Αποστολέας Θέμα: seiko,sumo  (Αναγνώστηκε 40882 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: seiko,sumo
« Απάντηση #100 στις: Μάρτιος 12, 2008, 01:45:10 πμ »
According to Seiya san, the 6R15B uses 6 different parts compared to the 6R15A. The 6 parts are all from the new 6R20 movement. There is no quality difference between the two movements. Rather the revision is purely for reasons of production streamlining.

The 6 parts in question are: barrel and train wheel bridge, movement barrel (complete), center wheel & pinion, ratchet wheel, oscillating weight and ratchet wheel screw.

I believe this change took place in Aug 2006 or thereabouts. I know at least one watch owner with a 68xxx 6R15B Seiko. To be sure, any 6R15 equipped watch will have the B revision if it's serial number begins with 7xxx (i.e. manufactured in 2007).

αυτο εψαχνα και μπορει να ενδιαφερει και αλλους υποψηφιους για το απο ποτε μπηκε η εκδοση Β ,οι διαφορες της οποιας απο την Α εκδοση  παρατεθηκαν απο τον lazkal

Αποσυνδεδεμένος xaralampos

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Μάρτιος 26, 2008, 06:54:06 μμ »
Tελικα εχει παρει κανεις το sumo prospex 200m? Σκεφτομαι και γω σοβαρα να παρω ενα τωρα που πλησιαζει καλοκαιρι.Το εχει καποιος στο forum?

Αποσυνδεδεμένος lazkal

• 38mm case
    • Προφίλ
Seiko " Sumo" 6R15B Divers 200m
« Απάντηση #102 στις: Απρίλιος 14, 2008, 10:33:48 μμ »
Σήμερα πήρα ένα δέμα απο τον κύριο Higuchi ...

Και δεν πρόκειται να δείτε Φωτό , ΑΝ δεν μου πείτε  πως πρέπει να τις βάζω σε thumb...

Αυτές που ανέβαζα μέχρι τώρα ( και σε διάφορα άλλα site ...) ήταν μέχρι 50-60 Κ , το πολύ .

Μόνο τον φίλτατο george ενοχλήσαν και τις κατέβασα .

Ωστόσο συζητώντας με άλλα site , μου λέγαν ότι φωτό των 50 Κ , " στολίζουν " το site και είναι πολύ μικρές για να το καθυστερούνε σε αργές συνδέσεις ...

Επειδή ΔΕΝ γνωρίζω τις δυνατότητες του server μας , κατέβασα κάποιες φωτό απο κάποιο δημοφιλές topic ,αλλά η απορία παραμένει ...

Άλλο φωτό των 500 Κ και άλλο των 50 Κ ...

Επαναλαμβάνω :ΔΕΝ γνωρίζω τις δυνατότητες του server μας , άρα ότι μου πείτε ...

Πρώτη Εντύπωση :

Ρολογάρα ρε Λούστη μου ...

Εκπληκτική Κάσα , ( το Samurai μπρός του είναι ΦΤΩΧΟΣ Συγγενής ) , Φτηνιάρικο Μπρασελέ ( Σε σχέση με την κάσα ...) , Τρομερό Μπλέ-Μαύρο χρώμα (καμμιά σχέση με το μπλέ που βλέπουμε στο net ... . Αν μου απαντήσετε θα στήσω τρίποδα και θα προσπαθήσω να σας το δείξω ...Θυμίζει το μπλέ της παλιάς 200άρας MB του '73 - Για όσους υπήρχαν τότε ...)

Περιμένω ...

Αποσυνδεδεμένος GIOSOU

• 44mm case
    • Προφίλ
Απ: Seiko " Sumo" 6R15B Divers 200m
« Απάντηση #103 στις: Απρίλιος 14, 2008, 10:59:16 μμ »
Καλοφόρετο το νέο σου απόκτημα!
Όντως πολύ όμορφο σχέδιο και χρώμα (αν και προσωπικά το πορτοκαλί θα έπαιρνα)!
Άντε να δούμε και φωτό να χαρούμε! Και καμμία σε σύγκριση με άλλο που έχεις για να διαπιστώσουμε το μέγεθος .
Ένα Seiko παρακάτω από τον Blackbird!

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Απρίλιος 14, 2008, 11:13:52 μμ »
Σήμερα πήρα ένα δέμα απο τον κύριο Higuchi ...

Και δεν πρόκειται να δείτε Φωτό , ΑΝ δεν μου πείτε  πως πρέπει να τις βάζω σε thumb...

Αυτές που ανέβαζα μέχρι τώρα ( και σε διάφορα άλλα site ...) ήταν μέχρι 50-60 Κ , το πολύ .

Μόνο τον φίλτατο george ενοχλήσαν και τις κατέβασα .

Ωστόσο συζητώντας με άλλα site , μου λέγαν ότι φωτό των 50 Κ , " στολίζουν " το site και είναι πολύ μικρές για να το καθυστερούνε σε αργές συνδέσεις ...

Επειδή ΔΕΝ γνωρίζω τις δυνατότητες του server μας , κατέβασα κάποιες φωτό απο κάποιο δημοφιλές topic ,αλλά η απορία παραμένει ...

Άλλο φωτό των 500 Κ και άλλο των 50 Κ ...

Επαναλαμβάνω :ΔΕΝ γνωρίζω τις δυνατότητες του server μας , άρα ότι μου πείτε ...

Πρώτη Εντύπωση :

Ρολογάρα ρε Λούστη μου ...

Εκπληκτική Κάσα , ( το Samurai μπρός του είναι ΦΤΩΧΟΣ Συγγενής ) , Φτηνιάρικο Μπρασελέ ( Σε σχέση με την κάσα ...) , Τρομερό Μπλέ-Μαύρο χρώμα (καμμιά σχέση με το μπλέ που βλέπουμε στο net ... . Αν μου απαντήσετε θα στήσω τρίποδα και θα προσπαθήσω να σας το δείξω ...Θυμίζει το μπλέ της παλιάς 200άρας MB του '73 - Για όσους υπήρχαν τότε ...)

Περιμένω ...

δεν με ενοχλουν εαν το θετεις επι προσωπικου,αυτο εχει ζητηθει με παραθεση εικονιδιου που κλικαρεις πανω του και σε παραπεμπει στην φωτο σε μεγαλη διασταση εδω εξηγειται αναλυτικα
1. Βάζουμε σκέτο το λινκ με το URL της φωτό. Φυσικά έτσι δεν εμφανίζεται, αλλά όποιος θέλει κάνει κλικ και την βλέπει.

2. Σώνουμε την μεγάλη φωτό στον υπολογιστή μας. Με κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας (αρκεί και το MSpaint που έχουν τα windows), την κάνουμε resize στα 800x600 ή στα 640x480.

Κατόπιν, επισκεπτόμαστε κάποια σελίδα στο ίντερνετ, που παρέχει την δυνατότητα να ανεβάσουμε φωτό. Τέτοιες είναι οι: www.imageshack.us και www.putfile.com για παράδειγμα. Ανεβάζουμε εκεί την φωτό, παίρνουμε την διεύθυνση URL που μας δίνει γι'αυτήν και την βάζουμε στο ποστ μας μέσα σε image tags, όπως και πριν:

3. ΔΕΝ κάνουμε resize την φωτό, την αφήνουμε μεγάλη, και την ανεβάζουμε κάπου όπως αναφέρθηκε προηγουμένως. Ανεβάζοντάς την, εκτός από την διευθυνση URL της φωτό, τα Imageshack.us και putfile.com μας δείχνουν κάπου τη φωτό σε σμίκρυνση (thumbnail). Με δεξί κλικ και "properties" πάνω στο thumbnail, εμφανίζεται η URL διευθυνση του thumbnail (της σμίκρυνσης δηλαδή). Στο ποστ μας, γράφουμε τα εξής:

Με αυτόν τον τρόπο, στο ποστ μας θα εμφανιστεί μόνο η σμίκρυνση (thumbnail), με δυνατότητα όμως αν κάνει κάποιος κλικ πάνω της να οδηγηθεί στην κανονική φωτό.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Απρίλιος 14, 2008, 11:16:22 μμ »
δεν ενοχλησαν το γιωργο,απλα επρεπε να πραξω τα του ρολου ,εγω και οποιος αλλος απο εσας εδω μεσα ειχε αυτο το ρολο τα ιδια επρεπε να κανει.μην πυροβολειτε τον οδηγο παρακαλω! ;)

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Απρίλιος 15, 2008, 09:54:47 πμ »
Καλά όλα αυτά που είπες, το ρολόι πότε θα το δούμε; Ή τουλάχιστον σε ποιο site θα το χαζέψω;

...Θυμίζει το μπλέ της παλιάς 200άρας MB του '73 - Για όσους υπήρχαν τότε ...)

Τι μου θύμισες. Από τις λίγες αγαπημένες ΜΒ, ειδικά η κουπέ έκδοση.

Aαα! και με γεια!

Φιλικά
Δημήτρης

Αποσυνδεδεμένος stardrive

• 50mm case
  • The clock is ticking!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Απρίλιος 20, 2008, 05:11:56 μμ »
Καλά όλα αυτά που είπες, το ρολόι πότε θα το δούμε; Ή τουλάχιστον σε ποιο site θα το χαζέψω;

Τι μου θύμισες. Από τις λίγες αγαπημένες ΜΒ, ειδικά η κουπέ έκδοση.

Aαα! και με γεια!

Φιλικά
Δημήτρης

Μπορείς να το δείς εδώ

http://www.higuchi-inc.com/6R15diver.html

http://www.timetechtalk.com/view_topic.php?id=6346&forum_id=4

Και από  μένα καλοφόρετο lazkal
Πότε ή Ποτέ

Λιγότερες λέξεις οδηγούν σε λιγότερες σκέψεις  «Δος μοι πα στώ και ταν γαν κινήσω»

Αποσυνδεδεμένος akatsim

• CoFounder
  • Administrator
  • 44mm case
    • Προφίλ
    • http://www.mywatch.gr
« Απάντηση #108 στις: Απρίλιος 21, 2008, 09:39:17 πμ »
Με τελωνειο δεν ειχες προβλημα? Ποσο κοστισε σε ευρω?

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Απρίλιος 21, 2008, 01:00:07 μμ »
EMS

Αποσυνδεδεμένος stefanidis

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Ιούνιος 11, 2008, 11:11:54 μμ »
απο πιο site το πηρες και τι εγινε με τελωνειο.εχετε ακουσει για την evayung απο ebay  uk ,εχει αγορασει κανεις  κατι απο αυτη την πωλητρια και τι εγινε με τελωνειο στελνει απο hong kong.

Αποσυνδεδεμένος greedy

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Ιούλιος 15, 2008, 03:20:39 μμ »
Αν παραγγειλω απο  seiya .com θα εχω προβλημα με το τελωνειο? Απο Αμερικη παντως ειχ α οπως ειχα γραψει παλαιοτερα.Απο Ανατολη μπορει ν α βοηθησει καποιος?

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #112 στις: Ιούλιος 18, 2008, 09:23:27 πμ »
Αν παραγγειλω απο  seiya .com θα εχω προβλημα με το τελωνειο? Απο Αμερικη παντως ειχ α οπως ειχα γραψει παλαιοτερα.Απο Ανατολη μπορει ν α βοηθησει καποιος?

Έχει αναφερθεί πως δεν υπάρχει πρόβλημα.

Φιλικά
Δημήτρης

Αποσυνδεδεμένος greedy

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Ιούλιος 18, 2008, 03:45:01 μμ »
Τελικα ο SEIYA ειναι αρρωστος και το σαιτ του δεν λειτουργει για καμποσο καιρο.Παραγγειλα το sumo (πορτοκαλι με ατσαλινο μπρασελε)  απο Higuchi  μερια.Θα ενημερωσω για τυχον διαδικαστικα ,τελωνεια και εντυπωσεις.

Αποσυνδεδεμένος greedy

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Ιούλιος 30, 2008, 11:14:49 μμ »
Τελικα την δευτερα το πρωι ερχετε ο ταχυδρομος και μου φερνει ενα πακετο (sumo).Με χαρα μικρου παιδιου οπως παντα το ανοιγω και μεσα ειναι το νεο μελος της (μικρης ) συλλογης μου :rolleyes:.Ενα καταπληκτικο ρολοι για τα χρηματα του μαζι με ενα μπρασελε εξτρα που ζητησα.H συσκευασια του αψογη με φουσκες αερος για να μην χτυπαει στο κουτι μαζι με τα χαρτια του στο εσωτερικο του.Μετρο συγκρισης υπαρχει καθοτι κατοχος ενος monster, ενος arctura, και ενος kinetic.Αυτα απο seiko.Εννοειτε και ενος 5αριου.Τελωνειο δεν υπηρξε , η επικοινωνια με τον κ Hiqushi ηταν αμεση και ευχαριστη.Αυτα ειχα να πω.Ευχαριστω το forum/παιδια :book: για τις γνωσεις τους .Φιλικα.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 30, 2008, 11:53:28 μμ από greedy »

Αποσυνδεδεμένος Darth

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Φεβρουάριος 27, 2009, 09:58:40 μμ »
τελικα που ειναι οι φωτο οεοο???
 ;D

Αποσυνδεδεμένος Darth

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Φεβρουάριος 28, 2009, 08:22:44 μμ »
πρωτα monster
υστερα samurai
και μετα sumo  ;D

Αποσυνδεδεμένος Darth

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Μάρτιος 06, 2009, 08:01:06 μμ »
Επιτελους!!!!!!
video review για το seiko sumo  :)

<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/3AMaWuo1pJQ" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/3AMaWuo1pJQ" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>

αφιερωμενο σε εναν φιλο που του αρεσει το συγκεκριμενο χρωμα  ;)

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Μάρτιος 06, 2009, 08:33:48 μμ »
Απίθανο! Τώρα κατάλαβα γιατί έχετε ψηθεί Γιώργο...
Μόνο που δεν ξεβίδωσε την κορώνα να δούμε λίγο και το hacking.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος GIOSOU

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Μάρτιος 06, 2009, 11:10:39 μμ »
Γιώργο.....!
Που το ξετρύπωσες βρε θηρίο; ;)
Χορταστικό ρολόι και βίντεο..........αν και μου άνοιξε την όρεξη! ;)
Είσαι στον δρόμο του;
Άντε να το πάρεις να το χαρείς!
Τόσο πολύ ρολόι με τόσο λίγα χρήματα, δύσκολα παίρνεις σήμερα! ;D

Φιλικά,
Γιώργος
Ένα Seiko παρακάτω από τον Blackbird!