Αποστολέας Θέμα: Υποψηφια ρολογια  (Αναγνώστηκε 214605 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Υποψηφια ρολογια
« Απάντηση #720 στις: Μάιος 11, 2010, 02:06:12 μμ »
Για την προταση της λακο και για αριθμο ,περιπου 15 ρολογιων,ζητησα μια καλυτερη προσφορα,γιατι δεν ειναι δικη μας η ευθυνη που η κατασταση οδηγηθηκε σε αυτο το αδιεξοδο .Ενημερωσα επισης οτι εχουμε και εναλλακτικες λυσεις για να φτιαξουμε το ρολοι.Θα μας απαντησουν οταν εχουν τις κασες
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 11, 2010, 02:16:29 μμ από george_ »

Αποσυνδεδεμένος nyo

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #721 στις: Μάιος 18, 2010, 09:52:39 πμ »
Κατι τετοια βλεπω και τρελαινομαι! :o
Εμεις γιατι δεν μπορουμε να κανουμε κατι τετοιο; Ρολοι απο την ΑΡΧΗ!
και κατα την ταπεινη μου αποψη πολυ ομορφο!
και για μια ακομα φορα η τιμη του γι' αυτα που προσφερει ειναι πολυ καλη!
Εμενα τουλαχιστον οι συγκεκριμενοι με εχουν κανει να τους εμπιστευομαι χωρις να εχω καν εμπειρια μαζι τους...
http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=394087

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #722 στις: Μάιος 18, 2010, 02:43:15 μμ »
Εμενα τουλαχιστον οι συγκεκριμενοι με εχουν κανει να τους εμπιστευομαι χωρις να εχω καν εμπειρια μαζι τους...
http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=394087

45mm case diameter (bottom)
43mm bezel diameter
24mm lug width
16.45mm height

καλυτερο ειναι το Boschett ,σε σχεση με αυτο ,ακομα και στην τιμη.δεν βλεπω τι σε ενθουσιασε τοσο πολυ? ???

απο Αμερικη και με παχος 16,45...ειναι λιγο τουβλο

Αποσυνδεδεμένος nyo

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #723 στις: Μάιος 18, 2010, 02:52:32 μμ »
george και αυτο Boschett ειναι!
Αυτο που με ενθουσιασε περισσοτερο ειναι πως εφτιαξαν μαζι με τα παιδια απο το WUS ενα ρολοι απο την αρχη!!
Το οτι μου αρεσει ειναι καθαρα υποκειμενικο (μου αρεσει περισσοτερο απο cave dweller) αλλωστε δεν ειχα ποτε προβλημα με το παχος (ειμαι απο αυτους που τα καταδυτικα τα θελουμε "βαρελια" :p )

Ισως αν οσο καιρο ψαχναμε τον επομενο που θα αναλαβει το προτζεκτ, ριχναμε ιδεες για ενα νεο σχεδιο αποδεκτο απ' ολους μας θα μπορουσαμε να φτιαξουμε κατι που θα ηταν μοναδικο με ολη τη σημασια της λεξης!
Τωρα βεβαια τα πραγματα εχουν παρει το δρομο τους και εννοειται πως δεν ακυρωνω την προσπαθεια που εχει γινει για το ρολοι μας, απλα ηθελα να το κρατησουμε σαν "ιδεα" για το επομενο μας προτζεκτ. Κατι εξ' ολοκληρου δικο μας!

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #724 στις: Μάιος 18, 2010, 02:56:10 μμ »
κατι τετοιο μπορει να γινει απο μια εταιρια "προτζεκτακια",οι περισσοτερες εκ των οποιων ειναι Αμερικη και εχουν μια διαφορετικη αισθητικη απο τις Ευρωπαικες,κατι σαν Ιαπωνικα αυτοκινητα του 80,χωρις χαρακτηρα.επισης τα πιο πολλα εχουν XL διαστασεις...ειναι η αποψη μου.το κοστος να φτιαξεις κατι απο την αρχη ,ποιο θα ειναι?895$ χωρις "πολυπλοκες" εγχαραξεις ,για αυτο που ποσταρες.ποιος θα δωσει τοσο ευκολα π.χ 1000$ για μια τετοια εταιρια?

Αποσυνδεδεμένος nyo

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #725 στις: Μάιος 18, 2010, 03:17:21 μμ »
Το pre-order price ειναι $750 δηλαδη πολυ κοντα στα χρηματα μας. Αν αφαιρεσεις κατι βαλβιδες ηλιου και το κανεις αντι για 1000μ αδιαβροχο στα 500 ας πουμε τοτε ισως πεσεις στα $500. Η εγχαραξη που εχουν επιλεξει στο παραπανω δεν ειναι και απλη! Και απ οτι βλεπω ειναι πολυ ποιοτικη. Και εχει και εγχαραξη ακομα και στην κορωνα!
Αλλα το θεμα δεν ειναι το συγκεκριμενο. Πιστευω πως με ενα ποσο γυρω στα 450 ευρω μπορουμε να κανουμε κατι εντελως νεο! Και δεν χρειαζεται να ειναι απο Αμερικη.
Και η Σταιν το κανει, και η Λακο θα το κανει πιστευω οταν ορθοποδισει, και ολες οι εταιριες του ιδιου βεληνεκους. Αρκει να εχει συμμετοχη.
Αλλωστε μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας, απο Κινα ερχονται ολα αυτα τα custom. (ακομα και απο τις "γερμανικες" εταιριες). Η μηχανη ειναι ελβετικη μονο...

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #726 στις: Μάιος 18, 2010, 03:21:20 μμ »
θες μεγαλη συμμετοχη ,δεν ειμαστε το wus.στα ξενα φορουμ ,τις περισσοτερες φορες η επιλογη τους ειναι μοντελα που ηδη υπαρχουν.δεν το θεωρω αρνητικο.κατι τελειως νεο και σε λιγα κομματια θα ηταν ακριβο..ακομα και με κινεζικη εταιρια που ειχα επαφες ,ηθελε πολλα κομματια για να μπει στην διαδικασια κατασκευης ενος νεου μοντελου
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 18, 2010, 03:38:46 μμ από george_ »

Αποσυνδεδεμένος gsb

• 48mm case
  • ..θελω να μαθω!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #727 στις: Μάιος 18, 2010, 03:47:43 μμ »
κατι τετοιο μπορει να γινει απο μια εταιρια "προτζεκτακια",οι περισσοτερες εκ των οποιων ειναι Αμερικη και εχουν μια διαφορετικη αισθητικη απο τις Ευρωπαικες,κατι σαν Ιαπωνικα αυτοκινητα του 80,χωρις χαρακτηρα.επισης τα πιο πολλα εχουν XL διαστασεις...ειναι η αποψη μου.το κοστος να φτιαξεις κατι απο την αρχη ,ποιο θα ειναι?895$ χωρις "πολυπλοκες" εγχαραξεις ,για αυτο που ποσταρες.ποιος θα δωσει τοσο ευκολα π.χ 1000$ για μια τετοια εταιρια?

απο αμερικη κ εκτος εοκ, μην ξεχνας κ το τελωνειο..  ;)
το 'πε και το 'κανε!!

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
  • ΚΑΛΛΙΣΤΟΝ ΚΛΕΟΣ ΤΟ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΑΣ ΘΝΗΣΚΕΙΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #728 στις: Μάιος 18, 2010, 10:43:19 μμ »
[url]http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=394087[/url]
Πολυ καλο φιλε nyo,μπραβο τους,αν ηταν λιγο πιο λεπτο θα ηταν τελειο,και φαινεται στιβαρη κατασκευη.

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
  • Head over heels for 005
    • Προφίλ
« Απάντηση #729 στις: Μάιος 26, 2010, 06:40:21 μμ »
Επειδη τον τελευταιο καιρο εχω ψαξει ιδιαιτερα για την αγορα ενος καταδυτικου με χαμηλο κοστος θα ηθελα να σας ευχαριστησω αρχικα για τις προτασεις σας εδω ->http://www.mywatch.gr/index.php/topic,6509.0.html και επειτα να εκφρασω τη λυπη μου για την καταληξη που φαινεται να εχει το project. :(

εψαξα καμμια 50αρια blogs καμποσες εκατονταδες site και δε καταφερα να βρω καποιο ρολοι στο κοστος που θα εβγαινε το boschett και με τα χαρακτηριστικα του...1000μ αδιαβροχοτητα-σετ λουρακι και μπρασελε-ΕΤΑ και custom κατασκευη τοσο σε χρωματα και γενικοτερα για το project. Αν ειχαμε παρει το  boschett ,που οντως υπηρχε ενδιαφερον, θα ειχαμε ενα ρολοι τωρα για να κανουμε τις βουτιες μας και για να χαιρομαστε που το φοραμε και ειναι το "δικο μας" ρολοι. Το $ τοτε ειχε 0.7€ και το ρολοι θα πηγαινε στα 280€. Ανατρεξτε στο παραπανω τοπικ και αν βρειτε καποιο με τοσα και καλυτερο τοτε πειτε μου οτι εχω αδικο. Οσο για τους φορους και οτι αλλο ακουστηκε δε νομιζω να μην βρισκοταν λυση...
Δε λεω οτι ηταν το καλυτερο, αλλα ηταν ενα ρολοι για να κανουμε ενα project που θα χαιρομασταν ολοι. Ενα ρολοι οικονομικο και με αποδεκτα σε ολους χαρακτηριστικα. Αντιθετως περιμεναμε και περιμενουμε ακομα αν θα αποφασισει η laco η stowa και οποια αλλη εταιρια να μας απαντησει και να μας παρει στα σοβαρα, λες και θα μας το εκανε δωρο >:(
Μπορει να ηταν καλυτερα δεν αντιλεγω και δεν ειμαι ειδικος - αλλα ειχαν τα διπλασια!!! και δε νομιζω ο στοχος να ηταν να παρουμε το καλυτερο και το ακριβοτερο ??? ή διαφορα αλλα που ακουστηκαν οτι το Boschett δεν ειναι dress και δε φοριεται με πουκαμισο κλπ γιατι μπορουσαμε να παραγγειλουμε και 20 superocean και να τελειωνει η υποθεση , απλως θα διναμε τουλαχιστον 2000€ ο καθενας και με τοσα πιστευω οτι ειχαμε ολοι μας ωρολογιακους ποθους αλλου ειδους να καλυψουμε  :)

Αφου δεν θελαμε να μπλεξουμε με τελωνεια και με service στο εξωτερικο μπορουσαμε να απευθυνθουμε και στον αντιροσωπο των ρωσικων στην Ελλαδα και με 250-300€ να παιρναμε ενα custom καταδυτικο , οπως θα κανουν και τα OYK με το νεο Anchar ;) Aλλα ανοιγω μεγαλη συζητηση και δεν το θελω....

Μακαρι να γινει το project με οποιο ρολοι αποφασισει η πλειονοτητα των μελων , αλλα αν κρινω απο την κινηση στο τοπικ βγαζω ευκολα τα συμπερασματα μου... ;)
Φιλε Δημήτρη....Φιλικα Παντα ... με αισθημα φιλιας...

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #730 στις: Μάιος 26, 2010, 07:06:18 μμ »
ολα τα υποψηφια ρολογια ,για να παρουμε τις τιμες ,που σας εχω ηδη ποσταρει ,θα πρεπει να εχουμε ,το ελαχιστο 25 ρολογια
.

κανενα δεν θα εφτανε ευκολα αυτο το νουμερο πλεον.για το λογο αυτο ζητησα απο την λακο,15-16 ρολογια για κατασκευη.η πρωτη απαντηση ηταν θετικη ,απλα θα ειχε ενα πιο "light"καπακι,παντα με τον Ποσειδωνα εγχαρακτο.

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #731 στις: Μάιος 26, 2010, 07:14:17 μμ »
Παράθεση
ολα τα υποψηφια ρολογια ,για να παρουμε τις τιμες ,που σας εχω ηδη ποσταρει ,θα πρεπει να εχουμε ,το ελαχιστο 25 ρολογια
.κανενα δεν θα εφτανε ευκολα αυτο το νουμερο πλεον.για το λογο αυτο ζητησα απο την λακο,15-16 ρολογια για κατασκευη.η πρωτη απαντηση ηταν θετικη ,απλα θα ειχε ενα πιο "light"καπακι,παντα με τον Ποσειδωνα εγχαρακτο.

και θα παιρναμε ενα ρολοι 'noname' με 500€....μηπως ειναι λιγο δυσαναλογο το κοστος??? Γιατι καλη η laco αλλα οχι οτι ειναι και η πιο αξιοπιστη εταιρια...
Οπως ειπε και ο φιλος μου ο director ο στοχος του project ηταν συναισθηματικος...Με 500€+ μπορω να παω σε ενα μαγαζι και να παρω οτι θελω και ειδικα με τις γνωριμιες που ολοι μας πλεον εχουμε...

Αποσυνδεδεμένος maxfuels

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #732 στις: Μάιος 26, 2010, 07:26:53 μμ »
Να ρωτησω κατι ? Εστω και τωρα γιατι δεν κανετε μια κρουση και σε αλλους κατασκευαστες ? Υπαρχει κριση οικονομικη που τους αγγίζει ολους. Νομιζω δεν θα τους ενοχλουσε καθολου να εβαζαν μπροστά την κατασκευή μιας παραγγελίας 25 περιπου ρολογιών. Τους καιρους που διανύουμε ολοι θέλουν χρήματα και πολλοι ειναι εκείνοι που αλλάζουν στρατηγική, προκειμένου να συνεχίσουν τις πωλήσεις τους, η ακόμα και να διατηρήσουν την υπαρξη τους στον Εμπορικό αυτό χώρο.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #733 στις: Μάιος 26, 2010, 07:37:28 μμ »
Σίμο δεν είναι μόνο οι κατασκευαστές, είναι και θέμα συμμετοχής των μελών.....οι καιροί είναι δύσκολοι για πολύ κόσμο.....θα έχουμε συμμετοχή; Δύσκολο.....

Δεν ξέρω.....να ανοίγαμε ένα θέμα για το πόσοι θα ήταν διαθετιμένοι να συμμετάσχουν και μέχρι ποιό κόστος; Έτσι για να βλέπαμε αν υπάρχει θέληση και κυρίως δυνατότητα;

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #734 στις: Μάιος 26, 2010, 07:58:30 μμ »
εγιναν επαφες με πολλες εταιριες και φτασαμε σε αυτες που ολοι γνωριζουμε... ;) αρκετοι απο τις εταιριες που μιλησα,μου ειπαν ανοιχτα

μιλα με την steinhart!αυτη κανει προτζεκτ

κατι που εκανα ηδη.

και θα παιρναμε ενα ρολοι 'noname' με 500€....μηπως ειναι λιγο δυσαναλογο το κοστος???

Noname?δυσαναλογο κοστος? η archimede ηθελε +100 ευρω για καθε ρολοι,καποιοι αλλοι ηθελαν το ελαχιστο 40 κομματια και δεν τους ηξερε η μανα τους!

μιλησα με αρκετους και ποσταρα και τις απαντησεις τους.εαν για σενα ειναι ακριβο,σε περιπτωση που το προτζεκτ προχωρησει και η υποψηφια ειναι η λακο,μπορεις απλα να μην συμμετασχεις
 ελπιζω 15 ρολογια να μας τα φτιαξει ;)

« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 26, 2010, 08:07:54 μμ από george_ »

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #735 στις: Μάιος 26, 2010, 08:39:29 μμ »
Παράθεση
και θα παιρναμε ενα ρολοι 'noname' με 500€....μηπως ειναι λιγο δυσαναλογο το κοστος???

Noname?δυσαναλογο κοστος? η archimede ηθελε +100 ευρω για καθε ρολοι,καποιοι αλλοι ηθελαν το ελαχιστο 40 κομματια και δεν τους ηξερε η μανα τους!

μιλησα με αρκετους και ποσταρα και τις απαντησεις τους.εαν για σενα ειναι ακριβο,σε περιπτωση που το προτζεκτ προχωρησει και η υποψηφια ειναι η λακο,μπορεις απλα να μην συμμετασχεις
 ελπιζω 15 ρολογια να μας τα φτιαξει
To project ξεκινησε απο τη laco η οποια δεν μπορεσε να υλοποιησει τα ρολογια...επειτα εγιναν 37 σελιδες απο ποστ που καθενας μας εψαξε και ποσταρε απο ενα ρολοι...Γιατι??? για να καταληξουμε να περιμενουμε παλι τη  laco? για να τους παρακαλαμε για να μας φτιαξουν ενα ρολοι με 500€ ? με μηδενικη εκπτωση? ποσα ρολογια απο πολυ πιο γνωστες εταιριες αγγιζουν εκπτωση εως και 25% σε μεμονωμενες αγορες?

σε περιπτωση που το προτζεκτ προχωρησει και η υποψηφια ειναι η λακο
Γιατι υπαρχει και καποια αλλη? αφου ειναι η μονη...οι αλλες αποριφθηκαν και εμμειναμε στην virtual προσφορα της   :(

μπορεις απλα να μην συμμετασχεις
Προφανως και δε θα συμμετασχω. Θα δωσω 550€ να παρω το stowa που το γνωρισα απο το φορουμ και θα το εχω να θυμαμαι αυτο το θεμα...αν αναλογιστεις και το πιο light καπακι με ενα απλο ποσειδωνα και την τριηρη ζωγραφισμενη στο κεντρο και με την τιμη που μπορω να το παρω και μονος μου, δε μπορω να βρω ιδιαιτερο λογο να με "υποχρεωσει" καποιος να συμμετασχω..

Αποσυνδεδεμένος maxfuels

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #736 στις: Μάιος 26, 2010, 09:05:16 μμ »
1. Εχω διατυπωσει τις αποψεις μου σε συναντησεις σχετικά με το project . Παρακολουθουμε ολοι μας τις προσπαθειες του Γιωργου και νομιζω οτι το παλικαρι εχει ξεκαθαρισει κανοντας τις οσες επαφες ειχε με τις 3 εναπομειναντες εταιριες οτι τελικά η μια LACO ειναι διατεθειμενη να παραγει το εν λογω project. Απο εκει και κατω συμπληρωνω και λεω - προτεινω την αναζητηση ΑΛΛΩΝ κατασκευαστων που ΙΣΩΣ ΝΑΙ ΙΣΩΣ ΟΧΙ δωσουν καποιες αλλες τιμες ποιο προσιτες για τους ενδιαφερόμενους.

2. Μητσο αυτο που λες σχετικά με την εκδηλωση ενδιαφεροντος απο την πλευρα σου για το Laco ειναι σεβαστή και σιγουρα αποδεκτη απο πολλους αλλα οχι απο ολους. Εμενα με βρισκεις συμφωνο και το ρολοι δεν μου κανει σε καμια περιπτωση απο πολλες πλευρες. Απο εκει και περα ομως αν θελουν να το προχωρησουν ας το προχωρησουν οσοι ενδιαφερονται. Προς θεου ο καθενας εχει τα γουστα του.

3. Προσωπικα Θα με ενδιέφερε να φορουσα ενα κλασικό καταδυτικό NONAME με μια ΕΤΑ μηχανή και να ειχε ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ τις ΕΓΧΑΡΑΞΕΙΣ ... και τιποτα παραπανω.... ΕΛΕΟΣ δλδ για την οποια Steinhard & Laco εταιρια να τους κανουμε μαγκες ... Δεν ειναι και τιποτε εταιριες πρωτοκλασσατες. Δεν θα με χαλαγε καθολου δλδ να αγοραζα μια κασα τυπου Submariner και να εφερε ως Brand name την λεξη MYWATCH και τις οποιες εγχαραξεις με λιγοτερο απο 300 ευρω και να ειχαν δυνατοτητα  συμμετοχης πολλοι περισσοτεροι απο 15 ατομα που ισως δεν εχουν και ιδιαιτερο οικονομικο προβλημα.

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #737 στις: Μάιος 26, 2010, 09:27:22 μμ »
Συμφωνω απολυτα με τον mitsman,κολλησαμε στη λακο και καταληγει να γινει μισο το προτζεκτ,μιση συμμετοχη(απο 30 μελη μονο 15)μισες οι εγχαραξεις ολα μισα.Αφου το stowa ειναι ακριβο με το boschett θα ειχαμε μεγαλυτερη σιγουρα συμμετοχη λογω τιμης(κι εγω θα το επαιρνα και ας μην τρελαθηκα με το παχος του κατα τα αλλα ειναι καλο).Κολλησαμε στα 130 ευρω που ηταν ακριβοτερο το stowa.Τελος παντων εστω και τωρα ας γινει επαφη με την boschett που ηταν η πιο προθυμη,για λακο ομως με τιποτα γιατι ειναι ασυνεπης οι τυποι και μας δουλευουν,τοσους μηνες τους περιμενω και τωρα δεν βγαζουν ατσαλινο?Απαραδεκτοι

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #738 στις: Μάιος 26, 2010, 09:35:46 μμ »
Ελπιζουμε να μας φτιαξει 15 ρολογια?Καποια στιγμη κυριο μελημα μας ηταν η μεγιστη συμμετοχη μελων.Στην παρουσα φαση καλυτερη επιλογη θα ηταν η boschett λογω της χαμηλης τιμης του,πιστευω θα υπηρχαν συμμετοχες περιπου 25,ελπιζω :-\

Αποσυνδεδεμένος georgie69

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #739 στις: Μάιος 26, 2010, 10:31:26 μμ »
Βλέπω πολλές παρατηρήσεις και απόψεις. Αυτό που δεν έχω δει είναι μια απάντηση εταιρείας για υλοποιηση του project με τις εγχαράξεις, εκτός από αυτές που έχει φροντίσει να βρει ο george.