Ωπα. Εδω υπαρχει μεγα λαθος. Εσυ μηλας προφανως για το μαγαζι που υπηρχε στο ιδιο κτηριο με το σερβις της Σεικο. Το επισημο σερβις δεν πουλιεται σε ιδιωτες. Συνεχιζει να το εχει η μαμα στην Ιαπωνια. Ολοι οσοι υπαρχουν εκει μεσα ειναι ιδιωτες.
Όχι Άρη μου,
Είμεθα μεν άνθρωποι συγκαταβατικοί, αλλά όταν έχεις ένα όνομα κολοσσό, πρέπει να προσέχεις του σκοτωμού ποιοί το υπηρετούν, από Αμερική έως Τιμπουκτού!
Δεν μπορεί ένας-δυό νεο-Ελληναράδες της κονόμας να σε κάνουν ρόμπα, ούτε για εναν πελάτη των 80 ευρώ, ούτε για έναν των 150.000 ευρώ, εξίσου...
Αλλά αν η Seiko δεν ασχολείται με "λεπτομέρειες", κι εμείς με την σειρά μας δεν ασχολούμεθα μαζί της!
Στο κάτω-κάτω, έχω πολύ μεγάλη ευαισθησία για το παιδί των 16 και 18 ετών που είναι μέλος μας, και το οποίο μάζεψε τα ευρώ σέντσι-σέντσι, για να πάρει με κόπους και υπομονές ένα ρολόγάκι! Πιό πολύ με νοιάζει αυτό το προφίλ αγοραστή, παρά η αφεντομουτσουνάρα μου με τα 24 ρολόγια! Κι εσύ είσαι έτσι, και το ξέρω...
Αν μια -οποιαδήποτε- εταιρεία δεν έχει τον προσήκοντα σεβασμό σε αυτό που λέμε "οικονομικά ευαίσθητες ομάδες πληθυσμού", που είναι και το σημαντικότερο target group των πωλήσεων, εκεί γαρ είναι η μαγκιά και ο βαρύς ανταγωνισμός, τότε δεν είναι εταιρεία για μένα... Ειδικά για την Seiko σε αυτήν την ιστορία, την βρίσκω απερίγραπτα φάουλ...
Και ξέρεις και κάτι? Βλέπω το "Mywatch.gr" σαν έναν πολύ σοβαρό φορέα για την διαμόρφωση και βοήθεια του καταναλωτή, και για να μπαίνουν στην θέση τους κάποιοι σαλτιμπάγκοι του εμπορίου... Αρκεί να το πιστέψουμε και να δράσουμε ανάλογα. Εμείς όλοι -ΜΑ ΟΛΟΙ- ΑΓΑΠΑΜΕ το ρολόι, και για αυτό έχουμε και κάποιο χρέος να προστατεύουμε γενικότερα τον χώρο!
Πες μου, έχω άδικο?
Θάνος