρα.....

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Ιούλιος 07, 2010, 08:33:52 πμ »
Tα περισσότερα επίσημα σέρβις είναι δυστυχώς για κλάματα.....άρπα-κόλλα όπως όλα σε τούτη τη χώρα.....

άντε σε αυτό να συμφωνήσω..με το επίσημο σέρβις στην Ιαπωνία όμως??? τους έγραψα για την περίπτωση της κάσας, (οτι γρατζουνίστηκε, οτι ήθελα καινούργια και πως απάντηση στην Ελλάδα ήταν πως δεν υπάρχει γιατί το ρολόϊ είναι limited edition...τήρησαν σιγή ιχθύος...δεν αναφέρθηκαν καν στο θέμα)
Υπάρχουν φορές που τα προβλήματα δεν λύνονται με μία συγνώμη...πρέπει να κάνεις το κάτι παραπάνω...και να πεις οτι ήταν και κάτι παράλογο και εξωφρενικο...τι να πω..πλήρης απογοήτευση.

Ένας Χ-Seiko fan
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 07, 2010, 08:38:57 πμ από georges »

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Ιούλιος 07, 2010, 08:38:15 πμ »
Φιλικά,
Θάνος

Να συμπληρώσω Θάνο πως αφού δεν πήραν χαμπάρι με τα email, αυτό το ποστ το έχω αναρτήσει και σε τρία διεθνή φόρουμ μπας και το δουν και απο Ιαπωνία... σου παραθέτω τους συνδέσμους:

http://www.thewatchsite.com/index.php/topic,5617.0.html

http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=420717

http://forums.timezone.com/index.php?t=tree&goto=5164730&rid=0

Φιλικά Γιώργος

Αποσυνδεδεμένος teo66

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Ιούλιος 07, 2010, 08:42:48 πμ »

.........θα αναφέρω τη δική μου περίπτωση......................έχω στην κατοχή μου............5 Seiko και 1 Orient..............που έχουν πάνω από 30 χρόνια ζωής............ζήτησα λοιπόν με mail στην επίσημη αντιπροσωπεία..............της Ιαπωνίας να μου πούν στοιχεία για το πότε κατασκευάσθηκαν..........τι μηχανισμό φοράνε...........και γενικώς ότι πληροφορία υπάρχει για τα συγκεκριμένα κομμάτια........αναφέροντάς τους τα serial number από καθε ρολόι ξεχωριστά...........και γενικώς ότι είχα διαθέσιμο από το κάθε ρολόι.....................μετά από 2 μέρες μου απάντησε η Orient.............και μετά από 3 μέρες απάντησε η seiko.............και οι δύο απαντήσεις...........εντελώς τεκμηριωμένες............γιά το κάθε ρολόι ξεχωριστά..............δεν ξέρω αν η δική μου περίπτωση..............χρήζει διαφορετικής αντιμετώπισης......αλλά τουλάχιστον μου έστειλαν........... και μάλιστα γρήγορα τα στοιχεία που τους ζήτησα...........................

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Ιούλιος 07, 2010, 09:02:39 πμ »

.........θα αναφέρω τη δική μου περίπτωση......................έχω στην κατοχή μου............5 Seiko και 1 Orient..............που έχουν πάνω από 30 χρόνια ζωής............ζήτησα λοιπόν με mail στην επίσημη αντιπροσωπεία..............της Ιαπωνίας να μου πούν στοιχεία για το πότε κατασκευάσθηκαν..........τι μηχανισμό φοράνε...........και γενικώς ότι πληροφορία υπάρχει για τα συγκεκριμένα κομμάτια........αναφέροντάς τους τα serial number από καθε ρολόι ξεχωριστά...........και γενικώς ότι είχα διαθέσιμο από το κάθε ρολόι.....................μετά από 2 μέρες μου απάντησε η Orient.............και μετά από 3 μέρες απάντησε η seiko.............και οι δύο απαντήσεις...........εντελώς τεκμηριωμένες............γιά το κάθε ρολόι ξεχωριστά..............δεν ξέρω αν η δική μου περίπτωση..............χρήζει διαφορετικής αντιμετώπισης......αλλά τουλάχιστον μου έστειλαν........... και μάλιστα γρήγορα τα στοιχεία που τους ζήτησα...........................
Έχω στενοχωρηθεί πολύ από αυτά που έπαθε ο Γιώργος, που είναι και πολύ πιό "φορτωμένος" από μένα με Seiko στην συλλογή του... Δεν χρειάζομαι παραπάνω για να κλονιστώ και να ακολουθήσω το παράδειγμά του προς αποφυγή...
Τεό, συμφωνώ ότι σου φέρθηκαν άψογα και εντυπωσιακά... Αλλά δεν ήταν για αντιμετώπιση προβλήματος, κι αυτό μου κάνει ανάποδο κλικ... Γιατί έτσι σε άφησαν εντυπωσιασμένο για το brand name τους, την οργάνωση και την ακρίβειά τους, δεν είχαν όμως μπροστά τους περίπτωση σαν του Γιώργου, όπου καλούνται να αποδείξουν εαυτόν...
Εδώ μιλάμε ότι αγόρασα ένα Ingersoll με κινεζούλα μηχανή από Καλλιθέα, και δεν γύρναγε σωστά η ημ/νία στο μεγάλο διπλό παράθυρο στο 12, και -μέσω του καταστήματος που είναι εξαιρετικό παιδί κι όλας- ο εδώ αντιπρόσωπος μου άλλαξε ολόκληρο το ρολόι σε 3 μέρες!
Θα μείνω με την απορία: Αν γινόταν το ίδιο με κάποιο Seiko, και μάλιστα όχι ακριβό, ο δικός τους αντιπρόσωπος τι θα έκανε?
Θάνος

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Ιούλιος 07, 2010, 09:10:02 πμ »
Έχω στενοχωρηθεί πολύ από αυτά που έπαθε ο Γιώργος, που είναι και πολύ πιό "φορτωμένος" από μένα με Seiko στην συλλογή του... Δεν χρειάζομαι παραπάνω για να κλονιστώ και να ακολουθήσω το παράδειγμά του προς αποφυγή...
Τεό, συμφωνώ ότι σου φέρθηκαν άψογα και εντυπωσιακά... Αλλά δεν ήταν για αντιμετώπιση προβλήματος, κι αυτό μου κάνει ανάποδο κλικ... Γιατί έτσι σε άφησαν εντυπωσιασμένο για το brand name τους, την οργάνωση και την ακρίβειά τους, δεν είχαν όμως μπροστά τους περίπτωση σαν του Γιώργου, όπου καλούνται να αποδείξουν εαυτόν...
Εδώ μιλάμε ότι αγόρασα ένα Ingersoll με κινεζούλα μηχανή από Καλλιθέα, και δεν γύρναγε σωστά η ημ/νία στο μεγάλο διπλό παράθυρο στο 12, και -μέσω του καταστήματος που είναι εξαιρετικό παιδί κι όλας- ο εδώ αντιπρόσωπος μου άλλαξε ολόκληρο το ρολόι σε 3 μέρες!
Θα μείνω με την απορία: Αν γινόταν το ίδιο με κάποιο Seiko, και μάλιστα όχι ακριβό, ο δικός τους αντιπρόσωπος τι θα έκανε?
Θάνος

Θα σου πω εγώ..την τρίτη φορά που ήρθε πίσω το ρολόϊ από το Ελληνικό σέρβις και η ημερομηνία άλλαζε στις 23:45 αντι στις 24:00, αποφάνθηκαν οτι αυτό δεν είναι πρόβλημα και συμβαίνει σε πολλά ρολόγια...Το ρολόϊ όταν αγοράστηκε η ημερομηνία άλλαζε στις 12 ακριβώς και το ίδιο λένε και τα specs του ρολογιού...ελπίζω να σε κάλυψα.
Να συμπληρώσω οτι όταν ζήτησα την νέα κάσα και μου είπαν οτι δεν υπάρχει, και μετά από την αλλεπάλληλη ταλαιπωρία με τα πήγαινε έλα του ρολογιού στο service ζήτησα αλλαγή ρολογιού. Μου είπαν οτι θα το άλλαζαν αλλά ήταν sold out. Ζήτησα λοιπόν αλλαγή με άλλο ρολόϊ με τον ίδιο μηχανισμό (8R28) χωρίς να με ενδιαφέρει αν είναι limited edition κλπ...τα ίδια είπα και στην Ιαπωνία στο μειλ μου....Απάντηση για την ταμπακιέρα καμία...

Φιλικά Γιώργος

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Ιούλιος 07, 2010, 10:21:28 πμ »
Δεν πειράζει Γιώργο...
Έχει δίκιο ο Γιάννης...
Θα περιμένω να δω αν ο Έλλην αντιπρόσωπος διαβάζει αυτά που γράφονται, και αν και πως θα αντιδράσει... (χαίρε μέλλον αβυσσαλέο...?)...
Έτσι είναι πιά η "νέα εποχή της θεάς ΠΩΛΗΣΗΣ" που σκότωσε την αδελφή της Θεά ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ για να πάρει μόνη της την προίκα!

Κοινώς, φέρανε την Τασούλα στην εκκλησία, καραμακιγιαρισμένη, χτενισμένη, στολισμένη και απαστράπτουσα, μέχρι να την στεφανωθεί ο Γιωργάκης, ο Θανούλης, όπως θες πές τον...!
Και το βράδυ, μόλις η Τασούλα γδύθηκε,
"........ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ REXONA!!!"......

Άντε, καλά νάμαστε να μαθαίνουμε... ;D

[/quote]

Αποσυνδεδεμένος Darth

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Ιούλιος 07, 2010, 11:00:15 πμ »
κριμα..
κριμα..
κριμα...
και στην εκθεση που ηταν η εταιρια ειχα την ευκαιρια να μιλησω με τον αντιπροσωπο και με τον ιαπωνα τεχνικο και αλλον ενα Ιαπωνα.
πραγματικα δεν περιμενα τετοια αντιμετωπιση..
εχασαν αλλον εναν πελατη...

απο εδω και περα μονο g shock atomic solar
που ανοιγονται μετα απο 10-15 χρονια μονο για μπαταρια... ;)

φιλικα
Γιωργος

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Ιούλιος 07, 2010, 11:55:38 πμ »
Δυστυχως ειναι πολυ ασχημο που ταλαιπωρηθηκες ετσι φιλε.Αν και δεν εχω εμπειρια απ το service της Seiko για να αναφερω,ωστοσο εμαθα προσφατα πως το πουλησε η το εκλεισε το service που ηταν στην οδο 3ης Σεπτεβριου για οικονομικους λογους.

Ωπα. Εδω υπαρχει μεγα λαθος. Εσυ μηλας προφανως για το μαγαζι που υπηρχε στο ιδιο κτηριο με το σερβις της Σεικο. Το επισημο σερβις δεν πουλιεται σε ιδιωτες. Συνεχιζει να το εχει η μαμα στην Ιαπωνια. Ολοι οσοι υπαρχουν εκει μεσα ειναι ιδιωτες.

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Ιούλιος 07, 2010, 11:58:08 πμ »
Γιωργο το οτι αλλαζει η ημερομηνια στο 23.45 αυτο συμβαινει σε πολλα ρολογια.
Ειναι κατι απλο και μπορει να στο διορθωση οποιωσδηποτε τεχνιτης

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Ιούλιος 07, 2010, 12:03:19 μμ »
Γιωργο το οτι αλλαζει η ημερομηνια στο 23.45 αυτο συμβαινει σε πολλα ρολογια.
Ειναι κατι απλο και μπορει να στο διορθωση οποιωσδηποτε τεχνιτης

έλα που αυτοί δεν μπορούσαν...Άρη 3 φορές πήγε στο σέρβις το ρολόϊ, 3 φορές γύρισε με πρόβλημα...ευτυχώς που πήγε Ιαπωνία και το έφτιαξαν... Από την άλλη ευτυχώς που που έγινε και αυτό και δεν φορτώθηκα 2 ακόμα ακριβά Seiko που είχα βάλει στο μάτι...θα πάθαινα εγκεφαλικό!!!

Φιλικά Γιώργος
Χ-SEIKO FAN