τελικά είναι δύο διαφορετικά ρολόγια αυτά τα δύο, το 225 δεν έχει πυξίδα αλλά mile marker, μια ροδέλα που κάπως μετράει αποστάσεις, ενώ το 211 είναι με πυξίδα.
Το mile marker δεν το σκεφτόμουν να το αγοράσω γιατί η κορώνα του παραείναι μεγάλη και γιατί δεν νομίζω να χρειαστώ σύντομα τέτοια λειτουργία.
Το ακριβότερο atlas με πυξίδα που έχω δει είναι είναι ένα συλλεκτικό τιτανίου σε περιορισμένη έκδοση 3000 κομματιών. Πρέπει να έχω ξαναδώσει το Link:
http://209.85.135.104/search?q=cache:h71bod4p08gJ:www.amazon.com/Seiko-Titanium-Limited-3000pcs-Worldwide/dp/B000F0J1J6+seiko+atlas+titanium&hl=el&ct=clnk&cd=1&gl=gr&client=firefox-aΑυτό που σου λένε φίλε viglatoras για το βάψιμο με μαρκαδόρο είναι απαράδεκτο. Αφού αυτοί σ'το έκαναν, αυτοί να σ'το διορθώσουν κιόλας. Και εγώ χρησιμοποιούσα μαρκαδόρο σε ένα citizen diver's που είχα, αλλά τα χτυπήματα τα είχα κάνει εγώ και τα διόρθωνα εγώ. Αυτοί που σου τα έκαναν, να βρουν τρόπο να σου τα φτιάξουν.
Πάντως, η καλύτερη λύση για εμένα σε τέτοιες περιπτώσεις είναι τα υλικά μοντελισμού. Ένα υπερβολικά λεπτό πινέλο, χρώμα μοντελισμού και, αφού στεγνώσει, λίγο βερνίκι από πάνω για σταθεροποίηση. Αν είναι προσεκτικός, δεν θα φαίνεται σχεδόν τίποτε.