Αποστολέας Θέμα: Seiko Orange Monster SKX781  (Αναγνώστηκε 44733 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Σταμάτης_Κ.

• 36mm case
    • Προφίλ
Απ: Seiko Orange Monster SKX781
« Απάντηση #20 στις: Ιούνιος 29, 2010, 08:53:42 μμ »
να πάρω βρε παιδιά να πάρω...  :-\  :-\ Μου αρέσει πάρα πολύ με μπρασελέ !

Δηλ. θα είναι με χαρτιά , με τα πάντα ; κομπλέ που λέμε ;  :)

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Ιούνιος 29, 2010, 08:56:36 μμ »
Yes of course ;) ;) Χτυπα το ειναι εξαιρετο κομματι ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος Dylan Dog

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Ιούνιος 29, 2010, 09:46:25 μμ »
Εξαιρετικη παρουσιαση σε ενα εξαιρετικο ρολοι!!!
Καλοφορετο!
αλήθεια, υπάρχουν μαγαζιά στην αθήνα που να πουλάνε λουράκια nato ή μόνο μέσω internet παραγγέλνεις; είμαι και εγώ κάτοχος του OM με rubber strap και ψήνομαι πριν αφήσω το κλινόν άστυ να του περάσω ένα nato. είναι καθόλου αδιάβροχα;

Εγω ειχα παρει για το περτικαλι μου O&W ενα τριχρωμο nato με πορτοκαλι στην μεση απο εδω
http://www.timefactors.com/nato.htm
Θα το δεις ειναι το προτελευταιο στην σελιδα κατω
Μου το εστειλε περυσι μια χαρα και γρηγορα και εχει και αλλα με οτι χρωμα θελεις!

Αποσυνδεδεμένος Nikos patra

• 46mm case
  • 233, Εl Primero
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Ιούνιος 29, 2010, 10:47:07 μμ »
Πολύ κατατοπιστική παρουσίαση, καλοφόρετο το γιαπωνέζικο τέρας.  :) :)

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Ιούνιος 30, 2010, 03:30:54 μμ »
βρε παιδιά το ψάχνω το θέμα, και βλέπω ότι στο site της η SEIKO προειδοποιεί να μην αγοράζουμε από sites του ίντερνετ ή ιδιώτες εάν δεν είναι
SEIKO AUTHORIZED DEALER

και εάν δεν φέρουν στο site τους το σήμα SEIKO AUTHORIZED DEALER SITE.

SEIKO, therefore, recommends that you do not purchase a SEIKO watch through any website, unless it is an authorized SEIKO dealer with the same emblem "SEIKO AUTHORIZED DEALER SITE" as appears here on this home page, and it has its own retail premises that you can visit.

Some non-authorized sites sell counterfeit or second-hand watches, or watches that have been tampered with, and are, therefore, not eligible for care under the SEIKO warranty. Others do not offer the original SEIKO international warranty, nor do they offer any after-sales service of any kind.

Έχω πελαγώσει, δεν ξέρω τί να κάνω!!!  ???  ???

Μήπως όλα αυτά στις δημοπρασίες είναι ρέπλικες ; Σας παρακαλώ τα φώτα σας !!!

Αποσυνδεδεμένος tzistsam

• 40mm case
  • Ακόμα? Νυχτώσαμε... Ημαρτον
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Ιούνιος 30, 2010, 03:43:52 μμ »
Σταμάτη άμα διαβάσεις το ποστ για την παράλληλη αγορά, θα καταλάβεις πολλά πράγματα. Απλά η Seiko φροντίζει να τρομοκρατεί τους εν δυνάμει πελάτες της με τέτοιου είδους ανακοινώσεις. Υπάρχουν και ελληνικά σάιτ που φέρουν το χαρακτηρισμό της ως authorized dealers. Αμα δείς τι τιμές παίζουν θα ξενερώσεις.
Ορίστε ένα
http://www.oroloi.gr/product_info.php?products_id=5121
Καλύτερα από φυσικό κατάστημα να τσιμπίσεις και την έκπτωση άμα πληρώνεις μετρητοίς.
Εγώ που έχω αγοράσει από ebay μια χαρά την έβγαλα. Στο 50% της τιμής καταλόγου και με εγγύηση 1 έτους υπογεγραμμένη και σφραγισμένη.  ;D Η ισχύ της είναι άλλη υπόθεση. Το προιόν πάντως και ορίτζιναλ είναι και ολοκαίνουργιο.  ;)
Αλλωστε πάρα πολλοί στο φόρουμ προτιμούν είτε ξένα σάιτ ή δημοπρασίες για τον απλούστατο λόγω ότι μπορείς πραγματικά να βρείς πολύ καλές προσφορές :smt023
Για ρώτα πόσοι έχουν αγοράσει από lowprices και αν τυχόν έχουν θέμα με τα ρολόγια που λάβαν. Ο άνθρωπος έχει δημιουργήσει αξιοπιστία γύρω από το όνομα του.  ;)
Τελειώσαμε και μείναμε μονάχοι.

Αποσυνδεδεμένος tzistsam

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Ιούνιος 30, 2010, 03:48:04 μμ »
Για ρώτα πόσοι έχουν αγοράσει από lowprices και αν τυχόν έχουν θέμα με τα ρολόγια που λάβαν. Ο άνθρωπος έχει δημιουργήσει αξιοπιστία γύρω από το όνομα του.  ;)
Προς θεού να μην θεωρηθεί διαφήμιση. Ούτε τον γνωρίζω προσωπικά, ούτε κάποιο όφελος έχω απ' αυτόν. Απλά παραθέτω την προσωπική μου άποψη. :)

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Ιούνιος 30, 2010, 03:51:42 μμ »
το σωστό δεν θα ήταν να πάω να το πάρω από έναν επίσημο εισαγωγέα για την Ελλάδα ;

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Ιούνιος 30, 2010, 03:57:45 μμ »
Σταμάτη δεν υπάρχει λάθος και σωστό. Κάνεις αυτό που εξυπηρετεί την τσέπη σου. Στα Seiko συμφέρει από ίντερνετ. Στα Hamilton συμφέρει από εξουσιοδοτημένο κατάστημα ;)

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος tzistsam

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Ιούνιος 30, 2010, 04:00:16 μμ »
Αυτό Σταμάτη είναι καθαρά υποκειμενική άποψη για τον καθένα από εμάς. Από την στιγμή που μπορώ να βρώ το ίδιο προιόν σε τιμή πολύ πιο ανταγωνιστική από αυτήν του επίσημου εμπόρου και αυτό στην εποχή που βαδίζουμε πιστεύω είναι ένας πολύ σοβαρός λόγος για κάποια αγορά ρολογιού, θα προτιμήσω το συμφέρον μου με όποιο ενδεχόμενο ρίσκο εμπεριέχεται σ' αυτήν μου την αγορά. Οταν ο επίσημος σε έρωτηση που του απευθύνω τι έκπτωση μπορεί να μου κάνει σ' ενα ρολόι με αρχική τιμή 1.100 ευρώ και μου απαντάει "Ε το πολύ να πάμε στα 950" ήτοι ούτε ένα 15%, την στιγμή που η αγορά στενάζει και με ύφος χιλίων καρδιναλίων μου λέει "δεν μείναν πολλά κομμάτια, μην και ανέβει κιόλας η τιμή καταλόγου" λες και είναι limited edition, τι να του πείς. Τον ευχαριστείς και την κάνεις με χαλαρά πηδηματάκια....
Φιλικά Ηλίας.

Αποσυνδεδεμένος tzistsam

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Ιούνιος 30, 2010, 04:04:08 μμ »
Στα Hamilton συμφέρει από εξουσιοδοτημένο κατάστημα ;)
Ετσι ακριβώς είναι όπως τα λέει ο Γιάννης. Και μιλάω από προσωπικής πείρας γιατί όταν πρωτοήλθα στο φόρουμ ψαχνόμουν για hamilton. Διαπίστωσα ότι ίσχυε αυτό που λέει ο Γιάννης. Οι διαφορές ήταν τόσο μικρές που σύμφερε από φυσικό κατάστημα. Είναι και ανάλογα με την μάρκα που θα επιλέξεις. Αλλο φθηνό σέικο και άλλο ακριβό ρόλεξ  ;)

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Ιούνιος 30, 2010, 04:20:58 μμ »
όχι, δεν λέω για την τιμή, δεν λέω γι αυτό! Θεωρήστε π.χ. ότι δεν μας ενδιαφέρει η τιμή.
Είτε είναι να πάρεις ένα ακριβό μοντέλο είτε ένα φθηνό...
θα πάρεις αυτό που είναι να πάρεις ; Θα πάρεις το γνήσιο, το original, αυτό που πρέπει.. πώς το λένε ; Με όλα αυτά που ακούγονται κ με όλα αυτά που κυκλοφορούν....

Καταλαβαίνετε τί εννοώ;;

Αποσυνδεδεμένος tzistsam

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Ιούνιος 30, 2010, 04:26:54 μμ »
Σταμάτη από την στιγμή που υπάρχουν άτομα τα οποία διαβεβαιώνουν για την ποιότητα των ρολογιών τα οποία κατά καιρούς έχουν αγοράσει από το νέτ και την ικανοποίηση τους για αυτές τις αγορές, είναι στην διακριτική ευχέρια σου να προβείς σε κάποια αγορά. Οταν έκανα την πρώτη αγορά από ebay βασίστηκα αποκλειστικά στο feedback του πωλητή και μόνο σ' αυτό. Είχα και εγώ τις ίδιες απορίες και αμφιβολίες, άλλα ρίσκαρα και κέρδισα. Τώρα δεν θα πας και σαν πρόβατο στην σφαγή. Πρώτα ψάξε, άκου και διάφορες προτάσεις και στο τέλος αποφασίζεις αν αξίζει ή όχι. Κατά την προσωπική μου γνώμη πάντα, αξίζει. ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος Nikos patra

• 46mm case
  • 233, Εl Primero
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Ιούνιος 30, 2010, 05:21:54 μμ »
Έχω αγοράσει τρία ρολόγια μέσω ίντερνετ και πολλά άλλα πράγματα, μικρής και μεγάλης αξίας. Αντιμετώπισα πρόβλημα μόνο σε μία περίπτωση (όχι με ρολόι) αλλά και τότε το ζήτημα αντιμετωπίστηκε μέσω paypal. Αν ο πωλητής είναι αξιόπιστος, το πιθανότερο είναι να μην υπάρξει πρόβλημα. Χρειάζεται βέβαια προσοχή στην επιλογή του προϊόντος και του πωλητή, ώστε να αποφευχθούν κατά το δυνατόν ανεπιθύμητες εξελίξεις.

Αποσυνδεδεμένος Αλέξανδρος

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Ιούλιος 04, 2010, 11:42:14 πμ »

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Ιούλιος 04, 2010, 03:25:21 μμ »
Μπραβο φιλε Αλεξανδρε,εξαιρετικη σκοτεινη :o :o :o

Αποσυνδεδεμένος apo1

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Ιούλιος 04, 2010, 03:38:30 μμ »

Aπιστευτο λουρακι απο orb-strap
π ρ ο σ ο χ η
το πηρα στη εκδοση 24/20 και το κανει να φαινεται μικρο το ρολογι
Ισως θαταν καλυτερα στην εκδοση 20/20

Αποσυνδεδεμένος DragonAce

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Ιούλιος 30, 2010, 10:58:50 πμ »
Εξαιρετικές οι φωτογραφίες!!!!!! Δίλημα τί λουράκι του ταιριάζει γενικώς!! πορτοκαλί λάστιχο καταδυτικο; μπεζ με χοντρή ραφί ξεπλυμένο; το μπρασελέ του;...........
Μάλλον την έχουμε πατήσει οι περισσότεροι με τον ίδιο τρόπο γιαυτό το ρολόι!!! Στην αρχή το βλέπουμε, λέμε τί είναι αυτό; πλάκα μας κάνουν κλπ κλπ...προσωπικά αφιερώνω πολλές ώρες στο νετ ψάχνωντας κ κοιτώντας ρολόγια...τελικά όλο πάνω του πέφτω! το αποτέλεσμα είναι κάτι μέρες τώρα να προσπαθώ σα καψούρης να το χτυπήσω σε κάποια ξεχασμένη δημοπρασία του ebay με τιμή μαξιμουμ 50 ευρώ αλλά δε τα έχω καταφέρει ακόμα...αλλά ο επιμένων νικά δε λένε...; νομίζω θα έχω μεγάλη κόντρα κ πρόβλημα ανάμεσα σε αυτό κ το vostok amphivia για το ποιό θα είναι το καθημερινό all around ρολόι που θα έχει προοπτική να καταθέσει ψυχή στο χέρι μου..είδωμεν κ ελπίζω σύντομα να το "κερδίσω"...

(όσες αγορές έχω κάνει από πωλητή με υψηλό  feedback στο ebay, δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα τόσο για την ίδια την αγορά όσο κ για θέμα γνησιότητας κλπ...μη ξεχνάμε ότι κακά τα ψέματα η σέικο σχεδών όλα τα ρολόγια της κ σε μαζικές παραγωγές τα παράγει λόγω κόστους σε εκείνες τις χώρες, τις επονομαζόμενες πρώην "τίγρεις"...)

Με εκτίμηση, Σπύρος

Αποσυνδεδεμένος DragonAce

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Αύγουστος 19, 2010, 09:02:13 μμ »
Σήμερα έγινα ιδιοκτήτης ενός monster!!! παιδιά το ρολόι είναι απίστευτο!!! Για τα λεφτά του είναι κορυφαίο, νομίζω ότι είναι το ιδανικό ρολόι για να το φοράς καθημερινά, στη παραλία, στη δουλειά (εφόσον δεν είσαι δικηγόρος, τραπεζικός ή κάτι τέτοιο)...στιβαρό, όμορφο, καλό φινίρισμα, ιδανικό μέγεθος (ευτυχώς δεν είναι τόσο μεγάλο όσο φανταζόμουν γιατί δεν είμαι fun του όγκου). Σκεπτόμουν να του βάλω δερμάτινο λουράκι στυλ panerai αλλά τελικά το μπρασελέ του δένει τέλεια με το υπόλοιπο ρολόι σαν ένα σώμα! Εεεε κ για να πω κάτι αρνητικό, το μόνο που με χάλασε είναι το γυαλάκι του, πλαστικό δηλαδή, το οποίο ναι μεν σου δίνει την αίσθηση ότι είναι πολύ χοντρό κ δε σπάει ούτε με βόμβα, αλλά είναι πλαστικό...αυτό της seiko δε θυμάμαι τί συνθετικό υλίκό τέλοσπαντων χρησιμοποιεί αλλά δεν έχει καλή οπτική γωνία κλπ...για τα λεφτά του χαλάλι όμως...η αγορά εγινε μέσω ebay, από Σιγκαπούρη, σε 3 mails που έστειλα μου απάντησαν αμέσως, ήρθε πολύ γρήγορα κ γενικά έμεινα πολύ ευχαριστημένος..βέβαια για 15 μέρες είχα κ παρακολουθούσα τουλάχιστον 10 ρολόγια στις δημοπρασίες κ προσπαθούσα να το πετύχω σε χαμηλή τιμή, τελικά το μαλλί πήγε 124$ κ 38$ έξοδα αποστολής...

υγ. συγγνώμη vostok amphivia....

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Αύγουστος 19, 2010, 09:09:46 μμ »
 Hardlex is closer to 7 in the Moh's scale, but is much more flexible than sapphire. IOW's sapphire is harder but more brittle. Hardlex will scratch easier but resists impact much better.
Source(s):
http://forums.watchuseek.com/archive/ind