Αποστολέας Θέμα: Citizen-Seiko watches  (Αναγνώστηκε 230103 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
Citizen-Seiko watches
« Απάντηση #460 στις: Μάιος 12, 2007, 11:29:59 πμ »
το μονστερ ειναι παρα πολυ φωτεινο!

Αποσυνδεδεμένος Voodooman

• 44mm case
    • Προφίλ
Citizen-Seiko watches
« Απάντηση #461 στις: Μάιος 13, 2007, 06:11:25 πμ »
Τελικά μετά από όλο αυτό το ψάξιμο βρήκα την φθηνότερη πηγή, τουλάχιστον για samurai.
http://www.seiyajapan.com
Έχει και τα νέα prospex με τον 6R15. $428 με τα μεταφορικά μέσα πολύ καλά μου ακούγεται.
Φυσικά  χαζέψτε και τα Grand Seiko που έχει ο τύπος!!!!

Αποσυνδεδεμένος stardrive

• 50mm case
  • The clock is ticking!!!
    • Προφίλ
Citizen-Seiko watches
« Απάντηση #462 στις: Μάιος 13, 2007, 10:24:57 πμ »
Παράθεση από: "Voodooman"
Τελικά μετά από όλο αυτό το ψάξιμο βρήκα την φθηνότερη πηγή, τουλάχιστον για samurai.
http://www.seiyajapan.com
Φυσικά  χαζέψτε και τα Grand Seiko που έχει ο τύπος!!!!

Είναι γνωστό Voodooman το site αυτό το κοιτούσα και εγώ χθές. Εντύπωση μου έκανε η τιμή του ORIENT STAR Automatic 300M Diver!!!!
Kαθώς επίση και η τιμή του Grand Seiko Springdrive GMT  :rolleyes:
Παράθεση από: "Voodooman"
Έχει και τα νέα prospex με τον 6R15. $428 με τα μεταφορικά μέσα πολύ καλά μου ακούγεται.

Όχι μόνο σε σε σένα

Παραθέτω ένα ακόμη ενδιαφέρον site που βρήκα αν και λίγο δύσκολο στη πλοήγηση.

http://www.higuchi-inc.com/index-e.html

Έχει αρκετό ενδιαφέρον αν το ψάξετε λίγο θα βρείτε και ένα λίνκ που οδηγεί σε κατέβασμα pdf αρχείου του καινούργιου καταλόγου της SEIKO.
Πότε ή Ποτέ

Λιγότερες λέξεις οδηγούν σε λιγότερες σκέψεις  «Δος μοι πα στώ και ταν γαν κινήσω»

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
Citizen-Seiko watches
« Απάντηση #463 στις: Μάιος 13, 2007, 11:57:39 πμ »
higuchi ενα απο τα πιο σοβαρα σαιτ αλλα δε νομιζω να γλυτωνεις δασμους,για να πληρωσεις με πιστωτικη σου ζητανε και φωτοτυπια ταυτοτητας με φαξ κτλ για επιβεβαιωση οτι η πιστωτικη δεν ειναι κλεμμενη

Αποσυνδεδεμένος Megalos

• On the balance wheel
    • Προφίλ
Citizen-Seiko watches
« Απάντηση #464 στις: Μάιος 13, 2007, 08:54:18 μμ »
stardrive ωραιοτατο το σιτε higuchi  :supz:
κατεβασα τον καταλογο οπως ειπες και εχει μουρλια κομματια αλλα δυστυχως σιγουρα δεν υπαρχουν Ελλαδα και μαλλον Ευρωπη κιολας  :axe:

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
Citizen-Seiko watches
« Απάντηση #465 στις: Μάιος 14, 2007, 10:03:08 πμ »
στελνουν μεγαλε αλλα εχει φορο απο οτι θυμαμαι

Αποσυνδεδεμένος fg102

• 36mm case
    • Προφίλ
Citizen-Seiko watches
« Απάντηση #466 στις: Μάιος 17, 2007, 11:07:26 μμ »
Παράθεση από: "xalarwse"
Άσχετο, αλλά επειδή μελέτησα όλο το νήμα,  θα ήθελα να ενημερώσω τους φίλους εδώ ότι στο ebay.de , ebay.co.uk , ebay.ie μπορείτε να βρείτε πολλούς αξιόπιστους ευρωπαίους Powersellers με αυθεντικότατα SEIKO σε πολύ καλές τιμές σε σχέση με την τοπική αγορά , χωρίς φόβους τελωνείων κτλ. προσωπικά εμπιστεύομαι τον παρακάτω ισπανό πωλητή ( έχει και citizen ) eReloij   απο τον οποίο αγόρασα 2 Kinetic και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, μιας και τα πήγα κατευθείαν για έλεγχο σε γνωστό μου ρολογά και μου είπε οτι τα ρολόγια είναι γνήσια και μάλιστα το Arctura που πήρα δεν κυκλοφόρησε Ελλάδα.

ρίξτε μια ματιά ίσως βρείτε κάτι ενδιαφέρον.

Παρατήρησα ότι κάθε πωλητής δίνει διαφορετικής διάρκειας εγγύηση , απο 1 εως 3 . Θα βρείτε αξιόπιστους πωλητές και απο Αγγλία αλλά και αρκετούς απο Ισπανία. Λογικά απο Αγγλία λόγω ισοτιμίας δεν μας συμφέρει να αγοράζουμε αλλά αν δείτε οτι συμφέρει ενεργείτε ανάλογα !

θα ηθελα να παραγειλω απο τον γερμανο που λεσ το SEIKO 5 AUTO DIVER 200M COMPASS SKZ211 SKZ211K BLACK  αλλα δεν ξερω γερμανικα.πωσ θα την παλεψω?

http://cgi.ebay.de/eReloj-SEIKO-5-Sports-Divers-Automatic-SKZ211-lx1_W0QQitemZ220112721784QQihZ012QQcategoryZ3941QQcmdZViewItem

αυτο ειναι το λινκ εχετε καμια ιδεα?

Αποσυνδεδεμένος stardrive

• 50mm case
  • The clock is ticking!!!
    • Προφίλ
Citizen-Seiko watches
« Απάντηση #467 στις: Μάιος 17, 2007, 11:16:01 μμ »
Χωρίς να έχω πρότερη εμπειρία fg102,  πιστεύω ότι αν γράψεις αγγλικά θα καταλάβει.
Πότε ή Ποτέ

Λιγότερες λέξεις οδηγούν σε λιγότερες σκέψεις  «Δος μοι πα στώ και ταν γαν κινήσω»

Αποσυνδεδεμένος akatsim

• CoFounder
  • Administrator
  • 44mm case
    • Προφίλ
    • http://www.mywatch.gr
Citizen-Seiko watches
« Απάντηση #468 στις: Μάιος 17, 2007, 11:17:13 μμ »
Στα Ισπανικα ειναι η περιγραφη. Χτυπα την αγγελια και αν κερδισεις ολα καλα. 18 ευρω ειναι τα μεταφορικα, απο Ισπανια δεν εχει τελωνεια, ποιο το προβλημα?

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
Citizen-Seiko watches
« Απάντηση #469 στις: Μάιος 17, 2007, 11:21:31 μμ »
Δοκιμασε στην πρωτη σελιδα του site αν εχει επιλογη γλωσσας,οποτε επιλεγεις αγγλικα.Αν δεν εχει και δεν μπορεις να τα καταφερεις με καποιο τροπο,θα σου προτεινα να μπεις στο αγγλικο ebay(ebay.co.uk),στην αναζητηση να βαλεις χωρες απο EuropeanUnion,οποτε θα σου βγαλει πωλητες απ ολη την Ευρωπη,λογικα και τον παραπανω.Αλλωστε το μοντελο παιζει πολυ εκει και θα βρεις καμποσα κομματια και απο μεγαλυτερους ισως sellers.Goodluck.... :up:

Αποσυνδεδεμένος fg102

• 36mm case
    • Προφίλ
Citizen-Seiko watches
« Απάντηση #470 στις: Μάιος 17, 2007, 11:44:40 μμ »
http://cgi.ebay.co.uk/SEIKO-5-AUTO-DIVER-COMPASS-200M-SKZ211-SKZ211K1-BLACK_W0QQitemZ260117989677QQihZ016QQcategoryZ31387QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

τι λετε για αυτο τον πωλητη καλο μου φενετε βεβεα το ιδιο το βρηκα και απο γαλλια εχει δυο μαγαζια να υποθεσω??σαν ρολοι εινια παχυ?

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
Citizen-Seiko watches
« Απάντηση #471 στις: Μάιος 17, 2007, 11:58:28 μμ »
Kαλυτερα να το παρεις απο πωλητη εντος ευρωπαικης ενωσης,εκτος κι αν βρισκεις μεγαλη διαφορα τιμης.Προτιμησε πωλητες με πανω απο 99.7% θετικες αξιολογησεις.Οσο για το ρολοι ειναι ποιοτικο σιγουρα,και αν και δε το λες μικρο(42mm),δεν ειναι και τερας οπως πολλα αλλα καταδυτικα.Δεν ξερω βεβαια και τι στυλ ρολογια φορας.

• 44mm case
    • Προφίλ
Citizen-Seiko watches
« Απάντηση #472 στις: Μάιος 18, 2007, 10:54:39 πμ »
Παράθεση από: "fg102"
http://cgi.ebay.co.uk/SEIKO-5-AUTO-DIVER-COMPASS-200M-SKZ211-SKZ211K1-BLACK_W0QQitemZ260117989677QQihZ016QQcategoryZ31387QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

τι λετε για αυτο τον πωλητη καλο μου φενετε βεβεα το ιδιο το βρηκα και απο γαλλια εχει δυο μαγαζια να υποθεσω??σαν ρολοι εινια παχυ?

Αυτό το ρολόι το βρίσκεις στην Ελλάδα 320 ευρώ αν δεν κάνω λάθος, χωρίς την έκπτωση.
Ναι, 14mm μάλλον παχύ το λες. Στο δικό μου χέρι (19 εκ. περίπου περίμετρος) ένα ίδιου πάχους ρολόι μου φαίνεται κάπως παχύ, αλλά μάλλον είναι μέχρι να το συνηθίσω.
Το δικό σου έχει διάμετρο 42mm χωρίς τις κορώνες, οπότε σίγουρα θα ξεπερνάει τα 44 εκ.  Θα είναι αρκετά μεγάλο, αλλά όπως είπε και ο eisenberg, είναι θέμα του τί προτιμάς.

Αποσυνδεδεμένος fg102

• 36mm case
    • Προφίλ
Citizen-Seiko watches
« Απάντηση #473 στις: Μάιος 18, 2007, 11:08:15 πμ »
θελω κατι οπωσ το ειπεσ αρκετα μεγαλο.δεν το εχω δει καπου στην ελλαδα .δεν το εχω ψαξει αρκετα βεβεα λογω χρονου .την δευτερα που θα κατεβω αθηνα κατι θα γινει.παντως απο ebay ερχετε γυρω στα 190.αξιζει πιστευω αρκετα μεγαλη διαφορα.εχω καταληξει σε αυτα τα δυο SKZ211K1 και SKZ225.Ποιο ειναι ποιο καλο σαν υλικο κατασκευη κλπ?κλινω ελαφρια προ το πρωτο.εσυς?

Αποσυνδεδεμένος Pambis

• 38mm case
    • Προφίλ
Citizen-Seiko watches
« Απάντηση #474 στις: Μάιος 18, 2007, 11:17:25 πμ »
poso megalo ine to roloi?
AMBIS

• 44mm case
    • Προφίλ
Citizen-Seiko watches
« Απάντηση #475 στις: Μάιος 18, 2007, 03:35:57 μμ »
Παράθεση από: "Pambis"
poso megalo ine to roloi?

42mm χωρίς τις κορώνες.
Να'το fg102.
http://www.oro.gr/index.php?target=products&product_id=49
Φυσικά από θέμα τιμής δεν το συζητώ. Άλλωστε και σε μαγαζί να το βρεις και να το παζαρέψεις, δεν πρόκειται να το πάρεις κάτω από 270-280 ευρώ.
Θεσσαλονίκη έχω δει μόνο ένα κομμάτι, αυτό με τους κίτρινους δείκτες, πάνω στην Εγνατίας.θα το προτιμούσα, γιατί δεν ξέρω τί είναι αυτά τα μαύρα στο πρώτο. Αν είναι πλαστικά, δεν λέει. Αν είναι μεταλλικά βαμμένα, πάλι δεν λέει, γιατί μπορεί να ξεφλουδιστούν.
Και εγώ σκέφτηκα να πάρω αυτό ακριβώς, για να μην μπλέξω με ebay και ιστορίες, αλλά η διαφορά στα χρήματα είναι τεράστια και αξίζει το ρίσκο. Κοίτα και στο roachman.com, έχει άπειρα seiko, αλλά δεν ξέρω αν στέλνουν Ελλάδα.

Αποσυνδεδεμένος ''Viglatoras''

• 48mm case
    • Προφίλ
Citizen-Seiko watches
« Απάντηση #476 στις: Μάιος 18, 2007, 09:21:53 μμ »
Αν εννοεις τα μαυρα μεγαλα γραμματα, στο πρωτο ρολοι (SKZ 211),ειναι τα αρχικα των σημειων του οριζονα. Πρεπει το συγκεκριμενο ρολοι, να εχει και ενδειξεις πυξιδας.
Το μηχανικό ρολόι, είναι η πιο μικρή, η μακροβιότερη και η πιο προσωπική μηχανή που μπορεί να φέρει ένας άνθρωπος επάνω του. Μοιάζει σαν ένα μικρό ''εργοστάσιο'' επάνω στον καρπό και όσο πιο πολύπλοκος είναι ο μηχανισμός του, τόσο η αίσθηση αυτή γίνεται εντονότερη!

Αποσυνδεδεμένος ''Viglatoras''

• 48mm case
    • Προφίλ
Citizen-Seiko watches
« Απάντηση #477 στις: Μάιος 18, 2007, 10:19:23 μμ »
Εχω ενα Citizen Promaster στα 200μ Divers και μου ξεβαψαν καποια νουμερα απ το βαθυμετρο, ενω το ειχα στειλει και το ειχα παραλαβει απ το σερβις..  Οταν τους το ειπα, μου απαντησαν οτι ειναι κατι το συνηθισμενο και μπορω να τα ξαναβαψω, χρησιμοποιωντας ανεξητιλο μαρκαδορο.
   Χρησιμοποιησα αλλα τελικα με τον καιρο ξαβαφει..
   Μηπως ξαρει κανεις με τι μπορω να το βαψω?
Το μηχανικό ρολόι, είναι η πιο μικρή, η μακροβιότερη και η πιο προσωπική μηχανή που μπορεί να φέρει ένας άνθρωπος επάνω του. Μοιάζει σαν ένα μικρό ''εργοστάσιο'' επάνω στον καρπό και όσο πιο πολύπλοκος είναι ο μηχανισμός του, τόσο η αίσθηση αυτή γίνεται εντονότερη!

Αποσυνδεδεμένος ferengi

• 42mm case
  • 42mm case
    • Προφίλ
Citizen-Seiko watches
« Απάντηση #478 στις: Μάιος 19, 2007, 12:59:49 πμ »
To SKZ211 είναι το κλασσικό Atlas (παρατσούκλι ανάλογο των Sumo, Samurai και όχι επίσημο όνομα της Seiko), το οποίο γενικά έχει πιο "ρετρό" σχεδιασμό σε σχέση με το SKZ225. Επίσης το 211 έχει τη στεφάνη της πυξίδας μέσα από το κρύσταλλο, ενώ το 225 την έχει εξωτερικά του κρυστάλλου. Κάποιοι είχαν εκφράσει αμφιβολίες για τη στεγανότητα του συγκεκριμένου ρολογιού, καθώς η κορώνα που περιστρέφει την πυξίδα δεν είναι βιδωτή, αλλά έχω διαβάσει αναφορά ιδιοκτήτη που το χρησιμοποίησε ακόμα και σε καταδύσεις χωρίς πρόβλημα. Και τα δύο έχουν τον ίδιο μηχανισμό, τον 7S36. Προσωπικά μου αρέσει καλύτερα το 211 ως πιο κλασσικό και πιο "συμμαζεμένο" σχέδιο. Πιο περιζήτητες είναι οι περιορισμένες εκδόσεις σε τιτάνιο.

Φωτό υψηλής ανάλυσης:
225
211

• 44mm case
    • Προφίλ
Citizen-Seiko watches
« Απάντηση #479 στις: Μάιος 19, 2007, 08:31:24 πμ »
τελικά είναι δύο διαφορετικά ρολόγια αυτά τα δύο, το 225 δεν έχει πυξίδα αλλά mile marker, μια ροδέλα που κάπως μετράει αποστάσεις, ενώ το 211 είναι με πυξίδα.
Το mile marker δεν το σκεφτόμουν να το αγοράσω γιατί η κορώνα του παραείναι μεγάλη και γιατί δεν νομίζω να χρειαστώ σύντομα τέτοια λειτουργία.
Το ακριβότερο atlas με πυξίδα που έχω δει είναι είναι ένα συλλεκτικό τιτανίου σε περιορισμένη έκδοση 3000 κομματιών. Πρέπει να έχω ξαναδώσει το Link:
http://209.85.135.104/search?q=cache:h71bod4p08gJ:www.amazon.com/Seiko-Titanium-Limited-3000pcs-Worldwide/dp/B000F0J1J6+seiko+atlas+titanium&hl=el&ct=clnk&cd=1&gl=gr&client=firefox-a
Αυτό που σου λένε φίλε viglatoras για το βάψιμο με μαρκαδόρο είναι απαράδεκτο. Αφού αυτοί σ'το έκαναν, αυτοί να σ'το διορθώσουν κιόλας. Και εγώ χρησιμοποιούσα μαρκαδόρο σε ένα citizen diver's που είχα, αλλά τα χτυπήματα τα είχα κάνει εγώ και τα διόρθωνα εγώ. Αυτοί που σου τα έκαναν, να βρουν τρόπο να σου τα φτιάξουν.
Πάντως, η καλύτερη λύση για εμένα σε τέτοιες περιπτώσεις είναι τα υλικά μοντελισμού. Ένα υπερβολικά λεπτό πινέλο, χρώμα μοντελισμού και, αφού στεγνώσει, λίγο βερνίκι από πάνω για σταθεροποίηση. Αν είναι προσεκτικός, δεν θα φαίνεται σχεδόν τίποτε.