Παιδιά νομίζω ότι πηδάμε σε λάθος συμπεράσματα, επηρεαζόμενοι ίσως από προσωπικές προτιμήσεις.
Γιατί είναι απαράδεκτοι στη Laco; Επειδή δεν έγινε η οικονομική τους συγχώνευση και μην μπορώντας άμεσα να υλοποιήσουν το πρότζεκτ, μας επέστρεψαν ως επαγγελματίες και ως όφειλαν τα χρήματά μας; Και γιατί μας δουλεύουν; Δεν το καταλαβαίνω αυτό ειλικρινά. Μας υποχρέωσαν να πάρουμε το ρολόι τους και δεν το ξέρω; Eμείς επικοινωνήσαμε για δεύτερη φορά μαζί τους, τους ρωτήσαμε και μας απάντησαν αυτό που μας απάντησαν με κάθε ειλικρίνια. Μας κάνει; Δεν μας κάνει; Αποφασίζουμε και αναλόγως κινούμαστε.
Το Stowa το υποστήριξα σφοδρά, όμως η εκχάραξή τους ήταν αστεία και το κυριότερο το ρολόι είναι ακριβό για πολύ κόσμο, ειδικά την εποχή αυτή. Μακάρι να μπορούσε να γίνει, αλλά δυστυχώς δεν γίνεται.
Ο Σίμος έχει δίκιο όταν λέει ότι οι άλλες εταιρείες έδειξαν να μην ενδιαφέρονται πραγματικά για το πρότζεκτ. Δεν συμφωνώ όμως στην εξομοίωση της Laco ή της Stowa, ακόμη και της Steinhart με εταιρείες no name. Δεν θα έλεγα όχι αν κάποια τέτοια μπορούσε να κάνει ένα αξιοπρεπές ρολόι, αλλά δεν είναι το ίδιο όπως και να το κάνουμε. Από την άλλη αμφιβάλω ότι μιά no name εταιρεία μπορεί να κάνει τριήρη, εκχαράξεις κλπ
Αυτή τη στιγμή το ρολόι όπως το θέλουμε μπορεί να το κάνει μόνο η Laco. Πέρα όμως από το πρότζεκτ, μιλάμε για ένα ρολόι ποιοτικότατο στα λεφτά του, άσχετα αν αρέσει ή όχι από θέμα γούστου. Δυστυχώς όμως απ'ότι βλέπω δεν υπάρχει η διάθεση πιά από πολλά μέλη. Δεκτό και σεβαστό.
Τι μπορεί να γίνει; Εξέφρασα την άποψή μου πιό πάνω, ας γίνει μια ψηφοφορία με το ποιοί είναι διαθετιμένοι να συμμετάσχουν στο ρολόι του φόρουμ και μέχρι πόσα χρήματα σκέπτονται να δαπανήσουν. Για να μιλάμε επί πραγματικής βάσεως και να μην γενικολογούμε.....