Αποστολέας Θέμα: Seiko Orange Monster SKX781  (Αναγνώστηκε 44694 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
  • ΚΑΛΛΙΣΤΟΝ ΚΛΕΟΣ ΤΟ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΑΣ ΘΝΗΣΚΕΙΝ
    • Προφίλ
Απ: Seiko Orange Monster SKX781
« Απάντηση #60 στις: Οκτώβριος 10, 2010, 11:53:53 πμ »
 :datz:
Μην προτρεχεις ρε φιλε...Κανε υπομονη να ερθει το ρολογακι ...να το δεις...μην προεξοφλεις και μην προετοιμαζεις λυσεις σε προβλημα που μπορει να μην υπαρξουν ποτε.. ;D Κανεις σαν το ανεκδοτο με το γρυλλο... :)

Στο κατω κατω ενα ποιοτικο ρολοι με 150€ πηρες...Μηχανικο, ποιοτικο, inhouse και με απιστευτη luminova...Eνταξει αν το ρυθμιζεις και καθε 5 μερες τι εγινε? Αν η στεγφανη ειναι 1 λεπτο μπροστα τι θα γινει? θα σκασεις στο βυθο?

cool man... ;D
Φιλε mitsman εχεις δικιο,ειμαι ομως απο τους ανθρωπους που θελουν να ειναι ολα αψεγαδιαστα,στην εντελεια που λεμε,βεβαια αυτο μας γεμιζει αγχος αλλα ειναι το DNA του καθε ανθρωπου.

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
  • Head over heels for 005
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Οκτώβριος 10, 2010, 12:01:59 μμ »
Παράθεση
Φιλε mitsman εχεις δικιο,ειμαι ομως απο τους ανθρωπους που θελουν να ειναι ολα αψεγαδιαστα,στην εντελεια που λεμε,βεβαια αυτο μας γεμιζει αγχος αλλα ειναι το DNA του καθε ανθρωπου.
Τελειοτητα και 150€ λιγο δυσκολο...συμβιβασου με την value for money τελειοτητα του.. ;)
Φιλε Δημήτρη....Φιλικα Παντα ... με αισθημα φιλιας...

thomas69

• Επισκέπτης
« Απάντηση #62 στις: Οκτώβριος 10, 2010, 02:15:57 μμ »
Φίλε Mantilas κατά 99% το monster σου θα τρέχει με +-15-20sec/day και η στεφάνη σου δεν θα κεντράρει στο 12.

Για το πρώτο,αυτές είναι οι προδιαγραφές της μηχανής.Εαν θέλεις το πας σε ρολογά και στο ρυθμίζει,αλλά ο γενικότερος κανόνας για όλα τα πράγματα σε μένα είναι ότι εάν κάτι λειτουργεί σωστά δεν το πειράζουμε.Αν ο ρολογάς είναι εντάξει δεν θα σου το ανοίξει για τόσο μικρή διακύμανση. Εφόσον ανοιχτεί το ρολόι δεν ξέρω τι γίνεται με την στεγανότητά του καθώς οι περισσότεροι ρολογάδες δεν έχουν μηχανήματα για έλεγχο πάνω από 100m προφανώς λόγω κόστους.

Το θέμα της στεφάνης είναι καθαρά οπτικό και το έχω λύσει με τον εξής τρόπο.Βάζεις την στεφάνη ένα κλικ μετά το 12 και την μετακινείς αριστερά ακριβώς στο 12 προτού να ακουστεί το επόμενο κλικ.Δεν νομίζω να διορθώνεται με αφαίρεση της στεφάνης καθώς κατά πάσα πιθανότητα έτσι είναι σχεδιασμένα τα δόντια που κουμπώνουν πάνω στην κάσα.

και πάλι εδώ ισχύει ο κανόνας που ανέφερα.Η στεφάνη του monster δεν βγαίνει εύκολα οπότε μπορεί να κάνεις ζημιά στο ρολόι για το τίποτα.

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Οκτώβριος 10, 2010, 03:13:31 μμ »
Παράθεση
και πάλι εδώ ισχύει ο κανόνας που ανέφερα.Η στεφάνη του monster δεν βγαίνει εύκολα οπότε μπορεί να κάνεις ζημιά στο ρολόι για το τίποτα.

Kαι δεν τρεχει και τιποτα...Ειναι ενα πολυ καλο ρολοι και συνηθως ερχεται και σωστα ρυθμισμενο :) Αλλα μην προτρεχουμε..Ακομα δεν τον ειδαμε Γιαννη τον εβγαλαμε...cool :rock:

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Οκτώβριος 10, 2010, 10:10:16 μμ »
Aν θα τρεχει με 20δλτ την ημερα γνωμη μου ειναι οτι μια ρυθμιση την χρειαζεται,ειναι πολλα.Η κορωνα αν δεν κεντραρει θα χανουν και τα πλαινα δοντια της κασας και θα φαινεται λιγο ασχημα,γνωμη μου παντα.Αλλα οπως ειπατε κι εσεις το ρολοι μπορει να ερθει ρυθμισμενο σωστα ;) και ολα αυτα να ειναι περιττα,οποτε αναμενω και βλεπουμε.

thomas69

• Επισκέπτης
« Απάντηση #65 στις: Οκτώβριος 10, 2010, 10:19:46 μμ »
Aν θα τρεχει με 20δλτ την ημερα γνωμη μου ειναι οτι μια ρυθμιση την χρειαζεται,ειναι πολλα.Η κορωνα αν δεν κεντραρει θα χανουν και τα πλαινα δοντια της κασας και θα φαινεται λιγο ασχημα,γνωμη μου παντα.Αλλα οπως ειπατε κι εσεις το ρολοι μπορει να ερθει ρυθμισμενο σωστα ;) και ολα αυτα να ειναι περιττα,οποτε αναμενω και βλεπουμε.

Για τα πλαινά της κάσας σου είπα την λύση  ;)

Αποσυνδεδεμένος gsb

• 48mm case
  • ..θελω να μαθω!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Οκτώβριος 10, 2010, 11:25:10 μμ »
Aν θα τρεχει με 20δλτ την ημερα γνωμη μου ειναι οτι μια ρυθμιση την χρειαζεται,ειναι πολλα.
μην λησμονεις, οτι αναφερομαστε σε ενα ρολοϊ, που δεν εχει δυνατοτητα στασης του
δευτερολεπτοδεικτη..   :)

Η κορωνα αν δεν κεντραρει θα χανουν και τα πλαινα δοντια της κασας και θα φαινεται λιγο ασχημα,γνωμη μου παντα.
τα δοντια της στεφανης, δεν κεντραρουν ποτε ακριβως με αυτα της κασας, διοτι της στεφανης ειναι ελαφρως πλατυτερα!!  #-o

ΟΜΩΣ, περιμενε!!
την αξια του ρολογιου σου θα την αντιληφθεις, μολις το κρατησεις στο χερι για πρωτη φορα,
αφου αφαιρεσεις τις ζελατινες..  ;)
το 'πε και το 'κανε!!

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Οκτώβριος 11, 2010, 12:47:29 πμ »
Παυλο,

πως θα κανες ,εαν το ρολοι κοστιζε πολλα $$$$? ;) ;D

περιμενε να ερ8ει..

Αποσυνδεδεμένος tzistsam

• 40mm case
  • Ακόμα? Νυχτώσαμε... Ημαρτον
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Οκτώβριος 11, 2010, 07:41:02 πμ »
Εγώ το παρέλαβα πριν μια εβδομάδα. Μετρήσεις χρονομετρίας δεν έκανα γιατι δεν με πολυαπασχολούν και θα είχε φανεί αν υπήρχε πρόβλημα διότι +20π.χ. την μέρα σε μια εβδομάδα θα είχα απόκληση κανά 1,5 λεπτό. Στην στεφάνη δεν έχω πρόβλημα, απλά έχει λίγο τζόγο και μπορείς να το φέρεις στα "ίσια" του αν θέλεις. Και ναι τα δόντια της στεφάνης δεν ευθυγραμίζονται τελείως γιατί είναι ελαφρώς πιο φαρδιά από αυτά της κάσας. Πάντως από Lume ΦΑΚΟΣ. Επεσε το ρεύμα το βράδυ? Δεν πειράζει το τέρας να είναι καλά. ;D
Τελειώσαμε και μείναμε μονάχοι.

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Οκτώβριος 11, 2010, 09:43:35 πμ »
Παυλο,

πως θα κανες ,εαν το ρολοι κοστιζε πολλα $$$$? ;) ;D

περιμενε να ερ8ει..
Oταν πηρα το Ω planet ocean το εξετασα κανα τεταρτο εξονυχιστικα για τυχον ατελειες,αστα ειμαι πολυ ψειρας με αυτα.

Αποσυνδεδεμένος DragonAce

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Οκτώβριος 11, 2010, 09:51:28 πμ »
Oταν πηρα το Ω planet ocean το εξετασα κανα τεταρτο εξονυχιστικα για τυχον ατελειες,αστα ειμαι πολυ ψειρας με αυτα.

φίλε mantilas σε φαντάζομαι με τις γυναίκες!!! χιχιχιχι
 :offtopic

thomas69

• Επισκέπτης
« Απάντηση #71 στις: Οκτώβριος 11, 2010, 10:02:07 πμ »

Μέχρι να αποδεχθείς το ανώτατο συμπαντικό θέωρημα που ακούει στο όνομα Νόμος του Murphy θα τρώγεσαι με τα ρούχα σου και μάλλον αδίκως αφού δεν μπορείς να τον αποφύγεις

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Οκτώβριος 11, 2010, 10:32:48 πμ »
Το δικό μου τερατάκι το έχω περίπου 1 χρόνο. Το έχω φορέσει σε όλες τις παραλίες (απλό μπάνιο - δεν είμαι δύτης) και έχει φάει πολύ σκόνη, χώμα άμμο. Είναι θηρίο.
To bezel κεντράρει ακριβώς στο 12 (είναι λίγο σκληρό αλλά μαλακώνει στο νερό!!!) και η ακρίβεια του είναι στα +4 την μέρα.
Τί παραπάνω να ζητήσω από ένα ρολόι των 100€?

Κ.
This post contains 100% recycled electrons

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Οκτώβριος 11, 2010, 11:00:19 πμ »
Παράθεση
Το δικό μου τερατάκι το έχω περίπου 1 χρόνο. Το έχω φορέσει σε όλες τις παραλίες (απλό μπάνιο - δεν είμαι δύτης) και έχει φάει πολύ σκόνη, χώμα άμμο. Είναι θηρίο.
To bezel κεντράρει ακριβώς στο 12 (είναι λίγο σκληρό αλλά μαλακώνει στο νερό!!!) και η ακρίβεια του είναι στα +4 την μέρα.

Mετα απο αυτο το ποστ πιστευω οτι πρεπει να σταματησει η στιχομυθια και η καταστροφολογια. Ο ανθρωπος τα ειπε ολα... ;D

Αποσυνδεδεμένος tzistsam

• 40mm case
  • Ακόμα? Νυχτώσαμε... Ημαρτον
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Οκτώβριος 11, 2010, 11:01:35 πμ »

Κ.

+1  :2thumbs:
Τελειώσαμε και μείναμε μονάχοι.

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #75 στις: Οκτώβριος 11, 2010, 02:40:50 μμ »
φίλε mantilas σε φαντάζομαι με τις γυναίκες!!! χιχιχιχι
 :offtopic
Aσε μην την ψαχνεις,Ιερα Εξεταση περασε η γυναικα μου. :smt027

Αποσυνδεδεμένος kritikaros

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Οκτώβριος 11, 2010, 04:40:41 μμ »
δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο σχετικό σημείο για να το ποστάρω,αν υπάρχει συγγνώμη και ας μεταφερθεί.

επί του θέματος τώρα,μπορείτε να μου στείλε σε πμ. μαγαζιά όπου υπάρχει διαθέσιμο σε βιτρίνα να το δοκιμάσω,είτε περιστέρι είτε κέντρο αθήνας?

θα είμαι εδώ μια βδομάδα και θέλω να το δω,μην το αφήσω πάλι....

Αποσυνδεδεμένος avionic

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Οκτώβριος 11, 2010, 05:11:26 μμ »
Έχω την εντύπωση δεν θα το βρεις σε φυσικό κατάστημα. Στο εξουσιοδοτημένο της γειτονιάς που ρώτησα και έχω εμπιστοσύνη μου είπε το ίδιο, καθώς η seiko στην ελλάδα δεν φέρνει μοντέλα της συγκεκριμένης σειράς, παρόλα αυτά με είχε συμβουλέψει και ο ίδιος να κάνω μια βόλτα μήπως βρω κάτι

Πήγα στοα φέξη και σε όλα τα καταστήματα της πανεπιστημίου αλλά τίποτα (κάποιος μάλιστα στη φέξη με ρώτησε γιατί τέτοια μανία με αυτό το ρολόι, καθώς μου είπε πως έχουν περάσει πολλοί και το ζητάνε  ;D). Αυτό που με βοήθησε όμως είναι πως βρήκα σε κατάστημα άλλο μοντέλο με πορτοκαλί πλάκα και δοκίμασα. Πριν τη δοκιμή ήμουν επιφυλακτικός με το χρώμα και θα το έπαιρνα σε μαύρο, μόλις όμως είδα το πορτοκαλί στο χέρι μου άλλαξα αμέσως γνώμη και από αυτήν τουλάχιστον την άποψη η βόλτα δεν πήγε στράφι  ;)

Αποσυνδεδεμένος kritikaros

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Οκτώβριος 11, 2010, 05:42:52 μμ »
σε μαύρο δεν μου αρέσει καθόλου τολμώ να πω,πιστεύω ότι δεν του ταιριάζει καθόλου από όσες φωτογραφίες έχω δει.
αν το πάρω θα το πάρω σε περτικαλί,τα άλλα χρώματα ακριβαίνουν αρκετά.

αλλά από την άλλη αν δεν το δοκιμάσεις πως θα πας να το πάρεις???
και αν δεν μου αρέσει μετά γενικά ή πιο ειδικά στο χέρι μου,τότε τι κάνουμε???

εγώ σε 3 μαγαζιά γνωστών που πωλούν ρολόγια ή είναι κοσμηματοπώλες λένε μπορώ να στο παραγγείλω αλλά τι να το κάνω?αυτό γίνεται και από το σπίτι μου.... :(

Αποσυνδεδεμένος Αλέξανδρος

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Οκτώβριος 11, 2010, 06:23:24 μμ »
σε μαύρο δεν μου αρέσει καθόλου τολμώ να πω,πιστεύω ότι δεν του ταιριάζει καθόλου από όσες φωτογραφίες έχω δει.
αν το πάρω θα το πάρω σε περτικαλί,τα άλλα χρώματα ακριβαίνουν αρκετά.

αλλά από την άλλη αν δεν το δοκιμάσεις πως θα πας να το πάρεις???
και αν δεν μου αρέσει μετά γενικά ή πιο ειδικά στο χέρι μου,τότε τι κάνουμε???

εγώ σε 3 μαγαζιά γνωστών που πωλούν ρολόγια ή είναι κοσμηματοπώλες λένε μπορώ να στο παραγγείλω αλλά τι να το κάνω?αυτό γίνεται και από το σπίτι μου.... :(

Έλα σε έναν καφέ στην Αίγλη και στο φέρνω εγώ να το δεις....
Τό είδα σε μαύρο σε ένα μαγαζί στη Γλυφάδα...