Αποστολέας Θέμα: Εντυπώσεις Seiko Service Hellas  (Αναγνώστηκε 43920 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
Απ: Εντυπώσεις Seiko Service Hellas
« Απάντηση #20 στις: Ιούλιος 07, 2010, 12:37:02 μμ »
Ωπα. Εδω υπαρχει μεγα λαθος. Εσυ μηλας προφανως για το μαγαζι που υπηρχε στο ιδιο κτηριο με το σερβις της Σεικο. Το επισημο σερβις δεν πουλιεται σε ιδιωτες. Συνεχιζει να το εχει η μαμα στην Ιαπωνια. Ολοι οσοι υπαρχουν εκει μεσα ειναι ιδιωτες.

Όχι Άρη μου,
Είμεθα μεν άνθρωποι συγκαταβατικοί, αλλά όταν έχεις ένα όνομα κολοσσό, πρέπει να προσέχεις του σκοτωμού ποιοί το υπηρετούν, από Αμερική έως Τιμπουκτού!
Δεν μπορεί ένας-δυό νεο-Ελληναράδες της κονόμας να σε κάνουν ρόμπα, ούτε για εναν πελάτη των 80 ευρώ, ούτε για έναν των 150.000 ευρώ, εξίσου...
Αλλά αν η Seiko δεν ασχολείται με "λεπτομέρειες", κι εμείς με την σειρά μας δεν ασχολούμεθα μαζί της!
Στο κάτω-κάτω, έχω πολύ μεγάλη ευαισθησία για το παιδί των 16 και 18 ετών που είναι μέλος μας, και το οποίο μάζεψε τα ευρώ σέντσι-σέντσι, για να πάρει με κόπους και υπομονές ένα ρολόγάκι! Πιό πολύ με νοιάζει αυτό το προφίλ αγοραστή, παρά η αφεντομουτσουνάρα μου με τα 24 ρολόγια! Κι εσύ είσαι έτσι, και το ξέρω...
Αν μια -οποιαδήποτε- εταιρεία δεν έχει τον προσήκοντα σεβασμό σε αυτό που λέμε "οικονομικά ευαίσθητες ομάδες πληθυσμού", που είναι και το σημαντικότερο target group των πωλήσεων, εκεί γαρ είναι η μαγκιά και ο βαρύς ανταγωνισμός, τότε δεν είναι εταιρεία για μένα... Ειδικά για την Seiko σε αυτήν την ιστορία, την βρίσκω απερίγραπτα φάουλ...
Και ξέρεις και κάτι? Βλέπω το "Mywatch.gr" σαν έναν πολύ σοβαρό φορέα για την διαμόρφωση και βοήθεια του καταναλωτή, και για να μπαίνουν στην θέση τους κάποιοι σαλτιμπάγκοι του εμπορίου... Αρκεί να το πιστέψουμε και να δράσουμε ανάλογα. Εμείς όλοι -ΜΑ ΟΛΟΙ- ΑΓΑΠΑΜΕ το ρολόι,  και για αυτό έχουμε και κάποιο χρέος να προστατεύουμε γενικότερα τον χώρο!
Πες μου, έχω άδικο?
Θάνος
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Ιούλιος 07, 2010, 12:48:20 μμ »
Δεν θα διαφωνησω οτι ο πελατης πρεπει να εχει την ιδια σημασια ειτε ειναι πελατης των 80 ευρω ειτε των 180.000 ευρω.
Απλα δυστηχως καποιες εταιρειες μεγαλες πλεον σου λεει δεν μπορεις να μου κανεις κατι. Αφου θελεις δεν θελεις σε εμενα θα ερθεις εστω και για ανταλλακτικα.
Αν διαβασης καποια ποστ μου αλλου θα δεις οτι ειμαι αντιθετος με τον τροπο που το swats group συμπεριφαιρετε. Αυτο το νταβατζιλικη με βρισκει αντιθετο.
Ας τολμησουν να αρχιζουν να δινουν ανταλλακτηκα και σε ανεξαρτητους τεχνιτες (ετσι κανανε παλια) και μετα θα σου πω εγω πως πεφτη ο τζιρος του σερβις τους. Τοτε να δεις πως θα προσεξουν τον πελατη και το ρολοι του.
Σε συζητηση που ειχα με τον αρχητεχνιτη μιας μεγαλης φιρμας ελβετικων (κλασης ανωτερη απο τα Ωμεγα) του ανεφερα την πολιτικη του συγκεκριμενου γρουπ και τι μπορει να συμβει.
Μου ειπε.
Δεν μπορεις να κανεις τιποτα. Το γκρουπ ειναι κρατος.
Τα συμπερασματα δικα σας.

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Ιούλιος 07, 2010, 12:59:42 μμ »
Δεν θα διαφωνησω οτι ο πελατης πρεπει να εχει την ιδια σημασια ειτε ειναι πελατης των 80 ευρω ειτε των 180.000 ευρω.
Απλα δυστηχως καποιες εταιρειες μεγαλες πλεον σου λεει δεν μπορεις να μου κανεις κατι. Αφου θελεις δεν θελεις σε εμενα θα ερθεις εστω και για ανταλλακτικα.
Αν διαβασης καποια ποστ μου αλλου θα δεις οτι ειμαι αντιθετος με τον τροπο που το swats group συμπεριφαιρετε. Αυτο το νταβατζιλικη με βρισκει αντιθετο.
Ας τολμησουν να αρχιζουν να δινουν ανταλλακτηκα και σε ανεξαρτητους τεχνιτες (ετσι κανανε παλια) και μετα θα σου πω εγω πως πεφτη ο τζιρος του σερβις τους. Τοτε να δεις πως θα προσεξουν τον πελατη και το ρολοι του.
Σε συζητηση που ειχα με τον αρχητεχνιτη μιας μεγαλης φιρμας ελβετικων (κλασης ανωτερη απο τα Ωμεγα) του ανεφερα την πολιτικη του συγκεκριμενου γρουπ και τι μπορει να συμβει.
Μου ειπε.
Δεν μπορεις να κανεις τιποτα. Το γκρουπ ειναι κρατος.
Τα συμπερασματα δικα σας.

Κι όμως μπορείς..δεν αγοράζεις προϊόντα τους (για τους πελάτες λέω) η γνώση είναι δύναμη και δόξα το θέο σήμερα αν ψάξεις μαθαίνεις πολλά πράγματα. Κι εγώ για την Seiko είχα άλλη άποψη. Δυστυχώς έπεσα έξω..δεν πειράζει..απλά πράγματα..δεν ξαναγοράζω προϊόν τους. Αν γράφαμε όλοι τις θετικές αλλά και τις αρνητικές εμπειρίες μας ίσως τα πράγματα ήταν καλύτερα. Οι εταιρείες απευθύνονται σε καταναλωτές (εμάς). Αν γνωρίζουν οτι δεν είμαστε αδαείς, κι οτι έχουμε κάποιες απαιτήσεις θα αλλάξουν κάποια πράγματα.
Το ποστ για αυτό το λόγο το έγραψα. Αν ήθελα να "απαιτήσω" κάτι από την εταιρεία θα το έκανα όσο το ρολόϊ ήταν εκεί. Αντίθετα περίμενα να δώ το τελικό αποτέλεσμα και μετά έγραψα την εμπειρία μου. Για να μάθουν και κάποιοι που δεν ξέρουν. Για να αλλάξει κάτι από την εταιρεία (αν διαβάζουν) Εύχομαι οι τωρινοί και μελλοντικοί κάτοχοι Seiko να έχουν διαφορετική αντιμετώπιση από αυτή που είχα εγώ. Εγώ δυστυχώς ή ευτυχώς με την Seiko δεν θέλω άλλες παρτίδες..αρκετή πίκρα πήρα.

Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!

* ΔΩΡΟ  = ΔΩρητής ΡΟλογιών

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Ιούλιος 07, 2010, 01:06:15 μμ »
δεν ξαναγοράζω προϊόν τους

δεν μπορει ετσι ευκολα,το κακο σερβις σε μια χωρα,να κρινει μια ολοκληρη εταιρια

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Ιούλιος 07, 2010, 01:19:25 μμ »
δεν ξαναγοράζω προϊόν τους

δεν μπορει ετσι ευκολα,το κακο σερβις σε μια χωρα,να κρινει μια ολοκληρη εταιρια

Μα αν διαβάσεις προσεκτικά το αρχικό ποστ θα δεις οτι και απο Ιαπωνία δεν είχα καλύτερη αντιμετώπιση...3 mail τους έστειλα και μου απάντησαν μετά από 2 μήνες και αφού στο τρίτο μειλ τα έγραψα "χοντρα" Επίσης σε όλα τα παράπονα και αιτήματά μου δεν απάντησαν ποτέ. Αρκεστηκαν μόνο στο οτι "λυπούνται για το πρόβλημά μου"
Αν εσένα σε καλύπτουν τα παραπάνω οκ....
Να διευκρινήσω πως ποτέ δεν έγραψα πως δεν βγάζει καλά ρολόγια...αλλά την να την κάνω την Porsche όταν το επίσημο συνεργείο μου έχει για τεχνίτη το μαστρομήτσο που μέχρι χτες έφτιαχνε Yugo??
Tέλος να πω πως όταν αγοράζεις ένα ρολόϊ από AD και όχι από την παράλληλη, έχεις την απαίτηση να σε καλύπτει σε κάποια πράγματα...ανταλλακτικά service κλπ...εγώ ούτε service είχα, ούτε ανταλλακτικά (κάσα).

Φιλικά Γιώργος
X-Seiko Fan

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Ιούλιος 07, 2010, 01:25:57 μμ »
Μα αν διαβάσεις προσεκτικά το αρχικό ποστ θα δεις οτι και απο Ιαπωνία δεν είχα καλύτερη αντιμετώπιση...3 mail τους έστειλα και μου απάντησαν μετά από 2 μήνες και αφού στο τρίτο μειλ τα έγραψα "χοντρα" Επίσης σε όλα τα παράπονα και αιτήματά μου δεν απάντησαν ποτέ. Αρκεστηκαν μόνο στο οτι "λυπούνται για το πρόβλημά μου"

οκ.δεν το ειχα δει..περιεργο.τι να πεις

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Ιούλιος 07, 2010, 01:28:52 μμ »
Φιλε Αρη μαλλον δεν κανω λαθος μιας και γνωστη της οικογενειας δουλευει εδω στη Seiko.Δεν ξερω αν το πουλησε η ιδια η εταιρεια το service η αν εκλεισε παντως ξερω πως 13 ατομα που δουλευαν εκει εχασαν τη δουλεια τους!Ασχετο μεν αυτο που λεω αλλα ειναι και αυτο μια πληροφορια.

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Ιούλιος 07, 2010, 01:41:49 μμ »
Να συμπληρώσω πως ειλικρινά δεν με πείραξε που το ρολόϊ παρουσίασε πρόβλημα ούτε που έγινε γρατζουνιά...Αυτά συμβαίνουν... Αυτό που με πείραξε ήταν η όλη απάθεια και συμπεριφορά απέναντι στο πρόβλημά μου. Με δύο απλές κινήσεις όλα θα ήταν πιο απλά

1) Να παραδεχόταν το ελληνικό service οτι δεν μπορούσε να το φτιάξει εξ'αρχής και να πήγαινε το ρολόϊ από τον Φλεβάρη Ιαπωνία (θα είχαμε γλυτώσει 2 μήνες ταλαιπωρία και πήγαινε - έλα στο Ελληνικό service)

2) Να έφτιαχναν μια νέα κάσα..τα καλούπια υπάρχουν.

Τώρα θα μιλάγαμε για την Seiko που σέβεται και τιμά τον πελάτη...Δυστυχώς αυτά τα δύο πράγματα δεν έγιναν ποτέ.

Επίσης όταν μου είπαν οτι θα μου αντικαθιστούσαν το ρολόϊ με καινούργιο αλλά δυστυχώς είναι sold out, η απάντηση ήταν λάθος. Καλύτερα να μην το έλεγαν καθόλου. Αν πραγματικά ήθελαν να το αντικαταστήσουν θα έπαιρναν κάποιο από κάποιο AD και θα μου το έδιναν. Εγώ ήδη έχω βρει ένα στην Πάτρα που βρίσκομαι που είναι ακόμα στην Βιτρίνα...

Φιλικά Γιώργος
Χ-Seiko Fan

Αποσυνδεδεμένος Darth

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Ιούλιος 07, 2010, 01:56:21 μμ »
δεν πιστευω πραγματικα να ειναι τοσο μα...κες οι Ιαπωνες και να μην εχουν εξτρα κασες βρε φιλε...
αν συμβαινει αυτο ειναι πραγματικα αχρηστοι.... ;)

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Ιούλιος 07, 2010, 01:59:28 μμ »
δεν πιστευω πραγματικα να ειναι τοσο μα...κες οι Ιαπωνες και να μην εχουν εξτρα κασες βρε φιλε...
αν συμβαινει αυτο ειναι πραγματικα αχρηστοι.... ;)

Γιώργο εδώ δεν είχαν ένα δείκτη που ήθελε αντικατάσταση και για αυτό έμεινε το ρολόϊ Ιαπωνία 3 μήνες (αυτό τουλάχιστον μου έγραψαν απο το επίσημο service εκεί)
Επίσης το θέμα με την κάσα το έγραψα στο mail μου όπως και την απάντηση που μου έδωσαν από Ελλάδα. Δεν απάντησαν ποτέ!!!

Φιλικά Γιώργος

Αποσυνδεδεμένος Darth

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Ιούλιος 07, 2010, 02:04:59 μμ »
βγαλε ολα τα μειλ στην φορα με ημερομηνιες.
βαλτα ξανα και στα φορουμ εξωτερικου
στειλτους το λινκ
ανεφερε οτι περιμενεις επισημη απαντηση
και αστους να δουμε τι γινεται.

αλλα φιλε γραψε και στην seiko europe...αν υπαρχει... ;)

δεν χανεις κατι
και θα πεσει και κραξιμο στα διεθνη φορα.

αλλα επιμενω.
στειλτους τα λινκ να δουνε οτι για ενα ρολοι γινονται ρομπα διεθνως!!!! :butthead:

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Ιούλιος 07, 2010, 02:32:13 μμ »
δηλαδη τωρα εχεις ενα ρολοι που κοστιζει καποια $$$$$$ και δεν μπορεις να το χαρεις ,γιατι εχουμε εμπλοκη με το σερβις?και η μαμα απο Ιαπωνια δεν βοηθα την κατασταση? ???

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Ιούλιος 07, 2010, 03:04:49 μμ »
δηλαδη τωρα εχεις ενα ρολοι που κοστιζει καποια $$$$$$ και δεν μπορεις να το χαρεις ,γιατι εχουμε εμπλοκη με το σερβις?και η μαμα απο Ιαπωνια δεν βοηθα την κατασταση? ???

Διάβασε σε παρακαλώ προσεκτικά το πρώτο ποστ... το ρολόϊ ήρθε στα χέρια μου επισκευασμένο από Ιαπωνία το Σάββατο που μας πέρασε.
Με την κάσα δεν έγινε κάτι..παραμένει η παλιά με το γυάλισμα που είχε γίνει εδώ.
Το ποστ όπως είπα το έγραψα για να μεταφέρω την αρνητική μου εμπειρία και αν διαβάζουν κάποιοι από την εταιρεία μπας και αφυπνιστούν.
Εκρεμμούν κάποιες απαντήσεις σχετικά με την διαθεσιμότητα της κάσας σαν ανταλλακτικό, αλλά πλέον δεν έχω όρεξη να ασχοληθώ άλλο. Το πιο πιθανόν είναι το ρολόί να βγει προς πώληση.

Φιλικά Γιώργος

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Ιούλιος 07, 2010, 03:08:56 μμ »
ποσο το αγορασες?

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Ιούλιος 07, 2010, 03:12:31 μμ »
ποσο το αγορασες?

αυτό τι σχέση έχει?? άλλωστε απαγορεύεται και από τους κανόνες του φόρουμ να γράψω τιμή αγοράς!!!
η retail τιμή ήταν 2.500,00 €

Φιλικά Γιώργος

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Ιούλιος 07, 2010, 03:13:39 μμ »
2500?! >:( και ειχες τετοια αντιμετωπιση?!!!

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Ιούλιος 07, 2010, 03:17:32 μμ »
2500?! >:( και ειχες τετοια αντιμετωπιση?!!!

Δυστυχώς!!!

Φιλικά Γιώργος

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Ιούλιος 07, 2010, 09:27:13 μμ »
απογοητευομαι με αυτα που διαβαζω.
κριμα γιατι θα γουσταρα ενα springdrive.
ευτυχως που εχω μονο monster και 5αρι.
ΟΛΟΙ ΡΟΛΕΞ ΛΕΜΕΕΕΕΕ

Αποσυνδεδεμένος desmo16

• 42mm case
  • Extravaganza
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Ιούλιος 07, 2010, 10:33:17 μμ »
Χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν και χωρίς να δικαιολογώ σε καμια περίπτωση την αντιμετώπιση που είχε ο φίλος Γιώργος από την Seiko μήπως γινόμαστε λίγο υπερβολικοί με το να αφορίζουμε την εταιρία σε σημείο να λέμε "δεν πρόκειται να ξανά αγοράσω Seiko" ???
Μπορεί να φανεί χαζη ερώτηση γιατί από τέτοιου μεγέθους εταιρίες αυτο είναι ανεπίτρεπτο αλλα μήπως μιλάμε για ένα μεμονωμένο περιστατικό που δυστυχώς έτυχε στον φίλο Γιώργο ???

Όπως και να έχει εύχομαι να μην συμβεί σε κανένα από εμάς και η δημοσιοποίηση του περιστατικού να βοηθήσει ώστε να μην ξανά συμβεί κάτι παρόμοιο στο μέλλον!

Φιλικά
Αλέξανδρος

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Ιούλιος 07, 2010, 11:05:54 μμ »
συμβαίνουν και στις καλύτερες.....οικογένειες!Έχω δει αρκετά patek και μάλιστα σε μια περίπτωση(ο πελάτης είχε την απαίτηση) να του το στείλουν μέσα από το εργοστάσιο(σφραγισμένο) και ΟΧΙ βιτρίνας....λοιπόν το ρολοι ποτέ δεν δούλεψε ΣΩΣΤΑ,καπου στα μισά του Power reserve και με την κορώνα κάτω ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ ξαφνικά και αδικαιολόγητα....δεν μιλάμε με τα off-shore της AP πόσα προβληματικά έχουν υπάρξει  ???....έτσι είναι αυτά κύριοι και ΟΧΙ μόνο σε Εθνικό επίπεδο αλλά σε παγκόσμιο!τα service centers υστερούν παρα πολύ! :(
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.