Αποστολέας Θέμα: agora rologiou 500-1500 euros  (Αναγνώστηκε 36572 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος palok

• 40mm case
    • Προφίλ
agora rologiou 500-1500 euros
« Απάντηση #40 στις: Μάρτιος 21, 2007, 08:54:21 μμ »
δε νομίζω για μεταχειρισμένο. ξέρεις είναι κολλήματα αυτά που έχει ο καθένας. μιλάω για οτιδήποτε.δ ε θα παιρνα ακόμα και από τον καλύτερο μου φίλο!!!!
Για το IWC και το Omega τα αποκλείεις και τα δύο κοντά στα δύο χιλιάρικα?? Δεν μου έχει απαντήσει και κάποιος για καλά καταστήματα με τις παραπάνω μάρκες που να κάνουν καλές τιμές. Κάτι διάβασα από τον Kazushi (για το Railmaster Big Size) αλλά δεν μου έχει απαντήσει από τότε
The planet is an ocean

Αποσυνδεδεμένος MHTΣ

• 42mm case
  • 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Μάρτιος 22, 2007, 10:03:16 πμ »
Για μεταχειρισμένα θα συμφωνήσω μαζί σου. Eγώ το IWC θα έπειρνα πάντως μεταξύ των δύο και ποτέ μεταχειρισμένο. Δυστυχώς δεν γνωρίζω πού μπορείς να βρείς τις τιμές που θες και θα σου έλεγα και πάλι να ξαμολυθείς στους δρόμους. Aπό το internet εγώ δεν θα αγόραζα ποτέ κάτι τέτοιο. Πρώτα θα κοίταζα Kαίσαρη, Πατσέα, Γκόφα όπως σου είπα και σε προηγούμενο post αν θυμάμαι καλά..
b]Rose Gold For Ever!!![/b]

Αποσυνδεδεμένος ferengi

• 42mm case
  • 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Μάρτιος 22, 2007, 10:10:51 πμ »
Σε αγορές από Internet χρειάζεται μεγάλη προσοχή στον τρόπο μεταφοράς. Σύμφωνα με μια συζήτηση σε ξένο φόρουμ, όλες οι μεγάλες εταιρίες courier (UPS, FedEx, DHL) έχουν όριο ασφάλισης στα ρολόγια μόλις μερικές εκατοντάδες δολλάρια. Αντίθετα τα αμερικανικά ταχυδρομεία (USPS) ασφαλίζουν για την πλήρη αξία του δέματος.

Αποσυνδεδεμένος MHTΣ

• 42mm case
  • 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Μάρτιος 22, 2007, 10:20:58 πμ »
Kαι θα έλεγα δεν είναι μόνο αυτό αλλά εύκολα νομίζω μπορεί να γίνουν και κάποιες κομπίνες... Nα πληρώσεις και να σου έρθει καμιά replica? Λέω εγώ τώρα...

Αποσυνδεδεμένος ferengi

• 42mm case
  • 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Μάρτιος 22, 2007, 10:34:42 πμ »
Και αυτός είναι ένας κίνδυνος, αλλά εκεί υπάρχουν λύσεις για να εξασφαλιστείς. Αν ο πωλητής είναι συνεργάσιμος και σου στείλει στοιχεία για σειριακούς αριθμούς και φωτό υψηλής ανάλυσης, τότε μπορείς να είσαι σε μεγάλο βαθμό εξασφαλισμένος. Επίσης πρέπει να διαλέξεις πωλητή με καλή φήμη, π.χ. feedback πάνω από 99,5% στο ebay ή αν η πώληση γίνεται από φόρουμ, πωλητής με υψηλό αριθμό μηνυμάτων και συστάσεις από άλλους καταξιωμένους χρήστες του φόρουμ. Επίσης υπάρχουν και αρκετά καταστήματα που διαθέτουν μέσω internet μεταχειρισμένα και για τα οποία μπορεί να μάθει κανείς περισσότερα στα διάφορα φόρουμ.

Αποσυνδεδεμένος MHTΣ

• 42mm case
  • 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Μάρτιος 22, 2007, 10:46:37 πμ »
Kαλά τα λες αλλά οι φωτό και οι αριθμοί που θα σου στείλει είναι...σε ηλεκτρονική μορφή και εγώ θα μπορούσα να υποθέσω ότι μπορεί να τους έχει στείλει και σε άλλους 100 ανθρώπους. Mπορεί να μην είναι απολύτως σωστή η στάση μου αλλά αρνούμαι κατηγορηματικά να κάνω μια τέτοια αγορά μέσω web. Θα προτιμούσα να πήγαινα στην ίδια τη χώρα και να το πάρω από εκεί αφού το έχω πάρει πρώτα στα χέρια μου...

Αποσυνδεδεμένος ferengi

• 42mm case
  • 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Μάρτιος 22, 2007, 11:20:45 πμ »
Αν υποψιάζεσαι ότι οι φωτό δεν είναι από το ρολόι που σου πουλάει μπορείς πολύ απλά να του ζητήσεις να βγάλει μία ακόμα με το ρολόι και μια σημερινή εφημερίδα. Πέρα από αυτό όμως τρόποι να γίνει απάτη υπάρχουν πολλοί, γι' αυτό κάνουμε αγορά όταν ισχύουν ΟΛΟΙ οι κανόνες που είπα πιο πάνω, δηλαδή να είναι επιβεβαιωμένη και η φήμη του πωλητή πέρα από τις φωτογραφίες. Αν κάτι μας βρωμάει έστω και ελάχιστα τότε απλούστατα σταματάμε αμέσως. Υπόψη ότι η φήμη του πωλητή είναι σίγουρα πολύ σημαντικότερη των φωτογραφιών. Σε ξένα φόρουμ χαρακτηριστικά λένε ότι στα μεταχειρισμένα "αγοράζεις" τον πωλητή και όχι το ρολόι.

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Μάρτιος 22, 2007, 11:32:29 πμ »
Τέτοιες ακριβές αγορές , είναι προτιμότερο να γίνονται live από μαγαζί. Δεν μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη σε κανέναν !!!
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ
Αν η δουλειά ήταν καλή δεν θα μας πλήρωναν για να την κάνουμε !!!

Αποσυνδεδεμένος palok

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Μάρτιος 22, 2007, 11:53:38 πμ »
Για αγορά από το net παίδες δεν το συζητάω. 2 χιλιάρικα είναι πάρα πολλά και δεν έχω εμπιστοσύνη σε κανένα site.
Θα ξαμολυθώ λοιπόν σε μαγαζιά (Καίσσαρη, Πατσέα, Γκόφα). Δεν ξέρω αν μπορώ να τα δώσω βέβαια μετρητoίς τα λεφτά (ίσως 1000 προκαταβολή) και δεν ξέρω αν θα πετύχω κάποια σημαντική έκπτωση σε αυτά τα μεγάλα μαγαζιά (20%, ???)
ίσως να δοκιμάσω κάποιον πιο μικρό έμπορο. τι λέτε?έχετε να προτείνετε κάτι??
ο αντιπρόσωπος της IWC κάνει καλές τιμές από μόνος του????ποιός είναι?νομίζω ο akatsim έχει το τηλ του
The planet is an ocean

Αποσυνδεδεμένος Nanagno

• Owner/Co-Founder
  • Administrator
  • 50mm case
  • Time Will Only Tell...
    • Προφίλ
    • http://www.mywatch.gr
« Απάντηση #49 στις: Μάρτιος 22, 2007, 12:27:12 μμ »
Εάν χρειάζεστε βοήθεια για καλύτερες τιμές μπορώ να σας βοήθήσω αλλά μόνο με pm.
Ludwig van Beethoven said that a great poem is more difficult to set to music than a merely good one, because the composer must improve upon the poem T I M E S.

Αποσυνδεδεμένος palok

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Μάρτιος 22, 2007, 01:14:27 μμ »
ευχαριστώ marketer αλλά sorry, τι σημαίνει pm???(είμαι λίγο άσχετος)
The planet is an ocean

Αποσυνδεδεμένος kazushi

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Μάρτιος 22, 2007, 01:25:03 μμ »
Παράθεση από: "palok"
τα 2100 που μου είπες αφορούν το Railmaster?Στην Κηφισιά πού?

Καταστήματα με ρολόγια υπάρχουν πολλά στην Κηφισιά, για Ωμέγα ρίξε μια ματιά στο watch center στην Παπαδιαμάντη.

Το συγκεκριμένο ρολόι το είδα στο Heathrow χθες στις 1800 λίρες !! πουλιέται πιο φτηνά στην Ελλάδα ?!?!

Παράθεση από: "palok"

λέτε??). Rolex συγγνώμη δεν παίρνω λόγω ιδεολογίας (χαχα)...προτιμώ κάτι

Έχεις αρχίσει και μου αρέσεις εσύ  :supz:
So many watches, so little time...

Αποσυνδεδεμένος palok

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Μάρτιος 22, 2007, 01:29:44 μμ »
Μάλλον έχουμε το ίδιο γούστο...σπορ-κλασσικό και όχι fashion για να το βλέπουν οι άλλοι και εμείς να χαιρόμαστε!!! εντάξει στους φίλους μας επιτρέπεται να το δείχνουμε!!!!! χαχα
όχι και rolex ρε παιδιά, αυτό το submariner το έχουν όλοι οι barmen παραλιακής να μη σου πω και επαρχίας!!!!!
The planet is an ocean

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Μάρτιος 22, 2007, 01:31:10 μμ »
Πω πω τώρα ανοίγεις πόλεμο !!!
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ
Αν η δουλειά ήταν καλή δεν θα μας πλήρωναν για να την κάνουμε !!!

Αποσυνδεδεμένος palok

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Μάρτιος 22, 2007, 01:47:26 μμ »
χαχα. κοίτα δεν είμαι ειδικός στα ρολόγια, μιλάω με θέμα γούστου μόνο (οπτικά δηλ.) και από αυτα που βλέπω γύρω μου. Δεν αντιλέγω οτι οι μηχανισμοί δεν είναι τέλειοι, ούτε οτι υπάρχουν ρολόγια rolex (με δερμάτινο λουράκι) απίστευτα. Όμως τα καλά έχουν 10 χιλιάρικα!!!
τώρα ρε παιδιά για το απλό που λέω ε τι να πω κι εγώ. άσε που με τόσες ρέπλικες δε βρίσκεις τελικά άκρη. να πάω να πάρω ένα ρολόι (όσο και να μου αρέσει που το συγκεκριμένο δεν μου αρέσει καθόλου) που το έχει και η κουτσή Μαρία??ε όχι!!!!
πήγαινε και δες το πρώτο ρολόι που φοράει κάποιος που αποκτάει λεφτά= rolex. δες και τι αμάξι παίρνουν=mercedes. H οποία daimler-chrysler είναι ίσως η καλύτερη εταιρία στον κόσμο με τα πιο αξιόπιστα αμάξια, όμως πρέπει να πληρώσεις γερά για να πάρεις έστω μια SLK55 για να είσαι "αλάνι" (χαχα). Στα 30 χιλιάρικα αντί για την απλή SLK θα παιρνα μια Alfa spyder ή GT και θα δειχνα στους γερμανούς πως την ομορφιά των ιταλών δεν θα την πιάσουν ποτέ!!!! πόσες spyder έχεις δει όμως στην Αθήνα??? (εννοείται δεν συγκρίνω αξιοπιστία ή ασφάλεια κλπ....)
The planet is an ocean

Αποσυνδεδεμένος stardrive

• 50mm case
  • The clock is ticking!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Μάρτιος 22, 2007, 01:48:55 μμ »
Παράθεση από: "trelovet"

Μ΄ αρέσει πολύ τέτοιου είδους πόλεμος χιχιχιχι :rolleyes:
Πότε ή Ποτέ

Λιγότερες λέξεις οδηγούν σε λιγότερες σκέψεις  «Δος μοι πα στώ και ταν γαν κινήσω»

Αποσυνδεδεμένος Nanagno

• Owner/Co-Founder
  • Administrator
  • 50mm case
  • Time Will Only Tell...
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Μάρτιος 22, 2007, 01:53:04 μμ »
ΠΜ = προσωπικό μήνυμα!

Υπάρχει κουμπακι κάτω απο το ποστ του καθενός και του στέλνεις προσωπικό μήνυμα!
Ludwig van Beethoven said that a great poem is more difficult to set to music than a merely good one, because the composer must improve upon the poem T I M E S.

Αποσυνδεδεμένος Nanagno

• Owner/Co-Founder
  • Administrator
  • 50mm case
  • Time Will Only Tell...
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Μάρτιος 22, 2007, 01:57:22 μμ »
Παράθεση από: "stardrive"

Μ΄ αρέσει πολύ τέτοιου είδους πόλεμος χιχιχιχι :rolleyes:

Το παρών θέμα είναι για προτάσεις σε ρολόγια απο 500-1500 ευρώ, και όχι για γενικούς διαξιφισμούς.

Ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος stardrive

• 50mm case
  • The clock is ticking!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Μάρτιος 22, 2007, 02:06:48 μμ »
Πολύ σωστά Marketer . Αλλά βλέπεις  ο πειρασμός... sorry

Μια καλή πρόταση είναι και αυτή ΕΔΩ
Πότε ή Ποτέ

Λιγότερες λέξεις οδηγούν σε λιγότερες σκέψεις  «Δος μοι πα στώ και ταν γαν κινήσω»

Αποσυνδεδεμένος MHTΣ

• 42mm case
  • 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Μάρτιος 22, 2007, 07:21:22 μμ »
Τέτοιες ακριβές αγορές , είναι προτιμότερο να γίνονται live από μαγαζί. Δεν μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη σε κανέναν !!!

Συμφωνώ απολύτως!!!