Αποστολέας Θέμα: agora rologiou 500-1500 euros  (Αναγνώστηκε 36567 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος MHTΣ

• 42mm case
  • 40mm case
    • Προφίλ
agora rologiou 500-1500 euros
« Απάντηση #60 στις: Μάρτιος 22, 2007, 07:22:23 μμ »
Παράθεση από: "palok"
Για αγορά από το net παίδες δεν το συζητάω. 2 χιλιάρικα είναι πάρα πολλά και δεν έχω εμπιστοσύνη σε κανένα site.
Θα ξαμολυθώ λοιπόν σε μαγαζιά (Καίσσαρη, Πατσέα, Γκόφα). Δεν ξέρω αν μπορώ να τα δώσω βέβαια μετρητoίς τα λεφτά (ίσως 1000 προκαταβολή) και δεν ξέρω αν θα πετύχω κάποια σημαντική έκπτωση σε αυτά τα μεγάλα μαγαζιά (20%, ???)

Eγώ σε έναν από αυτούς πέτυχα άπειρα καλή έκπτωση πάντως...
b]Rose Gold For Ever!!![/b]

Αποσυνδεδεμένος palok

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Μάρτιος 27, 2007, 09:53:06 μμ »
πήγα σήμερα στο Βήχο (Κηφισσιά) και Πατσέα (Χαλάνδρι). Στο Βήχο, είδα το IWC MarkXVI και ήταν αρκετά μικρό (και πολύ ελαφρύ)-3400 το spitfire. Παρόλο που είχε αρκετά Ω δεν είχε παρα μόνο ένα με λουράκι, το Seamaster Aqua Terra Big Size Chronograph. Πραγματικά πολύ όμορφο ρολόι αλλά και αυτό 3400: έξω από τα όρια μου. Στον Πατσέα, βρήκα το Railmaster XXL (τιμή 2500) το οποίο με είχε εντυπωσιάσει στη φωτο στο net. Όταν το βαλα ωστόσο δεν μου έκανε κάτι. Ήταν μεγάλο (αν και όχι υπερβολικά τεράστιο) και μου έκανε λίγο ψεύτικο σε σχέση με το χρονογράφο που είχα δοκιμάσει λίγο πριν!!!!! Ίσως δε μου άρεσε το χρώμα: καφέ λουράκι (πολύ λεπτό όμως) και γαλαζοπράσινη κάσα. Θα ήθελα πολύ να το δώ στο απόλυτο μαύρο αν υπάρχει. Φαίνεται πάντως πως θα καταλήξω στο Railmaster στα 42,2 mm (με έκπτωση κάτω από 2 χιλιάρικα). Τι λέτε???
The planet is an ocean

Αποσυνδεδεμένος akatsim

• CoFounder
  • Administrator
  • 44mm case
    • Προφίλ
    • http://www.mywatch.gr
« Απάντηση #62 στις: Μάρτιος 27, 2007, 10:05:36 μμ »
Αυτο? Πολυ ωραιο.

Αποσυνδεδεμένος palok

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Μάρτιος 27, 2007, 10:08:28 μμ »
akatsim, φαντάζομαι δε συμφωνείς για την κριτική πάνω στο XXL???εσύ μου είχες πει οτι το είδες σε έναν φίλο σου??δε θυμάμαι. σε τι χρώμα ήταν?? μήπως το είδα σε ακατάλληλο συνδυασμό χρώματος κάσας-λουράκι???
The planet is an ocean

Αποσυνδεδεμένος akatsim

• CoFounder
  • Administrator
  • 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Μάρτιος 27, 2007, 10:11:48 μμ »
Να και το μεγαλο. Νομιζω ειναι υπερβολικο και επισης θα σε κουρασει και το κουρδισμα. Καλυτερα αυτοματο.

Αποσυνδεδεμένος akatsim

• CoFounder
  • Administrator
  • 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Μάρτιος 27, 2007, 10:14:12 μμ »
akatsim, φαντάζομαι δε συμφωνείς για την κριτική πάνω στο XXL???εσύ μου είχες πει οτι το είδες σε έναν φίλο σου??δε θυμάμαι. σε τι χρώμα ήταν?? μήπως το είδα σε ακατάλληλο συνδυασμό χρώματος κάσας-λουράκι???

Οχι μια χαρα το ειδες. Εντυπωσιακο αλλα δεν κοπηκα κιολας. Και πιστευω θα ειναι αβολο στη καθημερινη χρηση. Να ειχες 10 ρολογια και να το ηθελες για τη συλλογη σου, μαλιστα. Αλλα οχι για τωρα. Το δε λουρακι ειναι τραγικα λεπτο και γυναικειο για το ρολοι αυτο. Η πανεραι ειναι κοροιδα που βαζουν 24αρια και 26αρια λουρακια και χοντρα?

Επισης να σου πω οτι ο φιλος το ειχε φερει απο ΗΠΑ για ενα φιλο του και το ειδα. Ο αλλος το πηρε, ξενερωσε και του το εδωσε για αλλαγη. Πηρε ενα ΡΟ 45αρι.

Αποσυνδεδεμένος akatsim

• CoFounder
  • Administrator
  • 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Μάρτιος 27, 2007, 10:21:26 μμ »
Νιαμ-νιαμ...

Αποσυνδεδεμένος palok

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Μάρτιος 27, 2007, 10:22:01 μμ »
συμφωνώ μαζί σου. φαντάζομαι το λουράκι θα μπορούσε να αλλάξει έτσι δεν είναι?  αυθεντικό όμως Ω υπάρχει 24άρι? στα 42-43 mm σε αυτήν την τιμή νομίζω το Railmaster το L είναι η καλύτερη λύση. Θα πρότεινες και κάτι άλλο σε αυτό το στυλ ακριβώς (μέχρι τα 2-2,5 χιλιάρικα max)??
α ρε IWC portugeuse....
The planet is an ocean

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Μάρτιος 27, 2007, 10:22:57 μμ »
Η περίπτωσή σου palok είναι ένα σχολείο για όλους τους υποψήφιους νέους αγοραστές καλών ρολογιών, σχετικά με την εντύπωση που αποκομίζεις φορώντας το , από το να το δεις μόνο σε φωτό. Το ρολόι που διάλεξες είναι όμορφο αλλά εμένα το μαύρο χρώμα του καντράν με κουράζει γρήγορα σε όσα ρολόγια έχω !! Καλοφόρετο αν το πήρες !!
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ
Αν η δουλειά ήταν καλή δεν θα μας πλήρωναν για να την κάνουμε !!!

Αποσυνδεδεμένος palok

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Μάρτιος 27, 2007, 10:24:13 μμ »
χαχα. μάλλον πάμε πακέτο μερικοί εδώ μέσα... πρέπει να γίνει μια καλή ομαδοποίηση....
The planet is an ocean

Αποσυνδεδεμένος akatsim

• CoFounder
  • Administrator
  • 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Μάρτιος 27, 2007, 10:24:48 μμ »
Χαζεψε το  :supz:

Αποσυνδεδεμένος akatsim

• CoFounder
  • Administrator
  • 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Μάρτιος 27, 2007, 10:26:34 μμ »
συμφωνώ μαζί σου. φαντάζομαι το λουράκι θα μπορούσε να αλλάξει έτσι δεν είναι?  αυθεντικό όμως Ω υπάρχει 24άρι? στα 42-43 mm σε αυτήν την τιμή νομίζω το Railmaster το L είναι η καλύτερη λύση. Θα πρότεινες και κάτι άλλο σε αυτό το στυλ ακριβώς (μέχρι τα 2-2,5 χιλιάρικα max)??
α ρε IWC portugeuse....

Αν αλλαξεις το λουρι δεν νομιζω να κολλαει η μπουκλα στο νεο. Η Πανεραι μου αρεσει που εχει μονοκομματα λουρακια, δηλ 24 στη μπουκλα 24 και στη μπαρεττα. 26/26 κλπ.

Αποσυνδεδεμένος akatsim

• CoFounder
  • Administrator
  • 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Μάρτιος 27, 2007, 10:26:53 μμ »
χαχα. μάλλον πάμε πακέτο μερικοί εδώ μέσα... πρέπει να γίνει μια καλή ομαδοποίηση....

Εχεις ΡΜ.

Αποσυνδεδεμένος palok

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Μάρτιος 27, 2007, 10:28:57 μμ »
το PO το 45αρι πόσο πάει??δεν ρώτησα καθόλου για αυτό στα καταστήματα
trelovet, δεν το πήρα ακόμα. απλά έχω καταλήξει σε αυτό το model. αν θα το πάρω black-black δεν ξέρω, ωστόσο αυτός ο συνδυασμός πράγματι σκοτώνει στο μάτι!!! είναι ακαταμάχητος
τώρα αν θα το βαρεθώ δεν ξέρω-προτείνεις όχι σκούρα κάσα???
The planet is an ocean

Αποσυνδεδεμένος akatsim

• CoFounder
  • Administrator
  • 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Μάρτιος 27, 2007, 10:32:01 μμ »
το PO το 45αρι πόσο πάει??δεν ρώτησα καθόλου για αυτό στα καταστήματα
trelovet, δεν το πήρα ακόμα. απλά έχω καταλήξει σε αυτό το model. αν θα το πάρω black-black δεν ξέρω, ωστόσο αυτός ο συνδυασμός πράγματι σκοτώνει στο μάτι!!! είναι ακαταμάχητος
τώρα αν θα το βαρεθώ δεν ξέρω-προτείνεις όχι σκούρα κάσα???

Οχι κατω απο 2300. Μαλλον σου φευγει απο το budget. Και εγω προτιμω μαυρο-μαυρο το ρολοι. Ειμαι και ΠΑΟΚτσης βλεπετε οποτε μουμεινε το χρωμα :)

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #75 στις: Μάρτιος 27, 2007, 10:34:50 μμ »
Akatsim το πρώτο που έβαλες από την pilot σειρά κάπως παίζει σε τιμή στα όρια που έχει φτάσει πλέον ο palok  :? To portuguese όμως είναι ''άντε γειά'' σε τιμή οπότε μένει μόνο ο θαυμασμός  :lens:
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ
Αν η δουλειά ήταν καλή δεν θα μας πλήρωναν για να την κάνουμε !!!

Αποσυνδεδεμένος ferengi

• 42mm case
  • 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Μάρτιος 27, 2007, 10:38:10 μμ »
Κάνεις πάντως μεγάλο λάθος να απορρίπτεις μοντέλα μόνο και μόνο επειδή έχουν μπρασελέ. Το πιο εύκολο πράγμα είναι να τους βάλεις ένα λουράκι, κι αν σιχαίνεσαι τόσο τα μπρασελέ, μπορείς να πουλήσεις το original το οποίο συνήθως πιάνει αρκετά καλά λεφτά ώστε να βάλεις πολύ ποιοτικό λουράκι. Η μόνη περίπτωση που δεν μπορείς να βάλεις λουράκι είναι σε κάποιες περίεργες κάσες, αλλά σε αυτό θα μπορέσει σίγουρα να σε βοηθήσει ο ωρολογοποιός.

Αποσυνδεδεμένος akatsim

• CoFounder
  • Administrator
  • 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Μάρτιος 27, 2007, 10:39:16 μμ »
Παράθεση από: "trelovet"
Akatsim το πρώτο που έβαλες από την pilot σειρά κάπως παίζει σε τιμή στα όρια που έχει φτάσει πλέον ο palok  :? To portuguese όμως είναι ''άντε γειά'' σε τιμή οπότε μένει μόνο ο θαυμασμός  :lens:

Επειδη ελεγε 500-1500 ευρω, αντε λιγο παραπανω, δεν νομιζω οτι παιρνει το χρονογραφο με τοσα. Μακαρι δηλαδη αλλα... Το αλλο το εβαλα για να το δει ο φιλος μας. Και βεβαια μενουμε στο looking :)

Αποσυνδεδεμένος palok

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Μάρτιος 27, 2007, 10:39:21 μμ »
ρε συ σήμερα στο Βήχο μου έδωσαν αρχική τιμή 3400 για το spitfire (στα 39 mm).
o Pilot χρονογράφος δε θα χει κανά τεσσάρι????
είναι πολλά τα λεφτά παιδιά....
The planet is an ocean

Αποσυνδεδεμένος akatsim

• CoFounder
  • Administrator
  • 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Μάρτιος 27, 2007, 10:40:54 μμ »
Παράθεση από: "ferengi"
Κάνεις πάντως μεγάλο λάθος να απορρίπτεις μοντέλα μόνο και μόνο επειδή έχουν μπρασελέ. Το πιο εύκολο πράγμα είναι να τους βάλεις ένα λουράκι, κι αν σιχαίνεσαι τόσο τα μπρασελέ, μπορείς να πουλήσεις το original το οποίο συνήθως πιάνει αρκετά καλά λεφτά ώστε να βάλεις πολύ ποιοτικό λουράκι. Η μόνη περίπτωση που δεν μπορείς να βάλεις λουράκι είναι σε κάποιες περίεργες κάσες, αλλά σε αυτό θα μπορέσει σίγουρα να σε βοηθήσει ο ωρολογοποιός.

+1

Συνηθως η τιμη του μπρασελε ειναι λιγο πανω απο το λουρακι οποτε αξιζει αγορα και αντικατασταση.