Επειδη τον τελευταιο καιρο εχω ψαξει ιδιαιτερα για την αγορα ενος καταδυτικου με χαμηλο κοστος θα ηθελα να σας ευχαριστησω αρχικα για τις προτασεις σας εδω ->
http://www.mywatch.gr/index.php/topic,6509.0.html και επειτα να εκφρασω τη λυπη μου για την καταληξη που φαινεται να εχει το project.

εψαξα καμμια 50αρια blogs καμποσες εκατονταδες site και δε καταφερα να βρω καποιο ρολοι στο κοστος που θα εβγαινε το boschett και με τα χαρακτηριστικα του...1000μ αδιαβροχοτητα-σετ λουρακι και μπρασελε-ΕΤΑ και custom κατασκευη τοσο σε χρωματα και γενικοτερα για το project. Αν ειχαμε παρει το boschett ,που οντως υπηρχε ενδιαφερον, θα ειχαμε ενα ρολοι τωρα για να κανουμε τις βουτιες μας και για να χαιρομαστε που το φοραμε και ειναι το "δικο μας" ρολοι. Το $ τοτε ειχε 0.7€ και το ρολοι θα πηγαινε στα 280€. Ανατρεξτε στο παραπανω τοπικ και αν βρειτε καποιο με τοσα και καλυτερο τοτε πειτε μου οτι εχω αδικο. Οσο για τους φορους και οτι αλλο ακουστηκε δε νομιζω να μην βρισκοταν λυση...
Δε λεω οτι ηταν το καλυτερο, αλλα ηταν ενα ρολοι για να κανουμε ενα project που θα χαιρομασταν ολοι. Ενα ρολοι οικονομικο και με αποδεκτα σε ολους χαρακτηριστικα. Αντιθετως περιμεναμε και περιμενουμε ακομα αν θα αποφασισει η laco η stowa και οποια αλλη εταιρια να μας απαντησει και να μας παρει στα σοβαρα, λες και θα μας το εκανε δωρο

Μπορει να ηταν καλυτερα δεν αντιλεγω και δεν ειμαι ειδικος - αλλα ειχαν τα διπλασια!!! και δε νομιζω ο στοχος να ηταν να παρουμε το καλυτερο και το ακριβοτερο

ή διαφορα αλλα που ακουστηκαν οτι το Boschett δεν ειναι dress και δε φοριεται με πουκαμισο κλπ γιατι μπορουσαμε να παραγγειλουμε και 20 superocean και να τελειωνει η υποθεση , απλως θα διναμε τουλαχιστον 2000€ ο καθενας και με τοσα πιστευω οτι ειχαμε ολοι μας ωρολογιακους ποθους αλλου ειδους να καλυψουμε

Αφου δεν θελαμε να μπλεξουμε με τελωνεια και με service στο εξωτερικο μπορουσαμε να απευθυνθουμε και στον αντιροσωπο των ρωσικων στην Ελλαδα και με 250-300€ να παιρναμε ενα custom καταδυτικο , οπως θα κανουν και τα OYK με το νεο Anchar

Aλλα ανοιγω μεγαλη συζητηση και δεν το θελω....
Μακαρι να γινει το project με οποιο ρολοι αποφασισει η πλειονοτητα των μελων , αλλα αν κρινω απο την κινηση στο τοπικ βγαζω ευκολα τα συμπερασματα μου...