Σήμερα πήρα ένα δέμα απο τον κύριο Higuchi ...
Και δεν πρόκειται να δείτε Φωτό , ΑΝ δεν μου πείτε πως πρέπει να τις βάζω σε thumb...
Αυτές που ανέβαζα μέχρι τώρα ( και σε διάφορα άλλα site ...) ήταν μέχρι 50-60 Κ , το πολύ .
Μόνο τον φίλτατο george ενοχλήσαν και τις κατέβασα .
Ωστόσο συζητώντας με άλλα site , μου λέγαν ότι φωτό των 50 Κ , " στολίζουν " το site και είναι πολύ μικρές για να το καθυστερούνε σε αργές συνδέσεις ...
Επειδή ΔΕΝ γνωρίζω τις δυνατότητες του server μας , κατέβασα κάποιες φωτό απο κάποιο δημοφιλές topic ,αλλά η απορία παραμένει ...
Άλλο φωτό των 500 Κ και άλλο των 50 Κ ...
Επαναλαμβάνω :ΔΕΝ γνωρίζω τις δυνατότητες του server μας , άρα ότι μου πείτε ...
Πρώτη Εντύπωση :
Ρολογάρα ρε Λούστη μου ...
Εκπληκτική Κάσα , ( το Samurai μπρός του είναι ΦΤΩΧΟΣ Συγγενής ) , Φτηνιάρικο Μπρασελέ ( Σε σχέση με την κάσα ...) , Τρομερό Μπλέ-Μαύρο χρώμα (καμμιά σχέση με το μπλέ που βλέπουμε στο net ... . Αν μου απαντήσετε θα στήσω τρίποδα και θα προσπαθήσω να σας το δείξω ...Θυμίζει το μπλέ της παλιάς 200άρας MB του '73 - Για όσους υπήρχαν τότε ...)
Περιμένω ...
δεν με ενοχλουν εαν το θετεις επι προσωπικου,αυτο εχει ζητηθει με παραθεση εικονιδιου που κλικαρεις πανω του και σε παραπεμπει στην φωτο σε μεγαλη διασταση εδω εξηγειται αναλυτικα
1. Βάζουμε σκέτο το λινκ με το URL της φωτό. Φυσικά έτσι δεν εμφανίζεται, αλλά όποιος θέλει κάνει κλικ και την βλέπει.
2. Σώνουμε την μεγάλη φωτό στον υπολογιστή μας. Με κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας (αρκεί και το MSpaint που έχουν τα windows), την κάνουμε resize στα 800x600 ή στα 640x480.
Κατόπιν, επισκεπτόμαστε κάποια σελίδα στο ίντερνετ, που παρέχει την δυνατότητα να ανεβάσουμε φωτό. Τέτοιες είναι οι:
www.imageshack.us και
www.putfile.com για παράδειγμα. Ανεβάζουμε εκεί την φωτό, παίρνουμε την διεύθυνση URL που μας δίνει γι'αυτήν και την βάζουμε στο ποστ μας μέσα σε image tags, όπως και πριν:
3. ΔΕΝ κάνουμε resize την φωτό, την αφήνουμε μεγάλη, και την ανεβάζουμε κάπου όπως αναφέρθηκε προηγουμένως. Ανεβάζοντάς την, εκτός από την διευθυνση URL της φωτό, τα Imageshack.us και putfile.com μας δείχνουν κάπου τη φωτό σε σμίκρυνση (thumbnail). Με δεξί κλικ και "properties" πάνω στο thumbnail, εμφανίζεται η URL διευθυνση του thumbnail (της σμίκρυνσης δηλαδή). Στο ποστ μας, γράφουμε τα εξής:
Με αυτόν τον τρόπο, στο ποστ μας θα εμφανιστεί μόνο η σμίκρυνση (thumbnail), με δυνατότητα όμως αν κάνει κάποιος κλικ πάνω της να οδηγηθεί στην κανονική φωτό.