Αποστολέας Θέμα: Υποψηφια ρολογια  (Αναγνώστηκε 214624 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Υποψηφια ρολογια
« Απάντηση #740 στις: Μάιος 26, 2010, 10:43:32 μμ »
   Παιδιά νομίζω ότι πηδάμε σε λάθος συμπεράσματα, επηρεαζόμενοι ίσως από προσωπικές προτιμήσεις.
   Γιατί είναι απαράδεκτοι στη Laco; Επειδή δεν έγινε η οικονομική τους συγχώνευση και μην μπορώντας άμεσα να υλοποιήσουν το πρότζεκτ, μας επέστρεψαν ως επαγγελματίες και ως όφειλαν τα χρήματά μας; Και γιατί μας δουλεύουν; Δεν το καταλαβαίνω αυτό ειλικρινά. Μας υποχρέωσαν να πάρουμε το ρολόι τους και δεν το ξέρω; Eμείς επικοινωνήσαμε για δεύτερη φορά μαζί τους, τους ρωτήσαμε και μας απάντησαν αυτό που μας απάντησαν με κάθε ειλικρίνια. Μας κάνει; Δεν μας κάνει; Αποφασίζουμε και αναλόγως κινούμαστε.
   Το Stowa το υποστήριξα σφοδρά, όμως η εκχάραξή τους ήταν αστεία και το κυριότερο το ρολόι είναι ακριβό για πολύ κόσμο, ειδικά την εποχή αυτή. Μακάρι να μπορούσε να γίνει, αλλά δυστυχώς δεν γίνεται.
   Ο Σίμος έχει δίκιο όταν λέει ότι οι άλλες εταιρείες έδειξαν να μην ενδιαφέρονται πραγματικά για το πρότζεκτ. Δεν συμφωνώ όμως στην εξομοίωση της Laco ή της Stowa, ακόμη και της Steinhart με εταιρείες no name. Δεν θα έλεγα όχι αν κάποια τέτοια μπορούσε να κάνει ένα αξιοπρεπές ρολόι, αλλά δεν είναι το ίδιο όπως και να το κάνουμε. Από την άλλη αμφιβάλω ότι μιά no name εταιρεία μπορεί να κάνει τριήρη, εκχαράξεις κλπ
   Αυτή τη στιγμή το ρολόι όπως το θέλουμε μπορεί να το κάνει μόνο η Laco. Πέρα όμως από το πρότζεκτ, μιλάμε για ένα ρολόι ποιοτικότατο στα λεφτά του, άσχετα αν αρέσει ή όχι από θέμα γούστου. Δυστυχώς όμως απ'ότι βλέπω δεν υπάρχει η διάθεση πιά από πολλά μέλη. Δεκτό και σεβαστό.
   Τι μπορεί να γίνει; Εξέφρασα την άποψή μου πιό πάνω, ας γίνει μια ψηφοφορία με το ποιοί είναι διαθετιμένοι να συμμετάσχουν στο ρολόι του φόρουμ και μέχρι πόσα χρήματα σκέπτονται να δαπανήσουν. Για να μιλάμε επί πραγματικής βάσεως και να μην γενικολογούμε.....   

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
  • ΚΑΛΛΙΣΤΟΝ ΚΛΕΟΣ ΤΟ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΑΣ ΘΝΗΣΚΕΙΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #741 στις: Μάιος 26, 2010, 10:52:59 μμ »
Γιαννη φιλε μου ειναι απαραδεκτοι κατα την ταπεινη μου αποψη διοτι ενω τους περιμενουμε αποκλειουν την ατσαλινη εκδοση.Εστω και κατ εξαιρεση επρεπε να βγαλουν για το φορουμ ατσαλινη εκδοση.Κατα δευτερον ,παλι στους χρονους επεσαν εξω,ειχαν πει τελη Απριλη και μετα ειπαν Ιουνιο ???.Απο τον Οκτωβρη ασχολουμαστε και ολο το τραιναρουν για μενα ειναι απαραδεκτοι.Και το οτι επεστρεψαν τα χρηματα δεν ειναι χαρη,ηταν ηθικη υποχρεωσητους,μην τρελαθουμε κιολας.Για θυμηθειτε και δειτε τα ποστ για ποσες μερες τον Ιανουαριο δεν εδιναν απαντησεις?Δεν γινεται σε μια εταιρεια να συγχωρουμε τα παντα,ακομη και την κοροιδια.

Αποσυνδεδεμένος gsb

• 48mm case
  • ..θελω να μαθω!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #742 στις: Μάιος 26, 2010, 10:59:58 μμ »
ΕΛΕΟΣ δλδ για την οποια Steinhard & Laco εταιρια να τους κανουμε μαγκες ...

max φιλε μου, ασχετως με το προτζεκτ, οι δυο εταιρειες δεν εχουν σχεση μεταξυ τους..
η ιστορικοτητα της λακο (εστω κ σε εμπορικη παρακμη), προσωπικως δεν με αφηνει αδιαφορο.
φυσικα δεν υποτιμω κ την stowa..  ;)
το 'πε και το 'κανε!!

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #743 στις: Μάιος 27, 2010, 03:12:07 πμ »
Ελπιζουμε να μας φτιαξει 15 ρολογια?

ζητησα στην ιδια τιμη της προσφορας τους ,να αγορασουμε λιγοτερα κομματια,γιατι δεν θα φτασουμε ποτε το νουμερο...μιλησα για καπου στα 15 ρολογια

μετα απο την ερευνα που εγινε ,η μοναδικη για εμενα,περα απο την laco,που ειχε μια πολυ επαγγελματικη συμπεριφορα ,ηταν η boschett και το λεω αυτο ,μετα την ανταλλαγη μαιλ με πολλες εταιριες..

με μηδενικη εκπτωση? ποσα ρολογια απο πολυ πιο γνωστες εταιριες αγγιζουν εκπτωση εως και 25% σε μεμονωμενες αγορες?

μπορει να μην εψαξα εγω καλα,αλλα αν εχεις αντιπροταση με 25% εκπτωση,εδω ειμαι.

Η steinhart για το Ισπανικο φορουμ εκανε 1 χρονο και ζητησε +55 ευρω για καθε ρολοι,αν δεν κανω λαθος
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 27, 2010, 03:22:34 πμ από george_ »

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #744 στις: Μάιος 27, 2010, 07:21:58 πμ »
καλημερα. παρακολουθω κατα καιρους, δεν γραφω βεβαια αλλα ενδιαφερομαι κι εγω για το προτζεκτ ιδιως σε περιπτωση που η τελικη επιλογη ειναι το Boschett.

καλημερες
Θοδωρης
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος maxfuels

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #745 στις: Μάιος 27, 2010, 04:06:03 μμ »
εγω δεν ξανασχολουμε με το project και δεν ξαναλεω τιποτε... Καντε οτι νομιζετε απλα την αποψη μου ειπα ....

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #746 στις: Μάιος 27, 2010, 10:11:27 μμ »
Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν φτιαχνονται 3 λιστες με τις 3 εταιρειες,ποιοι θελουν λακο,ποιοι boschett kαι ποιοι stowa για να τελειωνουμε.Εκτος και αν εχει ηδη προαποφασιστει η λακο.Ετσι για να ξερουμε που βρισκομαστε,να ασχοληθουμε η οχι με το θεμα?Το ποιο πιθανο βεβαια ειναι να μην υπαρχει συμμετοχη αλλα πρεπει καποια στιγμη να δουμε τι γινεται.

Αποσυνδεδεμένος gsb

• 48mm case
  • ..θελω να μαθω!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #747 στις: Μάιος 27, 2010, 11:01:59 μμ »
τιποτα δεν εχει προαποφασιστει φιλε,
απλως, μοιραια, εχουμε πεσει σε ενα τελμα, περιμενοντας τις
τελικες απαντησεις των εταιρειων..
το 'πε και το 'κανε!!

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #748 στις: Μάιος 27, 2010, 11:05:56 μμ »
H μονη που εδωσε τελικη και ικανοποιητικη απαντηση ειναι η boschett.

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #749 στις: Μάιος 29, 2010, 01:51:18 πμ »
Εριξα μια πιο προσεκτικη ματια στο artego,aν μπορεσουν με ετα μηχανη και συνολικο κοστος κατω των 500 ευρω τοτε μιλαμε για καλη περιπτωση.Εχει πολλους συνδυασμους σε στεφανη καντραν πολυ καλα χαρακτηριστικα και με ενα mesh μπρασελε θα τα σπαει.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #750 στις: Μάιος 29, 2010, 11:21:21 πμ »
artego

Hello
thank you for your request.
 I am sorry we cannot use an ETA or I have to order 300 watches .
I guess it will take about 4 week and I would need a deposit if I print the dials and engrave the casebacks on your request
 Regards

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #751 στις: Μάιος 29, 2010, 04:47:55 μμ »
Εγώ θα συμμετάσχω έτσι κι αλλιώς, είτε Laco είτε Stowa είτε Boschett.....η miyota με χαλάει λίγο, αλλά αν λόγω της χαμηλής τιμής υπήρχε συμμετοχή, θα ήμουν πάλι μέσα ;)

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
  • Head over heels for 005
    • Προφίλ
« Απάντηση #752 στις: Μάιος 29, 2010, 07:43:17 μμ »
Παράθεση
I guess it will take about 4 week and I would need a deposit if I print the dials and engrave the casebacks on your request

Ο ανθρωπος δηλαδη θα μας εχει ετοιμα τα ρολογια σε ενα μηνα  ??? μηπως να κινησουμε τις διαδικασιες ???
Τον ειχα ρωτησει στο παρελθον για πιθανη ομαδικη αγορα (ειχα μερικους φιλους στο μυαλο μου) και μου ειπε οτι στα 5 ρολογια θα εκανε εκπτωση 50$ ανα ρολοι, δηλαδη 300$ το ενα...Αξιζει πιστευω  ;) Θα ειναι και vintage και full custom αφου παιζει σε 12 σχεδια ηδη...και λογικα θα μας παει κατω απο 300$ το ενα

Να προσθεσω οτι μπορει να κανει αλλαγη στο customs declaration και να μην πληρωσουμε και φορο.....

Φιλε Δημήτρη....Φιλικα Παντα ... με αισθημα φιλιας...

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #753 στις: Μάιος 29, 2010, 07:46:05 μμ »
το ρολοι με την miyota και για αριθμο,τουλαχιστον 30 ρολογιων,8α ειναι 300$,αλλα δεν ξερω τα εξοδα αποστολης και τα σχεδια που θα εφτιαχνε...προσωπικα θα ηθελα ΕΤΑ

Υ.Γ αλλο πραγμα μια ομαδικη αγορα και αλλο ενα ρολοι στα μετρα σου. ;)

δυσκολο να γινει εκπτωση..

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
  • Head over heels for 005
    • Προφίλ
« Απάντηση #754 στις: Μάιος 29, 2010, 07:55:19 μμ »
Λογικο αυτο που λες αλλα αν ηταν 15 ρολογια για παραδειγμα πολυ πιιθανο να μας τα εδινε στα 300$...Μπορει να τον εχεις ρωτησει τα διαδικαστικα και να ηταν καθετος, δεν αντιλεγω, και οντως να θελει το λιγοτερο 30 κομματια. Αλλα γιατι δεν τον ρωτας με καποιες κατηγοριες τιμης? Ετσι μου ειχε απαντησει....0-5 ρολογια χ€,  10 ρολογια y€ κλπ κλπ

Απο τις λεπτομερειες που εχει πανω το ρολοι παντως δεν δειχνει ασχετος ο κατασκευαστης του ;) ως προς τα σχεδια που θα καναμε
Φιλε Δημήτρη....Φιλικα Παντα ... με αισθημα φιλιας...

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #755 στις: Μάιος 29, 2010, 07:59:00 μμ »
ολες οι εταιριες που μιλησα ,μου ειπαν οτι για μικρο αριθμο ρολογιων το κοστος θα αυξηθει αρκετα,λογικο το βρισκω.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #756 στις: Μάιος 29, 2010, 08:05:27 μμ »
ρωτησα για 15 ρολογια και περιμενω απαντηση

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #757 στις: Μάιος 30, 2010, 06:15:00 μμ »
Dear

It is a bit hard to tell as I find it a bit difficult to fit a ship on dial. As for the case back it could be possible but be aware watch would cost more than the normal version as I will have to order 100 casebacks.

Prometheuswatch.com

Αποσυνδεδεμένος nyo

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #758 στις: Ιούνιος 01, 2010, 10:35:44 πμ »
Επειδη ετυχε να στειλω ενα email στον Keith της Boschett και του ανεφερα οτι ειμαι και μελος του Mywatch, ο ανθρωπος εκτος απο την απαντηση στο ερωτημα μου θεωρησε σωστο να μου αναφερει και το εξης που πιστευω πως πρεπει να σας μεταφερω:

.......
.......
As for the Greek Forum project.  I will be placing my next order real soon.  I will need to know whether you will be ordering your 30 or so beforehand.  If I don't know before I won't be able to make yours until the next time I make more Cave Dwellers and I don't know when that will be.

Best Regards,

Keith Boschetti

Πιστευω πως ο george_ που εχει αναλαβει την επικοινωνια με τις εταιριες θα πρεπει να μιλησει μαζι του για λεπτομεριες!

Αποσυνδεδεμένος TATAR

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #759 στις: Ιούνιος 01, 2010, 11:21:59 πμ »
Δεν ρίχνετε μια ματιά εδώ :http://www.benaruswatches.com/remora/index.php 
Πρόκειται για άψογες κατασκευές (έχω ένα ΜΠΑΡΑΚΟΥΝΤΑ)