Εντάξει δεν είσαι ό μόνος που μαζεύει κινητά

Επίσης μαζεύω φτηνούς αναπτήρες, πλαστικά στυλό, μεταλλικά αυτοκινητάκια, και άλλα πράγματα σε μικρότερα νούμερα !!!
Ο άνθρωπος είναι αχόρταγος και πάντα θέλει κάτι καλύτερο από αυτό που έχει, κάτι διαφορετικό .Το ρολόι είναι ένα από τα αντικείμενα που σε εξιτάρουν, το έχεις πάντα μαζί σου και το χαίρεσαι, το απολαμβάνεις παντού και πάντα, είναι μικρό κι όμως κρύβει τόση τεχνολογία, σκέψη, αξία, πολύτιμα υλικά, είναι φετίχ, είναι πουλ μουρ, το ερωτεύεσαι και δένεσαι μαζί του για πάντα. Είναι ένα μικρό αντικείμενο τέχνης που θέλεις να το θαυμάζουν κι οι άλλοι, ταυτόχρονα όμως είναι και απόλυτα προσωπικό, δεν το δανείζεις και δεν το μοιράζεσαι με κανέναν.
Θα συνεχίσω να αγοράζω ρολόγια για όλη μου τη ζωλη, γιατί πάντα θα νοιώθω ένα σκίρτημα μπροστά σε κάποιο μοντέλο που μ'αρέσει, επειδή έχει το κάτι που δεν έχουν τ' άλλα μου ρολόγια. Τ' όνειρό μου είναι ν' αποκτήσω μια μέρα ενα Lange ή V.С. (complication moonphase). Ισως να μην γίνει ποτέ, αν όμως γίνει μπορεί και να σταματήσω αφού θα έχω ακουμπήσει το τέλειο. Μέχρι τότε όμως θα σβήνω το πάθος μου με πιο απλά και φτηνά κομμάτια που με τερλαίνουν